hamin913
عضو جدید
رتبه شما حدودا 800 میشهفکر این درصدارو هم نداشتم
ریاضی 35
سیالات 18
جامدات 25
دینامیک 33
تمام ارزوهام نابود شد....
رتبه شما حدودا 800 میشهفکر این درصدارو هم نداشتم
ریاضی 35
سیالات 18
جامدات 25
دینامیک 33
تمام ارزوهام نابود شد....
akhe har sal too soala napaidari ro dar nazar nagereftan+85 ham dorost zadan.
ممنونرتبه شما حدودا 800 میشه
رتبه شما زیر 100 میشهدوستان سوال 73 و پاسخ سنجش درسته اما سوال های 78 و 86 به طور واضح اشتباس و سوال 89 هم n بی تأثیره و جواب سنجش اشتباس در مورد سوالات دیگه نظری ندارم
در ضمن با کلید فعلی سنجش درصدام اینه:
زبان 18.5
ریاضی 60
سیالات 66.66
جامدات 45
دینامیک 5
نه سوال 93 رو درست جواب داده،خطای ماندگار یک سیستم ناپایدار به هر ورودی بینهایتهبچه سوال 93 اشتباه؟
سوال 88 چی میشه بچه ها 7.5؟
به نظر منم همه این سوالا غلطه.قبلا تو همین فروم توضیح دادم... به خدا سنجش اینو درست جواب داده!
سوالای غلطش:
73و78و81و86و93و103 هست
زبان،ریاضی سیالاتو درست زده...
میشه بگید چرا جواب 73 سنجش درسته ؟ توضیح بده لطفا...دوستان سوال 73 و پاسخ سنجش درسته اما سوال های 78 و 86 به طور واضح اشتباس و سوال 89 هم n بی تأثیره و جواب سنجش اشتباس در مورد سوالات دیگه نظری ندارم
در ضمن با کلید فعلی سنجش درصدام اینه:
زبان 18.5
ریاضی 60
سیالات 66.66
جامدات 45
دینامیک 5
آره...منم اشتباه کردم...سوال 103 رو سنجش اشتباه زده...93 بی نهایت میشه؟وای راست میگین؟
71 درسته درسته درسته مثل اینکه تا پوپوف از تو قبر نیاد برات حلش کنه باورت نمیشهبچه ها شک نکنید خیلی از سوالا رو اشتباه جواب دادن....
دیگه بعضی از تست ها خیلی واضحه که اشتباهه مثل 71 و 73و 78 و........
وایییییییییییی سوال 73دیگه چرا حاضرم شرط ببندنم طراح این سوال تنش برشی رو با خمشی قاطی کرده...
یا سوال 103 دینامیک بابا این که خیلی واضحههههههههههه ابله هااا........
لعنت بهتون الاآن باید بشینیم تا خرداد هی غصه بخوریم...
درصدهام از میانگین 40 درصد اومد زیر 30 درصد!!!!!!!!!
بچه ها اعتراض یادتون نره من از همین الآن با ایمیل و پیام و تلفن شروع میکنم...
راهنمایی کنید که چطور اعتراض کنیم؟ آدرس ایمیل؟
چا اخه؟ من تو کتاب اریا دیدم بی نهایته نی بخداآره...منم اشتباه کردم...سوال 103 رو سنجش اشتباه زده...
سوال 93 رو هم متاسفانه بی نهایت میشه(طراح خیلی تیز بوده البته کمی نامرد) ولی سوال 88 رو درست زده 2.5 میشه.بچه سوال 93 اشتباه؟
سوال 88 چی میشه بچه ها 7.5؟
دقیقا نکته اینجاست: پیچ نیروی کششی تحمل میکند و قطعه نیروی فشاری(هنگامیکه نیروی اولیه سفت کردن را وارد کردیم) یعنی نیروی اولیه پیچ Fi کششی است و نیروی اولیه ی دو قطعه نیسبت به هم Fi فشاریبه نظر منم همه این سوالا غلطه.
میشه در مورد سوال87 توضیح بدید(چون شما قبلا سوال 85 رو درست حل کردید)مگه اعضا تنها نیروی فشاری تحمل نمی کنن؟چون نیروی اعضا از Fm=(1-c)p-Fi بدست میاد و c زیاد شده پس نیروی کششی کاهش یافته و فشار روی اعضا هم زیاد می شود.پس جواب نیرو در هردو زیاد می شود صحیح است.میشه شما هم تحلیلش کنید.ممنون
رندی کرده طراح...تو تستای برق مشابهش هست...تعریف پایداری: نسبت به هر ورودی محدود خروجی محدود دارد..چا اخه؟ من تو کتاب اریا دیدم بی نهایته نی بخدا
شک نکن: 73 اشتباس رفیقمیشه بگید چرا جواب 73 سنجش درسته ؟ توضیح بده لطفا...![]()
آقای رضا بدری بیا جواب منو بده!!! چرا میگی 73 درسته!!!!!!شک نکن: 73 اشتباس رفیق
پس نیرو در قطعه زیاد میشه دیگه؟/؟؟؟/دقیقا نکته اینجاست: پیچ نیروی کششی تحمل میکند و قطعه نیروی فشاری(هنگامیکه نیروی اولیه سفت کردن را وارد کردیم) یعنی نیروی اولیه پیچ Fi کششی است و نیروی اولیه ی دو قطعه نیسبت به هم Fi فشاری
در تیری که تحت تنش خمشی خالص قرار گرفته دو تنش خمشی برابر و مختلف العلامه داریم که پایین و بالای تار خنثی اعمال میشه و چون تنش برشی اعمالی نداریم پس این تنشا اصلین و اگه دایره مور بکشی تنش برشی میشه نصف فاصله این دو تا تنش که به دلیل مختلف العلامه بودن جمه میشن و در نتیجه تنش برشی برابر تنش خمشی میشهمیشه بگید چرا جواب 73 سنجش درسته ؟ توضیح بده لطفا...![]()
نه،اول فشاریه...وقتی میگه بار رو وارد میکنیم منظورش بار کششیه(واسه بار فشاری که نیاز به پیچ نیست اصلا) بدین ترتیب امکان داره نیروی بین دو قطعه صفر بشه(یعنی نشت کنه) اما میبینیم نیروی لازم برای به شکست رسوندن پیچ کمتر از نیروی لازم برای نشتی استپس نیرو در قطعه زیاد میشه دیگه؟/؟؟؟/
دوستان استدلال ایشون درسته؟ اینی که این آقا میگه دو المان جدا از هم رو یکی کرده!!!!!!در تیری که تحت تنش خمشی خالص قرار گرفته دو تنش خمشی برابر و مختلف العلامه داریم که پایین و بالای تار خنثی اعمال میشه و چون تنش برشی اعمالی نداریم پس این تنشا اصلین و اگه دایره مور بکشی تنش برشی میشه نصف فاصله این دو تا تنش که به دلیل مختلف العلامه بودن جمه میشن و در نتیجه تنش برشی برابر تنش خمشی میشه
درصدام
زبان : 35
ریاضی 41
سیالات : 65
جامدات : 27
دینامیک : 42
شریف میارم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من میرم اعتراض بزنم فقط واسه سال 90 رو میتونم انتخاب کنیم . چی کار کنم ؟
بعد بچه ها اون اثر پارامتر روی تنش برشی خدایی هیچ کدامه حتما تو اعتراضتون بزنین .
پس شد 78 _ 81_ 86_ 89
دوست من جواب سنجش اشتباست...دوستان استدلال ایشون درسته؟ اینی که این آقا میگه دو المان جدا از هم رو یکی کرده!!!!!!اعصاب من خراب شده
مهندس شمام شریفی؟ههه خودم به خودم جواب میدم . اولا 1-2 تا رو یادم نیس چی زدم . فرض کردم غلط کردم .
دوما مسعود جان چرا انقد حرص میخوری . نشد میری تهران نشد میری امیر کبیر نشد میری ...........
ههه دوستام الان سر فاند ام ای تی دارن بحث میکنن)