gharibistudent
عضو جدید
دوستان لطف کنن تعداد ساعاتی که مفید درس می خونن اینجا بنویسن یه مقایسه ایی داشته باشیم.برای پیشرفت خوبه
ممنون
بربچ کسی پایه نیست بگه چند ساعت در روز میخونه؟ هان بگین دیگه
دوستان لطف کنن تعداد ساعاتی که مفید درس می خونن اینجا بنویسن یه مقایسه ایی داشته باشیم.برای پیشرفت خوبه
ممنون
دنبال این جور چیزا نباش فقط منظم درس بخونبربچ کسی پایه نیست بگه چند ساعت در روز میخونه؟ هان بگین دیگه
سلام دوستان
من دنبال خرید کتاب ساخت و تولید پارسه واسه کنکور پارسال هستم ( دو جلدیه) کسی میتونه بهم بده؟ من پارسال شدیدا" از درصد ساختم ضربه خوردم و این کتاب نسبتا خوبه من شهرستان هستم پیداش نکردم از دوستانی کتاب ساختشونو نمیخوان ممنون میشم این دو جلد رو به من بفروشن
ممنون اگر جواب بدید
سلام بچه ها:
کسی هست که تا حالا شروع به خوندن نکرذه باشه یا جدی شروع نکرده باشه و بخواد با هم طبق یه برنامه جلو بریم.من اصلا نمی تونم بخونم از بچه های با تجربه کمک خواستم گفتن اگه دو تایی یا چندتایی طبق یه برنامه جلو برید هم انگیزه پیدا میکنید و هم حس رقابت پیش میاد.البته نه اینکه 24 ساعت با هم در تماس باشیم.روزی 5 دقیقه که فقط بدونیم چند چندیم.اگه کسی هست پیام شخصی بده.ممنون میشم.
من پایه ام.سلام بچه ها:
کسی هست که تا حالا شروع به خوندن نکرذه باشه یا جدی شروع نکرده باشه و بخواد با هم طبق یه برنامه جلو بریم.من اصلا نمی تونم بخونم از بچه های با تجربه کمک خواستم گفتن اگه دو تایی یا چندتایی طبق یه برنامه جلو برید هم انگیزه پیدا میکنید و هم حس رقابت پیش میاد.البته نه اینکه 24 ساعت با هم در تماس باشیم.روزی 5 دقیقه که فقط بدونیم چند چندیم.اگه کسی هست پیام شخصی بده.ممنون میشم.
سلام بچه ها:
تو خوبی.تو جلو بشین.اصلا تو پشت فرمون بشین.نه نشد.خوشحال شدی!!!!!!!!!!قطعا شما که با شنیدن اینکه من 10 ساعت یا 12 ساعت درس میخونم ناراحت میشی با شنیدن اینکه مجبور به عمل مجدد دیسک کمر شدم نرسیدم درس بخونم خوشحال میشی.انقدر تنگ نظر نباش واسه آیندت خوب نیستا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوست عزیز شرمنده اینو میگم ولی تا جایی که من یادمه هر بار که به این تاپیک سر میزدم البته از اول تابستون شما از بچه ها همچین درخواستی رو میکردید و ساعت درس خوندنتون حداقل من یکی رو که تضعیف روحیه میکرد حتی یه بار یادمه که میگفتید از صبح که واسه نماز پامیشید تا شب که داداشتون میاد 12 ساعت میخوندید!!! حالا نمیدونم چی شده چون من از اون موقع نیومدم فقط شما رو یادمه که میخواستید تموم درسارو تموم کنید نشد؟
ضمنا من فکر میکنم تنها چیزی که میتونه حس رقابت ایجاد کنه کنکور ازمایشیه واقعا من خیلی با برنامه تر درس میخونم تا پارسال مخصوصا نزدیک به ازمونم بشید این حس بیشتر میشه چون باید سرفصلارو حداقل یه دور خوب بخونید!
سلام بچه ها:
ممنون احسان جان.خوبم.شکر خدا.مثل اول که نمیشه.ولی باز شکر.دوست عزیز بهترین کسی که دنبالشی خودتی ! یه برنامه با در نظر گرفتن همه موارد برای خودت بنویس و طبق اون جلو برو...هر وقت کم کاری کردی برنامه رو ببین،تنت می لرزه و ادامه میدی
راستی کمرت چطوره؟ شرمنده فراموش کرده بودم...
موفق باشی.
ممنون احسان جان.خوبم.شکر خدا.مثل اول که نمیشه.ولی باز شکر.
احسان جان میدونی مشکلم چیه؟مثلا سیالات استریترو خوندم راهیانو هم خوندم ولی فراموش میکنم دوباره که می خوام بخونم حسش نمیاد.این مرور کردنه خیلی سخته!اول که میخونی چون نکات تازگی داره شیرینه ولی موقع مرور............ولی از شنبه می خوام سخت بخونم.همه ی مطالبو نه خلاصه هامو.سما چی خوندی ؟کجایی؟چی کار کردی؟
تو خوبی.تو جلو بشین.اصلا تو پشت فرمون بشین.نه نشد.خوشحال شدی!!!!!!!!!!قطعا شما که با شنیدن اینکه من 10 ساعت یا 12 ساعت درس میخونم ناراحت میشی با شنیدن اینکه مجبور به عمل مجدد دیسک کمر شدم نرسیدم درس بخونم خوشحال میشی.انقدر تنگ نظر نباش واسه آیندت خوب نیستا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو بهتون قول مدیدم هیچ کس نمی تونه با آزمونای آزمایشی جلو بره و خودشو برسونه.همیشه عقب میمونه و خود این باعث میشه روحیه ضعیف میشه.مگه اینکه تو 50% ها عقب افتادگیشو جبران کنه.
خلاصه اینکه من با چند تا از دوستان از شنبه به طور جدی شروع میکنیم.البته اگه خدا بخواد.(کور شود هر آنکه نتواند دید)
من تازه شروع کردم خوندن.کتابای پارسه و راهیان ارشدو گرفتم.سعی میکنم با آزمونای پارسه جلو برم.همه درسارو مرتب پیش میبرم.روری 3 ساعت بیشتر درس میخونم چون اولشه نمیخوام خسته کنم خودمو.اما بیش از اندازه استرس دارم.میترسم نرسم همرو بخونم...نظر شما چیه؟!هدفمم رتبه حول و حوش 1000 که بتونم دانشگاه جندی شاپور درام.بنظرتون اینجور پیش برم با این منابع کفایت میکنه؟!
اینم بگم پارسال در حد صفر بودم.هیچ نخونده بودم واسه کنکور.با این وجور رتبم 10000 شد و مجاز شدم.حالا با این وضع که الان دارم میخونم چی فک میکنین؟!
بهم امید بدین لطفا....!!!!!!!
سلام بچه ها
نمیدونم با ریاضی مهندسی و ارتعاشات چکار کنم؟؟؟ خیلی سختن... بعدش واسه بقیه درسا هم هرچی خوندم یادم رفته ..خیلی استرس گرفتم... من هدفم زیر 500 هست
سلام دوستان،یه سوال؛
که قبلا هم پرسیدم،من وقتی سیالات خداکرمی(راهیان) رو می خونم حس خوبی ندارم ! به نظرم مطالب به درد نخود زیاد داره و گاهی مطلب رو خیلی بد توضیح داده...
کسی منبع بهتری سراغ داره؟ یه جزوه از پارسه دارم ،گویا نویسندش دکتر طاهریه،تو نگاه اول بهتر از خداکرمیه...ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید![]()
جمعه ها صبحسلام -کسی میدونه زمان آزمون مکانیک برای پارسه چه موقعه؟پنج شنبه ها یا جمعه ها ؟ صبح یا عصر؟
من هم این مشکل را داشتم. قسمت تماس با سایت را رفتم 24 ساعته حل شداین سیستم مشاوره پارسه عوض شده،
من هر کار میکنم نمیتونم وارد شم.
فقط من این مشکل رو دارم یا بقیه هم همینطورن؟