ارشد 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
دريافت فايل كامل اعتراضات مربوط به دروس جامدات و ساخت و توليد

از طريق لينك هاي زير اين فايل هارو دريافت كنيد.در ساخت سوال 129 هنوز آماده نشده ان شالله به محض آماده سازي اضافه ميشه.موفق باشيد(مشكل احتمالي دانلود رفع شد);)
http://www.mediafire.com/?75n979673foroum

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز

از طريق لينك هاي زير اين فايل هارو دريافت كنيد.ا در ساخت سوال 129 هنوز آماده نشده ان شالله به محض آماده سازي اضافه ميشه.موفق باشيد(مشكل احتمالي دانلود رفع شد);)

va.gh.mech

عضو جدید
بچه ها یه سوال... اگه می خواین شماره داوطلبی و شماره پرونده رو هم بدین تابلو نیست بچه هایی که اصلا واسه ساخت نبودن واسه ساخت اعتراض بزنن؟؟؟ یه وقت دیدین چک شد... یا مثلا سوال 110 رو من نزدم اصلا وقتی اعتراض بزنم قوز بالاقوز نشه؟؟؟؟ در کل من متنم رو آماده کردم واسه همه سوال ها با فایل هایی که دادین... خواستم نظرتون رو بدونم

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال... اگه می خواین شماره داوطلبی و شماره پرونده رو هم بدین تابلو نیست بچه هایی که اصلا واسه ساخت نبودن واسه ساخت اعتراض بزنن؟؟؟ یه وقت دیدین چک شد... یا مثلا سوال 110 رو من نزدم اصلا وقتی اعتراض بزنم قوز بالاقوز نشه؟؟؟؟ در کل من متنم رو آماده کردم واسه همه سوال ها با فایل هایی که دادین... خواستم نظرتون رو بدونم
شما اگه تو گروه مهندسي مكانبك امتحان داده باشيد ميتونيد رو هر سوال داده شده اعتراض بزنيد به اونا ربطي نداره شما چه گرايشي داريدو تستاي چه گرايشو زديد.نه نگران نباشيد حالا شما تيرو بزنيد تو تاريكي به يه جايي ميخوره.منم خودم چندتا تستاي ساختو اصلا نزدم ولي واسشون اعتراض ميزنم..مرسي

va.gh.mech

عضو جدید
شما اگه تو گروه مهندسي مكانبك امتحان داده باشيد ميتونيد رو هر سوال داده شده اعتراض بزنيد به اونا ربطي نداره شما چه گرايشي داريدو تستاي چه گرايشو زديد.نه نگران نباشيد حالا شما تيرو بزنيد تو تاريكي به يه جايي ميخوره.منم خودم چندتا تستاي ساختو اصلا نزدم ولي واسشون اعتراض ميزنم..مرسي
ایشالااا که ردیفه... به امید موفقیت همه دوستان

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز

از طريق لينك هاي زير اين فايل هارو دريافت كنيد.ا در ساخت سوال 129 هنوز آماده نشده ان شالله به محض آماده سازي اضافه ميشه.موفق باشيد(مشكل احتمالي دانلود رفع شد);)

gharibistudent

عضو جدید
واقعا ببین سنجش با بچه های مکانیک چیکار که نکرده تو تاپیک های رشته های دیگه میری انگار اصلا کنکور ندادن.من راستش از اون موقع کلید اومد دیگه کلا برید وقتی یادم میاد این هم تلاش کردیم و نتیجه نصف تلاشمون هم ندیدم اعصابم خرد میشه دو روز نخواستم بیام که شاید یادم بره یه کم راحت شم ولی طاقت نیوردم .
داشتم صفحه ها رو یکی یکی میخوندم جا داره از مهران که واقعا زحمت کشیدن رو سوالات ساخت کار کردن و ایمان و forc و دوستای دیگه
بچه ها اصلا هدفتون قبول شدن نباشه که داری اعتراض میزنین هدفتون این باشه که فقط میخوای حقتون رو بگیر چه قبول بشین چه نشین
یه خواهشی دارم که بیان یه دست باشم و نخوایم به خاطر تستی که خودمون اون رو زدی کاری کنیم که سنجش دیگه به بقیه اعتراض ها هم نگاه نکنه
امیدوارم که همه به هدفشون برسن انشاا..

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
واقعا ببین سنجش با بچه های مکانیک چیکار که نکرده تو تاپیک های رشته های دیگه میری انگار اصلا کنکور ندادن.من راستش از اون موقع کلید اومد دیگه کلا برید وقتی یادم میاد این هم تلاش کردیم و نتیجه نصف تلاشمون هم ندیدم اعصابم خرد میشه دو روز نخواستم بیام که شاید یادم بره یه کم راحت شم ولی طاقت نیوردم .
داشتم صفحه ها رو یکی یکی میخوندم جا داره از مهران که واقعا زحمت کشیدن رو سوالات ساخت کار کردن و ایمان و forc و دوستای دیگه
بچه ها اصلا هدفتون قبول شدن نباشه که داری اعتراض میزنین هدفتون این باشه که فقط میخوای حقتون رو بگیر چه قبول بشین چه نشین
یه خواهشی دارم که بیان یه دست باشم و نخوایم به خاطر تستی که خودمون اون رو زدی کاری کنیم که سنجش دیگه به بقیه اعتراض ها هم نگاه نکنه
امیدوارم که همه به هدفشون برسن انشاا..
ديگه چيكار كنيم فعلن شغل موقتمون شده بيام اينجا اين فايل اعتراضاتو مدام رفرش كنم كسي اومد ازش رد نشه .حالا كاش فايده اي داشته باشه واسه من كه ديگه عادت شده اينجا همش فكر ميكنم سنجش سر عقل ميادو كليدارو سريع تصحيح ميكنه بعد ميبينم نخير حالا حالاها بايد خون دل بخوريم

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز

arsalan0068

عضو جدید
اعصاب نمونده والا
من اگه کلید درست شه 50 درصد ساخت میزنم وگرنه 25 درصد
دیگه خودتون حساب تفاوت مطلب رو بکنید

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
اعصاب نمونده والا
من اگه کلید درست شه 50 درصد ساخت میزنم وگرنه 25 درصد
دیگه خودتون حساب تفاوت مطلب رو بکنید
همه همينجوره وضعشون آقا ارسلان بچه هاي ساخت امسال به فجيع ترين شكل ممكن مورد بي عدالتي و نامردي قرار گرفتن.اينجوريشو تاريخ به خودش نديده بود والا

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز

arsalan0068

عضو جدید
راستی در مورد سوال 124 همون برنامه cnc چون سیستم رو به اینچ تغییر واحد داده به اعدادش اعتراض نکنید ممکنه درست باشه ( حالش نبود چک کنم )
به اینکه عمق منفی نداره و داره تو هوا ماشینکاری میکنه اعتراض کنید
حواستون باشه

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
راستی در مورد سوال 124 همون برنامه cnc چون سیستم رو به اینچ تغییر واحد داده به اعدادش اعتراض نکنید ممکنه درست باشه ( حالش نبود چک کنم )
حواستون باشه
نه بابا اينچي نيست متريكه G20ميشه اينچيG21 متريك

gharibistudent

عضو جدید
حواستون باشه

آره بابا G21 سیستم متریکه
ننویس از اینجور چیزا یه موقع یکی از این طراحای بی سواد چشش میخوره دیگه دبه درمیارن میگن سیستم اینچیه

rezabadri

عضو جدید
سوال 86

سوال 86

جواب سوال 89 بخش جامدلت گزینه هیچکدام میشه چون در متن سوال نگفته که طول فنر ثابته یا نه پس تعداد حلقه N با قطر فنر D ارتباطی نداره و طبق عکس ضمیمه که از کتاب طراحی اجزای روح اله حسینی است N در تنش برشی ماکزیمم بی تأثیر است 89.jpg

آخرین ویرایش:

force

عضو جدید
آقا مهران به نظرم درست نيست سوال 124 cnc هر دو غلط اعلام بشه.مطمئنا هدف سازمان سنجش اين نبوده گرچه هدف اون مهم نيست.ولي خيليا مث خودنمون بودن كلي واسه اين درس زحمت كشيدن به قول خودتون بچه گرايش ديگم ميتونه بفمه هردو غلطه پس آبرو و ارزش خودمون زير سوال ميره.بهترين تصميم واسه اين سوال حذف اونه.من خودم اين سوالو جواب ندادم.

من هم با آقا ایمان موافقم ؛تست 124 باید حذف بشه((چون مشکل این سوال این نیست که سنجش گزینه اشتباه را اعلام کرده بلکه خود سوال مشکل داره))اگه منظورتان اینکه هر دوروش غلطه که دیگه اصلا این سوال ارزش کنکوری نداره))هرکی بتونه از 1 تا 10 بشمره هم بلده به این سوال جواب بده:D

حذف بشه بهتره
فعلا به سوال های قطعی اعتراض بزنیم تا وقت هست((بعدا به سوالات 124 126 و129 رسیدگی میکنیم))

arsalan0068

عضو جدید
جواب سوال 86 بخش جامدلت گزینه هیچکدام میشه چون در متن سوال نگفته که طول فنر ثابته یا نه پس تعداد حلقه N با قطر فنر D ارتباطی نداره و طبق عکس ضمیمه که از کتاب طراحی اجزای روح اله حسینی است N در تنش برشی ماکزیمم بی تأثیر استمشاهده پیوست 87565
باهات موافقم
89 البته شماره سواله

ehsan181989

عضو جدید
سوال گفته مقدار انرژی مشخص E رو قراره جذب کنه،نه مقدار نیروی مشخص F
واضحه که انرژی به K و k با N رابطه داره...

force

عضو جدید
این سوال 89 هم از اون سوال هاست!!

بستگی داره به کلمه E به چه دیدی نگاه کنی
1-نکته انحرافی هستش((در واقع میخواد به جای فرمول تنش فرمول سختی فنر تویه ذهنتان شکل بگیره و اشتباها گزینه 2 را بزنید در صورتی که گزینه 4 درسته
2-طراح نکته بین بوده و میخواسته ببینه شما حواستون هست هر دو جنبه فنر را مد نظر قرار بدید((در اینصورت گزینه 2 درسته))

فرق جواب درست و غلط بستگی به موجودی ناشناخته دارد به نام طراح سوال:biggrin:

ehsan181989

عضو جدید
دوستان فقط سیستم "سنگ مفت گنجشک مفت" رو به کار نگیرند،هر سوالی که حلشو مطمئنید اعتراض بزنید
مثلا من دیدم بعضی سوالارو مثل 93،95،103 رو اعتراض زدن
با اونکه خود من 93 و 103 رو اشتباه زدم،ول وقتی مطمئنم جواب سنجش واسه این 2 سوال درسته اعتراض نزدم
اینو گفتم چون دیدم بعضی از دوستان به حل 103 هم اعتراض داشتن...متاسفانه حل سنجش درسته

آخرین ویرایش:

mohammadt

عضو جدید
کسی میتونه به من بگه با این درصدا جایی قبول میشم یا نه؟

ریاضی 18

سیالات 23

جامدات 33

ارتعاشات 8

زبان 0

این رو هم در نظر بگیرید که ریاضی و سیالات امسال سخت بودن میشه امید به قبولی داشته باشم یعنی رتبه زیر 2000 بیارم؟

ممنون میشم نظر بدین و خانواده ای رو از نگرانی در بیارید.!!!:biggrin:
به زیر 2000 شدن جامدات امید داشته باش.انشالله قبولی

mohammadt

عضو جدید
برترین تاپیک

برترین تاپیک

سلام خدمت همه بچه های خوب این تاپیک.از کنکور تا حالا هرشب این تاپیک رو دنبال نکنم نمیخوابم(معتادش شدم)دم همه شما گرم.
چون جوابای غلط و سوالایی که شک داشتم رو به طور کامل از این تاپیک دریافت کردم و استرسم رو کاهش میداد، وظیفه خودم دونستم از بچه های گل و باصفای این تاپیک(خصوصا کاربر ehsan181989 که با جوابای مستدل، به بنده و قطعا این تاپیک کمک شایانی نمودند)تشکر کنم.انشالله همگی در کنکور و زندگی موفق و پیروز باشید.
:gol::gol:در پناه حق،یاعلی:gol::gol:

mehran_shirsavar

عضو جدید
من از بعضی از دوستان گله دارم ظاهرا هر کی نسبت به کلید خودش داره اعتراض می زنه!!!
یکی سوال 111 ساخت اعتراض میزنه!!! یکی ام میاد و ویلاگ درست می کنه تموم سوالایی که زحمت کشیدم تو word میاد می گذاره ولی سوال 114 که دیگه همه میدونند سنجش غلط گزینه غلط رو زده جواب درستش تو وبلاگش نیست!!!
این یعنی اینکه سنجش طبق کلید خودم! سوالارو تصحیح کنه!!
بازم میگم خیلی باید یکی مثل آقا ایمان مرد باشه که 114 رو اعتراض زده
این سوال 114 رو از مدیر گروه مواد دکتر حسین پورم پرسیدم قابل توجه بعضی ها البته اگه کتاب توسیرکانی هم باز کنیم که همه یکی دارند تو خونه خیلی ساده میشه فهمید جواب کدومه
ظاهرا حق ما ایرونی ها همین که میبینیم!!!
من که شنبه میرم سازمان سنجش ظاهرا اینجوری نمیشه به جایی رسید

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
دوستان صبح كله ظهر همگي(البته هركي آنلاينه)بخير.منكه ديگه سيستمم رو اينجا تنظيم شده تو خواب و بيداري فكر اين تاپيكم 7 ماه خواب سوالاي كنكورو ميديم دو هفته خواب كليد سنجش حالام كه كليدارو زده 4 ماه خواب نتايج اوليه و بعد3ماه خواب نتايج نهاييو ميبينم!!!كلا خمه چي شده اين كنكور تعبيرشم بايد از سنجش پرسيد.اميدوارم همه ديگه اعتراضاتو ثبت كرده باشن از آقا مهرانم بابات پيگيريشون سپاسگذارم منم اگه چلاغ نبودم بيشتر پيگيري ميكردم.اميدوارم آخر اين تاپيك اينجا جشني به پا بشه.
همگي موفق باشيد:gol::gol::gol:راستي عيدتونم مبارك(ميلاد امام حسن عسگري)

غلام90

عضو جدید
ایا برای حل سوال شماره 92 کنترل باید از قبل میدونستی که Log2=0.3 هست؟
فکر کنم دونستم رابطه بالا لازمه حل این سواله .درست میگم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا