اونو که نگو . دقیقآ به خودت رفته. نمیشه اصلآ از محلّه شونم رد شد.بله که داداششم .... همون اون هم ne-sh67 ....حرفیه ؟ ....![]()
نگفتي با كي هستيما همه با هم هستیم..!!![]()
با شما نیستم!!!نگفتي با كي هستي
اونو که نگو . دقیقآ به خودت رفته. نمیشه اصلآ از محلّه شونم رد شد.![]()
خیلی جراتت زیاده والا.... من حتی از شهرشونم رد نمیشم ....![]()
اولآ این مهرشاد نیست بامشاده. دومندش که من معنی این تای پینگ رو نمیدونم چیه؟خوب بابا توام خوراكت اينه گير بدي بابا اين شادمهر اومده يه چي گفته كه تايپينگش رونق بگيره حالا اين گير داده توهم بايد گير بدي؟
با منههههههنگفتي با كي هستي
با منهههههه![]()
بهت چراغ سبز داد دیدی ؟خیلی جراتت زیاده والا.... من حتی از شهرشونم رد نمیشم ....![]()
خوب میشی..قطع امید نکن!بهت چراغ سبز داد دیدی ؟اینجوری بود ظاهرآ .
من دیگه برم شما به کاراتون برسید. مزاحم نشم یه وقت.
کاری داشتی شب بیا تو کوچه مون بوق بزن من میام جلو پنجره.
با هواپیما نیایی ها. با همون لگنت بیا.
اون صندلی عقب هم بده درستش کنن.![]()
کی نسل تورو از رو زمین برمیداره؟اگه آدرس درختش رو پیدا کردی بره من هم ایمیل کن که من برم درختش رو از بیخ بکنم.
و لطفی به نسل بشر بکنم.
آنان كه با سايز 7 و رنگ بـــِنــَفش مينويسند با ايمان ترين شما نزد ما هستند !کی نسل تورو از رو زمین برمیداره؟
البته کسی که به پیامبر ابتر گفته بود خودش ابتر شده بود
در مورد تو هم ایشالا پیش میاد و نسلت مثل دایناسورا منقرض بشه
هرجا نظراتو خوندم کاملا ملحدانه بوده
[/QUOTE]
حديثي از ماكاروني مانا (ره)
حرف زور را با هر فونتی بنویسی زوره. خوب اون عقیده ش اونه. ملحد یعنی چی؟ وصله چسباندن کار درستی نیست. منطق بیار.کی نسل تورو از رو زمین برمیداره؟
البته کسی که به پیامبر ابتر گفته بود خودش ابتر شده بود
در مورد تو هم ایشالا پیش میاد و نسلت مثل دایناسورا منقرض بشه
هرجا نظراتو خوندم کاملا ملحدانه بوده
شنیدیم جالب بود. اگه اون کشته مرده شادمهره . ما هم کشته مرده اونیم.[/QUOTE]یه کلمه هم از کشته مرده ی شادمهر بشنوید![]()
شنیدیم جالب بود. اگه اون کشته مرده شادمهره . ما هم کشته مرده اونیم
بیشتریا هم از اینان!!!
-(((((()((((((()(((((((()((((((((((((((((()))))))))))))))((((((((((((((((()))))))))))))))-(((((()((((((()(((((((()((((((((((((((((()))))))))))))))-(((((()((((((()(((((((()((((((((((((((((()))))))))))))))-(((((()((((((()(((((((()
در تاریخ آمده است که:روزى پیامبر خدا قبل از دوران رسالتش مشغول خوردن رطب بود،و در آن هنگام مادر گرامى امیر المؤمنین علیه السلام«فاطمه بنت اسد»فرا رسید،و به پیامبر خدا سلام کرده،و متوجه شد بوى خوش خارق العادهاى از آن رطبها استشمام مىگردد،که از بوى مشک و عنبر قویتر است و لذا خطاب به رسول گرامى اسلام عرضه داشتند:یا رسول الله:ناولنى منها آکل...اى پیامبر خدا!براى من هم از آن رطبها مرحمت فرمائید...منبعرسول خدا پس از مذاکراتى،مقدارى از آن طعامها را در اختیار فاطمه دختر اسد قرار داد و او نیز به خانهاش بازگشت،و در کنار شوهرش حضرت«ابو طالب»با هم تناول نموده،و سپس از همان غذاها نیرویى در صلب ابو طالب ایجاد شد،و آنگاه با همسرش همبستر گردیده،و نطفه فرزند معصومش حضرت على علیه السلام را منعقد نمودند...
---------
ميخوام بدونم رسول خدا اون رطب هارو از كجا چيده بود؟؟ يعني هيچ كس ديگه اي اون زمان از اين رطبها گيرش نميومد كه بخوره بعد بچه ش مثل حضرت علي بشه؟!!!
اگه كسي آدرس درختشو ميدونه به ما هم بده بريم بخوريم از اون نيروها در صلب مون ايجاد بشه![]()
کدوم مذاکراتی؟
هی ادم میاد یه جیزی بگه یه حرفی بزنه یه ایرادی بگیره اونوقت شرم حضور میگیرتش خجالت میکشه!
اگه من میدونستم این موجودات سادیستیک این روایات رو از قوطی کدوم عطاری میجورند امشب راحت میخوابیدم!
![]()
بالاخره يا بايد منبع حديث مشخص شه يا درخت خرماش !!!
اون موقع كه هنوز اسلام نازل نشده بود هر نوع مذاكره اي حلال بوده !و البته یا نوع مذاکرات!![]()
وقتي مينويسه 2 هفته يعني ممكنه دو هفته و 6 روز باشه ... ولي ديگه از اون قديمي تر فك نكنم باشه !یادمه این تاپیک خیلی قدیمی بود...چرا بالاش زده 2 هفته پیش؟؟؟![]()