فکر کنم تو سیالات 2200 تا 2600 مابفی گرایش ها هم 3000 به بالا
امیدوارم اینطور باشه
ولی بعید میدونم آخه کنکور امسال خیلی راحت بود که اگه اینطور باشه بعید میدونمم خودمم رتبه م خوب بشه
فکر کنم تو سیالات 2200 تا 2600 مابفی گرایش ها هم 3000 به بالا
با تحلیل در دو راستای عمودی و افقی اگه اشتباه نکرده باشم گزینه ای که مخرش 3 بود میشد
منم فکر کردم صفر بشه ولی ترسیدم نزدم
اون سوال مقاومت که 3تا مکعب داشت و درباره کرنش بود چی؟؟؟ اونم صفر میشد؟؟؟؟
بچه ها بالاخره اون سوال تعداد مراكز اني چند شد
من كه صفر درا وردم يكي از بچه ها همين جا ميگفت دو ميشده(0خدا كنه اشتباه بگه)
خدا کنه صفر بشه![]()
مقومت مصالح تو هوافضا یه سوال اومده بود در مورد پیچ بود تو گزینه ها 144 با 244 داشت شما چی زدی؟من ک دیگه یادم نمیاد چی زدم خخخ
هوافضا معادلاتش اسون بود من9تا از معادلاتو حل کردم زدم
6تا مقاومت زدم 4-3تا سیالات
5-6تا زبان
به نظرم مکانیک حدود 2000 نفر شرکت کننده داشتبچه ها سوال منو جواب بدید . چند نفر هوا وفضا و مکانیک شرکت کردن ؟ جایی نوشته اینو
به نظرم مکانیک حدود 2000 نفر شرکت کننده داشت
هوافضا حدودا 750 یا 800 نفر اینو از بچه ها سر جلسه شنیدم
منم صفر زدم چون اون سه گزینه همشون یه جورایی 1کی بودن
من این ترم پلاستیسیته داشتم ولی اینم بلد نبودم خخخخخخ
سوال بعدیش که صفحه تحت نیرو بود ، کرنش t چقدر میشد؟؟؟؟؟؟ من اون فرمول منفیه رو زدم
ار هوا و فضا داشتم . حوزه امتحانی که من بودم مطمنم کسی بالای 5 سوال نزد . ی خورده از دیروزی سخت تر بود انگاریسلام شما هوافضا امتحان دادی؟
به نظرم مکانیک حدود 2000 نفر شرکت کننده داشت
درود به تو خوبه دیگه اعصاب قوی داریراستش اصلا سوالا یادم رفتن . دیشب که خوابیدم ساعت 6 از توی خواب گفتم اخیش راحت میخوابم یهو دیدم ساعت زنگ زد پاشو برو هوا فضا داری
ار هوا و فضا داشتم . حوزه امتحانی که من بودم مطمنم کسی بالای 5 سوال نزد . ی خورده از دیروزی سخت تر بود انگاری
من روی گزینه ها بحث نمیکنم فقط میخونم . اخه نمیخام اعصابم خورد شه![]()
یکم کم نیستن اینا . اخه 800 نفر که همه در میان . یا 2000 نفر . پارسال 5000 نفریم نفرم در اومده حتی پردیس خود گردانبه نظرم مکانیک حدود 2000 نفر شرکت کننده داشت
من نمیدونم چرا حس میکنم توی گزینه ها 3 بوده . اگر 3 نبوده پس 2 میشهبچه ها بالاخره اون سوال تعداد مراكز اني چند شد
من كه صفر درا وردم يكي از بچه ها همين جا ميگفت دو ميشده(0خدا كنه اشتباه بگه)