استخدام شرکت ملی گاز ایران [ آزمون کتبی + مصاحبه علمی + مصاحبه عقیدتی + طب صنعتی ]

zahra_1992

عضو جدید
واکنش گازی ها به اعتراض جوانان بوشهری

بابا اینا هم کشتن خودشونو میخوان سهمیه 100% ی بگیرن!!!
حقشونه.....اینکه جایی زندگی کنی که لوله گاز از زیر پات رد شه ولی خودت گاز کشی شهری نداشته باشی ...آخه شما تهرانی ها از نبود امکانات چی میدونید؟؟؟؟؟ شهری که مرگز استانه هنوز یه شهر بازی نداره...مردمش حق نداره بخواهن که لااقل جووناش کمتر مشکل شغلی داشته باشن؟؟؟!!! یه عمری تو آسایش بودین چه میفهمین ...

mansour.mm20

عضو جدید
70 درصد ؟!! اصلا بیخود ! مگه قرار نبود 60 درصد بومی بگیرن ! حق بقیه شهرا ضایع شده و اونا که قبول نشدن از سایر استان ها باید الان اعتراض کنن !
اینجور که نمیشه !

ای بابا حالا یکی آقا رامینو بگیره.
اومدم یچیزی گفتما ببینم جنجال به پا نمیکنید.....

mansour.mm20

عضو جدید
حقشونه.....اینکه جایی زندگی کنی که لوله گاز از زیر پات رد شه ولی خودت گاز کشی شهری نداشته باشی ...آخه شما تهرانی ها از نبود امکانات چی میدونید؟؟؟؟؟ شهری که مرگز استانه هنوز یه شهر بازی نداره...مردمش حق نداره بخواهن که لااقل جووناش کمتر مشکل شغلی داشته باشن؟؟؟!!! یه عمری تو آسایش بودین چه میفهمین ...
د
زهرا جان اینا چه میفهمن اینا نمیدونن که پول نفت و گاز همش میره تهران دوتا شغل کارگری هم که بخان به جوان های بوشهری بدن زورشون میا

Saeed_kh

عضو جدید
70 درصد ؟!! اصلا بیخود ! مگه قرار نبود 60 درصد بومی بگیرن ! حق بقیه شهرا ضایع شده و اونا که قبول نشدن از سایر استان ها باید الان اعتراض کنن !
اینجور که نمیشه !

واکنش گازی ها به اعتراض جوانان بوشهری

بابا اینا هم کشتن خودشونو میخوان سهمیه 100% ی بگیرن!!!

دوستان عزیز بیخودی شلوغش نکنید
اینا همش یه آمار دوروغیه که منم میتونم این آمار رو بدم
این بنده خدایی که اومده جواب معترضا رو بده اونقد نادون بوده که در جوابش گفته بوده مصاحبه فنی و تخصصی در دو شهر بوشهر و تهران برگزار شده بوده در حالی که در تهران بیشتر برگزار نشد

در ضمن اگه یادتون باشه پارسال پتروشیمی پازارگاد یه آگهی استخدام زده بود که در این آگهی 12 مهندس شیمی درخواست کرده بود که حدود 60 یا 70 درصدش رو بومی میخواست خلاصه من که قبول نشدم ولی دوستم که قبول شد الان حدود 3 هفتس که توی آموزشی هستند و میگه اینا حدود 122 مهندس شیمی استخدام کردند که فقط 50تاشون بومی هستند یعنی بوشهری و حدود 60تاشون شیرازی هستند و گفت خیلی از شیرازیا میگن ما حتی بدون مصاحبه اومدیم اینجا و میگه توی کلاس 24 نفری که من هستم فقط 8 تا بوشهری هست!!!
دوستان این آمار و ارقام همش دروغ و کذبه و اینو دیگه دوستام از نزدیک لمسش کردند
در ضمن دوستان بومی سال 84-85 شرکت نفت اعتراض کردند و حقشون رو گرفتند، سال 90-91 شرکت نفت اعتراض کردند و حقشون رو گرفتند و الان نوبت شرکت گازه و به امید خدا امسال هم حقمون رو میگیریم تا چشم کسانی که حق بوشهریای عزیز رو ضایع کرده و دوست ندارند پیشرفت این بچه های باغیرت رو ببینند کور بشه...
یا علی...

Saeed_kh

عضو جدید
خدا وکیلی این اخباری که میزارید چه ربطی به موضوع این تاپیک داره بس کنید دیگه شورشو دراوردید.

برادر من، ربط داره دیگه، اینجا تاپیک استخدام شرکت ملی گاز ایران 91 هست
دقت کن داداش تاپیک استخدام شرکت ملی گاز ایران سال 91، افتاد؟!!!
یعنی چه اون کسی که قبول شده و چه اون کسی که قبول نشده حق اظهار نظر داره

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانومه زهرا،
گ... چه ربطی به ش....؟!!!
مگه اونجا ارث پدریه شماهاست؟ هان؟
همه جای این کشور یه خاکه ! مگه وقتی دوست من از آبادان و شیراز و ... توی پالایشگاه اصفهان استخدام شده داره کار میکنه الان و بش هم خونه سازمانی دادن من و همشهریام اعتراض کردیم؟ بله تو صنعت شهره ماهم امثال شما جنوبی ها هستن و دارن الان کار میکنن!
اگه گاز ندارین خونت رو عوض کن اگه از گرما ناراحتی برین یه شهره دیگه !! مگه کسی گفته باید تو بوشهر بمونین ؟!!! حرفایی میزنین از بیخ و بن مسخره و تعصبی !
هر کی از راه میرسه میگه بوشهر منطقه محرومه م الودگیش هم زیاده پس بچه هاشون باید برن عسلویه کار کنن !! اینو کی انداخته تو دهن شماها ؟!! ها؟
اینجا یه مملکته . میفهمین اینو یا نه؟ اگه شماها پول ندارین ماهم نداریم . ماهم نیاز به کار داریم ماهم فقیریم ما هم بدبختیم ما هم گرسنه ایم ... خجالت بکشین یکم از اون بالایی بترسین . اینا همه یه روزی تاوان داره تو همین دنیا

آخرین ویرایش:

Saeed_kh

عضو جدید
]

گ... چه ربطی به ش....؟!!!
مگه اونجا ارث پدریه شماهاست؟ هان؟
همه جای این کشور یه خاکه ! مگه وقتی دوست من از آبادان و شیراز و ... توی پالایشگاه اصفهان استخدام شده داره کار میکنه الان و بش هم خونه سازمانی دادن من و همشهریام اعتراض کردیم؟ بله تو صنعت شهره ماهم امثال شما جنوبی ها هستن و دارن الان کار میکنن!
اگه گاز ندارین خونت رو عوض کن اگه از گرما ناراحتی برین یه شهره دیگه !! مگه کسی گفته باید تو بوشهر بمونین ؟!!! حرفایی میزنین از بیخ و بن مسخره و تعصبی !
هر کی از راه میرسه میگه بوشهر منطقه محرومه م الودگیش هم زیاده پس بچه هاشون باید برن عسلویه کار کنن !! اینو کی انداخته تو دهن شماها ؟!! ها؟
اینجا یه مملکته . میفهمین اینو یا نه؟ اگه شماها پول ندارین ماهم نداریم . ماهم نیاز به کار داریم ماهم فقیریم ما هم بدبختیم ما هم گرسنه ایم ... خجالت بکشین یکم از اون بالایی بترسین . اینا همه یه روزی تاوان داره تو همین دنیا

:biggrin:

mansour.mm20

عضو جدید
تازه در آورده میگه 70 درصد بومی گرفته.
این ازون دروغاستا
حالا بگو 50 درصد تا ما بگیم ی چی

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
د
زهرا جان اینا چه میفهمن اینا نمیدونن که پول نفت و گاز همش میره تهران دوتا شغل کارگری هم که بخان به جوان های بوشهری بدن زورشون میا
منصور ما رو تو یه جور دیگه حساب میکردیم !! خرابش نکن دیگه ...!!
اگه پول نفت و گاز میره تهران پس چرا تهرانی ها و اصفهانی ها و شمالی ها و ... هنوز بیکار زیاد دارن؟ چرا ماهم مثل شماها چند ساله خونه نشین شدیم و سرکوفت میشنویم؟ چرا واسه قبولی تو آزمون اینقدر خوشحال میشیم و نذر و نیاز میکنیم؟ هووم؟ چرا؟
انصاف داشته باشین (انصاااااف)

amin2x

عضو جدید
همچین بی ربطم نیست
من که عمرا کامنت های اون سعید نام رئ نقل نمیکنم چون ارزش نداره.داداش من تاپیک اعتراض یه جا دیگس.ما اینجا یه جمع صمیمی داریم داریم تبادل اطلاعات میکنیم یسری چشم ندارن ببینن فقط میان تاپیکو خراب کنن

hadishs

عضو جدید
همچین بی ربطم نیست

منصورجان خدایی همین دیروز بود سرمد اومد گفت نباید تو این تاپیک درباره ی قضیه اعتراض بحث کنید. چون باعث تنش میشه.
شما که آدم معقولی به نظر میرسید دیگه نباید اون متن رو میزاشتین اینجا
تازه جو داشت یکم آروم میشد...

mansour.mm20

عضو جدید
تا حدودی با رامین موافقم.
بچه ها معترض هستن که شرکت به وعده اش که استخدام 60 درصد بومی بوده عمل نکرده. اونا که نمیگن هیچکس از بقیه کشور نباید بیاد پارس جنوبی.
رامین قبول داشته باش ذوب اهن اصفهان هم بیش از 80 درصدش اصفهانی هستن

sandis

عضو جدید
من فقط یه نکته بگم منم تو آزمون شرکت پازارگاد شرکت کردم اگه اشتباه نکنم 1280 نفر شمردم مهندسی شیمی فقط امتحان دادن 12 نفر می خواست که دو برابر ظرفیت یعنی 24 نفر اعلام کردند یکی از بچه های شیراز قبل از اینکه آزمون برگزار بشه دو سه روز قبلش بهم گفت برای من پیام اومده قبول شدی حالا نمی دونم برم امتحان بدم یه نه تاریخ مصاحبه هم بهش گفته بودن امتحان پتروشیمی مبین هم برگزار شده بود یکی از دوستام خودش اونجا کار می کرد به هم رفتیم سر جلسه بعد از اینکه نتایج اعلام شد اسامی اونایی که قبول شده بودند رو زدند توی سایت بهش گفتم چیکار کردی قبول شدی گفت نه اول قبول نشدم بعدن قبول شدم تا بعدن صداش در اومد نیروهای خودشون رو قبول کردن !!!!!!

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که عمرا کامنت های اون سعید نام رئ نقل نمیکنم چون ارزش نداره.داداش من تاپیک اعتراض یه جا دیگس.ما اینجا یه جمع صمیمی داریم داریم تبادل اطلاعات میکنیم یسری چشم ندارن ببینن فقط میان تاپیکو خراب کنن

دقیقا ! همیشه همینطوره ! یه عده جمع صمیمی بعضی هارو چشم ندارن ببینن ! تا بوده همین بوده
کلا نه کامنت این عده رو دیگه میخونیم همه نه جوابی بشون میدیم ! فرض کنید پیام بازرگانی گذاشته رد کنید برن ;)

Saeed_kh

عضو جدید
الان دقیقا وسط تیره ولی نتایج نفت رو نزدند
یعنی دیگه وسط تر از این نخواهد شد
عجیبن والا بغرآن مجید با ای نوناشون:)

sandis

عضو جدید
یه پیامی دوباره چند دقیقه پیش بهم اومد نمی دونم براتون بخونمش یا نه در مورد استخدامی هست

sandis

عضو جدید

زیباترین صحبتی بود که توی این چند مدت اخیر شنیده بودم
هر روز کپسول گاز ری کولمه و سوار موتور ای طرف او طرف میرم

mansour.mm20

عضو جدید
بچه ها برا اینکه یک بهونه واسه حرف زدن داشته باشیم بیایید بگید چرا شرکت گاز پارس جنوبی رو به عنوان شغل آیندتون انتخاب کردید؟
دوسدارید توی پارس جنوبی بعد ها به چه پست و مقامی برسید؟
و اینکه اگه در اینده مثلا از طرف قطر پترولیم یا بریتیش پترولیم با اون حقوق ها و مزایای نجومیشون (مثلا حقوق 15 هزار دلار در ماه) پیشنهاد کار دریافت کنید چکار میکنید؟میرید یا میمونید؟

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برا اینکه یک بهونه واسه حرف زدن داشته باشیم بیایید بگید چرا شرکت گاز پارس جنوبی رو به عنوان شغل آیندتون انتخاب کردید؟
دوسدارید توی پارس جنوبی بعد ها به چه پست و مقامی برسید؟
و اینکه اگه در اینده مثلا از طرف قطر پترولیم یا بریتیش پترولیم با اون حقوق ها و مزایای نجومیشون (مثلا حقوق 15 هزار دلار در ماه) پیشنهاد کار دریافت کنید چکار میکنید؟میرید یا میمونید؟
منصور جان کسی به اینجور سوالات جواب نمیده :) دلیلش رو خودت باید بدونی چرا ;)
من که به شخصه تا آخرش پای spgc میمونم و بش وفادارم :smile:

بالا