نسبت خیز الف به ب میشه نسبت I ب به الف پس گزینه ی 3 میشه دیگه نه گزینه ی 1.يا خدااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!! مردشور اين رياضي رو ببرم اينقدر داغون شده بودم ك اصلا تمركز نداشتم صورت سوال 76 را اصلا درست نخونده بودم قشنگ حلش كردم. اههههههههههههه
سوال 84 هم پستمو اصلاح كردم اره با c ك اصلا ربط نداره ديروز يكي بچه ها گفت سوال خمش بود اين توام حتما c را در نظر نگرفتي منم ديگه سوالا نگاه نكرده بودم تا الان! من از روش تغيير مكان گفتم چون بارگذاري ثابته با عكس نسبت I رابطه داره ك شد 9/4

منم متولد 69 ام پارسال که کنکور دادم با خودم گفتم امسال خوب نخونده بودم درسم که تموم شه میشینم واسه سال بعد مث بچه آدم میخونم خرداد که درسم تموم شد شروع کردمهمه نیرو و انرژی رو هم گذاشتم مخصوصا رو ریاضی انصافا!ولی آخرش چی؟هیچی گیر یه مشت آدم عقده ای افتادیم که عشقشون کشیده شیوه سئوال دادن رو عوض کنن!با اون سئوالای ریاضیشون!دفترچه رو هم فرستادم و 12/1 اعزام به خدمتم!الان هم پشیمونم که چرا همون تیر نرفتم خدمت لااقل تا الان 8 ماه خدمت کرده بودم!....................................................................................................................................................پ.ن: یه چیزی هم میخاستم در مورد این