از کلمه پارس سگ و غذا استفاده نکنید

moien mokh

عضو جدید
سگ واق واق می‌کند نه پارس. این ضربه‌ای بود که از تازیان خورده‌ایم که می‌خواستند ما پارسیان را خرد و کوچک کنند که این لقب را به پارسیان دادند. غذا در زبان عربی یعنی پس آب شتر یا همان دستشویی است که این هم یکی دیگر از ضربه‌های تازیان هست که به هنگام خوردن شام یا ناهار می‌گفتند بگویید,غذا می‌خوریم. به جای کلمه غذا از خوراک استفاده نمائید. خواهشمندم این دو مورد را به دوستان فارسی زبان خود گوش زد کنید.. جهت اطلاع بیشتر می‌توانید به لغت‌نامه دهخدا مراجعه کنید

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سگ واق واق می‌کند نه پارس. این ضربه‌ای بود که از تازیان خورده‌ایم که می‌خواستند ما پارسیان را خرد و کوچک کنند که این لقب را به پارسیان دادند. غذا در زبان عربی یعنی پس آب شتر یا همان دستشویی است که این هم یکی دیگر از ضربه‌های تازیان هست که به هنگام خوردن شام یا ناهار می‌گفتند بگویید,غذا می‌خوریم. به جای کلمه غذا از خوراک استفاده نمائید. خواهشمندم این دو مورد را به دوستان فارسی زبان خود گوش زد کنید.. جهت اطلاع بیشتر می‌توانید به لغت‌نامه دهخدا مراجعه کنید
من اینو همه جا خوندم ولی برام جالبه وقتی عرب پ نداره چطور می تونه بگه سگ پارس می کنه ؟
وقتی زبان من پارسی هست و چون عرب پ نداره می گم فارسی اون موقع هست که خودم به خودم ضربه می زنم
بهتر نیست جایه بزرگ تر کردنه شکاف ها و ایجاد نفرت ها بریم خودمون بنیم اصلا کی بودیم؟

آخرین ویرایش:

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اینو همه جا خوندم ولی برام جالبه وقتی عرب پ نداره چطور می تونه بگه سگ پارس می کنه ؟
وقتی زبان من پارسی هست و پون عرب پ نداره می گم فارسی اون موقع هست که خودم به خودم ضربه می زنم
بهتر نیست جایه بزرگ تر کردنه شکاف ها و ایجاد نفرت ها بریم خودمون بنیم اصلا کی بودیم؟
دقیقا. منم همین نظرو دارم

Abteen

کاربر فعال
وقتی زبان من پارسی هست و چون عرب پ نداره می گم فارسی اون موقع هست که خودم به خودم ضربه می زنم

واقعا متاسفم که بجای تمرکز روی اصل موضوع دارید در مورد عربی بودن یا نبودنش دلیل میارید.
اصلا گیریم کار عربا نیست...
ولی به نظرت بهتر نیست از کلمه پارس برای سگ استفاده نکنیم کلا؟؟ریشه اش هم مال هرجا میخواد باشه.
به نظرت آدم نباید عقل داشته باشه که چیزی که غلطه به نسل بعدش انتقال نده؟

پارس:صدای سگ - زبان یک ملت! :surprised:

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی بجا بود

taeezade

عضو جدید
منم کاملا موافقم

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا عرب ها دیگه روشن فکر شدن ;)عرب های قدیم نیستن

در مورد نوشته هاتون هم نظری ندارم چون فارس نیستم :redface:واز این زبان به صورت کاربردی استفاده می کنم;)

malihe68

عضو جدید
نمی گم کاره کیه ولی عربا پ ندارند
می دونید چرا نمشابه زم زم ایران یکهو بین عربا کم مصرف و الان به جرات میگم مراجع حرام کردند و ورشکست شده؟

malihe68

عضو جدید
دلیل اینکه زم زم بین عربا زیاد مصرف می شد چون هم نام آب زم زمه و واسشون مقدسه
و دلیل اینکه یهو از مصرف افتاد:اسرائیل به دروغ گفت که این به انگلیسی نوشتند پی پی (زم زم) که به زبان ایرانی یعنی دستشویی و این باعث ورشکستگی شد

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلیل اینکه زم زم بین عربا زیاد مصرف می شد چون هم نام آب زم زمه و واسشون مقدسه
و دلیل اینکه یهو از مصرف افتاد:اسرائیل به دروغ گفت که این به انگلیسی نوشتند پی پی (زم زم) که به زبان ایرانی یعنی دستشویی و این باعث ورشکستگی شد
یاللعجب عربا کلاس آشنایی با اصطلاحات فارسی می رند که اینقدر عالی اصطلاحاتو بلدند؟
پی پی کردند یه اصطلاحیه که والدین به بچه های کوچک هنگام دستشویی رفتن می رند. اونوقت اعراب چجوری اینجور اصطلاحاتو یاد گرفتن نمی دونم. بهتر نیست بجای اینجور شایعه درست کردن ها که فقط وقت و انرژی رو می گیره و مارو عقب میندازه بریم دنبال کار خودمون؟