سلام دوستان یکی یه کتابی به من معرفی کرد به اسم pm book حالا من نمیدونم در ارتباط باچیه کسی اطلاعاتی داره یکم معرفیش کنه ؟ممنون.
سلام!!
اول لازم میدونم از استارتر محترم تشکر کنم و اگر اجازه بدم جواب سوال دوستمون رو بدم ... :
یه انجمن مدیرت پروژه در آمریکا وجود داشت و داره که یه سری تحقیقات ارزشمند انجام داده و بطور کلی نظرات همه مدیران موفق در زمینه پروژه رو جمع کرده یک جا ...
اولین نسخه این اقدام سال های خیلی دور چاپ شد و هرچی جلو تر اومدن نسخه های جدیدش رو ارائه دادن ...
تا حدی پر طرفدار شد که در سال 2004 یک میلیون ازش چاپ شد!!
Project Management Body Of Knowledge
معروف به PMBOK شد ...
خیلی کلی بگم که این کتاب مراحل انجام پروژه را به 5 فرایند به شرح میده و خیای عالیه ...![]()
کتاب **بهتر از خوب** نویسنده اش کیه ؟ توسط کی ترجمه شده ؟
در چه موردی هست ؟
من یه چیزایی در موردش شنیده بودم ولی فکر نکردم که ترجمه شده !
در مورد ابزارهای کنترل کیفیت آماری کتاب ساپکو در این زمینه به طور عملی توضیح داده برای کار خیلی خوبه .
سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد نمایشگاه کتاب اولا دوستانی که میتونن برن نمایشگاه خوش به سعادتشون دست ما کوتاه و خرما بر نخیل ، ثانیا در مورد کتاب به نظر من کتاب های مرتبط با الگوریتم های متا هیوریستیک خیلی میتونن مفید باشن و همچنین کتاب های مرتبط با TSP که تنوع بالایی دارن و انتخابش بستگی داره به نوع نیاز خواننده
خیلی ممنون از همه.
من بالاخره جمعه میرم نمایشگاه کتاب و حتما کتابهایی که شما گفتید رو پیدا کنم و در حد توان مالی بخرم.
بازم ممنون
ولی الان میخرمشون الان که نمی خونمشونممنون میشم بعد از خریدتون بیاید و توضیحاتی در مورد کتابها بدید!!
منتظریم ...![]()
ولی الان میخرمشون الان که نمی خونمشون
بله خب حتما
من اصلا یادم نبود اگه انشارات رو بدونم راحت میتونم پیدا کنم. و فقط این راه رو برا پیدا کردن بلد بودم.
که انتشارات پویا شناسی کسب وکار و
تولید ناب
تویوتا 50 سال تلاش
مهندسی فعالیت های سوپر 5s انتشاراتشون ذکر نشده بود.
و مدیریت ژاپن. انتشارات مدیریت صنعتی نبود.
ابزارهای کنترل کیفیت اماری و20 کلید بهبود کارخانه تموم شده بود. و گفتند 20 کلید بهبود کارخانه به صورت ebook هفته اینده رو سایت مدیریت صنعتی قرار می گیره.
و من فقط کتاب پنجمین فرمان رو پیدا کردم.
که سر فصل هاش عبارتند از
_چگونه اعمال ما واقعیات را می سازند و چطور می توان انها را تغییر داد.
_پنجمین فرمان : سنگ بنای سازمانهای فراگیر
_ساختن سازمان فراگیر
_مدلها و الگوها
_دستورات
من اصلا یادم نبود اگه انشارات رو بدونم راحت میتونم پیدا کنم. و فقط این راه رو برا پیدا کردن بلد بودم.
که انتشارات پویا شناسی کسب وکار و
تولید ناب
تویوتا 50 سال تلاش
مهندسی فعالیت های سوپر 5s انتشاراتشون ذکر نشده بود.
و مدیریت ژاپن. انتشارات مدیریت صنعتی نبود.
ابزارهای کنترل کیفیت اماری و20 کلید بهبود کارخانه تموم شده بود. و گفتند 20 کلید بهبود کارخانه به صورت ebook هفته اینده رو سایت مدیریت صنعتی قرار می گیره.
و من فقط کتاب پنجمین فرمان رو پیدا کردم.
که سر فصل هاش عبارتند از
_چگونه اعمال ما واقعیات را می سازند و چطور می توان انها را تغییر داد.
_پنجمین فرمان : سنگ بنای سازمانهای فراگیر
_ساختن سازمان فراگیر
_مدلها و الگوها
_دستورات
سلام. اين كتاب مديريت ژاپن كجاي سايت مديريت صنعتي هست؟ من پيداش نكردممن روز دوم رفتم ابزارهای کنترل کیفیت و پنجمین فرمان رو گرفتم اما 20 کلید بهبود رو نداشت
مدیریت ژاپن هم انتشارات مدیریت صنعتی هست اما ظاهرا برای نمایشگاه چاپ نکرده بودن یا چی که نیاورده بودن اما برید سایتشون این کتاب هست.
البته احتمالا انتشاراتی های دیگه هم چاپش میکنن شاید با اسمی دیگه که من نمیدونستم