ارشد 90 چه طور بود؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

acmilad

عضو جدید
میشه بگین چه جوری میانگین معماری و منظر و میگیرین؟
درصد ها رو ضرب میکنی در ضریب تاثیر هر درس بعد تقسیم بر مجموع ضرایب می کنی .
زبان : 2
تاریخ : 2
فنی : 3
درک عمومی : 3
منظر : 1

برای رشته ی منظر ضریب منظر 3 میشه و ضریب درک عمومی 1

آخرین ویرایش:

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان كسي شيراز نيست يا اطلاعي نداره كه شيراز كي براي اسكيس بهتره؟

شیراز تو موسسه علم معمار احتمال زیاد طایفه میاد.اشعری هم هست.که البته من کلاسشو رفتم.خیلی چیز جالبی نیست.
اگه خواستی بری علم معمار بگو آدرس دقیقشو برات بفرستم.

آخرین ویرایش:

mahvizan84

عضو جدید
درصد ها رو ضرب میکنی در ضریب تاثیر هر درس بعد تقسیم بر مجموع ضرایب می کنی .
زبان : 2
تاریخ : 2
فنی : 3
درک عمومی : 3
منظر : 1

برای رشته ی منظر ضریب منظر 3 میشه و ضریب درک عمومی 1

دوست عزیز!اون مال سالها ی قبل بود که برای منظر فقط ضریب درک عمومی 1 میشد،حالا باید فنی رو هم 1 حساب کنی!

omidtabrizi

عضو جدید
چرا سوال 97 میشه ج؟ من توجیه نشدم
سوال 106 آخه تو کدوم کتابفروشی میشینند؟بعدش به همه جا که سر نمیزنند فقط به اون بخش که می خواند سر میزنند.مثلا اجتماعی،رمان،آموزشی،و...
درجه انتقال صدا 500 هرتز درسته
تنش خمشی رو تو مدرسان چی زده؟1/2 یا 2؟؟؟؟؟؟؟؟
اون در قابلمه ای رو چی زده؟خداییش من در خونمون رو چک کردم!!!

یکی نیست جواب بده؟؟؟

عزیزجان تو کتاب فروشی بزرگ میشینن کتابارو میخونن و انتخاب می کنن دیگه .همه جاشم سر میزنن که یه کتاب لای کاپشنشون قایم کنن .نرفتی نگه ؟

golii

عضو جدید
من شقاقی ثبت نام کرده بودم توی مرکز معماری که شقاقی دیگه اونجا نمیره.باید برم پولمو پس بگیرم.برم خانه ی معمار:(
بچه ها شما هم خانه معمارین دیگه؟
250تومن یا280؟

acmilad

عضو جدید
جریان این کد ها چیه؟مشخص کنندهی روز و ساعت؟
راستی ظرفیت کلاساش چند نفره؟
مرکز معماری 25 بود
بله.دقیقا کد کلاس هاست که هر کدوم روز و ساعت مشخص دارند.
خودشون که تاکید داشتند نهایت ظرفیت کلاس ها 25 نفره.حالا باید بریم سر کلاس ببینیم هست یا نه.

آخرین ویرایش:

samar_eng

عضو جدید
عزیزجان تو کتاب فروشی بزرگ میشینن کتابارو میخونن و انتخاب می کنن دیگه .همه جاشم سر میزنن که یه کتاب لای کاپشنشون قایم کنن .نرفتی نگه ؟

بارزترین نمونه شهر کتاب خودمون که جای نشستن نداره.اما اگه گفته بود کتابخونه باز یه چیزی.ما که لای کتاب رو باز میکنیم فروشنده چپ چپ نگاه میکنه حالا چه برسه بخوای بشینی بخونی.
ببینیم سنجش چه جوابی میده!!

samar_eng

عضو جدید
شیراز تو موسسه علم معمار احتمال زیاد طایفه میاد.اشعری هم هست.که البته من کلاسشو رفتم.خیلی چیز جالبی نیست.
اگه خواستی بری علم معمار بگو آدرس دقیقشو برات بفرستم.

کار طایفه میدونید چجوریه؟؟ من بیشتر میخوام موضوعی کار کنم.مقدماتی قبلا کلاس رفتم.
اگه شماره ای در تهران ازش دارید ممنون میشم بذارید.

omidtabrizi

عضو جدید
بارزترین نمونه شهر کتاب خودمون که جای نشستن نداره.اما اگه گفته بود کتابخونه باز یه چیزی.ما که لای کتاب رو باز میکنیم فروشنده چپ چپ نگاه میکنه حالا چه برسه بخوای بشینی بخونی.
ببینیم سنجش چه جوابی میده!!

فکر کنم طراح سوال خیلی با کلاس بوده . احتمالا امریکا زندگی می کرده

acmilad

عضو جدید
من شقاقی ثبت نام کرده بودم توی مرکز معماری که شقاقی دیگه اونجا نمیره.باید برم پولمو پس بگیرم.برم خانه ی معمار:(
بچه ها شما هم خانه معمارین دیگه؟
250تومن یا280؟
پس شمام قراره هم کلاسی بشی با ما!
تا حالا شدیم 4 نفر:w12:

urmo

کاربر فعال
اگه طراح منظورش ایران بوده جواب صدرصد کتابفروشی هست اگه کفش فروشی باشه آخر نامردی چون من امروز رفتم کفش بخرم تو هیج جا خبر از قفسه های آن چنانی و صندلی نبود چرا صندلی داشت فقط یک دونه کنار آیینه و گرنه تو کفش فروشی صندلی میخوای چی کار این کتابفروشی هست که باید این امکانات رو داشته باشه

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بابا حالا ول كنين
گير دادين به اين سوال
بقيشو بچسبين

samar_eng

عضو جدید
اگه طراح منظورش ایران بوده جواب صدرصد کتابفروشی هست اگه کفش فروشی باشه آخر نامردی چون من امروز رفتم کفش بخرم تو هیج جا خبر از قفسه های آن چنانی و صندلی نبود چرا صندلی داشت فقط یک دونه کنار آیینه و گرنه تو کفش فروشی صندلی میخوای چی کار این کتابفروشی هست که باید این امکانات رو داشته باشه

شما معلومه جواب کتابفروشی رو زدید که اینقدر شاکی هستید؟!
من امروز تو بوتیک لباس هم یه صندلی پیدا کردم.اتفاقا فروشنده اصرار داشت تا اتاق پرو خالی میشه من بشینمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_biggrin.gif

آخرین ویرایش:

Eight

عضو جدید
کار طایفه میدونید چجوریه؟؟ من بیشتر میخوام موضوعی کار کنم.مقدماتی قبلا کلاس رفتم.
کارش فوق العاده خوبه،واقعا محشره،هنر های زیبا درس میده.
ایمیل بده شمارشو بهت بدم.

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز

والا اساتید ما که خیلی از کاراش تعریف می کردن. شماره تهرانو ندارم.من آدرس کلاساش تو شیرازو بلدم.ولی همون تهرانم اگه یه زنگ بزنی علم معمار مفصل برات توضیح میدن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.