mohammad_444_0o
عضو جدید
نه، بعید می دونم زیاد باشهآخه جامعه آماریش هم مهمه
یعنی تفاوت بین شرکت کننده های این دو ازمون خیلی زیاده؟!
---
من یه پیشنهاد دارم:
جایی که درس می خونید برای این که رقابت رو ملموس تر حس کنید، همونجایی برید که دوستان تون میرن
نه، بعید می دونم زیاد باشهآخه جامعه آماریش هم مهمه
یعنی تفاوت بین شرکت کننده های این دو ازمون خیلی زیاده؟!
سلام دوستان
آزمونای مدرسان یا پارسه؟!!!
نه، بعید می دونم زیاد باشه
---
من یه پیشنهاد دارم:
جایی که درس می خونید برای این که رقابت رو ملموس تر حس کنید، همونجایی برید که دوستان تون میرن
بچه ها طراحی اجزای پوران پژوهش چاپ شده. کسی خبر نداره چه جور کتابیه؟!
با بچه های اینجا هماهنگ کنیدمشکل اینجاس که هیچ هم رشته ای رو محل زندگیم نمیشناسم
با بچه های اینجا هماهنگ کنید
یا اینکه اصلا" بهترین نوع رقابت: رقابت با خودتون
از هر موسسه سوالات یکی از امتحاناتش رو گیر بیارید و مقایسه کنیدیکی از دوستان پیشنهاد نصیر رو دادن منم دیگه بیشتر گیج شدم
سلام لطفا اگر شما voice ها را دارید بذارید. مرسیدوستان به هیچ وجه ریاضی کریمی رو فراموش نکنید.معادلات و ریاضی مهندسی.حتما اگه میتونید voice استاد با جزوه کلاسشو پیدا کنید و بخونید.اون موقس که معنای ریاضی خوندنو میفهمیدطراحی اجزای شریعت پناهیم جزوه با voice استاد پیدا کنید.عالیه.موفق باشید
بچه ها طراحی اجزای پوران پژوهش چاپ شده. کسی خبر نداره چه جور کتابیه؟!

دوستان به هیچ وجه ریاضی کریمی رو فراموش نکنید.معادلات و ریاضی مهندسی.حتما اگه میتونید voice استاد با جزوه کلاسشو پیدا کنید و بخونید.اون موقس که معنای ریاضی خوندنو میفهمیدطراحی اجزای شریعت پناهیم جزوه با voice استاد پیدا کنید.عالیه.موفق باشید
تاییداز من می شنوید جز 3 آزمون جامع تعاونی سنجش هیچ آزمون دیگه ای ثبت نام نکنید.
سلام سعید جانسلام
دلیل شما برا این حرفتون چیه؟

مهندسی مدرسان سوالای مکانیک رو دارهد ؟من خودم این کتابا رو خریدم . نگاشون کردم خیلی خوب توضیح میدن
ریاضی مهندسی > مدرسان شریف قیمت 28 هزار تومن
ترمو و سیالات > راهیان ارشد قیمت 22 و 14
استاتیک > پوران قیمت 16
دینامیک > پوران 8
ارتعاشات > پوران 16
طراحی >راهیان 20
انتقال > راهیان 19
مقاومت > پوران 22
کنترل >جهش 35
ریاضی عمومی و معادلات > گاج 30 و12
دینامیک ماشین > نصیر
این عدد روبروشونم قیمتشونه![]()
مهندسی مدرسان سوالای مکانیک رو دارهد ؟
سلام بچه ها
منم احتمالا برای سال بعد واستم چون امسال رو فجیع گند زدم
فقط یه سوال؟؟
من برای باکس دینامیک ارتعاشات غیر از کنترل که کتاب آریاز برادرانی رو دارم بقیه درسا(دینامیک و دینامیک ماشین و ارتعاشات) کتاب مدرسان رو دارم!!
به نظرتون خوبه یا کتاب بهتری سراغ دارین؟؟
ممنون میشم جواب بدین![]()
سیالات و ترمودینامیک مدرسان شریف خوبه؟!