اخبار کامپیوتر

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعداد کاربران Google+ به بیش از 10 میلیون نفر رسید

شبکه اجتماعی Google+ که در حال حاضر بصورت آزمایشی و با تعداد کاربران محدود فعال است توانست بیش از 10 میلیون کاربر را جذب کند. این در حالی است که کاربر جدید تنها در صورت دعوت توسط یکی از اعضاء این شبکه اجتماعی می تواند عضو شود. با توجه به رشد و استقبال مردم از این شبکه اجتماعی انتظار می رود تا پایان هفته تعداد کاربران Google+ به 20 میلیون نفر برسد.یک موسسه مستقل آماری به نام Ancestry.com تخمین زده است که تعداد کاربران Google+ تا اخر هفته به 20 میلیون نفر خواهد رسید.روز گذشته مدیرعامل گوگل تعداد 10 میلیونی کاربران Google+ را تایید کرد و اضافه نمود که روزانه بیش از یک میلیارد محتوای مختلف در این شبکه اجتماعی اشتراک گذاری می شود. او همچنین اعلام کرد که روزانه بیش از 550 هزار تلفن اندروید فعال می شود و در حال حاضر بیش از 160 میلیون نفر از مرورگر Google Chrome استفاده می کنند.در حال حاضر بسیاری از کاربران مشتاق به دلیل محدودیت ثبت نام نمی توانند به Google+ بپیوندند ولی با گسترش تعداد اعضاء این شبکه اجتماعی و دعوت کردن از دوستان خود روند رو به رشد Google+ صعودی است. امکانات بی نظیر این شبکه اجتماعی مانند حلقه ها، مکالمه ویدیوی چندنفره، به اشتراک گذاری ساده محتوا، امنیت و حفظ حریم خصوصی و غیره باعث جذب مردم به این شبکه اجتماعی شده است.دست یافتن به 20 میلیون کاربر طی دوره آزمایشی یک دستاورد بزرگ برای گوگل به شمار می رود اما هنوز قابل مقایسه با 750 میلیون کاربر فیس بوک نیست. به هر حال گوگل امیدوار است بسیاری از کاربران فیس بوک را جذب خود کند.




 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوگل از ابزار تبدیل فلش به HTML5 خود رونمایی کرد

گوگل از ابزار تبدیل فلش به HTML5 خود رونمایی کرد


گوگل با رونمایی از ابزار جدید خود به نام Swiffy این امکان را در اختیار کاربران قرار داد تا بتوانند فایل‌های فلش را روی وسایلی که فاقد برنامه فلش هستند نیز نمایش دهند.
پس از این‌که فناوری‌ HTML5 در طراحی خود به سوی هماهنگی با نرم‌افزارهایی همچون فلش ادوبی و سیلور‌لایت مایکروسافت توسعه پیدا کرد، گوگل نیز کار بر روی ابزار جدید خود به نام Swiffy برای تبدیل فلش به HTML5 را آغاز کرد.
در شرایطی که برخی شرکت‌ها مجبور به کنارگذاشتن نرم‌افزار فلش شده‌اند، گوگل با عرضه Swiffy این امکان را به آن‌ها می‌دهد که بدون داشتن برنامه فلش بتوانند فایل‌های فلش را روی دستگاه‌های خود اجرا کنند. Swiffy ابتدا توسط ابتکار شخصی یکی از مهندسان گوگل ایجاد شد، قصد وی نمایش فایل‌های فلش در دستگاه‌هایی بود که قادر به پشتیبانی از برنامه‌های فلش نبودند.
برای مثال وسایل پرطرفدار ساخت شرکت اپل قادر به پشتیبانی از فلش نیستند. پیش از این استیو جابز مدیر ارشد اپل اعلام کرده بود که محصولات شرکتش به علت ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد فلش، ضعف امنیت، کارایی و پشتیبانی، و عدم سازگاری با فناوری لمسی، از برنامه فلش پشتیبانی نمی‌کنند.
مایکروسافت هم اعلام کرد که این شرکت بیش از پیش از فرمت HTML5 حمایت خواهد کرد این در حالی است که مایکروسافت خود برنامه سیلورلایک را که مشابه برنامه فلش است، دارد.

به گفته مارسل گوردون، مدیر تولید گوگل، ارائه این خدمات جدید از سوی گوگل نشانه‌ای از ظهور برنامه‌های تحت وب در آینده است.



Swiffy از طریق گوگل لاب در دسترس است. به این ترتیب که یک کاربر می‌تواند یک فایل فلش را آپلود کرده و Swiffy آن را به فرمت HTML5 تبدیل می‌کند و فایل تبدیل شده نیز در نرم‌افزارهای جدیدی همچون کروم و سافاری قابل نمایش خواهد بود. البته Swiffy در مراحل اولیه توسعه خود است و نمی‌تواند تمام انواع محتواها را تبدیل کند، اما در مورد تبلیغات و انیمیشن‌ها عملکرد خوبی دارد.

البته ادوبی نیز در ماه مارس گذشته از ابزار تبدیل فلش به HTML5 خود به نام Wallaby رونمایی کرد. والابی از برنامه Adobe AIR بهره می‌برد که به آن اجازه می‌دهد تا فایل‌های پیچیده فلش را به سادگی به HTML5 تبدیل کند.
والابی قادر است تا انیمشن‌ها و کارهای هنری در قالب FLA را به HTML تبدیل کند. این امکانات به افراد و شرکت‌های مختلف فرصت می دهد كه بتوانند بدون دغدغه از فراهم بودن برنامه فلش، محصولات خود را به حیطه وسیع‌تری از مخاطبان و مشتریان ارائه دهند.

 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوگل پلاس ۲۰ میلیون کاربره شد

یک هفته بعد از اینکه شرکت گوگل اعلام کرد که شبکه اجتماعی این غول اجتماعی دارای ۱۰ میلیون کاربر است با آمار جدید این تعداد به ۲۰ میلیون کاربر رسیده است.
موسسه comScoreکه این آمار را ارائه کرده است در این مورد می‌گوید:”به طور یقین این سریعترین رشد در صعود به ۲۰ میلیون کاربر بوده است که می‌شد به آن فکر کرد!”.
برای یک نمونه مقایسه‌ای ،توئیترغول میکروبلاگینگ در حدود ۷۵۰ روز صبر کرد تا به رقم ۱۰ میلیون کاربر برسد و البته اوضاع برای فیس‌بوک وخیم تر بود زیرا در حدود ۸۲۵ روز طول کشید تا این غول اکنون شبکه‌های اجتماعی بتواند به این تعداد برسد.
لری پیج مدیر عامل گوگل هفته پیش در مورد گوگل پلاس گفت:”ما همچنان می‌خواهیم که گوگل پلاس در آزمایشگاه گوگل باقی بماند تا همچنان به قابلیت ها و ویژگیهای آن افزوده شود”.
گفتنی است که ۵ میلیون کاربر از ۱۰ میلیون کاربر گوگل پلاس به تنهایی در کشور آمریکا هستند.




 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز

اطلاعات عکس های گرفته شده توسط دوربین های دیجیتال است. بعنوان مثال اطلاعاتی نظیر سرعت شاتر، ساعت و تاریخ، فاصله کانونی، میزان نوردهی، الگوی اندازه گیره و غیره در عکس های دیجیتال ذخیره می شوند. گوگل به سرویس جستجوی Google قابلیت ارائه اطلاعات EXIF را نیز اضافه کرده است و به از این پس می توانید این اطلاعات را در کنار عکس های یافته شده، مشاهده کنید.فایل های مختلف از جمله، Jpg, Raw و Tif قادر به ذخیره اطلاعات EXIF در خود هستند این اطلاعات بسیار مفید می باشند و شما می توانید از طریق آنها متوجه شوید که عکاس از چه تنظیماتی برای خلق یک عکس استفاده نموده و یا در چه تاریخی عکس گرفته شده است.برای مشاهده اطلاعات EXIF هر عکس یافته شده در جستجوی گوگل، کافی است برروی عکس کلیک کنید تا در سمت راست تصویر اطلاعات مربوطه را مشاهده کنید. به نظر می رسد هنوز گوگل کاری با اطلاعات مختصات جغرافیایی (Geotag) ندارد یعنی به عنوان مثال عکس ها را براساس مناطق گرفته شده برروی نقشه جهان نشان نمی دهد.
 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
کافه مام ، شبکه اجتماعی برای مادران

کافه مام یک شبکه اجتماعی برای مادران است، هر گونه اطلاعاتی که والدین برای نگه داری ، تربیت و رشد کودک خود لازم دارند را می توانند در این شبکه بیابند ، درباره آن بحث کنند و اطلاعات و دانسته های خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. این سایت که از سال 2006 راه افتاده است، در این 5 سال یک میلیون کاربر را جذب خود کرده است و هم اکنون ماهانه 6 میلیون بازدیدکننده دارد.در این سایت هم اکنون 35 هزار گروه تشکیل شده است، گروه هایی درباره نکات رابطه زن و مرد ، ازدواج ، حاملگی ، رشد کودک ، تهیه غذا برای کودک و هر چیز که مرتبط با کودک شما خواهد بود.هر کاربر در این سایت یک ژورنال شخصی دارد که می توانید خاطرات کودک خود را در آن منتشر کند ، عکس های مورد علاقه خود را با دوستان خود به اشتراک بگذارید، در نظرسنجی سایر کاربران شرکت کنید و تجربیات خود را در آن منتشر کنید.

 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]استیو جابز مینیاتوری وارد دنیای فناوری اطلاعات شد!
[/h]

یک نوجوان 12 ساله که به "استیو جابز مینیاتوری" معروف شده شرکتی را راه اندازی کرده است که برای دستگاههای "آی- فن" و "آی- پد" برنامه های جانبی توسعه می دهد.


مهر:بیل هیولت"، یکی از دو بنیانگذار شرکت "اچ. پی" سالها قبل به مدت 20 دقیقه تلفنی با یک نوجوان 12 ساله ناشناس به نام "استیو جابز" درباره الکترونیک حرف زد.در این مکالمه تلفنی، جابز به بیل هیولت گفت: "سلام. من استیو جابز هستم. 12 سال سن دارم و در دبیرستان درس می خوانم. می خواهم یک فرکانس شمار بسازم، می خواستم بدانم شما قطعات اضافی ندارید که در اختیار من بگذارید؟"
بیل هیولت، مدیر HP قطعات مورد نیاز را در اختیار جابز گذاشت و در تابستان او را برای کار در خط مونتاژ شرکتش استخدام کرد.
همین تلاش اولیه سالها بعد، از بنیانگذار اپل یک چهره "الهام بین"، "اسطوره" و "جادوگر" ساخت که جلوتر از زمان خود حرکت می کرد.
اکنون به نظر می رسد که پس از درگذشت جابز، نسخه مینیاتوری استیو جابز به بازار فناوری اطلاعات راه یافته است.
"استیو جابز مینیاتوری" یا "مینی استیو جابز" یک نوجوان 12 ساله به نام "توماس سوارز" است که مدتی است شرکتی را راه اندازی کرده که برای دستگاههای "آی- فن" و "آی- پد" برنامه های جانبی می سازد.
استیو جابز بزرگترین منبع الهام توماس بوده است. وی از زمانی که وارد پیش دبستانی شد با مفهوم رایانه آشنا شد و امروز که دانش آموز مقطع راهنمایی است این شرکت کوچک نرم افزاری به نام Carrott-corp را راه اندازی کرده است.
براساس گزارش Wakeupnews، وی تاکنون در شرکت کوچک خود دو برنامه جانبی را توسعه داده است، اما اکنون به این مسئله فکر می کند که بدون ترک بخش برنامه های جانبی وارد عرصه تولید سخت افزار نیز بشود.
وی در این خصوص گفت: "می خواهم به کار با Objective C ادامه دهم اما اکنون قصد دارم سخت افزارهایی را هم برای آی- پد و آی- فن بسازم. در این بخش، امکان یک بازار بزرگ را پیش رو می بینم."
به نظر می رسد در توماس هیچ چیز برای اینکه در آینده به یک "استیو جابز" واقعی تبدیل شود کم نیست به طوریکه علاوه بر استعداد شگفت انگیز این نوجوان 12 ساله در برنامه نویسی، همچنین روح یک رئیس واقعی نیز در وی وجود دارد. به طوریکه "توماس" در کنفرانس "منهتن بیچ" از نرم افزارهای خود به همان شیوه ای رونمایی کرد که پیش از این خاص جادوگر اپل بود.
وی درحالی که بر روی گوش خود یک هدفن گذاشته و "آی- فن" و "آی- پد" را همانند دفترچه یادداشت در دست گرفته بود در این مراسم رونمایی گفت: "فکر می کنم که پسر جالبی هستم. اما مطمئناً عجیب نیستم. دوستانم فکر می کنند من چالش انگیزم."


گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:mehrnews.com



 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]غیبت استیو جابز در میان افراد قدرتمند جهان
[/h]

نشریه فوربس لیست سالانه خود از قدرتمندترین افراد جهان را منتشر کرد که در آن جوانترین فرد قدرتمند دنیا را با ۲۷ سال سن و ۱۷.۵ میلیارد دلار معرفی کرده است.


مهر:نشریه فوربس به رسم هر سال لیستی از قدرتمندترین افراد جهان را منتشر کرده است که با وجود حضور اسامی بزرگانی از جهان تکنولوژی جهان، جای خالی نام استیو جابز بنیانگذار شرکت اپل که سال گذشته به دلیل خلاقیت و توانایی جنون آمیزش در اداره کردن سالانه تجارتی چند میلیارد دلاری با استفاده از تجهیزات ارتباطاتی کوچکی از قبیل آی-فن و آی-پد به عنوان هفدهمین فرد قدرتمند جهان انتخاب شده بود به خوبی احساس می شود.

لیست قدرتمندترین افراد جهان متشکل از رهبران سیاسی و مذهبی، ثروتمندان خودساخته، بشردوستان و افراد مشهور دیگری است که در جهان نامی مطرح و تاثیرگذار دارند.

در لیست سال ۲۰۱۱ فوربس بیل گیتس بنیانگذار شرکت مایکروسافت که سال گذشته رتبه دهم جهان را به دست آورده بود در رتبه پنجم جهان قرار گرفته و جوانترین فرد قدرتمند جهان نیز موسس ۲۷ ساله شبکه اجتماعی فیس بوک معرفی شده است.

مارک زاکربرگ نه تنها جوانترین نام در این لیست به شمار می رود بلکه با جهشی ۳۱ پله ای نسبت به سال گذشته به پردرآمدترین فرد نیز معرفی شده است و فوربس ثروت تقریبی او را ۱۷.۵ میلیارد دلار تخمین زده است.

از دیگر چهره های تکنولوژی که در این لیست حضور دارند می توان به دو بنیانگذار گوگل، لری پیج و سرگئی برین اشاره کرد که هر دو به عنوان سی امین افراد قدرتمند جهان معرفی شده اند.

"جف بزوس" بنیانگذار شرکت آمازون نیز در رتبه ۴۰، رابین لی مدیر عامل شرکت چینی "بیدو" در رتبه ۴۲ و "تیم کوک" جانشین "استیو جابز" مدیر عامل فقید شرکت اپل نیز بر خلاف رتبه سال گذشته جابز، در رتبه ۵۸ قرار گرفته اند.

فوربس در این رتبه بندی چهار معیار را مورد توجه قرار می دهد: تعداد افرادی که فرد مورد نظر بر روی آنها اعمال قدرت دارد، منابع مالی تحت کنترل او، مدت زمان تاثیرگذاری او و توانایی او در اداره کردن قدرتی که در اختیار دارد. این معیارها لیست قدرتمندترین افراد جهان را به ۷۰ نفر کاهش می دهد، به عبارتی از هر ۱۰۰ میلیون نفر در سیاره زمین یک نفر از چنین قدرتی برخوردار است.


گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:mehrnews.com



 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پست الکترونیکی ایران

پست الکترونیکی ایران

سلام..
اینم پست الکترونیکی ایران...:D
فکر کنم خود سایتش به اندازه ی کافی گویا باشه...:)
با تشکر...
MIHANMAIL:gol:
 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمایشگاه تلکام امروز رسما افتتاح شد

دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و ارتباطات، امروز به صورت رسمی با حضور مسئولین و رسانه‌ها در تهران افتتاح می‌شود.


به صورت رسمی بزرگ‌ترین رویداد صنایع مخابرات ایران افتتاح خواهد شد.
مطابق این گزارش، مراسم مزبور ساعت ۱۴ روز دوشنبه در سالن ۱۱-۱۰ در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد گردید.
همچنین اعضای کمیسیون صنایع و معادن و نیز کمیته مخابرات و ارتباطات مجلس نیز در این مراسم شرکت خواهند داشت.

گفتنی است دوازدهیمن نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و ارتباطات، از روز سه‌شنبه ۲۴ آبان ماه برای بازدید عموم گشایش خواهد یافت. این نمایشگاه تا ۲۷ آبان ماه برگزار خواهد شد.






p30vel
 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]بنياد بازي هاي رايانه اي مرجع صدور مجوز شد
[/h]به گفته دبير اين شورا: «با اين مصوبه، ديگر شاهد موازي‌كاري‌ها در اين زمينه نخواهيم بود.»
بنياد ملی بازي‌هاي رايانه‌اي مرجع صدور مجوزهاي بازي‌هاي رايانه‌اي شد.
با تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي؛ کلیه امور مربوط به حوزه بازی‌های رایانه‌ای، به بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي واگذار شد.
مطابق اين گزارش به نقل از سایت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمد رضا مخبر دزفولي دبیر این شورا با اشاره به مصوبات جلسه امروز شوراي معين شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: با تصويب شوراي معين شوراي عالي انقلاب فرهنگي در جلسه امروز؛ حمايت و نظارت بر گسترش فرايند توليد، تامين، واردات، صادرات، آماده‌سازي، تكثير و صدور مجوز توليد و توزيع انواع بازي‌هاي كنسولي و رايانه‌اي، به بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي واگذار شد.
وي افزود: با اين مصوبه شاهد سازمان‌دهي مناسب‌تري در عرصه بازي‌هاي رايانه‌اي خواهيم بود و ديگر شاهد موازي‌كاري‌ها در اين زمينه نخواهيم بود.
 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]گوگل 1000 سایت پربازدید دنیا را معرفی کرد
[/h]بزرگترين موتور جستجوگر دنياو بزرگترين شركت مجازي دنيا امروز تومار بزرگ 1000 سايت پربازديد دنيا را معرفي كرد.

اما در اين ميان رتبه اول از آن سايت فيس بوك facebook.com شد كه اطلاعات تكميلي اون رو در اينجا مي‌بينيد فيس‌بوك با بازيد 540 بيليون نفر رتبه اول رو كسب كرد و رتبه دوم را به ياهو با آمار بازديد 490 بيليون نفر ربود و همچنين سايت لايو live.com با بازديد 370بيليون نفري رتبه سوم و بعد از اون ورتبه چهارم هم از آن ويكي‌پديا wikipedia.org شد و سايت پنج هم از آن msn.com شد و در اين بين هم ششمين سايت بيل‌گيتس يعني microsoft.com
زيباترين قسمت اين رتبه سايت ebay.com كه در كنار اون دامين آلماني اين سايت هم رتبه‌دار است كه در بين 1000 سايت پربازديد است اما جالب روباه‌ آتشين mozilla.org است كه رتبه 74 رو به خودش اختصاص داده كه البته 140 ميليون كاربر درجه اول داره كه ماهانه به اين سايت سر ميزنند ولي باز هم رتبه 74 رو گرفته در اين بين توييتر داشت فراموش ميشد همون چهچه خودمون twitter.com رتبه 18 رو گرفته!
 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]مدیافایر تغییر چهره داد ![/h]


بعد از تغیرات سایتهایی چون گوگل ، سرویس Gmail ، فیسبوک و اخیرا یاهو این بار سایت Mediafire تغیرات ظاهری را برای کاربران خود اعمال کرده است . که تقریبا بدون سر و صدا انجام گرفت .

سایت مدیافایر ، بزرگترین و محبوب ترین سایت میزبانی ، بارگذاری ، بارگیری بصورت رایگان است . این سایت در سال 2006 تاسیس شده است و فقط در سال 2008 بیش از 60 میلون بازدید داشته است .

این سایت در تاریخ 11 نوامبر 2011 (20 آبان 1390) حدود ساعت 12:30 بامداد با تغییراتی کلی در ظاهر خود مواجه شد .





پنل کاربری جدید بسیار زیبا و کاربرپسند است و ظاهری حرفه ای به خود گرفته





در قسمت دانلود هم تغیراتی جزئی انجام شده است
که با حالت 3 بعدی بسیار زیبا طراحی شده اما هنوز تبلیغات مزاحم در اطراف آن به چشم میخورد .
رنگ بندی سایت از حالت سفید - آبی ، به مشکی با جزئیات سبز ، آبی و خاکستری تغییر کرده است .





از دیگر تغیرات جدید در سایت میتوان به امکان افزودن آواتار (تصویر شخصی) ، گالری عکس ، کلید میانبر برای آپلود و ساخت پوشه ی جدید و ...
بهینه سازی در اشتراک گذاری ، امنیت بیشتر ، مدیریت آسان و ..... اشاره کرد .

 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]پر جستجو ترین کلمات 2011 در یاهو
[/h]

لیست منتشر شده برای جستجوهای سال 2011 نشان می‌دهد که آی‌فون در صدر جستجوهای سال بوده است.


خبر آنلاین:به گزارش Cnet آیفون بالاتر از اشخاص مشهور ، فجایع طبیعی و تحولات سیاسی در صدر فهرست جستجو های یاهو قرار گرفته است.

یاهو در گزارش امسال خود بیان داشته است که در طول 10 سال گذشته تنها یک بار دیگر آن هم در اولین سال یک ابزار فن آوری در صدر جدول آمده که PlayStation 2 بوده است. در سال بعد بریتنی اسپیرز در صدر جدول قرار داشت که البته از سال 2005 تا 2008 مرتبا از جایگاه اولی خود پایین آمد. در سال 2009 مایکل جکسون مقام اول را به خود اختصاص داد و در سال بعد عبارت نشت نفت بریتیش پترولیوم BP در صدر جدول قرار گرفت.


عروج Ipod در یک سال با گمانه زنی های زیادی در مورد اینکه آیفون جدید شبیه چه خواهد و اپل چه زمانی آن را روانه بازار خواهد کرد همراه بود. در نهایت این شرکت از ایفون 4S در ماه اکتبر پرده برداری کرد . علاقه مندی به این دستگاه و جستجوی آن در یاهو بدون شک مربوط می شود به استعفای استیوجابز رئیس اجرایی و بنیانگذار شرکت اپل در ماه آگوست و در گذشت وی در ماه اکنبر.


نتایج حاصل از داده های جمع آوری شده توسط مایکروسافت در مورد بیشترین دامنه جست و جو شده سال 2011 در بینگ متفاوت است. لیست داده های مایکروسافت کاملا با لیست یاهو تفاوت دارد چرا که لیست مایکروسافت در مورد بیشترین عبارت جست و جو شده نیست. در عوض مایکروسافت جست و چو شده ها را با ویژگی های متفاوت گروه بندی کرده است. در مورد بیشترین دستگاه های الکترونیکی مورد استفاده کاربران آیفون 5 در مقام چهارم بعد از اکس باکس، پلی استیشن و کیندل قرار گرفته است. شاید این نتیجه به این خاطر است که مایکروسافت مدل خاصی از آیفون را مد نظر قرار داده در حاایکه مثلا برای ایکس باکس این کار را انجام نداده است.


درلیست یاهو بعد از ای‌فون اسامی، کیسی آنتونی، کیم کارداشیان، کتی پری، جنیفر لوپز، لیندسی لوهان و جنیفر آنیستون و American Idol زمین لرزه ژاپن واسامه بن لادن در 10 ردیف اول هستند. آبفون 5 بر اساس گزارش Powerball و MLB محبوبترین موبایل جست و جو شده در یاهو است. همانطور که برای جست‌وجوهای خبری محاکمه کیسی آنتونی بعد از عروسی سلطنتی و مرگ اسامه بن لادن در صدر فهرست قرار دارد.




گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:khabaronline.ir

 

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جهش 50تا300هزارتومانی قیمت ها در بازار لپ تاپ

جهش 50تا300هزارتومانی قیمت ها در بازار لپ تاپ

[FONT=&quot]نوسان قیمت دلار و کاهش جهانی تولید هارد، افزایش قیمت لپ‌تاپ‌ها در بازار را به مرز [/FONT][FONT=&quot]۳۰۰[/FONT][FONT=&quot] هزار تومان رساند[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]در پی تداوم نوسان نرخ دلار که هفته گذشته با افزایشی بی‌سابقه به [/FONT][FONT=&quot]۱۳۷۲[/FONT][FONT=&quot] تومان رسید، بازار لپ‌تاپ‌ها با رشد قیمت محسوسی مواجه شد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]با وجود اینکه روند صعود قیمت دلار از تابستان تا اواخر آبان‌ماه حتی از مرز [/FONT][FONT=&quot]۳۰۰[/FONT][FONT=&quot] تومان هم گذشته بود اما گرانی ناگهانی هارددیسک‌ها باعث شد بسیاری از فعالان حوزه نوت‌بوک محتاط‌تر از گذشته، قیمت کالاهای خود را از [/FONT][FONT=&quot]۵۰[/FONT][FONT=&quot] تا [/FONT][FONT=&quot]۳۰۰[/FONT][FONT=&quot] هزار تومان افزایش دهند[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]به دنبال وقوع سیل در تایلند طی ماه اخیر که موجب از بین رفتن خطوط تولید بزرگ‌ترین کارخانه هاردیسک جهان یعنی «وسترن دیجیتال» شد، بازار جهانی این کالا رو به تشنج گذاشت؛ تا جایی که قیمت انواع هارد در کشور تا مرز [/FONT][FONT=&quot]۶۰[/FONT][FONT=&quot] درصد افزایش قیمت نیز پیش رفت[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]در شرایطی که به نظر می‌رسید کمبود هارددیسک و افزایش قیمت آن، تاثیرش را بیشتر بر بازار رایانه‌های دسکتاپ نشان دهد اما بسیاری از توزیع‌کنندگان لپ‌تاپ اعلام کردند کمبود هارد یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت جهانی نوت‌بوک‌ها بوده است[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]صرف‌نظر از افزایش [/FONT][FONT=&quot]۱۰[/FONT][FONT=&quot] تا [/FONT][FONT=&quot]۳۰[/FONT][FONT=&quot] درصدی قیمت اغلب لپ‌تاپ‌ها، برخی برندهای تایوانی این حوزه همچون ایسوس و ایسر به دلیل تقاضای گسترده در بازار، بیشترین رشد قیمت را تجربه کردند تا جایی که برخی از فروشگاه‌ها هنگام مراجعه مشتریان از کمبود توزیع این نوت‌بوک‌ها در کشور خبر دادند. این موضوع در حالی است که تنها قیمت لپ‌تاپ‌های سامسونگ کمترین افزایش را داشت[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]کمبود نوت‌بوک جهانی است[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]احمد باغجری مدیرعامل شرکت ارتاک با تاکید بر اینکه نوسان نرخ دلار از تابستان تاکنون بازار نوت‌بوک را به حالت نیمه‌تعطیل درآورده، گفت: «به تناسب افزایش قیمت دلار، علاوه بر اینکه تجار این حوزه از واردات حجیم نوت‌بوک پرهیز کردند، باید پذیرفت که کاهش جهانی نوت‌بوک در این افزایش قیمت سهیم بوده است[/FONT][FONT=&quot].»[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]باغجری نرخ متوسط افزایش قیمت لپ‌تاپ‌هایی همچون ایسوس، ایسر و دل را از [/FONT][FONT=&quot]۷۰[/FONT][FONT=&quot] تا [/FONT][FONT=&quot]۸۰[/FONT][FONT=&quot] هزار تومان متغیر عنوان کرد و افزود: «با وجود اینکه اغلب برندهای پرتقاضا نیز از افزایش عمومی قیمت مصون نبودند اما برندهایی همچون ایسوس و ایسر به دلیل نداشتن کالای انبارشده، با کمبود و در نتیجه افزایش بی‌سابقه قیمت مواجه شدند[/FONT][FONT=&quot].»[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]او با اشاره به اینکه مشکلات و اختلالات گمرکی، همچنان یکی از عوامل ثابت کمبود ناگهانی کالا در بازار است، ادامه داد: «با اینکه ادعا می‌شود اجرای طرح‌هایی همچون الزام نصب برچسب انرژی و بارکد شبنم روند ترخیص را طولانی نکرده اما متاسفانه معضلات واردکنندگان[/FONT][FONT=&quot] IT [/FONT][FONT=&quot]بیشتر از پیش شده است[/FONT][FONT=&quot].»[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]باغجری بیشترین نرخ افزایش قیمت را در بازه لپ‌تاپ‌های [/FONT][FONT=&quot]۷۰۰[/FONT][FONT=&quot] تا یک میلیون تومان عنوان کرد و افزود: «علاوه بر اینکه رشد قیمت همیشه روی نوت‌بوک‌های لوکس خودش را نشان می‌دهد اما طی هفته‌های گذشته لپ‌تاپ‌های میان‌قیمت تایوانی حتی تا [/FONT][FONT=&quot]۳۰۰[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]هزار تومان نیز این رشد قیمت را تجربه کردند[/FONT][FONT=&quot].»[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]او هچنین به محدودیت رواج دلار به نرخ دولتی در بازار اشاره کرد و گفت: «عامل دیگری که باعث شده واردکنندگان قیمت نوت‌بوک‌های خود را افزایش دهند محدودیت در دسترسی به نرخ دولتی دلار است که خود به خود از حجم واردات می‌کاهد و بازار را دچار سردرگمی می‌کند[/FONT][FONT=&quot].»[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]سوءاستفاده‌کنندگان و قیمت‌های کاذب[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]همچنین سعیدحقیقی، مدیر فروشگاه دیجیتال در مجتمع کامپیوتری پایتخت با اشاره به اینکه قیمت بخش عمده‌ای از نوت‌بوک‌های فعلی بازار کاذب است، گفت: «افزایش قیمت لپ‌تاپ‌ها تا [/FONT][FONT=&quot]۱۰[/FONT][FONT=&quot] درصد به دلیل بالا رفتن قیمت دلار طبیعی است اما سوءاستفاده برخی از فروشگاه‌ها برای گران‌فروشی تا [/FONT][FONT=&quot]۱۰۰[/FONT][FONT=&quot] یا [/FONT][FONT=&quot]۲۰۰[/FONT][FONT=&quot] هزار تومان باعث شده قیمت‌های فعلی بازار کاذب به نظر رسد[/FONT][FONT=&quot].»[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]حقیقی با بیان اینکه موج تقاضا برای نوت‌بوک‌های ایسوس طی ماه‌های اخیر قابل توجه بوده، ادامه داد: «اغلب برندهای بازار همچون دل و سونی افزایش قیمت [/FONT][FONT=&quot]۳۰[/FONT][FONT=&quot] تا [/FONT][FONT=&quot]۴۰[/FONT][FONT=&quot] هزار تومانی داشتند اما نوت‌بوک‌هایی مانند ایسوس به دلیل بیشترین حجم تقاضا و توزیع در سال جاری، رشد قیمتشان بی‌اندازه بود که این موضوع با آشفتگی بازار هارد تشدید شد[/FONT][FONT=&quot].»[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
 

fereshte.m

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن,
کاربر ممتاز
بازار داغ اندروید

بازار داغ اندروید

[h=1]بازار داغ اندروید[/h]
بر اساس آخرین ارقام بدست آمده از Android Market در هفته گذشته بیش از 10 میلیارد بار از این فروشگاه اپلیکیشن دانلود شده است.

به گزارش Cnet این یک واقعیت است که در حال حاضر تنها دو فروشگاه بزرگ نرم افزار و اپلیکیشن آنلاین وجود دارد: Android Market گوگل و iTunes اپل. بر اساس آخرین ارقام بدست آمده از Android Market به نظر می رسد گوگل خیلی هم نیاز به کمک ندارد. در هفته گذشته از Android Market بیش از 10میلیار بار دانلود شده است و به تناسب این مقدار دانلود درآمد هم داشته است. خیلی دور از انتظار نیست که این مقدار دانلود در آینده نزدیك رشد سریع تری نیز داشته باشد.
برای فهم بیشتر مطلب باید گفت که Android Market پس از راه‌اندازی در سال 2008، در ژولای 2010 یک میلیارد دانلود داشت در حالیکه همین میزان یک سال بعد یعنی درست در ژولای 2011 به 6 میلیارد دانلود رسید​

البته در مقایسه با فروشگاه اینترنتی اپل یعنی iTunes هنوز هم در مقام دوم قرار دارد. فروشگاه اپل پس از راه اندازی در سال 2008 ، در ژانویه 2011 به نرخ 10 میلیارد دانلود دست پیدا کرد.
گوگل برای تجلیل از مشتریانش یک اپلیکیشن 10 سنتی پرداخت انتخابی را بر روی سایت خود قرار داده است که این اپلیکیشن جدید از امروز به مدت 10 روز در دسترس خواهد بود.
حالا گوگل با ارایه یک آمار نشان داده که اپلیکیشن های دانلود شده در چه شاخه هایی دسته بندی شده است و علاوه بر آن اطلاعات جالب دیگری هم در این میان وجود دارد.
بر اساس آمار گوگل، محبوب ترین ساعت برای دانلود اپلیکیشن ها ساعت 9 شب یکشنبه ها بوده است. (روز تعطیل) و اگر بخواهیم آن را به خودمان تعمیم بدهیم احتمالا محبوبترین ساعت دانلود برای ایرانی ها 9 شب جمعه ها است.
رتبه نخست تعداد دانلود اپلیکیشن هم از آن کشور کره جنوبی است و مقام های دوم و سوم به هنگ کنگ و تایوان رسیده است و جالب اینجا است که آمریکا در رتبه چهارم قرار دارد​

سرویس ترجمه گوگل هم هر هفته بیش از 100 میلیون کلمه را برای کاربران به زبان های مختلف دنیا ترجمه می کند و سرویس گوگل مپز هر سال راهنمای کاربران برای طی 19 میلیارد کیلومتر روی تلفن های اندرویدی است.
دسته بندی اپلیکیشن های دانلود شده را هم در تصویر بالا ملاحظه می کنید و بازی ها با 25 درصد در رتبه اول قرار دارند. ضمن اینکه فراموش نکنید در سیستم عامل اندروید، مارکت های گوناگونی وجود دارد و اینها آمار دانلود از مارکت رسمی اندروید گوگل است. در حالی که ده ها مارکت دانلود اپلیکیشن دیگر برای تلفن های اندرویدی وجود دارد که بسیاری از کاربران از آنها برای دانلود اپلیکیشن ها استفاده می کنند.
[h=2]معرفی یک اپلیکشین اندرویدی[/h]کمپانی Sand Studio اپلیکیشنی را به کاربران اندروید هدیه کرده که این امکان را به کاربر می دهد تا از طریق کامپیوتر کنترل کامل تبلت یا گوشی اندرویدی خود را به دست گیرد. ممکن است بگوئید برنامه های زیادی با همین خصوصیت به بازار عرضه شده است. اما خصوصیت بارز این اپلیکیشن که توجه ما را به خود جلب کرده این است که این امکان بدون نیاز به نصب برنامه ای خاص بر روی کامپیوتر و تنها از طریق مرورگر قابل دسترسی است. تنها کافی است اپلیکیشن بر روی دستگاه اندرویدی شما نصب و اجرا گردد.
‎این اپلیکیشن Air Droid نام گرفته است.
امکاناتی که برنامه از طریق یک تب در مرورگرتان در اختیار شما قرار می دهد عبارتند از:
‎* امکان انتقال فایل بین دستگاه اندرویدی و کامپیوتر شما(مطمئن باشید هر بلایی که بتوانید از طریق گوشی بر سر فایلهای خود بیاورید از طریق مرورگر نیز امکان پذیر است).
‎* خواندن، ارسال، فوروارد و حذف پیامک
‎* نصب و حذف، امکان جستجو و پشتیبان گیری از اپلیکیشن ها (نرم افزارها با فرمت apk ذخیره می گردند)
‎* مدیریت تصاویر و انتخاب عکس پس زمینه و نمایش اسلایدشو
‎* به اشتراک گذاری متن کلیپپ بورد بین کامپیوتر و دستگاه اندرویدی
‎* مدیریت دفترچه تماس و امکان دسته بندی آن
‎* مدیریت، جستجو و سفارشی کردن زنگ تماس، آلارم و زنگ اخطار گوشی
‎* دسترسی به اطلاعات گوشی (سیستم، باطری، وضعیت و …)
‎علاوه بر سادگی راه اندازی و دسترسی به امکانات بسیاری که این اپلیکیشن در اختیار ما قرار می دهد رابط کاربری آن نیز بسیار ساده و زیبا طراحی شده است.
‎برای دسترسی به داده های دستگاه اندرویدی تنها کافیست AirDroid بر روی آن اجرا شده و باز باشد. به محض اجرا و زدن کلید استارت اپلیکیشن وب آدرسی شبیه به این «http://192.168.x.x:8888» به همراه رمز عبور در اختیار شما قرار می دهد که تنها با داشتن این دو و یک شبکه WiFi میتوانید از طریق مرورگر به داده های خود دسترسی پیدا کنید منتها کامپیوتر و گوشی یا تبلت هر دو باید از یک شبکه WiFi استفاده کنند.
این اپلیکیشن بر روی نسخه 2.1 به بالای اندروید قابل اجراست ولی فعلا از بستی حصیری پشتیبانی نمی کند.
‎”«برای کارائی بهتر، مرورگر کروم با ورژن 12 به بالا و فایرفاکس 3.6 و بالاتر پیشنهاد می شود. البته این اپلیکیشن IE را نیز پشتیبانی می کند ولی استفاده از آن نتیجه مطلوب را به ما نخواهد داد.
‎”«در نهایت بهترین بخش آن رایگان بودن اپلیکیشن است و شاید همین موضوع باعث شده در اندروید مارکت امتیاز 5 ستاره را به خود اختصاص دهد.
”«AirDroid را می توانید از بازار دانلود کنید.

برگرفته از : خبرآنلاین، نارنجی
 

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
۱۰ گجت برتر سال ۲۰۱۱ از نگاه مجله تایم

۱۰ گجت برتر سال ۲۰۱۱ از نگاه مجله تایم



به پایان سال ۲۰۱۱ نزدیک می شویم و زمان اش رسیده تا گجت های برتر سال را انتخاب کنیم. مجله تایم هر سال و در ماه دسامبر ده گجت منتخب سال را معرفی می کند.

به نظر شما برنده های امسال چه محصولاتی بوده اند؟ کافی است به ادامه مطلب مراجعه کنید تا با ۱۰ گجت برتر امسال آشنا شوید.
۱- آی پد 2 از اپل

ipad2_alt.jpg

باریک تر، سبک تر و قوی از مدل قبل. آی پد 2 امسال به راحتی مقام خودش را به عنوان سلطان تبلت ها حفظ کرد. با وجود ورود رقیب های اندرویدی در سایزها، امکانات و قیمت های مختلف، این تبلت همچنان بهترین گزینه ممکن به حساب می آید و احتمالا هنوز دارای بهترین رابط کاربری و اپلیکیشن ها است. بنابراین رتبه برترین گجت سال به آی پد 2 می رسد.
۲- گلکسی نکسوس از سامسونگ

nexus_alt.jpg

در رقابت میان اندروید و آیفون، تلفن گلکسی نکسوس نقش ویژه ای داشته است. با نمایشگری 4.65 اینچی دارای کمی انحنی و رزولوشن 720p و شبکه پر سرعت 4G LTE به همراه NFC و کیف پول الکترونیک گوگل و آخرین نسخه از سیستم عامل گوگل، تمام این امکانات، گلکسی نکسوس را در رتبه دوم برترین گجت های سال قرار می دهد.
۳- کیندل فایر از آمازون

kindlefire_alt2.jpg

با تبلت ۱۹۹ دلاری آمازون ضربه محکمی به دیگر رقیب ها در قیمت ها وارد آمد. این تبلت برای خواندن کتاب، دیدن فیلم و موسیقی بهینه سازی شده و می توانید روی آن اپلیکیشن هم نصب کنید. امکان ذخیره ابری اطلاعات و دانلود فوری آنها هم چیزی است که رتبه سوم این لیست را به این محصول داده است.
۴- آیفون 4S

iphone4s_alt2.jpg

آیفون جدید اپل طراحی جدیدی نداشت و مشتریان را شگفت زده نکرد. اما به کاری که آیفون های قبلی انجام می دادند ادامه داد: فروش بسیار بالا. فروش آیفون جدید حتی با وجود اینکه بسیاری از کاربران را ناامید کرد اما بالاتر از نسخه های قبلی هم بود. دوربین این محصول هم یکی از بهترین چیزهایی هست که هم اکنون می توان روی تلفن های همراه پیدا کرد. منشی صوتی سیری هم کمک کرد تا آیفون 4S رتبه چهارم را از آن خود کند.
۵ - نیتندو 3DS

3ds_alt.jpg

امسال شرکت نیتندو امکان بازی های سه بعدی را بدون نیاز به عینک مخصوص در اختیار عموم گذاشت. دوربین های به کار رفته در این کنسول بازی پرتابل، قابلیت های جدیدی را در اختیار کاربر قرار می داد و امکان تصویر برداری سه بعدی هم جزو امکانات جذاب به شمار می رفت. تماس مستقیم و راحت این کنسول ها با یکدیگر هم عامل مهم دیگری برای انتخاب این کنسول در این لیست بوده است.
۶- لپ تاپ سری S از سونی

sonysseries_alt.jpg

لپ تاپ ۱۳ اینچی سری S از سونی نماینده یک خرید مناسب در کامپیوترهای میانه بازار است. قیمت از کمتر از ۱۰۰۰ دلار برای این کامپیوتر با رزولوشن ۱۶۰۰ در ۹۰۰ پیکسلی آغاز می شود و داشتن امکاناتی مانند دی وی دی رایتر، کارت گرافیک قدرتمند، وزن سبک، طراحی و جنس بدنه عالی یک ترکیب خوب از قیمت و امکانات را در اختیار شما قرار می دهد.
۷ - Roku 2 از شرکت روکو

roku2xs_alt.jpg

این گجتی است که در زیر تلویزیون شما قرار می گیرد و کار اش استریم ویدیو با کیفیت اچ دی از سرویس های مشهوری مانند Netflix ، Hulu Plus ، آمازون ، HBO و… است. نسخه جدید این جعبه جادویی با قیمت ۹۹ دلاری اش به شما یک کنترل از راه دور دوست داشتنی هم می دهد که با آن می توانید علاوه بر دیدن برنامه های تلویزیونی محبوب تان، بازی هم بکنید. مثلا بازی پرندگان خشمگین روی این گجت وجود دارد و تصورش را بکنید روی یک تلویزیون ۴۰ اینچی بازی کردن اش چه لذتی دارد.
۸ - مک بوک ایر ۱۳ اینچی

macbookair_alt.jpg

امسال شرکت اپل امکانات جالبی به مک بوک ایر ۱۳ اینچی اش اضافه کرد تا افراد زیادی در دام عشق آن گرفتار شوند. پردازشگر جدید به همراه نور پس زمینه برای کیبرد و اس اس دی جدید، سبب شد که لپ تاپ فوق باریک اپل هم از نظر کارایی بسیار قدرتمند باشد و هم از جهت طول عمر باطری عالی عمل کند. به همین خاطر رتبه هشتم لیست تایم از آن این محصول شده است.
۹- نمایشگر سه بعدی سونی برای پلی استیشن

sony3d_alt.jpg

نمایشگر ۲۴ اینچی سونی، یک ورود عالی به دنیای بازی های سه بعدی به حساب می آید. با قیمت نسبتا معقول ۵۰۰ دلاری نه تنها با کنسول پلی استیشن کار می کند، بلکه با دیگر منبع های تصاویر سه بعدی مانند کامپیوترها هم کار می کند. اما جالب ترین امکان این نمایشگر SimulView است که به دو بازیکن اجازه می دهد هر کدام از زاویه خودشان تصویر خودشان را ببینند.
۱۰- موتورولا Atrix 4G

atrix_alt.jpg

شاید این تلفن همراه به همراه آن داک همراه اش به اندازه کافی سخت افزار به همراه نداشته باشد و قیمت اش هم گران به حساب بیاید. اما این ترکیب نگاه خوبی از آینده به ما می دهد. این تلفن به عنوان یک موبایل هوشمند در جیب شما عمل می کند. و در عین حال می تواند روی یک داک ۳۰۰ دلاری قرار بگیرد و کار یک لپ تاپ را برایتان انجام بدهد. این یک نگاه اولیه از چیزی است که در حال رخ دادن است: تلفن ها در حال تبدیل شدن به کامپیوترهای اصلی ما هستند.
 

petrous

عضو جدید


به پایان سال ۲۰۱۱ نزدیک می شویم و زمان اش رسیده تا گجت های برتر سال را انتخاب کنیم. مجله تایم هر سال و در ماه دسامبر ده گجت منتخب سال را معرفی می کند.

به نظر شما برنده های امسال چه محصولاتی بوده اند؟ کافی است به ادامه مطلب مراجعه کنید تا با ۱۰ گجت برتر امسال آشنا شوید.
۱- آی پد 2 از اپل

ipad2_alt.jpg

باریک تر، سبک تر و قوی از مدل قبل. آی پد 2 امسال به راحتی مقام خودش را به عنوان سلطان تبلت ها حفظ کرد. با وجود ورود رقیب های اندرویدی در سایزها، امکانات و قیمت های مختلف، این تبلت همچنان بهترین گزینه ممکن به حساب می آید و احتمالا هنوز دارای بهترین رابط کاربری و اپلیکیشن ها است. بنابراین رتبه برترین گجت سال به آی پد 2 می رسد.
۲- گلکسی نکسوس از سامسونگ

nexus_alt.jpg

در رقابت میان اندروید و آیفون، تلفن گلکسی نکسوس نقش ویژه ای داشته است. با نمایشگری 4.65 اینچی دارای کمی انحنی و رزولوشن 720p و شبکه پر سرعت 4G LTE به همراه NFC و کیف پول الکترونیک گوگل و آخرین نسخه از سیستم عامل گوگل، تمام این امکانات، گلکسی نکسوس را در رتبه دوم برترین گجت های سال قرار می دهد.
۳- کیندل فایر از آمازون

kindlefire_alt2.jpg

با تبلت ۱۹۹ دلاری آمازون ضربه محکمی به دیگر رقیب ها در قیمت ها وارد آمد. این تبلت برای خواندن کتاب، دیدن فیلم و موسیقی بهینه سازی شده و می توانید روی آن اپلیکیشن هم نصب کنید. امکان ذخیره ابری اطلاعات و دانلود فوری آنها هم چیزی است که رتبه سوم این لیست را به این محصول داده است.
۴- آیفون 4S

iphone4s_alt2.jpg

آیفون جدید اپل طراحی جدیدی نداشت و مشتریان را شگفت زده نکرد. اما به کاری که آیفون های قبلی انجام می دادند ادامه داد: فروش بسیار بالا. فروش آیفون جدید حتی با وجود اینکه بسیاری از کاربران را ناامید کرد اما بالاتر از نسخه های قبلی هم بود. دوربین این محصول هم یکی از بهترین چیزهایی هست که هم اکنون می توان روی تلفن های همراه پیدا کرد. منشی صوتی سیری هم کمک کرد تا آیفون 4S رتبه چهارم را از آن خود کند.
۵ - نیتندو 3DS

3ds_alt.jpg

امسال شرکت نیتندو امکان بازی های سه بعدی را بدون نیاز به عینک مخصوص در اختیار عموم گذاشت. دوربین های به کار رفته در این کنسول بازی پرتابل، قابلیت های جدیدی را در اختیار کاربر قرار می داد و امکان تصویر برداری سه بعدی هم جزو امکانات جذاب به شمار می رفت. تماس مستقیم و راحت این کنسول ها با یکدیگر هم عامل مهم دیگری برای انتخاب این کنسول در این لیست بوده است.
۶- لپ تاپ سری S از سونی

sonysseries_alt.jpg

لپ تاپ ۱۳ اینچی سری S از سونی نماینده یک خرید مناسب در کامپیوترهای میانه بازار است. قیمت از کمتر از ۱۰۰۰ دلار برای این کامپیوتر با رزولوشن ۱۶۰۰ در ۹۰۰ پیکسلی آغاز می شود و داشتن امکاناتی مانند دی وی دی رایتر، کارت گرافیک قدرتمند، وزن سبک، طراحی و جنس بدنه عالی یک ترکیب خوب از قیمت و امکانات را در اختیار شما قرار می دهد.
۷ - Roku 2 از شرکت روکو

roku2xs_alt.jpg

این گجتی است که در زیر تلویزیون شما قرار می گیرد و کار اش استریم ویدیو با کیفیت اچ دی از سرویس های مشهوری مانند Netflix ، Hulu Plus ، آمازون ، HBO و… است. نسخه جدید این جعبه جادویی با قیمت ۹۹ دلاری اش به شما یک کنترل از راه دور دوست داشتنی هم می دهد که با آن می توانید علاوه بر دیدن برنامه های تلویزیونی محبوب تان، بازی هم بکنید. مثلا بازی پرندگان خشمگین روی این گجت وجود دارد و تصورش را بکنید روی یک تلویزیون ۴۰ اینچی بازی کردن اش چه لذتی دارد.
۸ - مک بوک ایر ۱۳ اینچی

macbookair_alt.jpg

امسال شرکت اپل امکانات جالبی به مک بوک ایر ۱۳ اینچی اش اضافه کرد تا افراد زیادی در دام عشق آن گرفتار شوند. پردازشگر جدید به همراه نور پس زمینه برای کیبرد و اس اس دی جدید، سبب شد که لپ تاپ فوق باریک اپل هم از نظر کارایی بسیار قدرتمند باشد و هم از جهت طول عمر باطری عالی عمل کند. به همین خاطر رتبه هشتم لیست تایم از آن این محصول شده است.
۹- نمایشگر سه بعدی سونی برای پلی استیشن

sony3d_alt.jpg

نمایشگر ۲۴ اینچی سونی، یک ورود عالی به دنیای بازی های سه بعدی به حساب می آید. با قیمت نسبتا معقول ۵۰۰ دلاری نه تنها با کنسول پلی استیشن کار می کند، بلکه با دیگر منبع های تصاویر سه بعدی مانند کامپیوترها هم کار می کند. اما جالب ترین امکان این نمایشگر SimulView است که به دو بازیکن اجازه می دهد هر کدام از زاویه خودشان تصویر خودشان را ببینند.
۱۰- موتورولا Atrix 4G

atrix_alt.jpg

شاید این تلفن همراه به همراه آن داک همراه اش به اندازه کافی سخت افزار به همراه نداشته باشد و قیمت اش هم گران به حساب بیاید. اما این ترکیب نگاه خوبی از آینده به ما می دهد. این تلفن به عنوان یک موبایل هوشمند در جیب شما عمل می کند. و در عین حال می تواند روی یک داک ۳۰۰ دلاری قرار بگیرد و کار یک لپ تاپ را برایتان انجام بدهد. این یک نگاه اولیه از چیزی است که در حال رخ دادن است: تلفن ها در حال تبدیل شدن به کامپیوترهای اصلی ما هستند.

عکس ها نامرئی هستند یا اینکه کلا مشکل دارند که دیده نمیشن؟
 

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
توقف تولید نت بوک های Dell

شرکت Dell که یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان کامپیوترهای شخصی قابل حمل است، به تازگی از توقف روند ساخت نت بوک ها خبر داده است. به این ترتیب تولید نت بوک این شرکت یعنی Dell Mini متوقف خواهد شد. این شرکت می گوید فعالیتش را روی تولید محصولاتی با بازدهی بهتر و سود بیشتر متمرکز خواهد کرد.


نت بوک ها کامپیوترهای کوچک، سبک و ارزان قیمتی بودند که از زمان ورودشان به بازار در سال ۲۰۰۸ حسابی مورد توجه کاربران و خریداران در سرتاسر دنیا قرار گرفتند. تقریبا همه شرکت های تولیدکننده لپ تاپ، مدل های مختلفی از این نت بوک ها را تولید و وارد بازار کرده اند. این نت بوک ها اما به لحاظ سخت افزاری آنقدر قدرتمند نبودند که بتوانند جایگزین لپ تاپ ها یا حتی رقیب آنها باشند. به این ترتیب بود که اغلب آنها بعد از مدتی به خاطر سرعت کند و بازدهی نه چندان مناسب از سبد خرید کاربران بیرون ماندند.
از طرف دیگر ورود تبلت ها در سال ۲۰۱۰ ضربه بزرگی به بازار نت بوک ها وارد کرد که در نهایت باعث کاهش قابل توجه فروش آنها شد. حالا هم که این روزها کم کم سر و کله اولترابوک ها یا نوت بوک های فوق باریک در بازار پیدا شده است تا اوضاع نت بوک ها را خراب تر هم بکند. با این همه اما شرکت Intel اعلام کرده است که تا اواخر سال ۲۰۱۰ بیش از ۷۰ میلیون کامپیوتر با پردازشگر اتم به فروش رفته است. اما به هر حال کارشناسان و تحلیلگران بازار کامپیوترهای شخصی قابل حمل معتقدند که پایان دوران نت بوک ها نزدیک است.

 

petrous

عضو جدید
حمله فيشينگ در روز کريسمس

كاربران اپل مواظب باشند!


طبق گفته Intego، شرکتی که برای کامپيوترهای مک نرم‌افزارهای امنيتی توليد می‌کند، يک حمله فيشينگ (Phishing) گسترده در روز کريسمس کاربران اپل را در معرض تهديد قرار داد. هدف اين حمله دست‌يابی به اطلاعات کارت‌های اعتباری مشتريان اپل بود.
Intego افزود، در اين حمله ايميلی با عنوان “Apple update your billing information” برای کاربران ارسال ‌شد که از آن‌ها می‌خواست اطلاعات بانکی خود را به‌روز کنند. به علت استفاده از عناصر صفحه واقعی اپل از جمله منوها، رنگ‌ها و لوگوی اين شرکت، بسياری از کاربران جديد اپل ممکن است به اشتباه بيافتند. اين ايميل ادعا کرده‌بود که از آدرس applied@id.apple.com ارسال شده‌است (شکل1) ولی اگر روی لينک موجود در آن کليک شود، يک صفحه لاگين باز می‌شود و کاربر پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور سايت اپل به صفحه‌ای منتقل می‌شود که در آن خواسته شده پروفايل حساب کاربری خود و به ويژه اطلاعات کارت اعتباری‌اش را به‌روز کند.

شکل 1: صفحه قلابی که وانمود شده لينک آن مربوط به فروشگاه اپل است​


ولی از کجا می‌شود دانست که اين يک ايميل قلابی و يک حمله فيشينگ است؟ اولين کار اين است که ماوس را روی لينک مذکور نگه داريد (شکل2) تا نوار کرم‌رنگی که آدرس واقعی را به‌نمايش می‌گذارد ظاهر شود. همان‌طور که در شکل2 نيز مشخص است آدرس واقعی به سايت Apple.com مربوط نيست بلکه يک آدرس عددی است و تنها در آخر اين آدرس است که صفحه‌ای با نام apple.htm ساخته شده‌است.

شکل2: با نگاه داشتن ماوس روی لينک مذکور مشخص می‌شود که اين آدرس متعلق به اپل نيست.

حمله‌های فيشيگ حمله‌هایی هستند که در آن‌ها سايت يا صفحه‌های يک شرکت، بانک يا... شبيه‌سازی می‌شود تا به اطلاعات کاربران از جمله اطلاعات مالی آن‌ها دسترسی پيدا کند. همواره به قسمت اول آدرس درست پس از http:// دقت کنيد تا ببينيد آيا لينک به سايتی که ادعا می‌شود از طرف آن است مربوط است يا خير.​
 

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
مايكروسافت به جنگ گوگل می‌رود

مايكروسافت به جنگ گوگل می‌رود

اخر شهريور ماه خبری در سايتهای خبری منتشر شد كه نشان از حضور مايكروسافت در يك عرصه جديد میداد. مايكروسافت قصد دارد با سرمايه گذاری در زمينه موتورهای جستوجو (Search Engines)، رتبه اول را از آن خود كند و گوگل را پشت سر بگذارد. مديران مايكروسافت تصميم گرفتهاند كه سياست خود را در زمينه جستوجو در وب تغيير دهند و تنها به همكاری با بعضی موتورهای جستوجو مانند overture يا inktomi بسنده نكنند و خود به توليد يك موتور جستوجو بپردازند. هنوز مشخص نشده است كه مايكروسافت به چه ميزان ميخواهد از فناوری جستوجو استفاده كند. اما كرك كونيگس باور مدير استراتژی سايت MSN، موتور جستوجوی فعلی مايكروسافت میگويد كه توسعه فناوری جستوجو در مجموعه همين سايت يعنی MSN.com صورت خواهد گرفت. محققان میگويند اين تصميم ناشی از آن است مايكروسافت قصد دارد فناوری جستوجو را بخشی از بزرگترين محصول خوديعنی ويندوز كند. بنابراين نمیخواهد اين فناوری متعلق به كس ديگری باشد. متخصصان معتقدند با توجه به توانايی نرمافزار اين شركت در صورت تمركز روی موضوع جستوجو در وب و هزينه كردن 50 ميليارد دلار میتواند هر رقيبی را برای سالهای بعد از گردونه رقابت خارج كند.
به نظر میرسد كه مايكروسافت نسبت به اين تصميم بسيار جدی است. مديران اين شركت فكر میكنند كه اين فناوری هنوز در ابتدای راه خود است. مونيگس باور در اين باره میگويد: « موتورهای جستوجو در حال حاضر خوب عمل میكنند، اما كامل نيستند. امروزه بيشتر نتايج جستوجو با چيزی كه كاربران به دنبال آن میگردند، منطبق نيست. »
وی اضافه میكند كه مايكروسافت قصد دارد نتايج جستوجو را برای هر كاربر بنابر علايق و جستوجو پيشين وی ارايه كند. بعضی حتی از استفاده از اين فناوری در ويندوز longhorn خبر میدهند.
البته اين اولين بار نيست كه مايكروسافت قصد كرده در اين زمينه سرمايه گذاری كند. در سال 97 اين شركت با مشاركت inktomi، MSN پايه گذاری كرد، اما حالا به اين نتيجه رسيده است كه فناوری خاص خود را در اين زمينه داشته باشد تا بتواند همه را پشت سر بگذارد. شايد در نگاه اول اين كار كمی عجيب به نظر برسد. غول دنيای نرمافزار چه نيازی به كسب قدرت اول جستوجو در وب دارد؟
مروری بر آمار موتورهای جستوجو پاسخگوی اين پرسش است.
آيا میدانيد كه در هر روز چند عمليات جستوجو روی موتورهای جستوجو صورت میپذيرد؟ گوگل و شركايش در هر روز به بيش از 250ميليون درخواست جستوجو پاسخ میدهند. Overtrue با 167ميليون و Inktomi با حدود 80 ميليون درخواست در ردههای بعدی قرار دارند. در ضمن اين ارقام متعلق به فوريه 2003 يعنی حدود 7 ماه پيش است كه تا به حال افزايش پيدا كردهاند.
از مجموع جستوجوهای صورت گرفته كه در ماه مه سال 2003 (ارديبهشت ماه امسال ) گوگل توانسته است 32درصد كاربران را به خود جلب كند. ياهو با 25 درصد، AOL با 19 درصد و MSN با 15 درصد در ردههای دوم تا چهارم قرار گرفتهاند. از آنجا كه بسياری از موتورهای جستوجو هنگام توليد نتايج از ديگران كمك میگيرند، اگر بخواهيم نتايج بالا را به دقت بيان كنيم بايد بگوييم كه 76 درصد نتايج جستوجو به مدد گوگل و 15 درصد با استفاده از MSN به دست آمدهاند، چون گوگل نتايج را برای ياهو و AOL تامين میكند.
اما از نظر محبوبيت در ميان كاربران امريكايی مطابق با آمار تهيه شده در ژانويه 2003 (دی ماه 1381) گوگل يا 5/29 درصد در مقام اول قرار دارد. ياهو با كمی فاصله با 9/28 درصد دوم است و MSN نيز با كسب 6/27 درصد كابران در مقام سوم جای دارد. پس از آنها AOL، Ask jeeves و Overtrue قرار دارند.
آمار بعدی نشانگر مجموع تعداد ساعاتی است كه كاربران مختلف تا به حال روی موتورهای جستوجوی مختلف به جستوجو پرداختهاند. مقام اول بازم در اختيار گوگل است. تا ژانويه 2003 كاربران در مجموع7/18 ميليون ساعت را در اين سايت صرف كردهاند. AOL با 5/15 ميليون ساعت، ياهو 1/7 ميليون و MSN با 4/5 ميليون ساعت در رتبههای دوم تا چهارم قرار دارند.
حالا متوجه شديد كه چرا مايكروسافت تصميم به سرمايه گذاری جدی روی توليد فناوری جستوجوی مخصوص به خود گرفته است. نگاهی به آمار نشان میدهد كه گوگل در حال حاضر در بيشتر موارد رتبه اول را در دست دارد و بخوبی توانسته است كاربران را به خود جلب كند و MSN هميشه در رتبههای بعدی قرار دارد. مايكروسافت نمیتواند از تعداد زياد كاربران اينترنت و مراجعان به سايتهای جستوجو صرفه نظر كند. او میخواهد اين بازار را هم از آن خود كند و در اين راه از هيچ تلاشی فروگذار نمیكند. سيستم عامل مايكروسافت با وجود تمامی مشكلات و معايبش توانسته است 95 درصد رايانههای شخصی را در اختيار بگيرد. اما موتورهای جستوجوی MSN هم خواهد توانست گوگل را شكست دهد و كاربران وب را به خود جلب كند؟
 

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
سريعتـرين پـردازنـده جهان ساختـه شـد
سازنده رايانه ژاپني فوجيتسو اعلام كرد موفق شده سريع ترين پردازنده جهان براي ابر رايانه را با بيش از دو برابر سرعت سريع ترين پردازنده فعلي بسازد. به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نمونه اوليه واحد پردازشگر مركزي جديد يا CPU ساخت فوجيتسو با موفقيت به محاسبه با سرعت 128 ميليارد بار در ثانيه پرداخت كه 2.5 برابر سريع تر از بهترين پردازنده اينتل است.
به گفته سخنگوي فوجيتسو، اين شركت با كوچك كردن اندازه هر يك از مدارهاي مركزي، شمار مدارهاي هر تراشه را دو برابر كرد. نمونه اوليه اين تراشه از نظر مصرف انرژي بهينه بوده و مي تواند مصرف انرژي را به يك سوم مدلهاي فعلي فوجيتسو برساند.
بر اساس اين گزارش، فوجيتسو قصد دارد ظرف چند سال آينده CPU جديد را با نام كد «ونوس» در ابررايانه‌ها مورد استفاده قرار دهد.
سازندگان رايانه‌اي همچون IBM ، Cray و اينتل در رقابت براي ساخت CPU سريعتر هستند.
 

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
آغاز ثبت‌ دامنه‌های جدید اینترنتی از پنجشنبه





موسسه جهانی نام‌های اینترنتی برای پذیرش درخواست دامنه های جدید اینترنتی زمان 80 روزه ای را اعلام کرده و براین اساس سازمان فناوری اطلاعات ایران از دستگاههای دولتی و خصوصی برای ثبت نام دامنه سطح بالای مورد تقاضا دعوت به عمل آورده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ثبت دامنه های اینترنتی برای سومین بار است که در تاریخ اینترنت اتفاق می افتد و براین اساس سازمان نظارت بر نام ها و ارقام اینترنت (آیکان) به پذیرش پسوندهای اینترنتی جدید در گروه پسوندهای عمومی (TOP LEVEL DOMAIN) یا (TLD) از 12 ژانویه 2012 مقارن با 22 دی ماه 1390 و پایان آن 12 آوریل مقارن با 23 فروردین 1391 اقدام خواهد کرد.


این یک برنامه جهانی است و هر شخص و هر سازمانی در جهان می تواند برای درخواست نام TLD درخواست دهد و تنها موضوعی که برروی آن حساسیت وجود دارد این است که نام های مورد درخواست، اسامی ملی، فرهنگی و مشاهیر و دیگر موارد نباشد.

ثبت دامنه های اینترنتی پس از 9 سال

آخرین باری که اجازه ثبت نام دامنه سطح بالا از سوی آیکان داده شد، مربوط به سال 2003 بود که 22 نام به غیر از نام‌های کشوری را شامل می‌شد. اما درحال حاضر و پس از گذشت 9 سال از ثبت پسوندهای اینترنتی، این بار پیش بینی می شود که 1000 متقاضی پسوند تجاری و 500 متقاضی پسوند عمومی و جغرافیایی از کشورهای مختلف برای ثبت نام‌های دامنه سطح بالا با یکدیگر به رقابت بپردازند.

ثبت‌نام متقاضیان از طریق تکمیل فرم‌های اینترنتی خواهد بود و هزینه ثبت هر TLD جدید 185 هزار دلار آمریکا است که باید به موسسه آیکان پرداخت شود تا هرمتقاضی طی مراحل ثبت‌نام ملزم به ارائه مستنداتی در مورد اثبات توان مالی و توان فنی و مدیریتی برای TLD جدید است.

درخواست ایران برای ثبت نام پسوند "دات ایران"

به گزارش مهر، درگذشته با توجه به توسعه اعداد و نامها در فضای اینترنت، تصمیم به ثبت نام دامنه های سطح بالا (پسوندهایی چون دات کام و دات آی آر) در دفاتر ثبت دامنه گرفته می شد و در این راستا موسسه بین المللی آیکان برای مدیریت منابع اینترنت در سال 1998 ثبت شد؛ این موسسه دفاتر ثبت اصلی را ایجاد کرد که نام دامنه‌ سطح بالا را مدیریت کرده تا متقاضیان از طریق این دفاتر اسامی را که می‌خواهند به ثبت برسانند.

در دوره جدید ثبت نام دامنه های سطح بالا تمامی شرکت‌ها می‌توانند دامنه های عمومی سطح اول درخواست کنند و براین اساس با ثبت نام ایران در دوره جدید، دامنه نقطه ‌ایران – دات ایران- یک دامنه بین المللی کشوری می شود و مجاز است که نام کشور خود را به جای پسوند آی آر – IR - وارد کند. علاوه بر این انواع دامنه هایی که ماهیت عمومی دارند و وابسته به کشوری خاص نیستند مانند دات کام و ORG در این برنامه پذیرفته خواهند شد.

فهرست اکثر نام هایی که در این مدت به آیکان ارسال می شود محرمانه خواهد بود و تمامی این تقاضاها پس از بررسی این اسامی و تایید آنها توسط آیکان ، به جمع دامنه‌های اینترنتی اضافه خواهند شد.

بررسی تقاضای ثبت دامنه توسط دولتها پس از پذیره نویسی

طبق برنامه اعلام شده توسط آیکان در مورد روال بررسی دامنه‌های درخواستی، فهرست این اسامی پس از پایان دوره پذیره نویسی در اختیار کارگروه دولت‌ها (کمیته مشورتی نمایندگان دولتها ) در آیکان برای بررسی اولیه قرار می گیرد. از این رو سازمان فن‌آوری اطلاعات ایران نیز به عنوان یکی از اعضای این کارگروه می‌تواند نظرات خود نسبت به این فهرست به ایکان اعلام کند.

نائب رئیس هیئت مدیره سازمان فناوری اطلاعات ایران در این راستا و با مهم برشمردن این موضوع برای دستگاه‌های دولتی و خصوصی گفت: موسسه آیکان اعلام کرده از زمانی که مهلت ثبت‌نام تمام می‌شود، 60 روز به این کمیته فرصت می‌دهند تا دولت‌ها نظرات خود را در رابطه با نام‌هایی که ثبت شده اعلام کنند و در این بازه زمانی کشور‌ها در جلساتی که این کمیته برگزار می کند شرکت کرده و نام‌هایی که ثبت شده را بررسی می‌کنند.

وی با تاکید براینکه نام‌ دامنه های ثبت شده در این کمیته به چهار دسته تقسیم می‌شوند، ادامه داد: دسته اول اسامی هستند که مشکلی ندارند و دسته‌ دوم آنهایی هستند که اجماع جهانی روی آنها وجود دارد، دسته‌ دیگر اسامی است که برخی کشور‌ها روی آن اعتراض دارند و دسته‌ چهارم اسامی خواهد بود که با یکسری اصلاحات قابل ثبت است.

نهایی کردن فهرست نام هایی که برای ایران مهم است

به گزارش مهر، به گفته نائب رئیس هیئت مدیره سازمان فناوری اطلاعات ایران کمیته ‌ای در زیرمجموعه کارگروه فاوا برای بررسی نام های مورد تقاضا تشکیل شده که در آن نمایندگان 14 دستگاه دولتی و بخش خصوصی از اتاق بازرگانی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای حضور دارند؛ همچنین مکاتبات نیز با 180 سازمان ذینفع انجام شده و در حال نهایی‌کردن فهرست آن دسته از نام‌هایی هستند که برای ایران مهم است.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به اینکه قرار شد براساس توافقات بین‌المللی نام‌های دامنه‌ کشوری برای هر کشور رزرو شود، گفت: هیچ محدودیتی به لحاظ زبانی و موضوعی در زمینه دامنه‌های جدید وجود ندارد اما از لحاظ حقوقی نام‌هایی مانند دماوند که جزء کشور ایران محسوب می‌شود، خارج از ایران نمی‌تواند به ثبت برسد.
 

petrous

عضو جدید
[h=1]آقاي ترانزیستور‌ درگذشت[/h]



باز هم یکی دیگر از افرادی که تأثیر به سزایی در زندگی ما داشته است درگذشت؛ نورمن برنارد‌کریم (Norman Bernard Krim). او یکی از افرادی است که در فراگیر‌شدن ترانزیستور نقش بسیار مهمی را ایفا کرده است. برنارد كريم، در چهاردهم دسامبر سال 2011 در سن 98 سالگی، در خانه سالمندان، واقع در نيوتن ایالت ماساچوست دارفانی را وداع گفت.نورمن برنارد‌کریم، در سوم ژوئن سال 1913 در منهتن به دنیا آمد و یکی از چهار فرزند آبراهام کریم، صاحب چندین رستوران‌کوچک به شمار‌مي‌آمد. او به کارهای فنی و دستکاری تجهیزات مختلف علاقه وافری داشت، به‌طوری که در سن 12 سالگی موتور‌ یخچال خانه را باز‌کرده، تعمیر‌ و سپس سر‌هم‌بندی کرده‌بود. پس از پایان تحصیلات دبیرستاني، در MIT پذیرفته شد و در همان سال اول تحصیل، یک مغز الکتریکی ساخت که مي‌توانست تصمیم‌هاي ساده­‌کودکانه‌اي بگیرد. وی پس از اتمام‌تحصیلات، در سال 1934 با حقوق 50 سنت برای هر ساعت کار، در شرکت ری‌تئون(Raytheon) استخدام شد و در سال 1961 وقتی معاون بخش نیمه‌هادی شرکت بود، آنجا را ترک كرد. پس از ترک‌ ری‌تئون، وی دو فروشگاه الکترونیکی را در بوستون که RadioShack نام داشتند، خرید، اما دو سال‌بعد و پس از تبدیل اين فروشگاه‌ها به زنجيره‌اي هفت‌تايي آن را به Tandy Corporation فروخت. فروشگاه‌هاي‌زنجیره‌ای RadioShack هم‌اکنون 7300 شعبه دارد. پس از آن وی تا سال 1997 به‌عنوان مشاور شرکت‌هاي‌ ری‌تئون و برخی دیگر شرکت‌ها فعالیت مي‌کرد.
برنارد‌کریم، فعالیت‌هاي چشم‌گیری در طول دوره ‌خدمتش در شرکت ری‌تئون داشته و یکی از مهم‌ترین چهره‌ها در رشد فروشگاه‌هاي زنجیره‌ای RadioShack به ‌شمار‌مي‌آید. با این حال، وی مخترع اصلی ترانزیستور نیست‌، چون ترانزیستور در سال 1947 و توسط دانشمندانی در آزمایشگاه‌های بل‌اختراع شده‌بود. وی فردی بود که پتانسیل بسیار‌بالای ترانزیستورها را درک‌کرد و شرکت خود را متقاعد‌كرد تا به تولید انبوه آن‌ها، به‌خصوص براي استفاده در تجهیزات کمک‌شنیداری کوچکی بپردازد که خود طراحی‌کرده بود. مجله‌تایمز در آن زمان (1953) در این‌باره نوشت: «این دستگاه کوچک که از یک تکه ژرمانیوم ساخته شده، از گیره کاغذ کوچک‌تر بوده و با یک دهم انرژی مورد‌نیاز کوچک‌ترین لامپ خلاء موجود‌ کار‌مي‌کند. اکنون، بیشتر ترانزیستورهای تولید شرکت ری‌تئون در صنعت تجهیزات‌کمک شنیداری به‌کار‌مي‌روند.» اما اکنون تحولات بسیاری نسبت به روزهای اولیه توليد انبوه ترانزیستور روی داده و تنها در یک تراشه ساده کامپیوتری، به راحتی از 50 میلیون ترانزیستور استفاده‌مي‌شود. جک وارد، مدیر موزه آنلاین ترانزیستور‌مي‌گوید: «کریم نخستين فردی بود که ظرفيت بسیار بالای ترانزیستور را شناخت و باعث شد تا ری‌تئون برای نخستين‌بار به تولید انبوه آن بپردازد.»
با این‌که افراد بسياري كه ناتواني شنيداري داشتند، از این خدمت بزرگ نورمن برنارد‌کریم سود بردند، اما محصولاتی از ساخته‌هاي ری‌تئون نیز وجود‌داشتند (CK722) که به دلیل ایجاد نویز بالا، قابلیت استفاده در تجهیزات شنیداری را نداشتند. در این وضعیت بود که کریم با مجله‌هاي معتبر و پر‌خواننده‌ای مانند پاپيولار ساينس و راديو الكترونيكس تماس‌گرفت و قابلیت‌هاي ترانزیستورهای این چنینی را به طرفداران سرگرمی‌هاي الکترونیکی معرفی کرد. نتیجه این کار، روی آوردن یک نسل کامل از نوجوانان تازه‌کار به سوی پروژه‌هاي خلاقانه الکترونیک بود که در هر گوشه و‌کناری، از آزمایشگاه‌هاي مجهز‌گرفته تا انباری‌خانه‌ها به فعالیت در این زمینه مي‌پرداختند. رادیوهای ترانزیستوری، تقویت‌کننده‌هاي‌گیتار، اسیلاتورهای‌پیشرفته و فلزیاب‌ها از محصولات این حرکت جالب و خلاقانه هستند. بسیاری از آن افراد، بعدها به مهندسانی تبدیل‌شدند که خدمات ارزنده‌ای به دنیا عرضه كردند. بر‌همین اساس، کریم را پدر CK722 و خلاقیت‌هاي پیاده‌سازی‌شده با آن مي‌دانند. كريم قبل از رونق بخشيدن به ترانزیستور‌ها نیز خدمات بسیار ارزنده‌ای به صنعت الکترونیک و همچنین جامعه ناتوانان شنیداری ارائه کرده بود. از جمله این خدمات معرفی لامپ‌هاي خلاء بسیار کوچک برای دستگاه‌هاي باتری‌خور همراه است
 

كندو

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتگوي جالب و خواندني با بيل گيتس

گفتگوي جالب و خواندني با بيل گيتس

کارولین گراهام -خبرنگار دیلی میل- به تازگی مصاحبه بسیار جالبی با بیل گیتس در سیاتل انجام داده است، مصاحبه‌‌ای که بازتاب زیادی در فضای اینترنت پیدا کرده است.
ترجمه خلاصه‌شده‌ و آزادی از این مقاله را برایتان می‌نویسم:
دسترسی و قرار مصاحبه با بیل گیتس برای مصاحبه چندان ساده نبود و درست به دشواری ملاقات کردن فرماندار یک ایالت می‌مانست. مصاحبه در اتاق کنفرانس عمارت جدید بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس انجام شد، یک ساختمان ۵۰۰ میلیون دلاری با دیوارهای شیشه‌ای که طوری ساخته شده است که کمترین میزان آسیب را به محیط زیست برساند.
مصاحبه‌گر، در جریان این مصاحبه گیتس را از نظر مهارت‌های اجتماعی، در سطح پایین ارزیابی می‌کند. گیتس با وجود اینکه یک شرکت بزرگ چندمیلیارد دلاری را تأسیس کرده است، اما در هنگام مصاحبه، صدایش بیش از حد بلند بود و در حین صحبت کردن مدام روی صندلی می‌جنبید، دستانش را با گارد دفاعی در جلویش قرار داده بود، انگشتان پایش را تکان می‌داد و قلمش را در دستش می‌چرخاند. او از نگاه چشم در چشم عاجز بود و نمی‌توانست با ریزمکالمه یک ارتباط کلامی را آغاز کند و پی بگیرد.
سال‌های زیادی از زمانی که او با همکاری پل الن در سال ۱۹۷۵، شرکت مایکروسافت را تأسیس کرد، گذشته است و حالا بیل گیتس ۵۵ سال دارد، تصویر او بارها روی جلد نشریه اقتصادی فوربس کار شده است. او در این فاصله لقب شوالیه را در سال ۲۰۰۵ را از ملکه انگلیس دریافت کرده است و در همین سال از سوی نشریه تایم به همراه همسرش -ملیندا- و بونو -خواننده گروه U2- به عنوان شخصیت برتر سال انتخاب شد.
گیتس به دوستی با اشخاص مشهوری مثل اپرا وینفری و بونو افتخار می‌کند. البته او به واسطه بچه‌هایش با بعضی از مشاهیر این روزهای دنیا مثل لیدی گاگا هم آشناست، خواننده‌ای که البته با احتیاط به ترانه‌هایش در خانه بیل گیتس گوش داده می‌شود و فرزند ۱۲ سال گیتس مواظب است که کوچک‌ترین فرزند، که نه سال بیشتر ندارد، بعضی از ترانه‌ها را که حاوی کلمات ناپسند هستند، نشنود!​
سه فرزند بیل گیتس وقتی می‌خواهند با پدرشان شوخی کنند، ترانه‌ای از «تراوی مک‌کوی» و «برونو مارس» به نام میلیاردر را برایش می‌خوانند، ترانه‌ای که زمانی هم در آمریکا و هم در اروپا، در جدول ترانه‌های پرفروش، شماره سه بود.
بیل گیتس برای دو دهه لقب ثروتمندترین انسان روی زمین را یدک می‌کشید ولی مدتی است که کارلوس اسلیم -تاجر مکزیکی- از او پیشی گرفته است. گیتس حالا ۵۶ میلیارد دلار ثروت دارد و البته ۲۸ میلیارد دلاری که او صرف کارهای بشردوستانه کرده است، در این کاهش رتبه مؤثر بوده است.
گیتس سه فرزند دارد: جنیفر ۱۵ ساله، روری ۱۲ ساله و فیبی Phoebe نه ساله. چیزی که برای گیتس مهم است آموزش خوب و سلامت آنهاست و جالب است که گیتس و همسرش تصمیم گرفته‌اند که برای هر یک از آنها تنها ۱۰ میلیون دلار ارث باقی بگذارند. گیتس دوست دارد که آنها راه خودشان را بروند و حرفه خودشان را پیدا کنند و دنبال کنند. گیتس آنها را مثل بچه‌های عادی بار آورده، بچه‌هایی که هر روز پول توجیبی می‌گیرند.
گیتس خودش برخلاف خیلی از مشاهیر و میلیاردرها زندگی عادی و متناسبی را دنبال می‌کند، او مرد خانواده است و وقت برای خانواده می‌گذارد و البته زمانی را هم صرف بازی تنیس و بریج می‌کند. او گرچه خودروی لکسوس و پورشه دارد، اما دوست دارد با مرسدس معمولی‌اش بیرون برود، البته آنها وقتی به صورت جمعی بیرون می‌روند، سوار یک خودروی مینی‌ون می‌شوند.
وقتی خبرنگار دیلی‌میل از گیتس پرسید که آیا بچه‌هایش آی‌پد، آی‌فون یا آی‌پاد دارند، صورت گیتس در هم رفت و گفت که انها معادل‌های ویندوزی آنها را دارند مثل یک پخش‌کننده موسیقی زون!
گیتس از سال ۲۰۰۸ از کار روزانه در مایکروسافت دست کشید و به صورت تمام وقت در بنیاد خیریه‌اش مشغول شد، او هیچ علاقه‌ای به بازگشت به وضعیت قبلی در مایکروسافت ندارد. دارایی بنیاد خیریه او ۳۷٫۱ میلیارد دلار است. البته قسمتی از این دارایی را «ورن بافت» اهدا کرده است.
گیتس در سال ۲۰۰۰، اتحادیه جهانی واکسن وایمن‌سازی را برپا کرد که آخرین اجلاسش به تازگی در لندن برگزار شد و در طی آن ۳٫۷ میلیارد دلار برای واکسن ۲۴۳ میلیون کودک در کشورهای فقیر در برابر پنومونی و سرخک جمع‌آوری شد. برآوردها نشان می‌دهد که این کار جان چهار میلیون کودک را درعرض چهار سال‌ آینده نجات می‌دهد.
فعالیت‌های بشردوستانه و خیرخواهانه گیتس از سال ۹۴ شروع شد، همان سالی که گیتس با همسرش ازدواج کرد. در همان سال مادر گیتس -مری- به خاطر سرطان پصتان درگذشت. مادر گیتس، شش ماه قبل از مرگش در نامه‌ای به عروس‌اش نوشته بود که از کسانی که صاحب دارایی بیشتری می‌شوند، انتظارات بیشتر هم باید توقع داشت.
گیتس این نامه را هنوز هم حفظ کرده است. به دنبال مرگ مادر، پدر گیتس در نامه‌هایی از او خواست که عملا کارهایی در زمینه فعالیت‌های بشردوستانه بردارد و سرانجام گیتس قانع شد که در این راه سرمایه‌گذاری کند. پدر گیتس هم در بنیاد خیریه، فعالیت دارد و هنوز هم با وجود کهولت سن و گذر از ۸۵ سالگی در این بنیاد فعال است. گیتس با فروتنی می‌گوید که این بنیاد را همسرش سر و سامان داده و او فقط چک‌ها را امضا کرده است.
گیتس علاقه زیادی به سرمایه‌گذاری در زمینه واکسیناسیون دارد. وقتی از او سؤال شد که چرا در مورد سرطان، فعالیت‌های مشابهی نمی‌کند، او گفت که از دید او همه حیات‌ها، ارزش یکسانی دارند ولی وقتی آدم فکر می‌کند که می‌شود خیلی ساده جلوی مرگ یک کودک سه ساله مبتلا به مالاریا را گرفت و سال‌ها زندگی بانشاط در اختیارش قرار داد، آدم قانع می‌شود که به جای تمرکز سرمایه‌گذاری برای نجات جان آدم‌های هفتاد ساله از حمله قلبی و سرطان، در وهله اول بر واکسیناسیون تمرکز کند.
گیتس نسبت به هزینه شدن درست کمک‌های بشردوستانه خوشبین است. وقتی خبرنگار به او گفت کمک‌های بشردوستانه‌ای که باید صرف مردم زیمباوه می‌شد، به یاران رابرت موگابه رسید، او اطمینان داد که نظارت درستی بر هزینه شدن کمک‌هایش می‌کند.
در سؤال بعدی نظر گیتس در مورد کشورهایی مثل هند خواسته شد، کشوری که علیرغم داشتن میلیون‌ها آدم نیازمند، برنامه فضایی خودشان را دنبال می‌کنند و ۷۰ میلیاردر دارد. از گیتس پرسیده شد که آیا درست است به چنین کشورهایی کمک شود؟
گیتس ابراز عقیده کرد که چنین کشورهایی به تدریج از قالب کشورهای دریافت‌کننده کمک درمی‌آیند، او کره را مثال زد که در طی یک نسل از کشوری که محتاج دریافت کمک‌های بشردوستانه بود، به کشور ثروتمندی مبدل شده که خود، اهداکننده کمک است. چین هم از شرایط مشابه به در آمده ودر حال حاضر به کمکی نیاز ندارد، اما مردم شمال هند هنوز محتاج کمک‌های بشردوستانه هستند.
گیتس گفت که چند وقت پیش به اوتار پرادش در شمال هند رفته بود، سفری که بسیار برایش تأثیرگذار بود، او در این سفر در یکی از بیمارستان‌های کودکی را دید که مبتلا به وبا بود و در حالی که به شدت مایع از دست می‌داد و رو به مرگ بود، پدرش به عنوان یک انسان نمی توانست کاری برایش بکند. او کودک سه‌ ساله‌ای را به یاد آورد که مبتلا به فلج اطفال شده بود و دیگر هرگز نمی‌‌توانست راه برود.
او اشاره کرد که در اوتار پرداش کسی او را نمی‌شناخت، وقتی یکی از مقامات او را همراهی می‌کرد و از او سؤال شد شخص همراه او کیست، او به شوخی گفت فقط یک مرد سفیدپوست! در مملکتی که دغدغه اصلی تهیه غذای بخور و نمیر است، شاید مایکل جوردن یا محمد علی کلی را بشناسند، اما گیتس را هرگز!
خانه مجلل صد میلیون دلاری گیتس در نزدیکی دریاچه واشنگتن قرار دارد و بیشتر از شش هزار متر مربع مساحت دارد. این خانه مجهز به آخرین فناوری‌هاست.
گیتس یک خواننده حریص و مشتاق کتاب است، گویا او به کتاب‌های کاغذی بیش از انواع الکترونیک علاقه دارد، با این همه دوست‌دار کتاب‌های الکترونیک هم است و عقیده دارد آنها با گذشت زمان از انواع کاغذی، پیشی می‌گیرند.
اما چیزی که در کتابخانه گیتس، مایه افتخارش است، یکی از دفترچه‌های یادداشت لئوناردو داوینچی است که او با مبلغ ۳۰٫۸ میلیون دلار در سال ۹۴ خریده است. البته گیتس اسناد و دست‌خط‌هایی از آیزاک نیوتون و آبراهام لینکلن هم در اختیار دارد.
گیتس اکانت توییتر و فیس‌بوک خودش را دارد. البته او از درخواست دوستی‌های بی‌شمار به ستوه آمده است. گیتس با مارک زاکربرگ ۲۷ ساله -مؤسس فیس‌بوک- دوست است.
به عقیده گیتس گذاشتن ارث و میراث چیز احمقانه‌ای است، چیز مهم به نظر او کاهش مرگ و میر اطفال از نه میلیون در سال به چهار میلیون است. گیتس که به پیدا کردن واکسن مالاریا امید دارد، آنقدر دلبسته فعالیت‌های خیرخواهانه شده است که همه کارهایی را که در نیمه اول عمر در مایکروسافت کرده است، مقدمه‌ای برای آماده‌سازی برای انجام اموارت مهم در نیمه دوم عمرش می‌داند. او حتی گیک بودن را تنها در ارتباط با انسانیت و کمک به همنوع مهم می‌داند، به عقیده او گیک کسی است که که یک کتاب ۴۰۰ صفحه‌ای را در مورد واکسن بخواند تا بفهمد که این واکسن کجاها کار می‌کند و کجاها، نه. گیگ کسی است که بتواند از اطلاعاتش برای افزایش اطلاعات مردم استفاده کند. در این صورت است که گیتس خودش را گیک می‌داند.
 

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

در اعتراض به قانون توقف سرقت آنلاين، ويكي پديا هم خاموش شد.


ويكي پديا، روز گذشته در اعتراض به قوانين پيشنهاد شده ضد سرقت آنلاين در آمريكا، صفحه سايت انگليسي زبان خود را به رنگ سياه درآورد.

به گزارش انجمن دانشجويان خبرنگار ايسنا، كاربراني كه درتلاش بودند تا به اين سايت دسترسي پيدا كنند، با يك صفحه سياه رنگ و يك بيانيه سياسي مواجه شدند كه در آن نوشته بود: "يك جهان بدون اطلاعات رايگان را تصور كنيد".

وب سايت خبري Reddit و وبلاگ Boing Boing نيز در اين اقدام خاموشي سايت شركت كردند، اما توييتر ملحق شدن به اين اقدام را نپذيرفت.

ويكي پديا كه روزانه ميليون ها بازديدكننده دارد، مخالف قانون توقف سرقت آنلاين (Sopa) و قانون حفاظت از مالكيت معنوي (Pipa) است كه در کنگره آمريکا مطرح شده است.

اين قانون به وزارت دادگستري و صاحبان محتوا اجازه مي دهد تا به دنبال اجراي دستور دادگاه كه موتورهاي جست وجو را به مسدود كردن نتايج مرتبط با سرقت آنلاين وادار مي كند، باشند.

ويكي پديا در اين اقدام، پيامي را با اين محتوا جايگزين صفحه اصلي سايت خود كرده بود: "ما، بيش از يك دهه، ميليون ها ساعت را صرف ساخت بزرگ ترين دايره المعارف در تاريخ بشر كرده ايم. در حال حاضر، كنگره آمريكا قانوني را مطرح كرده كه مي تواند به طرز مهلكي به اينترنت رايگان و باز آسيب برساند و ما براي بالا بردن آگاهي، به مدت 24 ساعت ويكي پديا را به رنگ سياه در مي آوريم."

گوگل نيز به اين اعتراض ملحق شد و لوگوي خود را به رنگ سياه درآورد و با يك درخواست آنلاين كه مصرانه از كنگره خواهان عدم سانسور اينترنت شده، لينكي برقرار كرد.

سايت ويكي پديا امروز در بالاي صفحه اصلي سايت خود خطاب به كاربرانش اعلام كرده است "از شما براي حمايت از ويكي پديا متشكريم".

متن انگلیسی صفحه ویکی پدیا :

Thank you.


The Wikipedia blackout is over — and you have spoken.More than 162 million people saw our message asking if you could imagine a world without free knowledge. You said no. You shut down Congress’s switchboards. You melted their servers. Your voice was loud and strong. Millions of people have spoken in defense of a free and open Internet.For us, this is not about money. It’s about knowledge. As a community of authors, editors, photographers, and programmers, we invite everyone to share and build upon our work.Our mission is to empower and engage people to document the sum of all human knowledge, and to make it available to all humanity, in perpetuity. We care passionately about the rights of authors, because we are authors.SOPA and PIPA are not dead: they are waiting in the shadows. What’s happened in the last 24 hours, though, is extraordinary. The Internet has enabled creativity, knowledge, and innovation to shine, and as Wikipedia went dark, you've directed your energy to protecting it.We’re turning the lights back on. Help us keep them shining brightly

منبع : ویکی پدیا و تیم امنیتی آشیانه

با تشکر - سیستم 32
 

petrous

عضو جدید
خوب بود
.
.
و ویندوز بعد از مک زیبا ترین زندان کاربران می باشد.
البته اگه از دزدی های ویندوز از مک و لینوکس چشم پوشی کنیم.
 

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
10 برند با ارزش دنیا کدامند؟ اپل هشتمین برند با ارزش دنیا
هر کدام از برند های جهانی ارزشی دارند. ارزش Apple نیز به عنوان هشتمین برند برتر دنیا 33.492$ میلیارد دلار برآورد شده است. ارزش برند Apple از ارزش برند های دیزنی و تویوتا هم بیشتر است. اپل موفق شده در سال 2011 ارزش برند خود را از رتبه 9 به رتبه 8 ارتقا دهد. اما هشت برند با ارزش قبل از اپل کدامند؟ برند مورد علاقه شما چه رتبه ای در بین با ارزش ترین برند های دنیا دارد.
همه ساله Best Global Brands 2011 نام پر ارزش ترین برند های دنیا را اعلام می کند. بر طبق لیست منتشر شده از این منبع، اپل هشتمین رتبه در بین رقیبان را دارد.
در حالیکه ارزش برند اپل در حال حاضر حدودا 33 میلیارد دلار است، برند های دیزنی و تویوتا با ارزش 29 و 27 میلیارد دلار بعد از اپل قرار دارند.
اما رتبه 1 و با ارزش ترین برند دنیا کوکا کولا است که 71 میلیارد دلار ارزش دارد.
پس از کوکا کولا، برند IBM با ارزش 69.9 میلیارد دلار در رتبه دوم،
مایکروسافت با ارزش 59 میلیارد دلار در رتبه سوم،
گوگل با 55 میلیون دلار در رتبه چهارم
و اینتل با 35 میلیون دلار در رتبه هفتم قرار دارد.
جالب است بدانید برند سامسونگ رتبه 17 جهان را به خود اختصاص داده و از بلک بری با رتبه 56 و HTC با رتبه 98 پیشی گرفته است.
هنوز زمان زیادی از شروع سال 2012 نگذشته ولی با وجود محصولات جذابی که Apple در راه دارد، احتمال می رود ارزش این برند، امسال بیشتر شود

 

Shady205

عضو جدید
تسلیت بیل گیتس برای مرگ نابغه 16 ساله رایانه

تسلیت بیل گیتس برای مرگ نابغه 16 ساله رایانه

تسلیت بیل گیتس برای مرگ نابغه ۱۶ ساله رایانه





درگذشت نابغه ۱۶ ساله کامپیوتر اهل پاکستان با موجی از پیام های تسلیت از نقاط مختلف جهان روبه رو شد.

به نقل از مطبوعات چاپ اسلام آباد، "بیل گیتس" بنیانگذار شرکت بزرگ رایانه ای مایکروسافت هم در صف افرادی بود که درگذشت "عفراء کریم رنضاوه " نابغه رایانه از شهر فیصل آباد پاکستان را تسلیت گفت. او بر اثر بیماری قلبی درگذشت.

گیتس که پیش از این پیشنهاد داده بود با هزینه اش، عفراء درمان شود از اینکه چنین نابغه ای از دست رفته، اظهار تاسف و ناراحتی کرد . عفرا توانسته بود در سال ۲۰۰۵ یعنی هنگامی که تنها ۹ سال داشت گواهی " حرفه ای " (MCP) را از شرکت مایکروسافت کسب کند تا به عنوان کم سن ترین دارنده این گواهی شناخته شود.

این گواهی به فردی داده می شود که در یکی از تولیدات مایکروسافت در سطح عالی مهارت داشته و حرفه ای باشد . پس از آن، عفراء از طرف بیل گیتس دعوت شد تا با سفر به آمریکا از نزدیک از دفتر مرکزی مایکروسافت در واشنگتن بازدید کند.

این دختر اخیرا در حال کار بر روی طرحی ویژه برای سازمان فضایی آمریکا (ناسا) بود.





 

arch_archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعالیت اخیری که بیل گیتس داشت حمایت از یه طرح پژوهشی با عنوان maternal health بود برای بهبود سلامت در جهان،
افراد زیادی از جاهای مختلف جهان توش شرکت کردن که نفر اول اونها یک خانم ایرانی شد
بیل گیتس و خانم او الیندا هزینه های خیلی از پژوهش های بزرگ رو میدن و برای بهبود زندگی واقعا تلاش میکنن
 

Similar threads

بالا