ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan esf

عضو جدید
من که به احتمال زیاد میرم کاشان
فامیلمم به کاشانیا میخوره ههه

فک کنم با چندتا بچه های اینجا هم همکلاس باشیم

SoheilSmart

عضو جدید
سلام
هیچی تو اینترنت از دانشگاه ازاد پیدا نمیشه به خصوص این چند سال رو احتمالا یکی دو هفته دیگه ازمونش,باشه دقیقا بعد نتایج ارشد ملی ازموم میزارن
ولی کتاب سوالات ازاد راهیان هست اون رو گیر بیارید از دوستی کسی یا دست دومی حایی یه نیگاهی بندازین ولی سوالات ساختش زیاد سخت نیست اقا سهیل
ریاضیش و جامداتش یه خورده سنگینه میگم پارسال که قبول شدم ازاد ترازم6200شد با30درصد ساخت و 10درصد ریاضی و جامدات و تراز تهران رو زسوندم و شهرستان ها ترازشون 5000بود.
با تشکر

ممنونم ازتون
من فقظ آزمون های ساخت سال 74 تا 90 رو کامل کامل دارم بررسی و مرور میکنم + آزمون های سراسری 91 تا 94
فقظم قصد دارم ساخت بزنم کمی زبان
انتخاب اولم نجف آباده ...
بنظرتون کافیه ؟

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال
اقا شهریه های شبانه چه طوره؟ترمی چند هستش؟بعد من شنیدم وام هم میدن
جدول شهریه ها روی سایت دانشگاه ها میتونید پیدا کنید(معاونت آموزشی-بخش آموزش های آزاد)، البته این جداول برای سال 93 هست و هر سال میتونن بر اساس مصوبه هیئت امنا افزایش پیدا کنن، دانشگاه های شریف و تهران و امیرکبیر تا سقف 25% و مابقی دانشگاه ها تا سقف 15%، البته همش به هیئت امنا بستگی داره،
درست شنیدید، وام هم میدن، حدودا ترمی 800 تا یک میلیون، البته میگن اولویت با روزانه هاست و اگه رسید به بقیه میدیم که خیلی به ندرت دیده شده به متقاضی وام ندن.

king_sato

عضو جدید
برای بقیه دانشگاه ها با افزایش امسال حدود 7 تومن میشه البته اینا بدون هزینه خوابگاه و بقیه چیزاست

amir-mehrizi

عضو جدید
اقا به نظرتون تبریز یا مشهد یا تفرش و ارومیه که به منی که تهران هستم رفتنش ارزش داره؟؟؟
بعد یه دانشگاه هستش زده صنعتی قم.نظرتون راجب اون چیه؟؟؟؟

saeedvalentino

عضو جدید
اقا به نظرتون تبریز یا مشهد یا تفرش و ارومیه که به منی که تهران هستم رفتنش ارزش داره؟؟؟
بعد یه دانشگاه هستش زده صنعتی قم.نظرتون راجب اون چیه؟؟؟؟

دانشگاه فردوسی مشهد که حرف نداره تبریز هم که توی ساخت یکی از خوب هاست
ارومیه را نمی دونم تفرش هم که یه دانشگاه معمولیه قبلا یکی از واحدهای امیرکبیر تهران بوده ولی چند سالی هست که استقلال گرفته
صنعتی قم هم بنظرم تازه وارد حداقل توی ساخت اینطوریه
من خودم روی همین صنعتی قم موندم چون به شهرمون نزدیکه منتهی فکر نمیکنم دانشگاه جالبی باشه

dash @li

کاربر بیش فعال
سلام

آقا امیر این ها هزینه کل ترم هاست دوستان میگن که با همون وام تحصیلی هم ترکی 800میدن تا حدودی میشه کاریش کرد ولی هزینه های دیگه هم هست هزینه خوابگاه و حالا غذا و...
غذا فک کنم میدن.

در هرصورت اگه شهر خودت شبانه باشی یه خورده بهتره تا شهر های دیگه
صنعتی قم پارسال مثل یزد و بین الملل قزوین ساخت رو اضافه کردند
تبریز و بابل خیلی ساختشان قوی و اساتید خیلی خوبی دارند .
و صنعتی اراک هم اساتید خوبی داره فردوسی مشهد مثل این ها کارشناسی ساخت نداره و یه خورده دانشگاه خاص
ولی رنجش با اینا بویه بعد این ها نظر خودم هست سمنان و بیرجند و شاهرود و کاشان هست بعدش تفرش و اراک و فردوسی قم و بندرعباس و ارومیه راستی یادم رفت ارومیه هم مبه نظرم بعد اراک باشه
و زنجان هم در حد یزد و قزوین و بین الملل امام جدید اومده مرحله بعد توانست

این انتخاب رشته من هست.
با سپاس

king_sato

عضو جدید
کل هزینه ترم ها یا فقط یه ترم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
کل هزینه همینقدر میشه البته بر اساس پارسال 8 تومن میشه حالا میگیم امسال بیشتر بشه 10 تومن جدول پارسال برای دانشگاه های درجه 1

شهریه ثابت هم نیمسال 625 / شهریه متغیر هر واحد 150 / شهریه هر واحد پایان نامه 250 . البته اینا برای پارسال و دانشگاه درجه 1.

mm.caffee

عضو جدید
شهید بهشتی خوبه ولی نه اندازه صنعتی اصفهان از طرفی تهران بودن شهیدبهشتی مزیت های بیشتری داره

خب از نظر رفت و امد تهران خیلی برام راحت تره
ولی این سرتر بودن در حد یه پله اس
توی یه جدول که ترتیب بهترین ها رو زده
صنعتی رده 7 زده و شهیدبهشتی 8
میخوام بدونم ارزشش رو داره به خاطر یه پله بهتر بودن جایی برم که برام سختتره

اون رتبه 7 و 8 با توجه به کل رشته های موجود در اون ها هست ولی مکانیک صنعتی اصفهان اونم طراحیش خیلی سرتر از شهید بهشتی هست

king_sato

عضو جدید
سلام

آقا امیر این ها هزینه کل ترم هاست دوستان میگن که با همون وام تحصیلی هم ترکی 800میدن تا حدودی میشه کاریش کرد ولی هزینه های دیگه هم هست هزینه خوابگاه و حالا غذا و...
غذا فک کنم میدن.

در هرصورت اگه شهر خودت شبانه باشی یه خورده بهتره تا شهر های دیگه
صنعتی قم پارسال مثل یزد و بین الملل قزوین ساخت رو اضافه کردند
تبریز و بابل خیلی ساختشان قوی و اساتید خیلی خوبی دارند .
و صنعتی اراک هم اساتید خوبی داره فردوسی مشهد مثل این ها کارشناسی ساخت نداره و یه خورده دانشگاه خاص
ولی رنجش با اینا بویه بعد این ها نظر خودم هست سمنان و بیرجند و شاهرود و کاشان هست بعدش تفرش و اراک و فردوسی قم و بندرعباس و ارومیه راستی یادم رفت ارومیه هم مبه نظرم بعد اراک باشه
و زنجان هم در حد یزد و قزوین و بین الملل امام جدید اومده مرحله بعد توانست

این انتخاب رشته من هست.
با سپاس
دوست عزیز مگه شما بچه کجایید که فردوسی مشهد رو بعد بیرجند و سمنان و شاهرود میخوای بزنی؟ اول اینکه فردوسی روزانش پارسال تا 400 پر شده دوم اینکه شما اساتید ساخت فردوسی رو نگاه کردید؟ در ضمن دانشگاهی به بزرگی فردوسی رو با سمنان و شاهرود مقایسه میکنید؟ ببینید اگه شما معیار رو داشتن دکترای ساخت بگیرید خیلی بهتر از کارشناسی ساخته؟ من کارشناسی سمنان بودم کلا دو تا استاد ساخت داره و اصلا رنکینک فردوسی رو با اینا مقایسه نکنید

dash @li

کاربر بیش فعال
سوتی بود خواستم بنویسم صنعتی قم نوشتم فردوسی قم اینم محض خنده
وگرنه بالاش نوشتم فردوسی در حد همون بابل و تبریزه
اشتباه لپی بود...به بزرگواری خودتون ببخشید
در هر صورت من با این بازم نه فردوسی نه بابل نه تبریز قبول نمیشم.

ولی,خب میزنیم اول شاید شد ولی خودم احتمال میدم بیرجند سمنان شاهرود کاشان ...در جه بادیان اراک و قم و یزدم قزوین و زنجان و...
رو میزنم تا ببینم کدوم یکی قبول میشم.

mm.caffee

عضو جدید
سلام یکی نیست جواب منو بده؟
من با 106 تبدیل و 74 طراحی. تبدیل کجا میارم؟

سلام
ان شاالله طراحی تهران و احتمالا شریف روزانه قبول میشید ولی احتمال تبدیل روزانه هر دو براتون در حدود 60 تا 70 درصد هست و نمیشه نظر قطعی داد چون علایق نفرات برتر هر سال متفاوت هست و باید دید میلشون به سمت طراحی هست یا تبدیل

behrad70

عضو جدید
سلام.خسته نباشید.بارتبه 470 ساخت....23ریاضی....17.5 جامدات....40 و تراز 5500 شبانه تهران جایی قبول میشم؟...روزانه بابل چی؟
ممنون.

king_sato

عضو جدید
ممنون میشم یکی از دوستان کمکم کنه.......
تو اون یکی فروم هم بهتون گفتم آخرین رتبه قبولی روزانه بابل پارسال 611 بوده. اگه مشکل مالی ندارید و مسیرتون دور نیست شبانه صنعتی اصفهان رو هم در نظر بگیرید ارزششو داره البته میگم اگه مشکل ندارید

dash @li

کاربر بیش فعال
سلام.خسته نباشید.بارتبه 470 ساخت....23ریاضی....17.5 جامدات....40 و تراز 5500 شبانه تهران جایی قبول میشم؟...روزانه بابل چی؟
ممنون.

سلام

با توجه به سال پیش بله روزانه بابل صد درصد فلورید

ولی خب هر سال رتبه ها جابجا میشه معلومه نیست
ولی کلاصد تا انتخاب دارید بر اساس علاقه و شرایط و.آگاهی نسبی از دانشگاه ها انتخاب کنین صد درصد شما قبول میشدی.

با تشکر

amir-mehrizi

عضو جدید
سلام

با توجه به سال پیش بله روزانه بابل صد درصد فلورید

ولی خب هر سال رتبه ها جابجا میشه معلومه نیست
ولی کلاصد تا انتخاب دارید بر اساس علاقه و شرایط و.آگاهی نسبی از دانشگاه ها انتخاب کنین صد درصد شما قبول میشدی.

با تشکر
سلام.من یه فایل excel درست کردم.ببینید و نظر بدید.البته واسه بچه های ساخت هستش.ولی نمیدونم چه جوری بذارمش اینجا.خخخخخخخ

saeedhashemi1371

عضو جدید
دوستان کسی از اساتید تبدیل انرژی و طراحی کاربردی فردوسی خبر نداره؟ سخت گیرند؟
بابل و شاهرود چی؟

من الان فردوسی هستم
اگه سوالی داری در خدمتم
یه سری از استادها خیلی سخت گیرن و یه سری هم خیلی راحت میشه نمره گرفت ازشون و گلابی هستن!

saeedhashemi1371

عضو جدید
یکی جواب ما رو بده!

یکی جواب ما رو بده!

تو این انجمن کسی نیست جواب ما رو بده؟!!!!!!

با 204 طراحی به نظر شما کدوم یکی محتمل تر هستش؟
طراحی تهران
بیومکانیک تهران
سیستم انرزی شریف
طراحی کاربردی با گرایش بیومکانیک شریف
مکاترونیک تهران

تو این انجمن یکی نیست که الان تهران درس بخونه؟ً!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا