نه در حده 100 نزدم اما فکر کنم همه رو بالای 70 درصد زده باشم. ضمنا رفیق به نظرم اینکه من زودترم ربطی نداره اصلا به نمره و بر اساس فامیل است و نام
ای ول. یکم رو اعصابم بود این موضوع
البته فامیل من با الف شروع میشه. بازم افتادم اون آخرا![]()
دمت گرم
منم فکر میکنم بر اساس نمره هست و به فامیلی نیست . اونایی که نمره خوب اوردن زودتر میرن مصاحبه منه بد بخت که افتادم 8 خرداد عمرا اگه قبول بشم . خدایا ما همه جا اخرین نفریم دیگه به ما نمیرسه(
آقاجان من چطوری می تونم این فایل رو آپ لود کنم خوووووووووووووووووووووووووووووووووو
مهندس من بومی خوزستانم فرزند کارکنان ولی گاز 87 تومصاحبه رد شدم بنظرت امسال قبول میشم یا نه در ضمن سه سال سابقه کاری دارم آزمون هم در حد 85-90 درصد بوده
این تستهای هوش من رو یاد گاز 87 می اندازه سوالهای هوشش خیلی مضخرف بود خوووووووووووووووو.
آقاجان الان آپ لود می شه لینکی چیزی میخاد خووووووووووووووووووو
بعد اینکه آپلود شد خودش چندتا لینک میده. همون لینک مستقیم رو که نوشته اینجا بزاری حله
اینم لینک آن قابل توجه است بعصی از بخشها خیلی تخیلی ومضخرف بود خوووووووووووووووووووووhttp://up.toca.ir/images/6nbfuuc5538402ur4wqw.pdf
اره پارس جنوبی زدم اما چرا میگی جمعه؟ ازمون پنجشنبه است!!
منظورم این نبود دقیقا. ولی اون هم شبیه همین بود. (سایت سازنده ی هر دو یکیه) همین الان اینو زدم شدم 140
بیخیال استرس! حداقل تو این مرحله استرس نداشته باشوقتی میدونی تو ضریب هوشی پایین نیستی و از خودت مطمئنی جوابا خود به خود پیدا میشه
مشاهده پیوست 149503
نه در حده 100 نزدم اما فکر کنم همه رو بالای 70 درصد زده باشم. ضمنا رفیق به نظرم اینکه من زودترم ربطی نداره اصلا به نمره و بر اساس فامیل است و نام
اینم لینک آن قابل توجه است بعصی از بخشها خیلی تخیلی ومضخرف بود خوووووووووووووووووووووhttp://up.toca.ir/images/6nbfuuc5538402ur4wqw.pdf
شاید باورت نشه ولی منم نمیدونم تا چندم هست - من دیگه بیشتر از هشتم که خودم هستم دیگه نشنیدم از کسی - شما هم که هفتم هستیمهندس من فامیلیم با ع شروع می شود و آزمون کتبی خیلی خوب بود ربطی به نمره ندارد روز 7 خرداد مصاحبه دارم . بنظرت تا چندم مصاحبه ها باشد .
مهندس من بومی خوزستانم فرزند کارکنان ولی گاز 87 تومصاحبه رد شدم بنظرت امسال قبول میشم یا نه در ضمن سه سال سابقه کاری دارم آزمون هم در حد 85-90 درصد بوده
این تستهای هوش من رو یاد گاز 87 می اندازه سوالهای هوشش خیلی مضخرف بود خوووووووووووووووو.
آقاجان فقط اینو میتونم بگن که خیلی ضد حال هستند کافی بهشون آمار بدی ازهمون سوال میکنندداداش شما تجربت از ما بیشتر هست - ما باید از شما بپرسیم . من اولین سال بود که شرکت میکردم .
میشه بگی تو مصاحبه چیا پرسیدن ازت ؟؟؟؟
آقاجان فقط اینو میتونم بگن که خیلی ضد حال هستند کافی بهشون آمار بدی ازهمون سوال میکنند
1. اگر صفر کیلومتر باشید از پروژه
2. کارآموزی
3. کامیپوتر
4. زبان انگلیسی شامل مکالمه معارفه خود به زبان انگلیسی
5.سوال روانشناختی: بزرگترین نقطه ضعفتان چیست
6. تفاوت ارزش حرارتی خالص وناخالص
7.تعریف هیدراتهای گازی
فرق روش بگ واند بریل وعزیز در سیالات دوفازی
7.ارتباط فشار بخار ودما
نقطه شبنم
روشهای شیرین سازی گاز
دلایل استفاده از شیرین سازی برای جداسازی گاز H2S
بچه ها من این آزمونی رو که علی گذاشت رو انجام دادم. همه رو سر وقت رسیدم بزنم غیر از قسمت سومش یا همون سبک تفکر. فقط 8 تا از 15 تا رو زدم. وقت 5 دقیقه تموم شد. بقیه قسمتها رو فقط 2 تا کلا نتونستم بزنم. البته نمیدونم جوابام درست باشن یا نه
شما هم جواب بدید (بهتره سر همون 40 دقیقه این کار رو بکنید تا شبیه سازی هم بشه با آزمون واقعی)
بچه ها من این آزمونی رو که علی گذاشت رو انجام دادم. همه رو سر وقت رسیدم بزنم غیر از قسمت سومش یا همون سبک تفکر. فقط 8 تا از 15 تا رو زدم. وقت 5 دقیقه تموم شد. بقیه قسمتها رو فقط 2 تا کلا نتونستم بزنم. البته نمیدونم جوابام درست باشن یا نه
شما هم جواب بدید (بهتره سر همون 40 دقیقه این کار رو بکنید تا شبیه سازی هم بشه با آزمون واقعی)
خدا لعنتشون کنه مهندس این آزمون روانشناختی گاز 87 بود مال امسال معلوم نیست چه خوابی دیده باشند .
سبک فکر این آزمون خیلی الکی هستش خوووووووووووووووووووووووووووووو
سلام بچه ها
من 5 تا مقاله ISI و 3 تا كنفرانسي دارم.چندين نامه تشويقي از محل كارم تو پتروشيمي و چندين گواهي دوره هاي آموزشي.
به نظرتون مفيده تو مصاحبه همراهم باشه؟؟؟
به نظرتون من كه چند سال سابقه كار دارم تو بهره برداري هم بردمن بودم و هم سرپرست شيفت هستم الان چي ازم مي پرسن؟؟؟؟
ممنون
با آرزوي موفقيت براي كليه دوستان
سلام بچه ها
من 5 تا مقاله ISI و 3 تا كنفرانسي دارم.چندين نامه تشويقي از محل كارم تو پتروشيمي و چندين گواهي دوره هاي آموزشي.
به نظرتون مفيده تو مصاحبه همراهم باشه؟؟؟
به نظرتون من كه چند سال سابقه كار دارم تو بهره برداري هم بردمن بودم و هم سرپرست شيفت هستم الان چي ازم مي پرسن؟؟؟؟
ممنون
با آرزوي موفقيت براي كليه دوستان
ای ول بابا. من اگه یکی از اینا رو داشتم میگفتم قبولم
به نظر من هرچی خودت پیش بکشی، بیشتر در اون مورد میپرسن.
چیزی که واضحه حتما درباره سابقه و دستگاههایی که باهاشون کار کردی و ... ازت میپرسن. اگه خودت بگی مقاله داری، حتما از اونا هم میپرسن. کلا سعی کن بحث رو بیشتر طرفی ببری که در موردش اطلاعاتت کاملتره.
خدا نكنه دوست عزيز من. شرايط مثل من تعدادشون خيلي كمه و بازم نميشه با اطمينان گفت چي پيش مياد. من عذر ميخوام اگه باعث ناراحتي شما شدم و از صميم قلب آرزو دارم موفق بشي.داداش اومدی اینجا روحیه خراب کنی ؟!!!!!!