ازدواج با همسری از شهردیگر.....آری یا خیر؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته.
اما همیشه همه چیز عمومیت نداره یعنی نمیشه گفت همه مثل همن.
در هر صورت زندگی جدید سخته
دیگه شهر دیگه هم ریسکه ولی بازم احتمال موفقیت هستش
ممنون از شما;)
شما که تصمیم خودتو گرفتی برای چی اومدی از ما مشاوره میخاهی
الکی وقت دیگران رو نگیر منطورم من نیستم خوشحال میشم بهتون کمکی کرده باشم
بله رو بگو تموم کن وقت خودتو و دیگران رو هدر نده انشا الله خوب میشه

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم باشما موافقم.دخترا وپسرا اولش همه چیزو نادیده میگیرن و وهدفشون میشه اینکه فقط به طرف مقابل برسن.
اما غافل از اینکه بعد از اینکه به هدفشون رسیدن حالا همه چیزایی که نادیده گرفته بودن اونا رو به غلط کردم میندازه.
چه خوبه توی عشق عاشقی هامون چندتا واسه خودمون دس انداز درست کنیم و فقط مطیع دلمون نباشیم:redface::redface:

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما که تصمیم خودتو گرفتی برای چی اومدی از ما مشاوره میخاهی
الکی وقت دیگران رو نگیر منطورم من نیستم خوشحال میشم بهتون کمکی کرده باشم
بله رو بگو تموم کن وقت خودتو و دیگران رو هدر نده انشا الله خوب میشه

خبری نیست دوست عزیز
چون شما با قطعیت گفتی میخواستم بدونم چراشو و اینکه همه چیز 100 درصد قطعی نیست
ببخشید که وقتتون رو گرفتم.

gsm1

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
سلام دوستان
اگه بحث ادامه داره میتونیم وارد بشیم؟

gsm1

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
بله بفرمائین

تشکر .
ببینید مسئله ازدواج بدلیل حساسیت موضوع خیلی اهمیت داره ولی متاسفانه در اکثر مواقع بدلیل کمبودآموزش های مفید نزد والدین و فرزندان با ان احساسی برخورد میشه و مشکلات بعدی بوجود میاره.
در این جور مواقع اختلاف فرهنگ(ناشی از تفاوت فرهنگی )مزید بر علت شده ومشکلات رو تشدید میکنه.
بهمین خاطر بهتر است قبل از انتخاب فرد بعنوان همسر" 1-آموزش قبل از ازدواج 2-تعیین معیارهای مورد نظر در همسر "صورت گیرد.پس از آن فرد مورد نظر انتخاب شود.
در اینصورت ازدواج برای افراد آسان تر شده و فاصله مکانی و تفاوت فرهنگی تاثیر کمتری خواهند داشت.

آخرین ویرایش:

omid_008

عضو جدید
درسته.
اما همیشه همه چیز عمومیت نداره یعنی نمیشه گفت همه مثل همن.
در هر صورت زندگی جدید سخته
دیگه شهر دیگه هم ریسکه ولی بازم احتمال موفقیت هستش
ممنون از شما;)

باید سعی کرد احتمال موفقیت رو بیشتر کرد . زندگی با فرهنگ های مختلف یعنی اینکه نمی دونن زن و شوهر با کدوم ساز رقصیدن

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی داره ! مثلا شنیدی میگن با فلان جا وصلت نکن بیچاره میشی ! یا میگن فلان جایی ها خعلی دوست داشتنین خیلی خوبه وصل شی و.....

2276417

کاربر فعال
سلام
ازدواج از دو شهر مختلف باید بسیار آگاهانه صورت بگیره
ممکنه تفاوت فرهنگی چشم گیری در فرهنگ ، آداب مذهبی ، رسوم زندگی ، زبان ، عادات مختلف اجتماعی و.... وجود داشته باشه که به مرور زمان دو طرف را از انتخابشان زده کرده و نسبت به هم بی علاقه کند

دوست عزیز باید دقت کرد که ، بچه ای که حاصل این ازدواج هست ممکنه قربانی این تفاوت ها ( مثل ازدواج زوج شیعه و سنی) بشه و فردی سرخورده و عصبی بار بیاد
البته ممکن هم هست اینطور نشه! ولی با توجه به نداشتن مهارت در اغلب پدر و مادر ها حالت اول بسیار محتمل تر هست

در کل هم کفو بودن بسیار مهم هست
موفق باشید
درسته اینو هستم

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من ازدواجمو خیلی ساده گرفتم الان خیلی راضیم واقعیتش من بحث شهر که نبود بحث منطقه بود که شرط گذاشتم 3 تا کوچه اون ورتر نباشه :biggrin:

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مگه حالا همه اون ازدواج های که هردو نفر توی یه شهر هستند موفق هستند؟؟؟؟؟؟؟؟
ربطی نداره ازدواج باید فقط از روی شناخت کامل صورت بگیره

X.Doll

عضو جدید
اول سلام
چند روز پیش یکی از دخترای دانشگاه داشت داستانی برام تعریف میکرد

از داستانش فقط همینو فهمیدم

.....دختر و پسری که تو دوتا شهرجدا زندگی میکنن و با هم آشنا شدن از ابتدا زندگیشون محکوم به شکسته ..... .

این حرف چندروزه ذهن منو درگیرخودش کرده

آیا واقعا اینجوریه که ازدواجهایی که از دوشهر مختلف هستند محکوم به شکستند درصورتیکه نمونه های موفق این قضیه رو در دوروبرخودم زیاد شاهدم............وبا افزایش وسایل ارتباط جمع وهمین اینترنت که توهمین انجمن شاهد ازدواج بچه ها از شهرهای مختلف بوده ایم آیا تمام این ازدواجها به شکست منتهی میشه؟

نه لزوما رفیخ

البته به جنسیت هم ربط داره
من اسم شهر و .... رو نمیبرم ولی مثلا اگه خانومی از شهر & با آغایی از شهر $ ازدباج کنه ممکنه خوشبخت شن در صورتی که اگر خانومی از شهر $ با آقایی از شهر & ازدباج کنه دووم نیارن

avayestan

کاربر بیش فعال
طرفین با هم به توافق برسن حلله.. باید اول باهم در مورد این مسائل حرف بزنن.. شناخت درست پیدا کنن. . مهم خوب بودن طرفینه.. و اینکه خواهان زندگی باشن تا سر هر چیزی از جمله رفتو آمدبه شهر خودشون و یا دلتنگی بجون هم نیفتن...

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر خود من بر روی کشور دیگر هست.
من خیلی دوس دارم با دختری از کشور دیگه ازدواج کنم که تازه مسلمون شده!!
جدی میگم. اونجور دختر و اونجور مسلمون می ارزه به هزار تا ...........

شهلای تنها

عضو جدید
تو این دنیا آدم به کی میتونه اعتماد کنه!!!!!!!
خاک تو سر این دنیا که اینقد خراب شده...
آدم به فامیل خودشم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به غریبه ی همشهریت و بعدش کسی که حتی از شهر خودتم نباشه!!!!
به نظر من آدم بره بمیره بهتره تا بخواد تو این شرایط اعتماد کنه به کسی....

تو زیادی دلت پره ها داداش
چته انقدر با عصبانیت جواب میدی؟

شهلای تنها

عضو جدید
نه....
زبون.فرهنگ.مذهب و خیلی چیزای دیگه
اما اگه این مسائل نباشه مشکلی نیست
من خیلی دوست دارم با یکی غیر همشهریم ازدواج کنم:biggrin:

kaveh5

عضو جدید
نه واسه مرد خوبه نه خانم /به نظر من یکی ازدواج پایداری نیست اتفاقا من دوستی دارم از شهری که 400 km ازش دوره زن گرفته الان خودش میگه شدم همسفر جاده ها تمام ماشینهایی رو که اون مسیر تردد میکننو میشناسه چون هر هفته باید زنشو ببره خونه باباش

شهلای تنها

عضو جدید
نه واسه مرد خوبه نه خانم /به نظر من یکی ازدواج پایداری نیست اتفاقا من دوستی دارم از شهری که 400 km ازش دوره زن گرفته الان خودش میگه شدم همسفر جاده ها تمام ماشینهایی رو که اون مسیر تردد میکننو میشناسه چون هر هفته باید زنشو ببره خونه باباش

مرد مجبوره خب ماهی یه بار ببره؟
الحق زن زلیل به این میگن
حالم بهم خورد:cry:

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زندگی تو شهر جدا از خونواده بستگی به موقعیت و توانایی شخص داره وگرنه به خدی خود هیچ ایرادی نداره.

انیشتن

عضو جدید
به هركي محبت كردم از آخر کار گفت دوست ندارم ما به درد هم نمی خوریم نمیدونم والا دیگه خسته شدم میخوام بد بشم تاببینم کسی دوسم میداره .از شکست دیگه خسته شدم قلبم شده دروازه همه با احساسم بازی می کنن.اشکام داره میریزه.نمیدونم ملت چی میخوان دنبال دعوا وجدل ان.ای خدا قلبم باد کرده دلم میخواد تا یه ماه گریه کنم دلم تنگه برای خودم که کسی نفهمید منو.:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.