آخه این سوالات با پاسخنامه مطابقت نداره؟
منم اونو 4 زدم ولی اون میشه شمع کوبی و چاه زنی نه nailingسوال 54 جوابش 4 میشه ولی پاسخنامه 2 زده پس سوالا مال این پاسخنامه نیست
با یه گزینه که نمیشه قضاوت کرد . 10 تاشو مقایسه کن . درضمن برای سئوالات صفحه سی است.سوال 54 جوابش 4 میشه ولی پاسخنامه 2 زده پس سوالا مال این پاسخنامه نیست
سوال 54 جوابش 4 میشه ولی پاسخنامه 2 زده پس سوالا مال این پاسخنامه نیست
بچه ها لطفا هر کس سوالای صفحه7 و صفحه 16 رو داره بذاره آخه من هر کاری کردم این 2 تا رو نتونستم از صفحه 30 بیارم یا لطفا جواباشو بذارین که من با سری دی که دارم کاملش کنم مرسی لطفا عجله کنین. مردم از استرس
مرسی خیلی لطف کردین صفحه آخر منظرم میشه بذارین؟41-2 تیر ساده با بار مثلثی یک طرفه
42-3 1300
43-3 یعنی عدد 2
44-2 دو طرف خطی مستقیم وسط مثلثی یه خط شیبدار
45-4یعنی عدد20
درصدای من:
فنی:43
زبان:0
تاریخ:36
درک:32
منظر:15
نظرتونو میشه بگین ؟ قبول میشم ؟
اینا واسه سری D هستش
منم D بودم..... (; درصدام رو حساب کردم...... جدا لذت بردم جواب درخت سرو بودش...ولی من مطمینم که پارک سیتروین وآتلانتیک مدرن هستن....منظر من شده:71
خواهشا جوابای سوالای از 122 تا 130 زو بهم بدین هر کاری کردم نتونستم سوالاشو پیدا کنم خواهش می کنمم زودتر جوابمو بدین مرسی دارم میمیرم از استرس![]()
اوه چرا به زبان توجه نکردی!! زبانش ساده بود می تونستی بزنی!
آخه سال اولی بود که شرکت میکردم و قتم کم بود
قبول میشم؟؟؟؟
به نظر من که برو! خدارو چه دیدی اومدیو قبول شدی! خدای نکرده اگه هم نشد می مونه واسه آزاد! اصلا کلا بری به دردت می خوره! جوونی برو یاد بگیر !دوستان به نظرتون من با میانگین معماری 40-59 و منظر 46-49/6
بهتره برم سراغ اسکیس برای کدوم؟
اصلا مجاز میشم؟
(چون بعضی سوال ها رو شک داشتم که زدم یا نه،هم خوش بینانه و هم بدبینانه درصدامو حساب کردم)
خواهشا جوابای سوالای از 122 تا 130 زو بهم بدین هر کاری کردم نتونستم سوالاشو پیدا کنم خواهش می کنمم زودتر جوابمو بدین مرسی دارم میمیرم از استرس![]()
میشه آدرس اون صفحه ای که فایل pdf هستو بدین،مرسیمشاهده پیوست 46190
البته برای این مجموعه نیست یعنی گزینه هاش جابجائه، پی دی افشو یکی از بچه های تایپیک لطف کرده بود گذاشته بود