استخدام شرکت ملی گاز ایران [ آزمون کتبی + مصاحبه علمی + مصاحبه عقیدتی + طب صنعتی ]

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
تست هوش

تست هوش

بابا خواهشا یه جوون مرد زودتر نمونه سوالات هوش گاز سال قبل رو بزاره

hadishs

عضو جدید
نه در حده 100 نزدم اما فکر کنم همه رو بالای 70 درصد زده باشم. ضمنا رفیق به نظرم اینکه من زودترم ربطی نداره اصلا به نمره و بر اساس فامیل است و نام

ای ول. یکم رو اعصابم بود این موضوع :)
البته فامیل من با الف شروع میشه. بازم افتادم اون آخرا :D

delpier0

کاربر بیش فعال
ای ول. یکم رو اعصابم بود این موضوع :)
البته فامیل من با الف شروع میشه. بازم افتادم اون آخرا :D

منم فکر میکنم بر اساس نمره هست و به فامیلی نیست . اونایی که نمره خوب اوردن زودتر میرن مصاحبه منه بد بخت که افتادم 8 خرداد عمرا اگه قبول بشم . خدایا ما همه جا اخرین نفریم دیگه به ما نمیرسه :((

Yadavaran

عضو جدید
منم فکر میکنم بر اساس نمره هست و به فامیلی نیست . اونایی که نمره خوب اوردن زودتر میرن مصاحبه منه بد بخت که افتادم 8 خرداد عمرا اگه قبول بشم . خدایا ما همه جا اخرین نفریم دیگه به ما نمیرسه :((

مهندس من فامیلیم با ع شروع می شود و آزمون کتبی خیلی خوب بود ربطی به نمره ندارد روز 7 خرداد مصاحبه دارم . بنظرت تا چندم مصاحبه ها باشد .

Yadavaran

عضو جدید
مهندس من بومی خوزستانم فرزند کارکنان ولی گاز 87 تومصاحبه رد شدم بنظرت امسال قبول میشم یا نه در ضمن سه سال سابقه کاری دارم آزمون هم در حد 85-90 درصد بوده
این تستهای هوش من رو یاد گاز 87 می اندازه سوالهای هوشش خیلی مضخرف بود خوووووووووووووووو
.

hadishs

عضو جدید
مهندس من بومی خوزستانم فرزند کارکنان ولی گاز 87 تومصاحبه رد شدم بنظرت امسال قبول میشم یا نه در ضمن سه سال سابقه کاری دارم آزمون هم در حد 85-90 درصد بوده
این تستهای هوش من رو یاد گاز 87 می اندازه سوالهای هوشش خیلی مضخرف بود خوووووووووووووووو
.

چرا که نشی. قبلا هم که تجربه مصاحبه رو داری. میدونی چی قراره ازت بپرسن و چطوری این کار رو انجام میدن. خودت رو آماده کن ایشالا که قبول میشی.

Yadavaran

عضو جدید
آقاجان الان آپ لود می شه لینکی چیزی میخاد خووووووووووووووووووو

Yadavaran

عضو جدید

ha_mi

عضو جدید
اره پارس جنوبی زدم اما چرا میگی جمعه؟ ازمون پنجشنبه است!!

اشتبا زدم :دیــ
منظورم این نبود دقیقا. ولی اون هم شبیه همین بود. (سایت سازنده ی هر دو یکیه) همین الان اینو زدم شدم 140 :D
بیخیال استرس! حداقل تو این مرحله استرس نداشته باش :) وقتی میدونی تو ضریب هوشی پایین نیستی و از خودت مطمئنی جوابا خود به خود پیدا میشه :)
مشاهده پیوست 149503

ممنون تست خوبی بود، البته به نظرم یکم اسون بود چون تو چنتا تستی که قبلا دادم یه دونه ی اخر طوری سخت بود که واقعا تو اون مدت زمان هرکسی از پسش برنمیاد فقط یه نابغه میتونست ینی من که نمیتونسم :)) ولی این اخریش تو دو سه دیقه به ذهن میرسید و وخت زیاد میومد، فک کنم 140 دیگه اخرشه و همه ارو باید درست بزنی.

نه در حده 100 نزدم اما فکر کنم همه رو بالای 70 درصد زده باشم. ضمنا رفیق به نظرم اینکه من زودترم ربطی نداره اصلا به نمره و بر اساس فامیل است و نام

هممم خیلی عجیبه! اخه منم شنیدم بر اساس نمرس واقعا موندم، حروف الفبا فامیل اینا نیس مطمئنم چون دوستم فامیلیمون یکیه رشته، محل خدمت و مقطع مون هم یکیه و تو ازمونم بغل هم افتادیم اون افتاده 6خرداد من 30اُم، در مورد امتحان از عمومی زبانو کامپیوتر و از تخصصی حرارت و سیالات مطمئنم 100% زدم، ترمو شیمی فیزیکم که رو هم بود سه تا رو با شک زدم دوتارم نزدم ازش بدترین حالتش میشه 80% ! کناره اینا سهمیه دانشگا نفتم بود.

اینم لینک آن قابل توجه است بعصی از بخشها خیلی تخیلی ومضخرف بود خوووووووووووووووووووووhttp://up.toca.ir/images/6nbfuuc5538402ur4wqw.pdf

ممنون علی عزیز:دی عاقا بیاا توضیح بده چرا گیر دادی اینجوری مطلب میزاری :دی

آخرین ویرایش:

delpier0

کاربر بیش فعال
مهندس من فامیلیم با ع شروع می شود و آزمون کتبی خیلی خوب بود ربطی به نمره ندارد روز 7 خرداد مصاحبه دارم . بنظرت تا چندم مصاحبه ها باشد .
شاید باورت نشه ولی منم نمیدونم تا چندم هست - من دیگه بیشتر از هشتم که خودم هستم دیگه نشنیدم از کسی - شما هم که هفتم هستی

آخرین ویرایش:

delpier0

کاربر بیش فعال
.

داداش شما تجربت از ما بیشتر هست - ما باید از شما بپرسیم . من اولین سال بود که شرکت میکردم .
میشه بگی تو مصاحبه چیا پرسیدن ازت ؟؟؟؟

hadishs

عضو جدید
اینم لینک آن قابل توجه است بعصی از بخشها خیلی تخیلی ومضخرف بود خوووووووووووووووووووووhttp://up.toca.ir/images/6nbfuuc5538402ur4wqw.pdf

دستت درد نکنه علی جان
ایشالا که با هم قبول بشیم :)
حیف این تسته همینجوری رو کامپیوتر بزنیمش
من که میرم پرینت بگیرم ازش بعد شبیه سازی کنم آزمون رو :D

Yadavaran

عضو جدید
داداش شما تجربت از ما بیشتر هست - ما باید از شما بپرسیم . من اولین سال بود که شرکت میکردم .
میشه بگی تو مصاحبه چیا پرسیدن ازت ؟؟؟؟
آقاجان فقط اینو میتونم بگن که خیلی ضد حال هستند کافی بهشون آمار بدی ازهمون سوال میکنند
1. اگر صفر کیلومتر باشید از پروژه
2. کارآموزی
3. کامیپوتر
4. زبان انگلیسی شامل مکالمه معارفه خود به زبان انگلیسی
5.سوال روانشناختی: بزرگترین نقطه ضعفتان چیست
6. تفاوت ارزش حرارتی خالص وناخالص
7.تعریف هیدراتهای گازی
فرق روش بگ واند بریل وعزیز در سیالات دوفازی
7.ارتباط فشار بخار ودما
نقطه شبنم
روشهای شیرین سازی گاز
دلایل استفاده از شیرین سازی برای جداسازی گاز H2S

delpier0

کاربر بیش فعال
آقاجان فقط اینو میتونم بگن که خیلی ضد حال هستند کافی بهشون آمار بدی ازهمون سوال میکنند
1. اگر صفر کیلومتر باشید از پروژه
2. کارآموزی
3. کامیپوتر
4. زبان انگلیسی شامل مکالمه معارفه خود به زبان انگلیسی
5.سوال روانشناختی: بزرگترین نقطه ضعفتان چیست
6. تفاوت ارزش حرارتی خالص وناخالص
7.تعریف هیدراتهای گازی
فرق روش بگ واند بریل وعزیز در سیالات دوفازی
7.ارتباط فشار بخار ودما
نقطه شبنم
روشهای شیرین سازی گاز
دلایل استفاده از شیرین سازی برای جداسازی گاز H2S

دستت درست خوووووو

hadishs

عضو جدید
بچه ها من این آزمونی رو که علی گذاشت رو انجام دادم. همه رو سر وقت رسیدم بزنم غیر از قسمت سومش یا همون سبک تفکر. فقط 8 تا از 15 تا رو زدم. وقت 5 دقیقه تموم شد. بقیه قسمتها رو فقط 2 تا کلا نتونستم بزنم. البته نمیدونم جوابام درست باشن یا نه
شما هم جواب بدید (بهتره سر همون 40 دقیقه این کار رو بکنید تا شبیه سازی هم بشه با آزمون واقعی)

Yadavaran

عضو جدید
آزمون روانشناختی

آزمون روانشناختی

بچه ها من این آزمونی رو که علی گذاشت رو انجام دادم. همه رو سر وقت رسیدم بزنم غیر از قسمت سومش یا همون سبک تفکر. فقط 8 تا از 15 تا رو زدم. وقت 5 دقیقه تموم شد. بقیه قسمتها رو فقط 2 تا کلا نتونستم بزنم. البته نمیدونم جوابام درست باشن یا نه
شما هم جواب بدید (بهتره سر همون 40 دقیقه این کار رو بکنید تا شبیه سازی هم بشه با آزمون واقعی)

خدا لعنتشون کنه مهندس این آزمون روانشناختی گاز 87 بود مال امسال معلوم نیست چه خوابی دیده باشند .
سبک فکر این آزمون خیلی الکی هستش خوووووووووووووووووووووووووووووو

ha_mi

عضو جدید

منم همه ارو تقریبا تونسم تو زمانی که داده بزنم ولی مطمئنن غلط داریم، اون سبک تفکرش خیلی مضخرف بود!:biggrin:
ولی در کل نیازی به زمان گرفتن فک نکنم باشه چون ازمون ما زده 90تا سوال 135دیقه وخت داریم، هالا نوع سوالا خیلی تغییر کرده یا نتیجه ازمون 87 خیلی بد بوده که تایم رو زیاد کردن ملوم نیس!

ali_spgc

عضو جدید
آقا ميگن تست هوشش سخته..راس ميگن؟؟؟؟؟
.
.
.
زمان مصاحبه چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
مجموع نمره تست هوش و مصاحبه فني تعيين كننده است

HAMED A

عضو جدید
سلام بچه ها
من 5 تا مقاله ISI و 3 تا كنفرانسي دارم.چندين نامه تشويقي از محل كارم تو پتروشيمي و چندين گواهي دوره هاي آموزشي.
به نظرتون مفيده تو مصاحبه همراهم باشه؟؟؟
به نظرتون من كه چند سال سابقه كار دارم تو بهره برداري هم بردمن بودم و هم سرپرست شيفت هستم الان چي ازم مي پرسن؟؟؟؟
ممنون
با آرزوي موفقيت براي كليه دوستان

hadishs

عضو جدید

خدا لعنتشون کنه مهندس این آزمون روانشناختی گاز 87 بود مال امسال معلوم نیست چه خوابی دیده باشند .
سبک فکر این آزمون خیلی الکی هستش خوووووووووووووووووووووووووووووو

خوب وقتی این سوالا رو که کلا 90 تا بود 40 دقیقه وقت دادن. سوالاش هم چندان راحت نبود. حالا فرض کنید امسال 90 تا سوال میدن اما تو 135 دقیقه!
یعنی سختی سوالا 4-5 برابر شده!

hadishs

عضو جدید
سلام بچه ها
من 5 تا مقاله ISI و 3 تا كنفرانسي دارم.چندين نامه تشويقي از محل كارم تو پتروشيمي و چندين گواهي دوره هاي آموزشي.
به نظرتون من كه چند سال سابقه كار دارم تو بهره برداري هم بردمن بودم و هم سرپرست شيفت هستم الان چي ازم مي پرسن؟؟؟؟
ممنون

ای ول بابا. من اگه یکی از اینا رو داشتم میگفتم قبولم :)
به نظر من هرچی خودت پیش بکشی، بیشتر در اون مورد میپرسن.
چیزی که واضحه حتما درباره سابقه و دستگاههایی که باهاشون کار کردی و ... ازت میپرسن. اگه خودت بگی مقاله داری، حتما از اونا هم میپرسن. کلا سعی کن بحث رو بیشتر طرفی ببری که در موردش اطلاعاتت کاملتره.

ali_spgc

عضو جدید
من از يكي دوستام كه سال 90 شركت كرده بود پرسيدم گفت 15 الي 20 مين مصاحبه هستش بعدش گفت هرچي كه مقاله داري يا دروه آموزشي رفتي و مدرك داري رو كني خودش كلي امتيازه....گفت سعي كن حسابي راجب چيزي كه بلد هستي توضيح بدي ...بيچاره دوست ما تو مصاحبه رد شد ...امسالم كه قبول نشد :(
.
.
.
اينجا ماشاالله همه مهندس شيمي هستن نه مكانيك هست نه برق نه عمران ......
..
.
.

delpier0

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها
ممنون

داداش اومدی اینجا روحیه خراب کنی ؟!!!!!!

HAMED A

عضو جدید
ای ول بابا. من اگه یکی از اینا رو داشتم میگفتم قبولم :)
به نظر من هرچی خودت پیش بکشی، بیشتر در اون مورد میپرسن.
چیزی که واضحه حتما درباره سابقه و دستگاههایی که باهاشون کار کردی و ... ازت میپرسن. اگه خودت بگی مقاله داری، حتما از اونا هم میپرسن. کلا سعی کن بحث رو بیشتر طرفی ببری که در موردش اطلاعاتت کاملتره.

ممنون از لطفت ولي مطمئن باش اونا كه مصاحبه مي كنن هيچوقت از تو در مورد مقالاتت يا محل كارت بيشتر نميدونن

HAMED A

عضو جدید
داداش اومدی اینجا روحیه خراب کنی ؟!!!!!!
خدا نكنه دوست عزيز من. شرايط مثل من تعدادشون خيلي كمه و بازم نميشه با اطمينان گفت چي پيش مياد. من عذر ميخوام اگه باعث ناراحتي شما شدم و از صميم قلب آرزو دارم موفق بشي.:gol:

بالا