ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

call_of_omid

عضو جدید
دوستان یک سوال از مبحث تابع جریان و پتانسیل(لعنتی هر سال یه سوال اومده و نکته داره واسه خودش)

طبق معمول با تناقض کتاب سنجش و مدرسان! تست 63 سال 92، همون تابع سای خوشگل! :دی

در حل سنجش گفته که تابع جریان تنها برای سیالات تراکم ناپذیر کاربرد دارد، ولی مدرسان رفته حل کرده که جریان غیر چرخشی و تراکم ناپذیره! کدوم درسته؟!
سال87 تست مربوطه رو هم گفته بود شرط وجود تابع پتانسیل، عیر چرخشی بودنشه! یعنی چرخشی باشه، دیگه تابع پتانسیل نداریم؟!

نکته کلی کتاب سنجش صحیحه؟!

خیلی ممنون!

• Like
واکنش ها: meko

محمد 435

عضو جدید
. اقا امیر ممنون از جوابت.
من کنکور 88 مقاومت 40 زدم. سیالات 50. بقیشم پاشدم رفتم کار داشتم.
اقا چه جوری زدم این دو تارو؟ 88 سطحش چه جوری بوده؟

محمد 435

عضو جدید
دوستان یک سوال از مبحث تابع جریان و پتانسیل(لعنتی هر سال یه سوال اومده و نکته داره واسه خودش)

در حل سنجش گفته که تابع جریان تنها برای سیالات تراکم ناپذیر کاربرد دارد، ولی مدرسان رفته حل کرده که جریان غیر چرخشی و تراکم ناپذیره! کدوم درسته؟!
سال87 تست مربوطه رو هم گفته بود شرط وجود تابع پتانسیل، عیر چرخشی بودنشه! یعنی چرخشی باشه، دیگه تابع پتانسیل نداریم؟!

خیلی ممنون!
یه مشاور میگفت سوالای شبهه دارو نزنی بهتره تو کنکور

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

خیلی ممنون!

ببینید تابع جریان برای تراکم ناپذیرها فقط تعریف میشه
اما تابع پتانسیل یا یه جاهایی نوشته پتانسیل جریان برای غیرچرخشی ها

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
اگه تاحالا شک داشتم سیالات امسال سخت میاد دیگه مطمئن شدم چون آزمون 92رو هم زدم البته به سادگی پارسال نبود ولی بازهم خیلی اسون بود که من که سیالاتم متوسطه 40درصدزدم
جامداتش آسون تر بود(38درصد)
ریاضیش اسون نبود اما بازهم به نسبت پارسال آسونتربود(28درصد)
دینامیکش سختتربود(20درصد)
امیدوارم امسال دینامیک سخت نباشه

یه هشدارحواستون به سوالای سیالات باشه بیشتر از باکسای دیگه احتمال منفی زدن داره
به خودسوال خوب دقت کنید
مثلاتو خود تست ضریب جابه جایی مدنظربوده اماتو تستاراجع به ناسلت و جابه جاییه
اگه میشه 67 سال 92روبگیدکدوم گزینه میشه

ALI26393

عضو جدید
سلام
من سال بعد کنکور دارم
می خواستم ببینم کسی سوال های پارسه و مدرسال 94 را داره؟
کسی تا به حال از bwin-help.ir خرید کرده؟
با تشکر

محمد 435

عضو جدید
بچه ها انقد بد به دلتون راه ندید. ما که کم خوندیم چی بگیم. کنکور تو این چن ساله سخت شده به حد کافی دیگه سخت تر از این نمیشه .یعنی نمیتونه بشه!

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال
سلام دوستان،
من تازه 2 تا کنکور از خودم گرفتم ولی نمیدونم خوب زدم یا نه! ممنون میشم دوستانی که 87 رو زدن بگن درصدای من چه جورن.

ریاضی 72
سیالات 40 (خیلی سوتیای بدی دادم و البته این ترمو و انتقال کلا تو کله من نمیرن - به جز غلط های علمی اگه بی دقتی نکرده بودم میشد 65 درصد :()
جامدات 75 (بازم با یه سری اشتباه مسخره)
دینامیک 0 (اصلا نگاه نکردم ببینم میتونم بزنم یا نه)

آخرین ویرایش:

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال
یکی دو هفته پیش دعا کردم امسالم مثل پارسال یه برفی چیزی بیاد کنکود یه هفته عقب بیفته، از فرداش هوا بهاری شد! :question:
حالا اون به کنار، هفته پیش شهرای جنوب غربی به خاطر ریزگردها چند روز تعطیل شدن، تا اومدم خوشحال بشم دیروز اخبار گفت این عزیزان ریزگرد دارن تشریفشونو میبرن و از فردا همه جا دوباره باز میشه،
این یکیم به کنار اخبار دوباره گفته تا 15 بهمن هوا بهاریه و از 16 ام سرد میشه و برف میباره و اینا! :wallbash:
اینو که شنیدم دیگه کفرم دراوم، :mad:

آخرین ویرایش:

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال
بچه ها انقد بد به دلتون راه ندید. ما که کم خوندیم چی بگیم. کنکور تو این چن ساله سخت شده به حد کافی دیگه سخت تر از این نمیشه .یعنی نمیتونه بشه!
کنکور سخت باشه واسه همه سخته، راحتم باشه همینطور، البته اگه یکی روی یه باکس سرمایه گذاشته باشه و یکی دیگه رو نخونده باشه، اینجا سختی و راحتی براش مهمه که اونی که خونده خوب باشه و اونیو که نخونده سخت باشه تا چیز زیادی از دست نده،
منم مثل شما کم خوندمو شدیدا دارم خودمو میخورم که چرا یکی دو ماه زودتر شروع نکردم یا چرا از وقتی شروع کردم ساعت مطالعم رو بالا نبردم، ولی دیگه چکار میشه کرد، فقط دعا، البته نه از اون دعاهایی که من کردمو برعکس درومد :D

call_of_omid

عضو جدید
کارت رو هم پرینت گرفتم! کسی هست مشهدی که توی دانشکده کشاورزی فردوسی با هم باشیم!؟:D

بچه ها شدیدا همدیگرو دعا کنیم که هر کی هر جا میخواد قبول شه! من که به هر جایی راضیم، دعا فراموش نشه!

ssepidar

اخراجی موقت
کارت رو هم پرینت گرفتم! کسی هست مشهدی که توی دانشکده کشاورزی فردوسی با هم باشیم!؟:D

بچه ها شدیدا همدیگرو دعا کنیم که هر کی هر جا میخواد قبول شه! من که به هر جایی راضیم، دعا فراموش نشه!

من ک دانشکده ریاضیم

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام دوستان،
من تازه 2 تا کنکور از خودم گرفتم ولی نمیدونم خوب زدم یا نه! ممنون میشم دوستانی که 87 رو زدن بگن درصدای من چه جورن.

ریاضی 72
سیالات 40 (خیلی سوتیای بدی دادم و البته این ترمو و انتقال کلا تو کله من نمیرن - به جز غلط های علمی اگه بی دقتی نکرده بودم میشد 65 درصد :()
جامدات 75 (بازم با یه سری اشتباه مسخره)
دینامیک 0 (اصلا نگاه نکردم ببینم میتونم بزنم یا نه)

عالی زدی
من متوسط 30 زدم
نمیدونم چی شده بود ک وسطای کنکورا درصدام داغون شد
ولی این اخریه بهتر شده
البته من دینامیک رو صفر میزنم هر سری

zahraeng

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه چطوری میشه معدل رو ویرایش کرد ؟
من رفتم تو سایت سنجش ولی برای این کار قسمتی رو پیدا نکردم

veshki

عضو جدید
اگه تاحالا شک داشتم سیالات امسال سخت میاد دیگه مطمئن شدم چون آزمون 92رو هم زدم البته به سادگی پارسال نبود ولی بازهم خیلی اسون بود ...

خانوم مهندس نگو اینجوری،روحیه م پودر شد،سیالاتُ سخت بگیرن من باید با آبمیوه ای که میدن فشارمُ میزون کنم فقط :|
در ضمن کنکور مثه فوتباله،هیچ چیزیش قابل پیش بینی نیس : )))))

veshki

عضو جدید
یکی دو هفته پیش دعا کردم امسالم مثل پارسال یه برفی چیزی بیاد کنکود یه هفته عقب بیفته، از فرداش هوا بهاری شد! :question:
حالا اون به کنار، هفته پیش شهرای جنوب غربی به خاطر ریزگردها چند روز تعطیل شدن، تا اومدم خوشحال بشم دیروز اخبار گفت این عزیزان ریزگرد دارن تشریفشونو میبرن و از فردا همه جا دوباره باز میشه،
این یکیم به کنار اخبار دوباره گفته تا 15 بهمن هوا بهاریه و از 16 ام سرد میشه و برف میباره و اینا! :wallbash:
اینو که شنیدم دیگه کفرم دراوم، :mad:

داداش ریزگرد که بره خوبه،تنفس واسه افراد مسن و بچه ها سخته تو اون شرایط.
شما دوس داری دیرتر کنکور بدی ولی من ترجیح میدم همین فردا برم سر جلسه،خیلی فرسایشیه لعنتی،فقط میخوام تموم شه بره

ssepidar

اخراجی موقت
داداش ریزگرد که بره خوبه،تنفس واسه افراد مسن و بچه ها سخته تو اون شرایط.
شما دوس داری دیرتر کنکور بدی ولی من ترجیح میدم همین فردا برم سر جلسه،خیلی فرسایشیه لعنتی،فقط میخوام تموم شه بره

تو رتبت خوب میشه ببین کی گفتم

ehsan esf

عضو جدید
من اين ديناميك را بتونم (ايشالله ^1000000000) 4 تا تست درست بزنم از جلسه بيرون اومدم پشتك ميزنم

((بدبختي پشتكم بلد نيستيم ههه))

من افتادم دانشگاه صنعتي اصفهان

نميدونم چرا دانشگاه اصفهان به اين سر به راهي را ول ميدن ميرن صنعتي

منم مثل شما کم خوندمو شدیدا دارم خودمو میخورم که چرا یکی دو ماه زودتر شروع نکردم یا چرا از وقتی شروع کردم ساعت مطالعم رو بالا نبردم، ولی دیگه چکار میشه کرد، فقط دعا، البته نه از اون دعاهایی که من کردمو برعکس در
دادا تو كه ماشالله درصدات خيلي خوبه

زودتر شروع ميكردي كه همه را ميچسبوندي به صد

محمد 435

عضو جدید
حسین جان خوبه دیر شروع کردی. داداش دیگه میخوای چن درصد بزنی؟!!!همینو بزنی هرجا بخوای میری

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال
حسین جان خوبه دیر شروع کردی. داداش دیگه میخوای چن درصد بزنی؟!!!همینو بزنی هرجا بخوای میری
خب میدونی من تا الان همش دوتا کنکور زدم، نهایتا دو سه تا دیگه هم برسم بزنم، یعنی حتی نرسیدم کنکورای 10 سال اخیر رو بزنم
ولی نکته ای که خوشحالم کرد این بود که سوالایی که تا الان شبیهشونم اصلا ندیده بودمو تونستم بزنم، خدا کنه سر کنکورم همینطور پیش بره.

saeedhashemi1371

عضو جدید
خب میدونی من تا الان همش دوتا کنکور زدم، نهایتا دو سه تا دیگه هم برسم بزنم، یعنی حتی نرسیدم کنکورای 10 سال اخیر رو بزنم
ولی نکته ای که خوشحالم کرد این بود که سوالایی که تا الان شبیهشونم اصلا ندیده بودمو تونستم بزنم، خدا کنه سر کنکورم همینطور پیش بره.

انشا الله شریف یا تهران هستین شما.
به نظر من اگه دینامیک ماشین و ارتعاشات پایت خوب باشه میتونی سه چهار تا راحت بزنی
یه نگا بنداز

saeedhashemi1371

عضو جدید
پیش بینی

پیش بینی

به نظر من:

سوالای سیالات و جامدات کنکور تقریبا همیشه تو رنج متوسط هستن
تفاوت تو سختی و آسونی ریاضی و دینامیک هستش

خب دیگه امسال هم منتظر یه دینامیک سخت باشین!

راستی بعد از کنکور درصد هم میگیرین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا