masoud1060
عضو جدید
كتاب «شوالیههای ناتوی فرهنگی» پرفروشترین کتاب سیاسی سال 87 است
2*2؟؟؟؟؟؟
2*2؟؟؟؟؟؟
می خواد به بقیه نشون بده که چقدر تعادل داره! :دی
سوال: پرفروش ترین کتاب سیاسی سال 1387 اسمش چیه؟
دقیق مشخص نیست که چند میشه.كتاب «شوالیههای ناتوی فرهنگی» پرفروشترین کتاب سیاسی سال 87 است
2*2؟؟؟؟؟؟
دقیق مشخص نیست که چند میشه.
هواپیما وقتی پرواز میکنه اون صدایی که ازش میاد صدای چیه؟
نه دیگه نشد..........صداي هواپيما...
مخفي تخلص كداميك از شعرا بوده؟!؟
چون اگه اون یکی پاشم بالا نگه داره میوفتهمن خدم دوتا طوطی دارم که رو دو پا میخوابن .
سوال : چرا لک لک روی یه پا توی اب دریاچه می ایسته؟
مخفي تخلص كداميك از شعرا بوده؟!؟
وایمکس برای بیرون خونه خوبه مثلا پارک کلا برای رفت وآمد زیاد وایر لس مصرف خانگی نداره اگه ADSL باشهوایرلس بهتره یا وایمکس یا ای دی اس ال؟
واحد خودش وات بر متر مربع هستش ولي تراز شدش رو با دسي بل نشون ميدن
اما سوال من شير كدوم مادر سنگينتره ؟ مادري كه نوزاد پسر داره يا مادري كه نوزاد دختر داره؟؟؟
در جريان هاي سيال توربولنت و ترانزيشن ما فشار وارد بر جسم رو چطور تعريف مي كنيم؟(بر فرض مثال در جريان لمينار مي گوييم نيروي عمود برجريان، بر جسم وارد مي شود!)
اول جواب سوال نفر قبل (usatoday2011 ) نه نمیخوام سوالی بپرسی که توش بمونم .
اما سوال من
لطفا بهم بگید که وزن مخصوص تیر آهن ها رو ازکجا و چطور بدست بیارم ؟
مثلا ipe18
خوب کسی سوال نپرسیده منم جوابی نمیدم
اما سوال من : سرعت دشارژ خازن رو چه طوری باید حساب کنم؟
ببین اینجا میتونی جواب بگیری!
http://www.daneshju.ir/forum/sitemap/t-12356.html
تعریفت رو از خدا و ایمان بگو!
کو سوالش!!؟؟؟سنگین ترینن عنصر طبیعی شناخت شده روی زمین اورانیوم است
اما جستجو های اخیر مطالب جدیدی را کشف کرده است
اتحادیه بینالمللی شیمی، آیوپاک، نام سنگینترین عنصر جهان را به پیشنهاد گروه کاشف این عنصر، کوپرنیکیوم انتخاب و به ثبت رساند. این اتم با عدد اتمی 112، دارای هستهای متشکل از 112 پروتون و 115 نوترون است.
سنگینترین عنصر شناختهشده جهان به احترام اخترشناس مشهور، نیکلاس کوپرنیک نامگذاری شد و کوپرنیکیوم نام گرفت.
عنصر کوپرنیکیوم دارای عدد اتمی 112 است که همان تعداد پروتونهای موجود در هسته اتم است. هسته این اتم 227 بار از هسته هیدروژن سنگینتر است و بدان معنی است که 112 ذره پروتون و 115 ذره نوترون در هسته آن وجود دارند. این، سنگینترین عنصری است که تاکنون توسط اتحادیه بینالمللی شیمی به رسمیت شناخته شده است.
نام کوپرنیکیوم توسط گروه کاشف این عنصر پیشنهاد شده بود. این گروه با پیروی از سنت نامگذاری عناصر شیمیایی به نام دانشمندان بزرگ جهان، نام نیکلاس کوپرنیک را برای نامگذاری این عنصر پیشنهاد داده بودند. نیکلاس کوپرنیک، اخترشناس و کشیش لهستانی بود که در کتاب خود، پیشنهاد کرد زمین و دیگر اجرام منظومه شمسی به دور خورشید میگردند و تحولی در دانش اخترشناسی بهوجود آورد.
اتحادیه بینالمللی شیمی موافقت خود را با این نام در روز 19 فوریه 2010 / 30 بهمن همزمان با روز تولد کوپرنیک اعلام کرد. در جدول تناوبی عناصر، کوپرنیکیوم با نشانه"Cn" مشخص خواهد شد.
محققان این عنصر را اولین بار در سال 1996 / 1375 و با استفاده از شتابدهنده 100 متر GSI (مرکز تحقیقات یونهای سنگین در دارمشتات، آلمان) تولید کردند. سال گذشته اتحادیه بینالمللی شیمی کشف این عنصر سنگین را به رسمیت شناخت و از گروه کشفکننده آن تقاضا کرد نامی را برای آن انتخاب کنند.
از میان دیگر عناصری که به افتخار دانشمندان بزرگ زمین نامگذاری شده، میتوان به فرمیوم (انریکو فرمی)، اینشتینیوم (آلبرت اینشتین) و کوریوم (ماری و پیر کوری) اشاره کرد.
سلامکو سوالش!!؟؟؟
حالا سوال من
سوغات شهرستان درگز چیه؟؟؟ هر کی بگه جایزه داره
درود (تقریبا درست بود ) جایزتون یک بلیط رفت و برگشت به درگز و اقامت در هتل 5.5 ستاره البته زمانی که فرودگاه و هتل رو زدن :::: دیسلام
این سووال خیلی علمیه!جوابشم زیاده!
برنج لائين ودرونگر همچنين كشمش وگردو و جارو – سيب درختي (لبناني وعباسي) وگلابي
خوشتون اومد؟جایزه ام چیه حالا؟
حالا سووال>
نوشیدن طولانی مدت از آب بدون املاح(مثلا آب مقطر)خوبه یا بده؟آیا آب با املاح زیاد در ایجاد سنگ کلیه نقشی داره یا نه؟
موفق باشید
امین رخ
الف)نام سیروس یونانیهدرود (تقریبا درست بود ) جایزتون یک بلیط رفت و برگشت به درگز و اقامت در هتل 5.5 ستاره البته زمانی که فرودگاه و هتل رو زدن :::: دی
اما جواب شما
وجود میزانی املاح برای بدن مفید چون باعث میشه مواد غذایی جذب شده توسط این املاح در بدن جابجا بشند
اما اب مقطر شاید فقط رفع تشنگی کنه اما برای بدن بی فایدست
ضمنا آبی که بیش از حد املاح داشته باشه باعث ایجاد سنگ کلیه میشه
سوال
الف)نام سیروس کجایه؟ب) و از چه نامی گرفته شده؟
نفر بعدی برو تو کف
الف)نام سیروس یونانیه
ب)اقوال گوناگونی هس من جمله:
1-ازنام سینوس گرفته شده بید
2-ازواژه ی سیریش
3-ازسیرابی
4-30روزکه بعدهاشده سی روس بعدسیروس(ازماده1ماه بروزن فعل)
سوال:آناکسیماندروس که بود؟
سوال:آناکسیماندروس که بود؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
اگه بخوای براساس تجربه خودت نفر بعدیت رو یک نصیحت کنی چی بهش می گفتی؟؟ | زنگ تفريح | 111 | ||
از نفر بعدیت یه درخواستی بکن | زنگ تفريح | 188 | ||
میزان زرنگی نفر بعدیت چقدره؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 2 | ||
دلت میخواد نفر بعدیت کی باشه ؟؟؟ | زنگ تفريح | 15 | ||
به نفر بعدیت چی هدیه میدی؟ | زنگ تفريح | 14 |