اسطوره یعنی کریمی.....

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین نمیخوام حرف تعصب رو تیم رو پیش بکشم من خودم پرسپولیسی بودم هستم و خواهد بود ولی فرهاد مجیدی رو واقعا از صمیم قلب دوست دارم و بهش احترام میزارم ببین خوب معمولا خوبه و بد هم بد علی کریمی برای بعضی افراد بد شد چون زیر حرف زور نمیره و البته قبول دارم یه کمی تو شرایط بازی بهش فشار میاد ولی باید قبول کرد اون بازی من واقعا اخلاقش رو دوست دارم از خیلی از فوتبالی ها بهتره مثلا تیم استقلال قول داده بود میره آسایشگاه بود اسمش یادم رفته چیه بچه ها با شوق و ذوق و عکس به دست منتظر بودن تا اینا به اصطلاح اسطوره ها بیان و اینا رو در آغوش بگیرن ولی چرا حتی 1 نفر هم ازشون نرفت؟ مگه اون بچه ها دل نداشتن؟
همه کار میکنند ................. کارهای پشت پرده زیادی کردند ...................
در ضمن کریمی شخصیتشو وفتی که استیل اذین بود نشون داد لازم نیست ........که کسی ازش تعریف کنه..........

Farez 132

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا منم ارزش و اهمیت نداشت که ناراحت بشی یا نشی............
کریمی هم برا من اهمیت و ارزش نداره ............چون چیزه با ارزشی نیست ................یه ادم معمولی ..............
شما برو کریمی رو تو زندگیت الگو قرار بده .............. موفق میشی............... هواشم نگه دار شایدم یه چیزی بهت داد............
اعصاب مصاب نداری چرا داداشی ؟؟؟