سلام خوبی؟خودت چرا نمیری 4 تا نیش بخوری مار که نیست زنبوره نیشش نیم سانته.اقا سلام دستت درد نکنه
خمیر درست کردم توپ
دادم به کارگرمون براشون بذاره ولی نیش خورد 20 تایی کباب شد
مثل وحشیا حمله میکردن بهش بنده خدا
یه مقدارش هم زیاد اومده خراب که نمیشه نگه دارم نه؟
در انگلستان هم همین اتفاق افتاده ولی اونجا گفتن به دلیل امواج موبایل این اتفاق افتاده.یعنی هیچ دلیل خاصی نداره؟![]()
دوستان گلم همانطور که در صفحات قبل توضیح دادم .یکی از اختلالاتی که دامنگیر صنعت زنبور داری شده مشکل گم شدن ناگهانی و بی دلیل زنبور های عسل هست که با نام colony collapse disorder میشناسیمش
در نمودار بالا مشخص شده که از سال 1986 تا سال 2008 جمعیت زنبور های عسل از 4 میلیون کلنی به 2 میلیون کاهش پیدا کرده .
هنوز دلیل مشخصی برای این اختلال ذکر نشده و گروه های تحقیقاتی در کل دنیا مشغول پیگیری دلیل این مشکل هستند.
![]()
امواج موبایل به عنوان فرضیه مطرح شده ولی هنوز اثبات نشده.در انگلستان هم همین اتفاق افتاده ولی اونجا گفتن به دلیل امواج موبایل این اتفاق افتاده.یعنی هیچ دلیل خاصی نداره؟
حمید جان سلام با زحمتای ما؟ یه سوال دیگه دارم
ازین زنبور خرمایی ها اطراف جای زنبورا زیاد شده اونروز رفتم دیدم حسابی افتادن به جوا زنبورا.چکار باید کرد که برن؟ایا راهی داره؟
میگیرن زنبورای عسلو کجا میبرن؟![]()
وای وای الان 3 روز گذشته نرسیدم ببینم جواب گذاشتی برام .پس برم ترتیبشو بدم.اینا میخورن زنبور عسلو؟خواهش میکنم رفیق. چه زحمتی؟.
اوه اوه بدو برو سراغشون که دیر بجنبی چیزی برات باقی نمیذارن.باید لونشونو پیدا کنی اتیش بزنی.
یه کار دیگه هم بکن.یه قیف فلزی رو سرته بذار توشم یه تیکه گوشت بذار بعدش اویزونش کن از یه بلندی میان زنبور خرماییها زیرش جمع میشن.وقتی زیاد شدن اتیش بزن
وای وای الان 3 روز گذشته نرسیدم ببینم جواب گذاشتی برام .پس برم ترتیبشو بدم.اینا میخورن زنبور عسلو؟![]()
حمید جان تا شعاع 5 کیلومتر یپاکسازی کردم دیگه اصلا ورامین زنبور خرمایی نمیبینی ولی عجب جونور زشتین.2 تا نیش من خوردم 5 تا هم کارگرمون خورد.وای وای صد رحمت به نیش زنبور عسل.چند روز بادش نمیخوابید اصلااینا زنبور گوشت خوار هستن.سر و تن زنبور عسلو جدا میکنن.دو تا ماهیچه ی پروازی کوچیک داره زنبور اونا رو مصرف میکنن یا به مصرف نوزادشون میرسونن.یک افت خیلی جدیه برای زنبور عسل.
حمید جان تا شعاع 5 کیلومتر یپاکسازی کردم دیگه اصلا ورامین زنبور خرمایی نمیبینی ولی عجب جونور زشتین.2 تا نیش من خوردم 5 تا هم کارگرمون خورد.وای وای صد رحمت به نیش زنبور عسل.چند روز بادش نمیخوابید اصلا![]()
اااااااااااااا
بلاخره نیش خوردی
من مونده بودم تو تا کی میخای نیش نخوری
زودتر میرفتی نیش زنبور عسل میخوردی بهتر نبود؟؟؟؟حالا نیش زنبور حرمایی چطور بود؟
برام توصیف نمیکنی؟
والا زهرا جان قوطی که رضا میگه من نمیدونم تو زنبور عسل همچی چیزی نداریم ولی خواب یه اصطلاحه یعنی فعالیت زنبور تو فصل سرد خیلی کم میشه و تولید مثل نمیکنه به این میگن خواب.البته الان تو طرفای شما خوبه زنبور حسابی فعالهحمیدرضاااااااااا
جریان خواب زنبور و قوطی و اینا برام قشنگ میگی؟
ممنون
*ساکارز.....................1.31%
*مهم ترین راه تشخیص عسل طبیعی میزان ساکارز است که باید زیر 2% باشد
حمیدرضا لابد یه چیزی هست
خوب از رضا بپرس
من جام نمیگره حتما یه چیزی هست
تو بپرسی بهتره
ممکن یه چیز تخصصی بگه من متوجه نشم
مرسی
خواهش میکنم دوست عزیز همینکه مورد توجه واقع شده این اطلاعات برای من حکم تشکر داره.کیت برای ساکارز باید تو بازار باشه من تا به حال استفاده نکردم .عسل خودمون رو به ازمایشگاه دادم انالیز کرد.اتفاقا خودم هم در فکرش بودم که از کیت استفاده کنمحمید رضای عزیز تجربیات و اطلاعات جالب شما در مبحث زنبورداری تو این تاپیک باعث شد که از سر تا ته اونو تا پاسی از شب دنبال کنم. ببخشید که به علت گم شدن دکمهء تشکر اکثراً نمی شه تشکر کرد.
یه سوال: آیا کیتی برای تشخیص عسل طبیعی و تقلبی وجود داره و یا یه روش آزمایشگاهی کم خرج؟![]()
حمیدرضا امروز یکی ازم پرسید گفت به معده دوم زنبور میگن چیندان؟
درسته میگن چینه دان یا کیسه عسلی .تو تصویری که خودت گذاشتی هم مشخصه اون قسمتی که نوشته معده عسلی اونجا عسل ساخته میشه.معده بعدی هم که چین چین و شبیه روده در انسان هست.حمیدرضا امروز یکی ازم پرسید گفت به معده دوم زنبور میگن چیندان؟
بعد گفت عسل دقیقا چجوری درست میشه؟
تو معده معدم دوم؟؟
من گفتم میپرسم بهت میگم.....
جالا لطف میکین راهنماییم کنی؟؟؟
مرسی
سلام ملکه مممنه پیر باشه که مرده.نشانه های پیری ملکه یکیش رنگ تیره ی بدن.لبه های بالها پره پره ای . بزرگتر از زنبورای دیگهدوست من ملکه به صورت ناگهانی نمیمیره.حتما علتی برای مرگ ملکه وجود داره که میتونه بد یا ضعیف بودن از نظر ترکیب ژن باشه یا پیری .ضعیف شدن جمعیت کارگران و یانقص در جفتگیری یا باروری باشه.
اگر این حالت اتفاق بیفته در اصطلاح میگن کلنی یتیم شده.که در این حالت زنبوران کارگر که در اصل همون مادههای عقیم هستند.دست به کار شده و یکی از تخمهای باقی مانده ی ملکه ی قبلی رو تبدیل به ملکه ی جوان میکنند که 16 روز طول میکشه که دوباره کلنی صاحب ملکه ی جدید بشه
وقتی ملکه ی جدید به دنیا اومد .در یک روز آفتابی و معمولا در فصل بهار پرواز میکنه و در اسمان با تعداد 4 تا 15 نر (معمولا 7 تا 8) نر جفتگیری میکنه و کیسه ی اسپرمش پر میشه.
بعد از اون به کندوی خودش بر میگرده و تا اخر عمرش تخم ریزی میکنه و جفتگیری مجدد انجام نمیده
دوست عزیز محمد جان . دو تا پستتون یکیش تکراریه اگه زحمتی نیست یکیشو پاک کنی ممنون میشم.سلام ملکه مممنه پیر باشه که مرده.نشانه های پیری ملکه یکیش رنگ تیره ی بدن.لبه های بالها پره پره ای . بزرگتر از زنبورای دیگه