p458
عضو جدید
تبریک میگم فر فر فر...معدل در رتبه تاثیر داره! (به نقل از مشاور ماهان)
شما غیر از ارسال اعتراض اینترنتی حضوری هم حتما برید
انشاا.. درست میشه
تبریک میگم فر فر فر...معدل در رتبه تاثیر داره! (به نقل از مشاور ماهان)
شما غیر از ارسال اعتراض اینترنتی حضوری هم حتما برید
انشاا.. درست میشه
امسال رتبه های پایین تبدیل و ساخت قبولی خوبی دادن. مثلا 1900 تبدیل روزانه کرمانشاه و 1100 ساخت روزانه شاهرود ولی طراحی ها چون تراکم رتبه های خوب بالا بود ممکنه آخرین رتبه قبولی نسبت به پارسال تغییر کرده باشه.
سلام دوست عزیز خوبید تبریک می گم فکر کنم با این رتبه شما خیلی راحت دانشگاهای روزانه تهران میاوردید، بازم تبریک میگم
شبانه تربیت مدرسمرسی همچنین به شماها هم تبریک میگم!
من امیرکبیرو تهران رو اول زدم بعدش صنعتی اصفهان.
مهران شما تربیت مدرس روزانه اوردی یا شبانه؟
تا اونجایی كه میدونم تكمیل ظرفیت برای اونایی هست كه قبول نشدنبه فرض تکمیل ظرفیت شرکت کردم و روزانه قبول شدم،مگه اونوقت میشه از شبانه (که حالا قبول شدم) به روزانه تغییر رشته بدم؟؟؟؟؟؟
آخه تا اونجایی که می دونم تغییر رشته از شبانه به روزانه غیرممکنه دوست عزیز!
من بچه شمالم میتونم 2 سال اونجا دووم بیارم ؟![]()
بینهایت ممنون از راهنماییت دوست عزیزای فرق فوکوله و میشه تغییر رشته داد! اون چیزی که تو میگی مربوط به حالتی هست که در انتخاب رشته اول شبانه ها رو زده باشی بعد روزانه و در کارنامه نهایی روزانه ها رو هم قبول شده باشی اون موقع نمیتونی از شبانه به روزانه تغییر رشته بدی ولی در تکمیل ظرفیت میشه چون در تکمیل ظرفیت بعضی از صندلی ها خالی میمونن و قبول شده ها واسه ثبت نام نمیرن یا بعضی دانشگاهها افزایش ظرفیت اعلام میکنن که در این صورت تو میتونی دوباره شانست رو امتحان کنی و اگه قبول بشی میتونی با مجوز سازمان سنجش از دانشگاه قبلی انصراف و در دانشگاه جدید ثبت نام کنی. دقیقا مثل حالتی که برای بار اول قبول شدی بری ثبت نام و اصلا نیازی به تغییر رشته نداری!!!
من تضمین میکنم که میشه پس با خیال راحت برو ثبت نام شبانه و بعدا در تکمیل ظرفیت شرکت کن و شانست رو مجددا امتحان کن.
مرسی فقط بچه های دیگه چیکار کردند ظاهرا دیر اومدیم بچه هام رفتن!سلام به همه و تبریک به اونایی که مزد زحمتشونا گرفتند،مخصوصا به مهران جان و مجید جان
واقعا از ته دل خوشحال شدم
من و ایمان و یه چند تایی از بقیه دوستان رفیم برای سال دیگه،ایشالا سال دیگه شیرینی قبولی را میدیم
اونایی هم که قبول شدن شیرینی یادشون نره![]()
بچه ها من رشتم مکانیک بوده هوا فضا های تهران و قبل تبدیل زده بودم الانم شهید بهشتی اوردم ولی می شد تبدیل ارومیه قبول شم به نظرتون اشتباه کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان- کسی هوا فضای دانشگاه تهران اطلاعاتی داره که چه جوریاست؟منظورم از نظر استاداشه که سخت گیرن؟برای بچه های مکانیک چند واحد پیشنیاز میذارن؟کلا محیط درسیش مثبت هست؟( در ضمن من گرایش سازه هوایی قبول شدم) با تشکر
کسی رو دیدی که اعتراض کرده باشه و جواب داده باشه اعتراضش؟
دوستان من با رتبه 2350 تبدیل سیستان روزانه قبول شدم . نظرتون راجب اونجا چیه . راستش یه جورایی میترسم
در ضمن من رشتم جامدات بود به مشکلی برنمیخورم ؟
میشه رتبه و درصداتونو بگید/سلام به همه دوستان وعرض تبريك به قبولين امسال و آرزوي موفقيت براي كساني كه برا سال بعد مي خونن...
من هم از انتخاب سومم يعني ساخت و توليد تبريز قبول شدم....
میشه رتبه و درصداتونو بگید/
به فرض تکمیل ظرفیت شرکت کردم و روزانه قبول شدم،مگه اونوقت میشه از شبانه (که حالا قبول شدم) به روزانه تغییر رشته بدم؟؟؟؟؟؟
آخه تا اونجایی که می دونم تغییر رشته از شبانه به روزانه غیرممکنه دوست عزیز!
بچه ها به نظرتون با رتبه 2140 ساخت و تولید میشه تکمیل ظرفیت قبول شد؟ خواهشا یکی جواب بده![]()
من فکر نمیکنم مشکلی باشه چون شما انتقالی نمیگیرید بلکه از دانشگاه قبلی انصراف میدید و در دانشگاه جدید ثبت نام میکنید دوست خود من پارسال خواجه نصیر بود تکمیل ظرفیت زد رفت صنعتی شیراز از خواجه نصیر انصراف داد رفت شیراز ثبت نام کرد.
دیدید همونی شد که گفتم!!راستی من الزهرا روزانه صنایع - صنایع قبول شدمدقیقابریم بخوابیم که تجربه اینو میگه!!گوش کنید!