yaranche ۱۳۹۲/۰۳/۲۷ در ۱۸:۵۶
طیق خبرایی که از شرکت گاز بدست اوردم نتایج تا دو روز دیگه رو سایت بارگذاری میشهه به نقل از بچه های سایت
http://www.estekhtam.com/استخدام-شرکت-ملي-گاز-ايران-91/
علی جان به نظرت من قبول میشم یا نه ؟ به نظرت حقم هست که قبول بشم یا نه ؟
خداییش خوب گفته منو یسری از دوستام از بهمن پارسال لنگ این مجوز هستیم.حالا گاز خوبشه نفت که خیلی داغونه.شکافتن هسته اتم انقد وقت نمیخواد که اینا برا یه استخدام حداقل یکسال ملتو الاف میکنننتایج نهایی مشخص بشه،مجوز رو از وزارت بگیرن،انشالله تا یک هفته ،ده روز دیگه اعلام میشه..."
مگه مجوز قبل از آزمون نگرفته بودند که الان میگند مجوز میخاییم یعنی تا الان سرکاربودیم راستی برای شرکت نفت آزمون 90 هم چنین حالتی پیش اومده بود و قراربود نتایج نهایی بره پیش وزیر امضا کنه اون امضای کذایی یک ماه طول کشید درضمن 18 تیرماه شروع ماه مبارک است واینجوری اگر بخاند لفطش بدهند میرود برای شهریور خووسلام
آخرین خبری که میتونم بهتون بدم اینه که تماس گرفتم با تامین نیروی تهران،گفتن باید از طریق امور اداری محل قبولی پیگیری کنید.بنده هم با پارس جنوبی بخش تامین نیرو تماس گرفتم و اخبار رو جویا شدم،و جواب جالبی شنیدم:
فرمودن : "نتایج هنوز مشخص نیست،دارن جمع بندی میکنن،تا انشالله جمع بندی بشه،نتایج نهایی مشخص بشه،مجوز رو از وزارت بگیرن،انشالله تا یک هفته ،ده روز دیگه اعلام میشه..."
من هم گفتم پس چرا اعلام کردن تا 31 خرداد؟ گفت :فعلا که نتایج مشخص نیست...
خدایا ازت متشکرم که تو کشوری زندگی میکنم که برنامه ریزی و تعهد کاری حرف اول رو توش میزنه...![]()
آقا جان راستی یادم رفت بگم گفت لیست اسامی رفته واسه صورت جلسه وعن قریب اعلام میشه خوووووآقاجان من زنگ زدم نماینده شرکت بیدبلند گفتند نماینده شرکت رو فرستادیم برای نتایج نهایی و قرار بوده تا نتایج تا31 روی سایت رود خوووو
خب پارس جنوبی بیشتره و شاید تا تیر طول بکشه.
احتمالا قبول نمی شی دیگه. خیلی بعیده قبول شی. شرکت نفت هم احتمالا در سال 1400 میزنن نتایج رو و اون موقع قبول میشی ولی چون دار باقی رو وداع گفتی دیگه نمی تونی بری شرکت نفت.آقا جان زنگ زدم نماینده شرکت بیدبلند میگه خو 8 نفر دعوت شدن مصاحبه 3 استخدام نهایی میشوند اونم یکیشون باید حتما جانباز شهید باشه آخه من بدبخت چه شانسی خواهم داشت نسبت 1/7 است شما چی پیش بینی میکنید خووو![]()
ماشالا ایران که به جام جهانی رفت
مردم هم تو انتخابات سنگ تموم گذاشتن
ایتالیا هم مکزیک رو برد!
تا اینجا یه هفته ی عالی داشتیم.
خدا کنه با یه خبر خوش تموم بشه تا بشه بهترین هفته تموم زندگیم![]()
دقیقا .ماشالا ایران که به جام جهانی رفت
مردم هم تو انتخابات سنگ تموم گذاشتن
ایتالیا هم مکزیک رو برد!
تا اینجا یه هفته ی عالی داشتیم.
خدا کنه با یه خبر خوش تموم بشه تا بشه بهترین هفته تموم زندگیم![]()
دقیقا .
واسه من که انتخابات و برد ایران مهم نبود زیاد ! و خوشحال نشدم خیلی ! اما این خبر قبولی میتونه بهترین خبره عمرم باشه
این نتایج شرکت نفت چی شد؟کسی خبر داره.منابع آگاه که میگفتن 18 تیر میاد)
![]() | ||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||
|
نتايج آزمون كتبي و اسامي پذيرفته شدگان در اواخر خرداد ماه 92 14اعلام مي گردد.
دقیقا!داداش باور کن واسه منم انتخابات و برد ایران مهم نبود هیچ و از برد ایران خوشحال که نشدم ناراحتم شدم , تیم نیست که بره جام جهانی ابرومونو ببره برگرده. از روز انتخابات تا امروز انقدر بوق بوق کردن دادو فریاد کردن دهنمون صاف شد . اخه این مردم بد بخخخخخخخخخخخخخخت دلشون به چیا خوشه !!!!!!!!!!! + خبر قبولیمم واسم زیاد خوشحال کننده نیست . مجبورم ...
نه داداش علی کنکوری قبول شده ! خودش تو سایت استخدام به همه گفته رستمی به مامانش گفته علی قبول شده و نتایج رو بزودی میزنیم !علی قبول میشی، میان از قبر بلندت میکنن، دوباره مصاحبه ردت می کنند =)).
نه داداش علی کنکوری قبول شده ! خودش تو سایت استخدام به همه گفته رستمی به مامانش گفته علی قبول شده و نتایج رو بزودی میزنیم !
شماره تلفن دفتر دکتر غفاری معاونت تامین نیروی انسانی شرکت ملی نفت ایران: ۰۲۱۶۶۴۱۲۲۰۴
شماره دفتر وزیر نفت: شماره رستمی جون ۰۲۱۸۸۹۱۷۷۵۵
شماره اداره آزمون شرکت نفت: ۰۲۱۶۱۶۲۶۳۲۰
شماره دفتر آقای دامنپاک در واحد آزمون: ۰۲۱۶۱۶۲۶۳۲۷
چرا جواب ندن من زنگ زدم گفتند تا دوروز آینده نتایج نفت روی سایت است درضمن گفتند در روز تعطیل مشکلی نداریم ونتایج رو اعلام میکنیم خوووویعنی واقعا تماس بگیریم جواب میدن؟
چرا جواب ندن من زنگ زدم گفتند تا دوروز آینده نتایج نفت روی سایت است درضمن گفتند در روز تعطیل مشکلی نداریم ونتایج رو اعلام میکنیم خوووو
دقیقا!
همه میگن مثل مرد بازی کردن و بردن !....
حالا از این حرفا به کنار یه خبره بد دارم واسه همه دوستان
خاله من منشی شرکت گازه بم گفت امروز که اعلام نتایج رو سپردن دست امور اداری شرکت مربوطه و اونا هم گفتن از تاریخ 1 تا 7 تیر ممکن اعلام کنن.
حالا خواستین خودتون هم باز پیگیر بشین