درود به تو خوبه دیگه اعصاب قوی داری![]()
نه بابا کجا اعصاب قوی . راستش خستم 9 ماه خوندیم . شب روز

اگر همه رو درست زده باشیم دلیل نمیشه که حتما در اومده باشی چون که بقیه بچه ها رو هم در نظر باید بگیری
درود به تو خوبه دیگه اعصاب قوی داری![]()
شما مقاومت مصالح تو هوا فضا زدید؟یکم کم نیستن اینا . اخه 800 نفر که همه در میان . یا 2000 نفر . پارسال 5000 نفریم نفرم در اومده حتی پردیس خود گردان
من نمیدونم چرا حس میکنم توی گزینه ها 3 بوده . اگر 3 نبوده پس 2 میشه
0 نمیشه
شما مقاومت مصالح تو هوا فضا زدید؟
الان شما ترم چندی کجا میخونی؟یکم کم نیستن اینا . اخه 800 نفر که همه در میان . یا 2000 نفر . پارسال 5000 نفریم نفرم در اومده حتی پردیس خود گردان
من نمیدونم چرا حس میکنم توی گزینه ها 3 بوده . اگر 3 نبوده پس 2 میشه
0 نمیشه
تو گزینه ها 144 با 244 داشت درمورد پیچ بود بعد یه سوال دیگه مقاومت یه مثلث کشیده بود اثبات بود اونو چی زدی؟سوالشو بگید . سوالا یادم نیست اصلا
مقومت مصالح تو هوافضا یه سوال اومده بود در مورد پیچ بود تو گزینه ها 144 با 244 داشت شما چی زدی؟
من 144 زدم بعد سوال اول مقاوت رو چی زدیدی؟ در مورد منحنی بودپیچو شک دار بود نزدم شما چی زدی؟؟
من 144 زدم بعد سوال اول مقاوت رو چی زدیدی؟ در مورد منحنی بود
قربانت 22 اردیبهشت جواب میاد تهرا یا اصفهان باید رتبه خوبی بیاری به نظرم اعتماد به نفس بالایی داری معلوم خوب کنکور دادیحاج سجاد بیخیال جواباش میادتااون موقع از زندگی لذت ببرجوابا قبل نمایشگاه مکتاب میاد یا بعدش؟؟من فقط تهرانو اصفهانو میخوامشاید و شاید تبریزم رفتم وگرنه میرم سال بعد
قربانت 22 اردیبهشت جواب میاد تهرا یا اصفهان باید رتبه خوبی بیاری به نظرم اعتماد به نفس بالایی داری معلوم خوب کنکور دادی
الان دارم سوالات مکانیکو نگاه میکنم شما جامدات چی زدی؟خوب ک نه متوسط 35-40 زدم دینامیکم سفیید دادمهوافضا هم ریاضی 9تارو ک مطمین شدم درسته زدم،ازسیالاتش 4تا فکرکنمزبانم 5تا مقاومتش 6-7-5تا دقیق یادم نیستقبول نشم میمونم سال بعد
الان دارم سوالات مکانیکو نگاه میکنم شما جامدات چی زدی؟
اقا تبریک ایشالله 100 ساله شییادم نمیاد اینایی ک میگیوچی چی هستنامروز یکی از بهترین روزهای زندگیمههم کنکورم تموم شد،هم تولدمه،هم بهترین دوستام تا نیم ساعت پیش جمع بودیمجای همه دوستان خالی
سلام با توجه به کنکور امسال این درصدا چند میاره خواهشن جواب بدید. 50 ریاضی. 46 سیال. 65 طراحی. 35 دینامیک در ضمن تبدیل انرژی میخوام برم...
ممنون که جواب دادین به نظرم باز اونطور نبود ولی از تابستون روزی 8-11 ساعت.
دقیقا از 4 تیر من مشکلی که داشتم آزمون خوبی ندادم ینی کیفیت ازمون های مدرسانی که میدادم خیلی سطح پایین بود. انشالله که امسال خوب میشد.
قربونت داداش ایشالله تولدت خخخخفعلا ما رفتیم
تبدیل تهران
خیلی خوب دادین
خوش به حالتون
از کی شروع کرده بودین؟؟؟