dash @li
کاربر بیش فعال
سلام ارهاین دوستان ساختی کجان؟ انتخاب رشته کردین یا نه؟
من که لیست رو دادم یه کمی تعییرش دادم طبق چیزایی دوستان گفتند دیگه هر چی خیر باشه.
با سپاس
سلام ارهاین دوستان ساختی کجان؟ انتخاب رشته کردین یا نه؟
سلام شما بزنمن با رتبه 2200 ساخت و تولید امکانش هست روزانه قبول بشم ؟
مثلا روزانه شاهرود چی ؟ میشه بیارم ؟
تهران که خوابگاه میرم.
به نظر شما کارکردن تو تهران بهتر هستش یا تو مشهد؟
این مهلت انتخاب رشته که تمدید شده یعنی تا امشب انتخاب رشته کنیم و تا یکشنبه ویرایش کنیم یا این که میشه تا یکشنبه انتخاب رشته کرد؟
سلام شما بزن
هیچی معلوم نیست ولی احتمالش کمه شاید شبانه بازم احتمالش کمه اگه شبانه قبول شی نری مشکلی پیش نمیاد .
ولی منم پارسال کنکور اتفاقی افتاد ندادم ازاد رفتم الان امتحان دادم دو ماه خوندم رتبم 700شده .
انشالله قبول شی ولی اگه نشد شاید حکمتی بوده سال بعد حتما شرکت کن.
با سپاس
مگه بیشتر از 5 بار میشه ویرایش کنی؟؟
دوستانی که انتخاب رشته کرده اند، برای ویرایش میشه رشته ی جدید هم اضافه کرد یا فقط رشته هایی که قبلا وارد کردیم رو میشه حذف یا جابجا کرد؟
سلامدوست عزیر اگه واستون مقدوره یه سفر یه روزه به تهران داشته باشید و خودتون شرایط رو از نزدیک ببینید و با دانشجوهای دانشگاه ها صحبت کنید و با سوال در اینجا و از راه دور به جواب درست و مطمئنی نمیرسید.خود من این دانشگاه علوم فنون نوین دانشگاه تهران رو میخواستم بزنم ولی وقتی رفتم جاش رو دیدم و با اساتید گروه ها و دانشجوها صحبت کردم فهمیدم چه چیز مزخرفیه که متاسفانه خیلی از شهرستانی های عزیز فقط به خاطر اسم دانشگاه تهران میزنن و نمیدونن این دانشکده تازه تاسیسه و حالا حالاها کار داره.
بچه ها فکر میکنید من با 289 طراحی بین شبانه تهران، روزانه امیرکبیر و شبانه امیرکبیر کدومش رو بیارم؟
هوافضا بجز شریف تقریبا همه جا رو میارم، موندم بین انتخابام هوافضا هم بزنم یا نه!
بچه ها فکر میکنید من با 289 طراحی بین شبانه تهران، روزانه امیرکبیر و شبانه امیرکبیر کدومش رو بیارم؟
هوافضا بجز شریف تقریبا همه جا رو میارم، موندم بین انتخابام هوافضا هم بزنم یا نه!
توی یکی از ارسال هاتون رتبه بندی دانشگاه هارو توضیح داده بودید، من دقیقا با رتبه بندی کنترل موافقم و چون خودمم به همین گرایش علاقه دارم میخواستم خواجه نصیر رو ابتدا انتخاب کنم، خیلی پرس و جو کردم و به این نتیجه رسیدم که رنک خود دانشگاه مهمتره، بنابراین آخر انتخابش کردم.سلام
دوست عزیز به نظر من با این رتبه طراحی خیلی خیلی ... حیفه برین سراغ هوافضا چرا در مورد علم و صنعت، خواجه نصیر و تربیت مدرس بیشتر تحقیق نمی کنید به نظر من خیلی حیفه که طراحی کاربردی رو بیخیال بشین و برین هوافضا (مکانیک چه برا اشتغال، چه برای ادامه تحصیل و چه برای گستردگی زمینه های تحقیقاتی، بهتر هستش)
توی یکی از ارسال هاتون رتبه بندی دانشگاه هارو توضیح داده بودید، من دقیقا با رتبه بندی کنترل موافقم و چون خودمم به همین گرایش علاقه دارم میخواستم خواجه نصیر رو ابتدا انتخاب کنم، خیلی پرس و جو کردم و به این نتیجه رسیدم که رنک خود دانشگاه مهمتره، بنابراین آخر انتخابش کردم.
تربیت مدرس هم دانشگاه خیلی خوبیه و ویژگی های منحصر به فرد خودش رو داره ولی بازم بعد از شبانه امیرکبیر زدمش،
بچه های ساختی سلام.من چند روز نبودم.انتخابامم ایناست.چهل تا انتخاب کردم.ساخت شدم 346
امیر کبیر
مدرس
تهران
خواجه نصیر
علم و صنعت
بعد شبانه همینا.
بعد تربیت دبیرهای شهید رجایی.بعد روزانه های شهرستان که از صنعتی اصهان هم شروع میشه.دیگه هرچی خدا بخوادش
دوست من به نظرم دانشگاه تهران رو بالای مدرس بزن چون از همه نظر بهتره از مدرس دوما اگه سطح علمی برات مهمه صنعتی اصفهان از رجایی خیلی بهتره البته اگه حوصله بیرون تهران رو نداری همون رجایی رو بالاتر بزن. در ضمن با توجه به پارسال و افزایش ظرفیت امسال اگه ترتیب رو همینا بزاری حداقل احتمال شبانه خواجه نصیر هست و رجایی که 100 درصد میاری. البته این در بدترین شرایط ممکن بود احتمال بهتر شدن هم زیاده. موفق باشید
توی یکی از ارسال هاتون رتبه بندی دانشگاه هارو توضیح داده بودید، من دقیقا با رتبه بندی کنترل موافقم و چون خودمم به همین گرایش علاقه دارم میخواستم خواجه نصیر رو ابتدا انتخاب کنم، خیلی پرس و جو کردم و به این نتیجه رسیدم که رنک خود دانشگاه مهمتره، بنابراین آخر انتخابش کردم.
تربیت مدرس هم دانشگاه خیلی خوبیه و ویژگی های منحصر به فرد خودش رو داره ولی بازم بعد از شبانه امیرکبیر زدمش،