ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

h.vampire

عضو جدید
درود
کتاب کنترل دقیقا چی خوبه ؟ میخوام بخرم :(
جهش / آریاز / پوران و ...؟

mohandes_ali

عضو جدید

ehsan esf

عضو جدید
من كتاب ارياز را دارم كتاب خيلي عالي اي هستش

و تست هاي برق و مكانيك را خوب پوشش داده

ولي من كتاب هاي ديگه را نديدم

hassan676767

عضو جدید
زمان ثبت نام آزمونهای آزمایشیه پارسه کی هست؟ هزینه ثبت نامش چقدره ؟بچه ها الان چی می خونید؟؟

hassan676767

عضو جدید
بچه ها می خواستم بدونم سوالات کنکور سال قبل توی 4 تا باکس در چه سطحی بوده؟؟ و پیش بینیه شما واسه کنکور پیش روی ما در چه سطحی خواهد بود؟؟ ممنون می شم نظرتون رو بگین......

khorshid_mech

عضو جدید
بچه ها می خواستم بدونم سوالات کنکور سال قبل توی 4 تا باکس در چه سطحی بوده؟؟ و پیش بینیه شما واسه کنکور پیش روی ما در چه سطحی خواهد بود؟؟ ممنون می شم نظرتون رو بگین......

سلام چون قراره من کنکور بدم! خیلی سخت خواهد بود!!
باکس ریاضیات که هرساله متوسط رو به بالا یا سخته باکس جامدات به نظر من هرساله معمولی و باکس سیالات بستگی به شانسمون داره سال قبل آسون بوده در حد آب خوردن یه حسی بهم میگه مال ما قرار سخت بشه باکس دینامیک هم نمیدونم بررسی نکردم.
ولی در کل سخت وخیلی سخت باشه به نفعمون هست!!! چون اونایی که واقعا میخونن به نتیجه میرسند.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
منم نظرتو قبول دارم و از معادلات ميشه بهتر نتيجه گرفت

هر چند به نظرم رياضي دو هم بد نيست

تستهاي مهندسي هم الب اغلب تكراريه

امسال هم تستهاش بيشتر شده لامصب نميشه ازش چشم پوشي كرد

شيما جان شما مدرسان ميخوني چه طور بوده ؟؟؟؟كتاب دكتر كريمي را هم ديدي ؟؟؟

سلام
از نظر من مدرسان کفایت میکنه
تسلط کافی روی همین کتاب یعنی نهایت تلاش برای مهندسی چون یک سری مثال داره که فراتر و کامل تر از یک تسته و تسلط روی همون مثال که گاهی خوندنش یک ساعت طول میکشه به نظرم خیلی عالیه
اما کتابای دیگه رو ندیدم و ممکنه واقعا کتابای دیگه خیلی بهتر باشن اما چون مدرسان رو شروع کردم اگه بخوام عوضش کنم پس یعنی تا حالا هرچی وقت گذاشتم هدر رفته

یه سوال مهم پیش اومد برام:
چرا تست های استاتیک و ریاضی رو حل نمی کنید؟

قبل جواب یگم که این نظرم کاملا نظر خودمه و ممکنه صددرصد تحلیلی که برای این روش دارم غلط باشه:
1.مجبور میشی دوباره و در عرض کمتر از یک ماه دوباره کتاب روبخونی با سرعت بالاتر
2.کار کردن روی مثال های متن اما اجمالی
3.تسلط بیشتر روی متن هایی که زیرشون خط کشیدی
4.تست هارو با دقت بیشتری مطالعه میکنی چون نگاه کلی از کتاب داری و میدونی که در فصل های آینده چه مطالبی در انتظارته و اینکه چون حس میکنی یه دور کتاب رو خوندی بدون دغدغه بقیه کتاب فقط تست میزنی
5.چون همه مطالب یه دور خونده شده اگه تستی رو ببینی سعی میکنی طبقه بندی کنی مطالب رو و یاد بگیری هر تست مربوط به کدوم فصله
دوره بعدم که تست میزنم همه تستا رو نمیزنم سعی میکنم توی دو دور بذارمشون که خسته کننده نباشه

(یه عکس از برنامه م گرفتم که هم شما به من مشاور بدین هم من به شما اما کیفیتش خوب نبود متاسفانه!!!!)
اما همه این ها در کل یعنی اینکه این روش درس خوندن منه و ممکنه فقط برای من نتیجه بده

هرجور راحتی درس بخون
هرساعتی که میتونی
به هر میزان استراحت
از هرکتابی که میخوای
همه این ها بر طبق تجربیات گذشته به دست میاد

چیزی که مهمه اینه که واقعا بخونین بچه ها!!!نه اینکه فک کنید من الان شدید میخونم اما در کل دارم به هممون میگم تلاش حرف اولو میزنه روشهای غلط هم با آزمون و خطا تشخیص داده میشه و جای هیچ نگرانی نیست;)

آخرین ویرایش:

Sable

عضو جدید
انگار کسی نبود به سوال ما جواب بده !!!!!!!!
یه سوال داشتم برا ریاضی 1و2 به نظرتون بهترین کتاب کدومه ؟ آقاسی یا یه کتاب دیگه
میدونم شاید اکثرتون بگید آقاسی ولی به نظر خودم حجمش خیلی زیاده یکم دلسردم میکنه که بتونم همشو تموم کنم ممنون میشم راهنمایی کنید بین آقاسی و گاج و مدرسان موندم

mech.shima

کاربر ممتاز
منم نظرتو قبول دارم و از معادلات ميشه بهتر نتيجه گرفت

هر چند به نظرم رياضي دو هم بد نيست

تستهاي مهندسي هم الب اغلب تكراريه

امسال هم تستهاش بيشتر شده لامصب نميشه ازش چشم پوشي كرد

انگار کسی نبود به سوال ما جواب بده !!!!!!!!
یه سوال داشتم برا ریاضی 1و2 به نظرتون بهترین کتاب کدومه ؟ آقاسی یا یه کتاب دیگه
میدونم شاید اکثرتون بگید آقاسی ولی به نظر خودم حجمش خیلی زیاده یکم دلسردم میکنه که بتونم همشو تموم کنم ممنون میشم راهنمایی کنید بین آقاسی و گاج و مدرسان موندم

سلام
شاید چون جواب سوالتون رو در واقع میشه تو هر صفحه دید چون همه راجع بهش خیلی بحث کردیم و البته به نتیجه قطعی نرسیدیم!!!
اما در کل نظر دوستان فک کنم برای ریاضی یک آقاسی باشه و ریاضی دو پوران
در هر صورت من از ریاضی یک پوران راضی نبودم البته هر چی رو گفته خیلی خوب توضیح داده اما به نظر من ریاضی یک گسترده تر از چیزیه که پوران گفته
موفق باشید;)

Sable

عضو جدید
سلام
شاید چون جواب سوالتون رو در واقع میشه تو هر صفحه دید چون همه راجع بهش خیلی بحث کردیم و البته به نتیجه قطعی نرسیدیم!!!
اما در کل نظر دوستان فک کنم برای ریاضی یک آقاسی باشه و ریاضی دو پوران
در هر صورت من از ریاضی یک پوران راضی نبودم البته هر چی رو گفته خیلی خوب توضیح داده اما به نظر من ریاضی یک گسترده تر از چیزیه که پوران گفته
موفق باشید;)

در مورد کتاب های گاج و مدرسان نظری ندارید؟ آخه اونارو هم تعریف می کنن

mech.shima

کاربر ممتاز
در مورد کتاب های گاج و مدرسان نظری ندارید؟ آخه اونارو هم تعریف می کنن

ببینید به نظرم ریاضی یک خیلی گسترده اس اگه واقعا میخواید ازش نتیجه بگیرید و تضمینی باشه به نظر من باید دو جلد آقاسی رو بخونید(فکر میکنم کاملتر از همه کتاباس)اما من وقتی برای این دو جلد ندارم مگه اینکه واقعا برنامه م برم جلو

Sable

عضو جدید
ببینید به نظرم ریاضی یک خیلی گسترده اس اگه واقعا میخواید ازش نتیجه بگیرید و تضمینی باشه به نظر من باید دو جلد آقاسی رو بخونید(فکر میکنم کاملتر از همه کتاباس)اما من وقتی برای این دو جلد ندارم مگه اینکه واقعا برنامه م برم جلو
واقعا حجمش زیاده یعنی اگه بخوام هم آقاسی رو بخونم فقط یه جلدشو بتونم تموم کنم. شما چطور میخونید ؟ هر دو جلدو باهم به طور موازی پیش می برید؟

mohandes_ali

عضو جدید

خوندن هر دو جلد اقاسی اولا فقط یک خیال باطله ینی عمرا بتونی دو جلدش رو بخونی دوما حروم کردن وقته چون ریاضی درسیه که اگه کل دو جلد رو بخونی باز ممکنه سر جلسه گیر کنی
سوما همین جلد اول رو بتونیم درست بخونیم هنر کردیم چون جدا از سختی و حجیم بودنش خسته کننده اس

سارنیا

عضو جدید
سلام بر شما
منم هستم برای ارشد 94 از امشب ساعت 12 شب شروع می کنم برای خوندن ارشد، 192 روز مونده تا ارشد خوب بخونید.
راستی خیلی دیر شده ؟؟؟؟شماها چقدر خوندین؟؟؟؟؟
مغسی

alisaadaty

عضو جدید
دوستان برای ریاضی کتاب های آغاسی خوبن
اما فقط جلد 1 رو بگیرید قطعا کافیه به نظرم
ریاضی 1 و معادلات انتشارات سری عمران هم عالیه

alisaadaty

عضو جدید

کنکور سال پیش جامدات و سیالات و دینامیک ماشین خوب بود
زبان عمومی و ریاضی سخت بود

ariyadokht

عضو جدید
کنکور سال پیش جامدات و سیالات و دینامیک ماشین خوب بود
زبان عمومی و ریاضی سخت بود

یادش بخیر !!!!
ای روزگار!!!!:cry:
سلام بر رقبای قدیمی
خوبین ؟؟؟ آرزوی موفقیت برای همه ی شما
خودم نیستم ولی دو تا از دوستام هستن که از منم قدر ترن
خداحافظ

mohandes_ali

عضو جدید
سلام بر شما
منم هستم برای ارشد 94 از امشب ساعت 12 شب شروع می کنم برای خوندن ارشد، 192 روز مونده تا ارشد خوب بخونید.
مغسی

ساعت12؟؟؟به وقت آمریکا زندگی میکنی؟

mohandes_ali

عضو جدید
یادش بخیر !!!!
ای روزگار!!!!:cry:
سلام بر رقبای قدیمی
خوبین ؟؟؟ آرزوی موفقیت برای همه ی شما
خودم نیستم ولی دو تا از دوستام هستن که از منم قدر ترن
خداحافظ

:Dی جور میگه از منم قدر ترن انگار خودش رتبه یک کنکوره
داداش اینجا رتبه یک رزرو شده دومشم خودمم

khorshid_mech

عضو جدید
سلام بر شما
مغسی

سلام م... خانومی چه زود اومدی. قراره کنکور امسال بترکونیما آیلین روانی که رفت ژاپن من 1 ت و هم که 2:D راستی نگران نباش فرستادم.

khorshid_mech

عضو جدید
:Dی جور میگه از منم قدر ترن انگار خودش رتبه یک کنکوره
داداش اینجا رتبه یک رزرو شده دومشم خودمم

سلام مهندس علی خوبین شما
همون آریادخت بالا که میگین انگار کیه ؟؟دوست منه الانم با 20 سال قراره بشه دانشجوی ارشد معتبر ترین دانشگاه ژاپن و جزو مهندسان تحقیقاتی خودروسازی تویوتا!!!!

سارنیا

عضو جدید
سلام م... خانومی چه زود اومدی. قراره کنکور امسال بترکونیما آیلین روانی که رفت ژاپن من 1 ت و هم که 2:D راستی نگران نباش فرستادم.

آره دیدم ساغول نازیم.آیلین بفهمه اسم واقیشو لو دادی از ژاپن میاد خرخرتو میجوه!!!:biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا