مثل اینکه همه رفتن خوابیدن![]()
خبر بد برای تو اینکه انتخاب اول رو سنندج زدم ولی...نگو که سنندج رو زدی؟
همش 5 نفر برمیداره. یه آقایی با رتبه 700 اونجارو زد. موند 4 تا.
اگه شماهم زده باشی که دیگه من قبول نمیشم!
خبر نداری رتبه قبولی چند میخواد؟
سلام
بیدارین هنوز؟
منم احتمالا تا صبح بیدارم البته از استرس نیست ساعت خوابم بهم ریخته
ما هم فعلا در جواره دوستانیم... انتظار هم در عین سختگی قشنگه ها.... باشد که منتظر واقعی باشیم
~ارسال نتایج رو ساعت 12 زدند ما که دانشگاه تهران درس می خونیم چیزی از ارشد ندیدیم زیاد خودتون رو اذیت نکنید هممون سر کاریم
دم بچه های مکانیک گرم که تاپیک 91رو رو چقدر خوب نگه داشتن. تو برق 91 پشه هم پرواز نمیکنه بکشیمش!!!!
منم فکر میکنم 10 صبح میاد نتایج تا 2 ظهر .خصوصا این تعطیلات این چند روزه سنجشی هارو همچین تنبل کرده!![]()
چرا مگه چی شده؟خوابت میاد؟دیالهى شکرت که دارم کم کم مزه پیرى را میچشم.
چرا مگه چی شده؟خوابت میاد؟دی
همه چی ممکنهبچه ها پارسال نتایج سراسری رو 2 نصف شب زدن!
نکنه امشب بزنن نتایج رو :-s
هی نگو...نه دیگه،یه سال ونیم وقتمونو گذاشتیم برا ارشد دیگه احساس پیری بهم داده
کاش سنجش یکم حالمونو درک می کرد و مفهمید که ساعت 12 شب ،تاریخ عوض میشه نه...
سلام بچه ها شب همگی بخی
چه شبی شده امشب تو این تاپیک همه تو دریای استرس دارن موج سواری می کنن.
منم مثل بعضی دیگه از دوستان پیشنهاد میکنم که امشبو کسی بیدار نمونه چون هیچی از توش در نمیاد بریم با خیال راحت بگیریم بخوابیم و سعی کنیم فردا هم دیرتر از همیشه بیدار شیم تو مایه های 5 ، 6 عصر که حدود 20% مطمین باشیم نتایجو زدن وگرنه مجبوریم از اول صبح تا اون موقع که نتایجو می زنن هی حرص بخوریم و بد بیراه به این سنجشی ها بگیم اینم از افاضات شیخ ماست که زورش میاد ساعت اعلام نتایجو بگه که نکنه عده ای با خیال راحت شب بخوابن به هر حال امیدوارم که این شب تاریک به یه صبح روشن و شاد تو 91/06/12 منجر بشه.
به امید روزی شاد و روزگاری پر از خوشی برای همه دوستان عزیز
مگه تو الان زیر لحاف میخوابی؟؟؟؟دیکی حال داره بره زیر لهاف بخوابه؟
الان که جمعمون خوبه
بیباید یه کم به هم شعر بگیم..
مگه تو الان زیر لحاف میخوابی؟؟؟؟دی
حاله خواب نداری!بعد حاله شعر گفتن داری؟![]()
خوب شعر بگو چرا اعصبانی میشی دمه نتایج
شب همه بی تو كار من شكوه به ماه كردنست ----- روز ستاره تا سحر تیره به آه كردنســت
بی تو هرگز ، با تو شاید
شب همه بی تو كار من شكوه به ماه كردنست ----- روز ستاره تا سحر تیره به آه كردنســت
متن خبر كه یك قلم بــــی تو ســـیاه شد جهان ----- حاشیه رفتنم دگر نامه سیاه كردنســت
نو گل نازنـــیـن من تــا تــــو نگـــاه مــــیكنــــی ----- لطف بهار عارفان در تو نگاه كردنســت... شهریار
نوکرمساغووووووووووووووووووووووووووووول
لیاقتین وار