ارشد 90 چه طور بود؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arckey

عضو جدید
خب مشخصا این کلیدی که ارائه شده است کلید دفترچه سوالات با کد D نیست

چون سوال 124 منظر در کد D که جواب واضحی دارد در این کلید گزینه 2 نوشته که گزینه دو جواب صحیح نیست

(چک کنید متوجه می شوید ) بنابراین این کلید برای کدD نمی باشد .

golii

عضو جدید
خب مشخصا این کلیدی که ارائه شده است کلید دفترچه سوالات با کد D نیست

چون سوال 124 منظر در کد D که جواب واضحی دارد در این کلید گزینه 2 نوشته که گزینه دو جواب صحیح نیست

(چک کنید متوجه می شوید ) بنابراین این کلید برای کدD نمی باشد .
این پاسخ نامه ی کد A هست.

samane.genious

عضو جدید
اینو دانلود کردم این سری دی ولی سنجش جوابای سری آ رو گذاشته منم از صفحه 30 تونستم همه صفحه ها رو دانلود کردم به جز صفحه آخر لطفا هر کی جوابا رو داره بذتره لطفاااااااااااا:(

memar67

عضو جدید
سلام بچه ها
این درصدای منه:
زبان 63
فن 57
تاریخ 63
درک 60
منظر 70
میانگین : 61.18
نظر بدین لطفا:):smile:

samar_eng

عضو جدید
سلام بچه ها
این درصدای منه:
زبان 63
فن 57
تاریخ 63
درک 60
منظر 70
میانگین : 61.18
نظر بدین لطفا:):smile:

تبریک میگم.احتمالا رتبه 1.
آمار قبولی بچه های باشگاه مهندسان هم خیلی بالاهه. آخه با این درصدهای بالا ما دیگه چه نظری بدیم.مثلا تحلیل کنیم که شما مجاز میشید یا نه؟! از این پس رقابت اسکیس شروع میشه دوستان.

memar67

عضو جدید
فقط یک سوال؟
سوال 84 گزینه ی 3 نمیشه ؟
تو پاسخ نامه گفته 4 یعنی اوژن فره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

raneli

عضو جدید
دوستان کسی از رتبه های پارسال خبر داره و میتونه رتبه این درصدارو پیش بینی کنه حدودا؟
زبان :40-50
فنی: 60
تاریخ: 40
درک: 15:(
منظر: 60
امیدوارم یکی دوتا از کلیدای درک تغییر کنه... اگه چند روز زودتر میومد جواب دیگه بیخود پول کلاس اسکیس نمیدادیم

a young Architect

عضو جدید
به نظر من که برو! خدارو چه دیدی اومدیو قبول شدی! خدای نکرده اگه هم نشد می مونه واسه آزاد! اصلا کلا بری به دردت می خوره! جوونی برو یاد بگیر !
من اصلا آزاد شرکت نکردم.امسال اولین سالی بود که خوندم واسه ارشد.
کدومشو برم کلاس؟کدوم احتمال مجاز شدنم بیشتره؟
منظر 45-60 یا معماری 40-60؟

urmo

کاربر فعال
سوال های صفحه اخر منظر کامل نیست اگه کسی میتونه سوال ها رو اینجا بزاره بدونیم کدوم گزینه درسته

memar67

عضو جدید
ooooops
راست میگی اون موقع اشتباه دیدم ایول. درصدم میشه 67
هورا
هورا
هورا

arckey

عضو جدید
شما صفحه های قبلی رو چک نمی کنین؟ چندین بار خودم و دوستان گفتند!!! صفحه 30 همین بخش سوالات موجوده.

نه اتفاقا من صفحات قبل رو در این روزها خوانده ام و الان هم دوباره چک کردم صفحه 30 مگر کدD نیستند . کلید ارائه شده برای این کد نیست . درست می گم ؟

samar_eng

عضو جدید
نه اتفاقا من صفحات قبل رو در این روزها خوانده ام و الان هم دوباره چک کردم صفحه 30 مگر کدD نیستند . کلید ارائه شده برای این کد نیست . درست می گم ؟

بالای صفحه زده 513A

پیوست ها

• Scan10035_web-large.jpg
    Scan10035_web-large.jpg
    36.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ahadi6688

عضو جدید
این درکش ناجوره ها !!!!ببینید کی گفتم
حباب صابون قطعا غلطه-15 n پارکینگ هم با استناد به مقررات ملی مبحث 4 غلطه-میله های مساوی هم مسخره است-سوال 97 کتاب روی مقوا حتما حنما غلطه .

به هر حال باید اعتراض کرد .پارسال بعد از اعتراض میان گین درصدای من 2 درصد زیاد شد

raneli

عضو جدید
حباب صابون قطعا غلطه-15 n پارکینگ هم با استناد به مقررات ملی مبحث 4 غلطه-میله های مساوی هم مسخره است-سوال 97 کتاب روی مقوا حتما حنما غلطه .

به هر حال باید اعتراض کرد .پارسال بعد از اعتراض میان گین درصدای من 2 درصد زیاد شد
شدیدا موافقم، حالا چجوری باید اعتراض کرد؟ راهی، لینکی؟

samar_eng

عضو جدید

به نظر شما 97 چی میشه؟من ب زده بودم.چجوری اعتراض بدیم؟

جوابای درست صفحه آخر منظر هم هرکی میدونه لطفا بذاره ببینیم اعتراض بدیم یا نه!

memar67

عضو جدید

ببین وقتی حبابهای صابون به هم دیگه میچسبن اتصالشون بلا استثنا با زاویه 120 درجس که باعث میشه 6 ضلعی ها به وجود بیان.این 6 ضلعی ها هستن که گنبد ژئودزیکا بوجود میارن. یعنی فصل مشترک دو تا حباب یه شش ضلعیه

raneli

عضو جدید
به نظر شما 97 چی میشه؟من ب زده بودم.چجوری اعتراض بدیم؟

جوابای درست صفحه آخر منظر هم هرکی میدونه لطفا بذاره ببینیم اعتراض بدیم یا نه!
من بین ب و د بود که فکر میکنم د زده باشم به دلیل مهارهای عمود بر هم
البته من علاوه بر اینا به 91 و 107 هم شک دارم،در مورد 91: پرتوهای خورشید موازی میتابن و در نتیجه نباید زاویه بین اضلاع تغییر کنه، به نظرم همواره مستطیله. در مورد 107: خورشید در صبح زود بین جنوب و شرقه که بیشتر متمایل به شرقه و گزینه د درست میشه نه الف که خورشید بین شمال و شرق و متمایل به شرق قرار گرفته

memar67

عضو جدید
من بین ب و د بود که فکر میکنم د زده باشم به دلیل مهارهای عمود بر هم
البته من علاوه بر اینا به 91 و 107 هم شک دارم،در مورد 91: پرتوهای خورشید موازی میتابن و در نتیجه نباید زاویه بین اضلاع تغییر کنه، به نظرم همواره مستطیله. در مورد 107: خورشید در صبح زود بین جنوب و شرقه که بیشتر متمایل به شرقه و گزینه د درست میشه نه الف که خورشید بین شمال و شرق و متمایل به شرق قرار گرفته

خورشید در تابستان از شمال شرق طلوع میکنه در زمستان از جنوب شرق
منحنی حرکت خورشیدا میتونی از شکل سوال 33 ببینی

وضعیت
موضوع بسته شده است.