داداشمی تونمیدونم چرا ولی منم خیلی از این raminet خوشم میاد.
همکار شدنمون که یکم بعیده ولی امیدوارم حداقل آموزشی یجا باشیم
داداشمی تونمیدونم چرا ولی منم خیلی از این raminet خوشم میاد.
همکار شدنمون که یکم بعیده ولی امیدوارم حداقل آموزشی یجا باشیم
اوچیکتم
سلام دوستان عزیز .
از دوستانی که مصاحبه تخصصی قبول شدن یه سوال داشتم .
از بین بچه ها کسی هست که هنوز براش اس ام اس از طرف شرکت نیومده باشه ؟
خیلی ها براشون اس ام اس نیومده.
خیلی ها به این دلیل بوده که کاری کردن تو خط همراه اولشون، پیام های تبلیغاتی براشون ارسال نشه. پیام شرکت گاز هم با استفاده از همون سیستم پیام تبلیغاتی بوده. به همین خاطر براشون اس ام اس نرفته.
ذر کل جای نگرانی نیست. اگر هم زیادی نگرانید میتونید به ستاد جذب زنگ بزنین که بهتون میگن تا 20 مرداد تماس نگیرید
خیلی ها براشون اس ام اس نیومده.
خیلی ها به این دلیل بوده که کاری کردن تو خط همراه اولشون، پیام های تبلیغاتی براشون ارسال نشه. پیام شرکت گاز هم با استفاده از همون سیستم پیام تبلیغاتی بوده. به همین خاطر براشون اس ام اس نرفته.
ذر کل جای نگرانی نیست. اگر هم زیادی نگرانید میتونید به ستاد جذب زنگ بزنین که بهتون میگن تا 20 مرداد تماس نگیرید
مراحل که همیناست دیگه: ازمون -هوش-مصاحبه-تحقیقات-طب- احتمالا عقیدتی.ممنونم بابت توضیحاتت عزیز .
یه کم نگرانیم برطرف شد .
ایشاله برای هیچ کدوم از بچه ها مشکلی پیش نیاد .
از مراحل استخدام اطلاعی ندارید ؟
+خط من ایرانسله نمیدونم چجوری باید فعالش کنم . یه چرخی نت بزنم ببینم چحوریه . ممنونم دوستان
آقا جان بزار ببینند خو مگ چیه خو درضمن قبلا هم گفتم این فیش قدیمی هستش آب دیت نشدهعلی کنکوری اون فیشو برنداشتی حالا تحویل بگیر:
تو سایت استخدام یکی نوشته : یکی از بچه های تاپیک iran- eng و ادرس صفحه رو داده ؛ فیش حقوقی گذاشته یکی کپی پیست کنه اینجا !
دو روز دیگه میگن: بیا اینا برجی فلان تومن حقوق میگیرن و ما باید بریم دنبال یه لقمه نون ! دشمن تراشی ها از همینجا شروع میشه!
آخه بچه چراتو یکم پخته فکر و عمل نمیکنی !! موهام از دست تو دارن سفید میشن
بابا بزار ببینن 2ملیونم همچین پول زیادی نیست نصبت به قیمت جنس سه برابر شدهعلی کنکوری اون فیشو برنداشتی حالا تحویل بگیر:
تو سایت استخدام یکی نوشته : یکی از بچه های تاپیک iran- eng و ادرس صفحه رو داده ؛ فیش حقوقی گذاشته یکی کپی پیست کنه اینجا !
دو روز دیگه میگن: بیا اینا برجی فلان تومن حقوق میگیرن و ما باید بریم دنبال یه لقمه نون ! دشمن تراشی ها از همینجا شروع میشه!
سلام دوستان یک سوال داشتم در مورد طب صنعتی من لاغر هستم ولی هیچ مشکل دیگه ای ندارم آیا به من گیر میدن ؟کاردان مکانیک هستم خواهشا اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون
برادره من به اون فیش گیر نده ، من اون فیشو موقع ثبت نام که برای شرکت گاز تحقیق میکردم تو چند تا سایت دیدم ، حتی این گروه بندی که شرکت نفت برای کارمنداش داره از 1 تا 16 بعد میشه A،B، C .. و میران حقوقشون و چند تا فایل مرتبط با این هم تو سایت ها زیاده ، الا همین علی کنکوری ( محسن علی بیگی نبی ) فیشو که از باباش نگرفته ! از یکی از همین سایتا گرفته ، تو هم حساس نشو حساس نشوعلی کنکوری اون فیشو برنداشتی حالا تحویل بگیر:
علی کنکوری بازم جای شکرش باقیه که توی ارگان های نظامی قبول نشدی، وگرنه همون هفته اول کل اسرار نظامی با کلی شایعه لو میرفت و باید آماده جنگ میشدیم
لاغری رو بهتر میدونن تا چاقی.سلام دوستان یک سوال داشتم در مورد طب صنعتی من لاغر هستم ولی هیچ مشکل دیگه ای ندارم آیا به من گیر میدن ؟کاردان مکانیک هستم خواهشا اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون
راستی بچه ها دوره آموزشی کل 6 ماهو باید اونجا بمونیم یا اونم 2 به 2 میشه؟
بابا اسکلت آزمایشگاهی نیستم کمی لاغرم-من بچه دشتستان هستم و پارس جنوبی قبول شدم
بابا اسکلت آزمایشگاهی نیستم کمی لاغرم-من بچه دشتستان هستم و پارس جنوبی قبول شدم
ها عامو دشتستان رفیق منصور خومونی یا نه دقیقتر بگو مال کجه ای برازجون یا جی دیه
من کمال آباد برازجون به دنیا اومدم الان به خاطر شغل پدرم آبادان زندگی میکنمها عامو دشتستان رفیق منصور خومونی یا نه دقیقتر بگو مال کجه ای برازجون یا جی دیه
ممنون از راهنمایی تونلاغری رو بهتر میدونن تا چاقی.
اونجوری مستعده بیماری های قلبی تنفسی و.... بیشتر هستی.