اخبار کامپیوتر

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمريكا و انگليس به غول‌هاي فيل **ترين ***گ اينترنت تبديل شده‌اند​
دولت هاي غربي در تلاش روزافزون خود براي سرپوش نهادن بر اعتراضات فراگير مردمي نسبت به ديكتاتور منشي سياسي و مالي دولت هاي خود، به حركات كمونيست مآبانه و سانسور روي آورده و در همين حال، با نشان دادن مثالي روشن از دورويي، دولت هاي ديگر جهان را به اعطاي آزادي هاي اينترنتي به شهروندان خود فرا مي خواند.
دولت هاي آمريكا و انگليس در حالي كه ديگر كشورها نظير چين را متهم به فيلت**رين**گ و نقض آزادي بيان مي كنند، خود با اعمال فشار بر سايت هاي اينترنتي و شبكه هاي اجتماعي نظير يوتيوب،گوگل و فيس بوك، فيلم ها و محتويات اعتراضي مردم كشور خود را سانسور و حذف مي كنند.
به نقل از فارس، پايگاه تحليلي "اينفو وار" به قلم "پائول ژوزف واتسون" آورده است: بار ديگر شاهد مثالي ترسناك از تلاش دولت ها در جهت محدود كردن كاربران اينترنتي هستيم. به تازگي شواهدي به دست آمده است كه نشان مي دهد سايت يوتيوب با سر نهادن به درخواست دولت هاي مختلف، تصاوير ويدئويي آپلود شده از تظاهرت مردمي و ديگر تحركات حق طلبانه سطح جوامع را سانسور و يا حذف مي كند.
البته يوتيوب در برخي موارد پا را فراتر نهاده و عبارات ناخوشايند دولت ها را از فهرست جستجو حذف مي كند. آخرين نمونه از اين اقدامات غيرحرفه اي يوتيوب، سرنهادن به درخواست دولت انگليس و حذف تصاوير مربوط به اعتراضات قانوني گروه "قانون اساسي انگليس" است.

در طي اين اعتراضات اعضاي گروه تلاش كردند قاضي "مايكل پيك" را در يك اقدام نمادين بازداشت كنند. قاضي پيك مسئول رسيدگي به پرونده "راجر هيز"، عضو سابق "UKIP" بود. اتهام راجر عبارت بود از امتناع از پرداخت ماليات در اعتراض به "خيانت دولت در قرباني كردن اقتصاد انگليس به پاي جهاني سازي" و ادعاي صريح اين شخص مبني بر غيرقانوني بودن دريافت ماليات شهرداري از مردم.
راجر هيز در تلاش بود تا با استناد به قانون، غيرقانوني بودن دريافت ماليات شهرداري را ثابت كند. بنا به ادعاي راجر هيز، هيچ گونه موافقتنامه اي ميان شهروندان و دولت براي پرداخت اين ماليات امضا نشده است. مبناي ادعاي راجر هيز اصول قضايي اي بودند كه قاضي را ملزم مي كردند، راجر هيز را نيز همانند شهرداري به عنوان يك شخص ثالث در دادگاه بپذيرد و هيچ گونه تفاوتي ميان وي و شهرداري قائل نشود.
دولت بريتانيا هيچ گونه علاقه اي به انتشار اين گونه اخبار و برداشت هاي متفاوت از قانون در ميان مردم ندارد زيرا اينگونه اخبار را جرقه اي براي تكرار حوادث ناخوشايند سال 1990 مي داند. در آن سال حركت شبه انقلابي عظيمي برضد ماليات در جزيره شكل گرفت و دولت "مارگارت تاچر" را مجبور كرد به خاطر نافرماني عمومي گسترده و امتناع مردم از پرداخت ماليات، به صندوق هاي خالي ماليات اكتفا كند.

وقتي كاربران انگليسي واژه هاي كليدي مربوط به اين تظاهرات را جستجو مي كنند با اين عبارت مواجه مي شوند : بنا به درخواست دولت، محتويات اين فيلم در كشور شما قابل پخش نيست.

يوتيوب به درخواست دولت ها، فيلم ها را سانسور يا حذف مي كند
تازه اين موقع است كه مي فهميم يوتيوب گهگاه درخواست هايي را از دولت هاي سرتاسر جهان دريافت مي كند و بنا بر همين درخواست ها، برخي از محتويات صفحه يوتيوب را حذف و يا بلوكه مي كند. در كشورهاي ديگر نيز اوضاع به همين منوال است. مثلاً اگر با IP آمريكا و يا انگلستان به صفحه اصلي گوگل، صاحب امتياز يوتيوب وصل شويد خواهيد ديد كه عبارات مربوط به همان فيلم هاي مورد غضب دولت انگلستان، از فهرست جستجو حذف شده است.

گوگل به درخواست دولت آمريكا، اطلاعات و هويت كاربران را در اختيار آن قرار مي دهد
علاوه بر اين سيل گسترده سانسور، شركت گوگل هزاران درخواست افشاي هويت كاربر از دولت آمريكا دريافت مي كند؛ اطلاعاتي كه مي تواند هويت واقعي كاربران يوتيوب را برملا كند. شركت گوگل ادعا دارد كه اين اطلاعات شخصي براي "تحقيقات قانوني در خصوص جرائم" لازم است و از همين رو اطلاعات جمع آوري شده را به دولت انتقال مي دهد. البته اين شركت هيچ اظهار نظري در اين خصوص نمي كند كه آيا ممكن است اين اطلاعات ثبت شده مجوزي براي صدور احكام قضايي باشد يا خير.
در فاصله زماني اول جولاي تا 31 دسامبر سال 2009، شركت گوگل بيش از 3 هزار و 500 درخواست افشاي هويت اطلاعات كاربر از دولت آمريكا دريافت كرد. كم توقع ترين دولت ها در اين ليست، دولت هاي انگليس و هند بودند كه تنها 1000 بار خواستار افشاي هويت كاربران شده بودند.
رفتار يوتيوب حتي از رفتار سانسورچي هاي چين نيز تنفر برانگيزتر است. دولت چين حداقل عمل سانسور را بي هيچ ابايي و در برابر ديدگان عموم انجام مي دهد در حالي كه يوتيوب با درج عبارتي مبني بر "امكان نمايش محتواي خواسته شده وجود ندارد" در پشت اين ابراز تأسف به ظاهر محترم آميز مخفي مي شود. اگر فردي بگويد كه اين تصاوير مشمول قانون منع تصويربرداري از محيط داخلي دادگاه بوده و عدم نمايش آن امري توجيه پذير است، بايد به دنبال علتي براي ساده بودن بيش از حد خود بگردد. در دادگاه مربوط به اعتراض هيوز، تصاوير مربوط به زماني بود كه حتي قاضي درون محوطه دادگاه نبود و اصلاً جلسه حالت رسمي نداشت.
دليل واقعي اين است كه دولت بريتانيا از ديدن جماعتي تحصيل كرده و مصمم، از هر نژاد، گروه سني و با هر جنسيتي كه پشت به پشت در خيابان ها حركت مي كنند و براي اعتراض به سيستم فاسد موجود پاهاي خود را بر زمين مي كوبند شوكه شده است. دولت هاي غربي در تلاش روزافزون خود براي سرپوش نهادن بر اعتراضات فراگير مردمي نسبت به ديكتاتور منشي سياسي و مالي دولت هاي خود، به حركات كمونيست مآبانه و سانسور روي آوردهو در همين حال، با نشان دادن مثالي روشن از دورويي، دولت هاي ديگر جهان را به اعطاي آزادي هاي اينترنتي به شهروندان خود فرا مي خواند.

تركيب قوانين جديد نظارت بر وب و سياست هاي خلق الساعه كه بدون هيچ نظارتي اعمال مي شوند، بستري ايجاد كرده اند كه دولت ها و شركت هاي اينترنتي بتوانند با بي اعتنايي به مفهوم حمايت از آزادي بيان، اطلاعاتي را كه به مذاقشان خوش نيايد از محيط وب حذف كنند.

اوج اين فضاحت در سال گذشته ديده شد، زماني كه كه سايت ويكي ليكس اسنادي را منتشر كرد كه باعث عصبانيت دستگاه ديپلماسي آمريكا شد؛ در اين هنگام سناتور "جو ليبرمن" از كميته امنيت ملي سنا با شركت "آمازون" تماس گرفت و چند لحظه بعد، سايت ويكي ليكس از سرور آمازون حذف شد.
سناتور ليبرمن در خط مقدم مبارزه براي پاكسازي اينترنت از مخالفان دولت آمريكاست و در اين راه مجوزي را براي دولت اوباما صادر نمود تا دولت بتواند در زمان دلخواه و تحت لواي امنيت ملي، هر بخش از فضاي اينترنت را از ميان بردارد.

ليبرمن در مصاحبه اي كه با شبكه خبري سي.ان.ان داشت، ماهيت واقعي اين قانون را آشكار نمود و گفت: «در حال حاضر دولت چين مي تواند به هنگام جنگ بخشي از دسترسي به اينترنت را قطع كند، ما نيز مي خواهيم چنين امكاني داشته باشيم.»

البته به خاطر داشته باشيد كه دولت مرجع جناب سناتور يعني چين، تنها در زمان جنگ دسترسي به اينترنت را محدود نمي كند و در حال حاضر كه صلح در اين كشور حكمفرماست نيز، بنا بر گزارشاتي كه دولت آمريكا از اين كشور پخش مي كند، تمام تلاش خود را براي سانسور عقايد و تهديد شهرونداني كه نظر مخالف خود را بر روي اينترنت ابراز مي كنند به كار مي بندد. توجه داشته باشيد كه دولت آمريكا در حال تلاش براي تبديل شدن به دولتي همانند چين است و در اين راه آخرين سنگرهاي آزادي بيان، يعني محيط وب را بر سر آزاديخواهان خراب خواهد كرد.
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
گزارش کار مدیر فیس‌بوک به رهبران غربی + عکس​
نشست گروه هشت یا G8 روز پنجشنبه درباره اینترنت و مسائل مربوط با آن با حضور دو گروه متفاوت از افراد سرشناس جهان متشکل از سیاستمداران و مدیران بزرگ فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور فرانسه برگزار شد.
به نقل از مهر، این نشست با حضور سیاستمدارانی از قبیل "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلستان، "نیکلای سرکوزی" رئیس جمهور فرانسه و "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان برگزار شد. در حالی‌که در سویی دیگر مدیران بزرگترین شرکتهای تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات از قبیل "مارک زوکربرگ"، بنیانگذار شبکه اجتماعی فیس بوک و"اریک اشمیت"، مدیر اجرایی شرکت گوگل حضور داشتند.

در این نشست زوکربرگ 27 ساله با رئیس اتحادیه اروپا، "هرمان ون رومپوی"، "جوز مانوئل باروسو"، رئیس کمیسیون اروپا و "استفان هارپر"، نخست وزیر کانادا به گفتگو پرداخت.

زوکربرگ در این نشست از اینترنت به عنوان نیرویی قدرتمند نام برد که به انسانها مجال ابراز عقیده داده است. وی در گفتگویی با اریک اشمیت گوگل، موضوعاتی از قبیل متعادل سازی آزادی شبکه با در نظر گرفتن محافظت از حریم خصوصی و حقوق معنوی کاربران را مورد بررسی قرر داد.

در پیش‌نویسی که از ابلاغیه نهایی این نشست در ارتباط با اینترنت تهیه شد، گروه هشت تعهد داد آزادی، شفافیت و رقابت عادلانه در صنعت آنلاین را حفظ کند در پیش‌نویس این جلسه دو روزه که در پاریس برگزار شد همچنین اعلام شد که گروه هشت به حقوق بشر و آزادی احترام خواهد گذاشت.

در این نشست همچنین کشورهای گروه هشت تعهد دادند تا برنامه ای علیه تعدی به حقوق معنوی و حریم خصوصی و اطلاعات کاربران تعهد را ارائه کنند.
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Iran

Iran

سلام...
این نقشه رو کامل ببیتید ..مخصوصا ایرانش رو ....


حالا برید حال کنید...:D:D:D
:heart::heart::heart::heart:
با تشکر...
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بررسی کارتهای گرافیک AMD سری حرفه ای FirePro v7900 و FirePro v5900

بررسی کارتهای گرافیک AMD سری حرفه ای FirePro v7900 و FirePro v5900

سلام.......................


پس از تغییر سیاسیت AMD در نامگذاری کارت های گرافیک آخرین سری از کارتهای ATI مدل V9800 بود که سپتامبر سال میلادی گذشته عرضه شد و پس از آن ای ام دی سری جدید کارتهای Radeon HD 6900 را بر اساس هسته Cayman در میان مدلهای Radeon HD 6000 تولید و روانه بازار مصرف نمود. این را باید شروعی برای معماری جدید در خط FirePro نامید. امروزه در میان مدلهای AMD FirePro سه مدل دیده می شود. مدلهای V7800P، V7900 و V5900. که در ادمه قصد داریم دو مدل معروف تر که به تازگی نیز توسط AMD معرفی شده است را معرفی و بررسی نماییم. در ادامه می توانید مشخصات کلی این دو کارت گرافیک را مشاهده نمایید.



مدل AMD FirePro V7900 AMD FirePro V5900 فرکانس هسته

۷۲۵ MHz 600 MHz فرکانس حافظه ۱۲۵۰ MHz 500 MHz پردازنده های استریم
۱۲۸۰ ۵۱۲ میزان حافظه
۲ GB GDDR5 2 GB GDDR5 درگاه حافظه ۲۵۶ bit 256 bit پهنای باند حافظه ۱۶۰ GB/s 64 GB/s کانکتورهای خروجی
۴ x DisplayPort 2 x DisplayPort, 1 x Dual-link DVI Form Factor

Single Slot Single Slot مصرف
۱۵۰W 75W
از نظر ظاهری و کلی دو کارت تفاوت چندانی ندارند. کارت FirePro V7900 دارای دو DisplayPorts، و ۱GB حافظه GDDR5 بیشتر می باشد. ولی آیا این تمام داستان است؟ در ادامه تست های انجام گرفته بر روی این دو کارت بهتر می تواند مزایای هر یک را نشان دهد.





مدل V7900 بسیار شبیه به مدل V7800 می باشد که در حال حاضر در خط تولید AMD قرار دارد ولی دارای برخی تفاوت های کلیدی نیز می باشد. کارت جدید دارای پردازنده های استریم کمتری (۱۲۸۰ در برابر ۱۴۴۰) می باشد اما پهنای باند حافظه بالاتری (۱۶۰ در برابر ۱۲۸ GB/s) را فراهم آورده است، همچنین پیکربندی I/O آن نیز متفاوت می باشد. همچنین فرکانس هسته نیز افزایش ۲۵MHz را نشان می دهد.(۷۲۵ MHz در برابر ۷۰۰ MHz)، مدل V7900 دارای چهار DisplayPorts بجای دو تا در مدل V7800 می باشد. بعلاوه کارت V7900 مصرف بالاتری از نظر برق دارد. بقیه ویژگیها نیز ثابت مانده است. این مدل در چینش های triple یا quad-CrossFire نیز قابل استفاده می باشد و از DirectX 11 و OpenGL 4.1 پشتیبانی می نماید.



سیستم خنک کننده و هت سیسنک نیز مانند مدل قبلی است و توسط فن موجود در انتهای کارت هوای گرم از انتها و کنار کارت خارج می گردد ولی مجرایی برای ورود هوای تازه در نظر گرفته نشده است. در انتهای کارت نیز کانکتور PCIe از نوع ۶-pin برای برق وجود دارد که مشابه با مدل V7800 می باشد.








مانند مدل V7900 مدل V5900 نیز ویژگیهای جدیدی را به مدل V5800 اضافه کرده است. کارت V5900 بر معماری Cayman LE استوار بوده در حالی که مدل V5800 بر اساس هسته Juniper Pro GL ساخته شده است. V5900 دارای پردازنده های استریم کمتری نسبت به مدل V5800 می باشد ولی حافظه آن از ۱GB به ۲GB افزایش یافته است. پورت های I/O و مصرف برق آن نیز ثابت مانده است. قسمت خنک کننده و هت سیسنک آم مانند مدل قبلی بوده و دارای رنگ سیاه مات می باشد همچنین نیازی به پورت PCIe برای برق نمی باشد و تمامی برق مورد نیاز را از سوکت تامین می نماید. مانند مدل V7900 از یک فن استفاده می نماید و به نظر می رسد که در صورت قرار گرفتن در لود کاری ممکن است صدای زیادی ایجاد نماید.







سیستم مورد استفاده برای این تست شامل: مادربورد Asus Rampage III Extreme، پردازنده Core i7 980X Extreme Edition، حافظه ۶GB از نوع OCZ Blade که در آرایش ۳*۲GB مورد استفاده قرار گرفت. در تنظیمات بایوس نیز با اورکلاک پردازنده و حافظه فرکانس پردزنده به ۴٫۲۷GHz و حافظه به ۱۸۶۹MHz رسانده شد. هارد مورد استفاده Western Digital VelociRaptor 300GB و ویندوز ۷ نسخه Professional 64-bit بود که پس از نصب کردن ویندوز و به روز رسانی آن، آخرین نسخه درایورها نیز نصب شد. مانیتور مورد استفاده Dell بود که در رزولوشن ۲۵۶۰ x 1600 استفاده شد. نرم افزارهای رتبه بندی و Benchmark شامل: Cinebench R11.5 64-bit، SiSoft SANDRA 2011 64-bit و SPECviewperf 11 64-bit می باشد.
نتیجه اجرای برنامه GPU-Z برای کارتهای گرافیک FirePro V7900 و V5900 در ادامه آورده شده است.








نتایج تست Cinebench R11.5 64bit


Cinebench R11.5 برای تست کارایی رندرینگ سه بعدی OpenGL بر اسا Cinema 4D مورد استفاده قرار می گیرد. نتایج بر اساس فریم بر ثانیه آورده شده است و عدد بزرگتر نشان دهنده کارت گرافیک سریعتر می باشد.





نتایج این تست نشان دهنده کارایی بالای AMD FirePro V7900 می باشد. در حالی که V5900 نیز کارایی خوبی نشان داد و بالاتر از مدل V4800 قرار گرفت.


نتایج تست SiSoft SANDRA 2011


SiSoft SANDRA یک یوتیلیتی تشخیصی و اطلاعاتی می باشد. می تواند اطلاعاتی مفیدی در مورد سخت افزار، نرم افزار، و دیگر ابزارهای نصب شده بر روی سیستم به شما بدهد. SANDRA به شما امکان مقایسه در سطوح بالا و پایین را به شما می دهد. فرآیند پردازشی SiSoftware GPGPU یکسری اعمال حسابی اعشاری را بر روی GPU انجام می دهد و خروجی بصورت pixels/s نشان داده می شود، به این معنی که چه تعداد پیکسل در ثانیه محاسبه می شود. امتیاز بالاتر در نتایج نشان دهنده کارایی بهتر کارت گرافیکی می باشد.










گرافهای بالا نشان دهنده کارایی پردازش مربوط به م”حاسبه سایه زنی” در کنار کارایی پهنای باند حافظه مرتبط با آن می باشد. محاسبه سایه زنی که توسط DirectX 11 معرفی شده است یک نوع سایه زنی قابل برنامه ریزی می باشد که امکان گسترش Direct3D را ورای برنامه نویسی گرافیک، امکان پذیر می سازد. NVIDIA و ATI هر دو این شیوه را پشتیبانی می نمایند.
دلیل عقب مانده V7900 در تست اول پایین تر بودن تعداد پردازنده های استریم می باشد، ولی همانطور که می بینید در تست دوم V7900 جایگاه بالایی را با سرعت ۲۲ GB/s بدست آورده است.


نتایج تست SPECviewperf 11
SPECviewperf 11 یک استاندارد صنعتی در زمینه workstation، برای تعیین کارایی OpenGL می باشد. این نرم افزار در سال ۲۰۱۰ روانه بازار شد و در فوریه ۲۰۱۱ نیز بروز رسانی شده است. نتایج این نرم افزار بصورت فریم در ثانیه نشان داده می شود. این نرم افزار با همکاری شرکت های بزرگ تولیدکننده نرم افزارهای سنگین و حرفه ای مانند CATIA، Lightwave، SolidWorks و غیره نتایج حاصل از تست بر اساس نرم افزارهای مذکور را نشان می دهد.






در نتایج تست برای CATIA مدل V7900 بطور استثنایی کارایی بهتری را نشان می دهد و ۲۱ درصد سریعتر از مدل V7800 می باشد. این برتری در تست نرم افزار EnSight به ۸۴ درصد می رسد. مدل V5900 نیز نسبت به خیلی دیگر از کارتهای گران قیمت کارایی بهتری را نشان می دهد.








در تست Maya و Lightwave نیز V7900 سر دسته مدلهای FirePro بود و با امتیاز ۶۶٫۵۷ FPS در Lightwave و ۷۹٫۴۶ FPS در Maya از کارتهای V8800 و V7800 جلوتر بود. کارت V5900 نیز در هر دو تست دنبال رو مدل V7900 بود.








در تست نرم افزار Pro/ENGINEER همه کارتهای سری FirePro نتایجی مشابهی داشتند. اما در تست SolidWorks مدلهای V7900 و V5900 اعداد جالبی را ثبت کردند و جایگاه اول و دوم را ثبت کردند.






مدل V7900 همانند تست های قبلی بهتر از V7800 ظاهر شد و در تست Teamcenter Visualization به میزان ۵ درصد و در تست Siemens NX به میزان ۶۷ درصد بهبود را نشان می دهد.



سخن آخر
بعد از مشاهده آمار و ارقام اکنون نوبت آن رسیده است که این نتایج را تحلیل نماییم و ببینیم به ما چه می گویند. اول از همه اینکه V7900 واقعا نتایج کلی عالی را در طی این benchmark ها از خود نشان داد و در بیشتر تست ها بهتر از FirePro V7800 عمل کرد و حتی در برخی از تست ها کارت بسیار پیشرفته FirePro V8800 را نیز پشت سر گذاشت، و این در حالی است که مدل FirePro V8800 قیمتی حدود ۱۲۰۰ دلار در بازار بین المللی دارد. مدل V5900 نیز نتایج خوبی داشت، هر چند این نتایج ممکن است درکنار بزرگان چشم ما را به خود جلب نکند ولی نسبت به مدل V4800 خیلی خوب کار کرده است.
مدل V7900 با قیمت ۹۹۹ دلار نسبت به مدل قدیمی V7800 که اکنون باید قیمتی معادل ۶۵۰ دلار داشته باشد خیلی گرانتر به نظر می رسد ولی نتایج تست ها نشان داد که ایت کارت ارزش خریدن را دارد.
مدل V5900 نیز با قیمت ۵۹۹ دلار جایگزیم مدل قدیمی V5800 شد که اکنون با قیمت حدودا ۳۸۰ دلار بفروش می رسد.
اگر شما قصد کار کردن با چندین مانیتور و با توان پردازشی بالا در کنار مصرف پایین را دارید شک نکنید که مدل های FirePro V7900 و FirePro V5900 بهترین انتخاب های شماا هستند. AMD با ایجاد تنوع فراوان هم از نظر قیمت و هم کارایی در کارتهای خود توانسته است بازار خوبی برای خود ایجاد نماید. اکنون شما می توانید از بین ۱۶ کارت سری FirePro کارت گرافیک دلخواه خود را انتخاب نمایید.




//////////////////////////////////////////
به نقل از :::::
http://radars.ir/wordpress/?p=892
///////////////////////////////////////////

با تشکر.....
 

پیوست ها

  • ۰۱.jpg
    ۰۱.jpg
    20.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیش نمایش بازی ایرانی میرمهنا

پیش نمایش بازی ایرانی میرمهنا

میر مهنا


قرن ۱۸ میلادی ‌است ‌زمان حکمرانی کریم خان زند بر بخش‌هایی ‌از فلات ‌ایران،در این ‌زمان ‌جنوب ‌ایران‌ تخت‌ فرمان ‌دریانوردان‌ هلندی ‌و انگلیسی ‌با مقاومت ‌مردی ‌جسور و مبارز روبرو ‌می شود. ‌نام این ‌مرد ‌«میر مهنا» است ‌. وی ‌از اهالی ‌بندر ‌ریگ ‌است و والدین ‌او در گذشته ‌حکمران ‌محلی آن دیار بوده‌اند.
ماجرا ‌از جایی آغاز ‌می‌شود ‌که ‌سربازان هلندی ‌دختری ‌روستای به نام ‌حنانه را می‌ربایند . ‌«شبیر» برادر او ‌که صیاد ‌مروارید ‌است ‌برای یافتن ‌خواهرش تلاش ‌می‌کند. ‌او به شکل ‌اتفاقی با گروه ‌میرمنا ‌آشنا می‌شود ‌و به آنان می‌پیوندد ‌تا اینکه. . .
دلتون بسوزه...بقیه اش رو هم تعریف نمیکنم ..برید از تویه سایتش بخونید....
البته شایان ذکر است که قبلا این مطلب رو گذاشته بودم... ولی خوب با توجه به آخرین اخبار رسیده مثل اینکه لینکش عوض شده...
میر مهنا
با تشکر....
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چگونه از Wikipedia استفاده موثرتری کنیم ؟

چگونه از Wikipedia استفاده موثرتری کنیم ؟

سلام..........................................................................................................................



جیمی ولز و لاری سانگر موسسان Wikipedia هستند که در حال حاضر یکی از بزرگترین و پر استفاده ترین دایرة المعارف های عمومی در اینترنت است. Wikipedia مانند گوگل ابزاری قدرتمند است بطوری که کاربران می توانند از این دو ابزار برای پیدا کردن بسیاری از اطلاعات استفاده کنند. بعد از خواندن این مقاله به پتانسیل بسیار بالای Wikipedia پی خواهید برد و می توانید به نحو بهتری از Wikipedia استفاده کنید .


  • جستجو در Wikipedia از طریق موبایل

چناچه موبایل شما قابلیت اتصال به اینترنت را دارد شما می توانید با استفاده از wapedia به آدرس http://wapedia.mobi/en رجوع کنید . زبان پیش فرض انگلیسی است که شما می توانید آن را تغیر دهید.

  • Wikiwax
استفاده از ابزار wikiwax به آدرس http://wikiwax.com یکی از سریعترین روش ها برای پیدا کردن مقالات مرتبط با کلمه کلیدی شما است. با تایپ کردن ابتدای کلمه کلیدی خود، این ابزار کلمات کلیدی مرتبط که ابتدای آنها با حروف تایپی شما شروع می شود در یک لیست کشویی به شما پیشنهاد می دهد. این ابزار در واقع چیزی شبیه به قابلیت google Suggestion است. بدین ترتیب شما می توانید با سرعت بیشتری در دایرة المعارف عظیم Wikipedia به جستجوی مقالات مرتبط بپردازید.

  • Similpedia – آیا کسی بدون اجازه شما مقالات شما را در Wikipedia کپی کرده است ؟
Similpedia به آدرس http://similpedia.org به شما کمک می کند تا افرادی را که بدون اجازه مقالات سایت شما را در Wikipedia کپی کرده اند پیدا کنید. با وارد کردن آدرس مقاله خود یا پاراگرافی از مقاله (منوط به اینکه پاراگراف مذکور ۱۰۰ کلمه یا بیشتر باشد) می توانید مقالاتی که بدون ذکر منبع از محتوای سایت شما استفاده کرده اند پیدا کنید.

  • افزونه فایرفاکس Googlepedia
با نصب این افزونه روی فایر فاکس، هنگام جستجو در گوگل مقالات مرتبط یافت شده در Wikipedia هم در خلال نتایج جستجو نمایش داده می شود. این افزونه از آدرس https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/googlepedia قابل دریافت است.

  • مشاهده آمار بازدید روزانه از هر مقاله wikipedia
چنانچه در Wikipedia مقاله ای منتشر کرده اید و دوست دارید بدانید که از مقاله شما هر روز چه تعداد بازدید می شود به آدرس http://stats.grok.se بروید و عنوان مقاله خود را وارد کنید. از منوی کشویی وسط سال و ماه مورد نظر را انتخاب کنید. با فشردن دگمه Go آمار بازدید از مقاله شما در سال و ماه انتخابی نمایش داده می شود. بعنوان مثال آمار بازدید مارس ۲۰۱۱ مقاله با عنوان blogging_in_iran را در شکل زیر مشاهده می کنید.




  • وقایع کنونی در ویکیپدیا
مهمترین وقایع کنونی جهان در این هفته را می توانید در http://en.wikipedia.org/wiki/Portal:Current_events مشاهده کنید.

  • Wikirage – پیدا کردن بیشترین ویرایش ها
با کمک ابزار Wikirage به آدرس http://www.wikirage.com می توانید صفحاتی از Wikipedia که بیشترین ویرایش را در یک بازه زمانی مشخص داشته اند پیدا کنید.

  • یافتن مقالات Wikipedia در مورد مکان ها، افراد و حوادث نزدیک خانه شما!!


در google map آدرس خانه یا محل خود را پیدا کنید. در گوشه بالا و سمت راست نقشه Wikipedia Leyer را فعال کنید. کمی تصویر را بزرگتر کنید. مشاهده خواهید کرد که مارکرهایی شبیه با آیکون Wikipedia ظاهر خواهد شد. با کلیک روی آنها می توانید مقالاتی را که در مورد مکان ها، افراد یا حوادث نزدیک خانه شما در Wikipedia وجود دارد مطالعه کنید.

  • دانلود کامل دایرة المعارف Wikipedia
شما می توانید دایرة المعارف عظیم Wikipedia را دانلود کنید و آن را به صورت آفلاین و روی کامپیوتر خود مرور کنید. برای دانود می توانید به آدرس http://download.wikimedia.org مراجعه کنید. در این صفحه این امکان به شما داده می شود که Wikipedia را به صورت صفحات ایستای hmtl که فاقد هر گونه تصویری می باشد دانلود کنید یا نسخه DataBase آن را که قابلیت جستجو به صورت آفلاین را هم دارد دانلود کنید. همچنین با پرداخت مبلغی Wikipedia روی DVD برای شما ارسال خواهد شد. البته همانطور که مستحضرید این امکان برای کاربران ایرانی وجود ندارد.


با تشکر از سایت mohandesyar
 

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ساخت ريزپردازنده جدید با قابلیت کاهش 50 درصدی مصرف انرژی

ساخت ريزپردازنده جدید با قابلیت کاهش 50 درصدی مصرف انرژی



همكاران سيستم- شرکت SuVolta از توليد ريزپردازنده رايانه‌اي جديدي خبر داده است که مي‌تواند مصرف انرژي را تا 50 درصد کاهش دهد و در عين حال سرعت و توان بيشتري براي محاسبات رايانه‌اي ارايه کند.

اين پلت‌فرم با نام SuVolta PowerShrink شناخته مي‌شود و در حالي که ميليون‌ها ترانزيستور را روي يک تراشه جا داده است، نسبت به مدل‌هاي مشابه خود انرژي بسيار کمتري مصرف مي‌کند. با توجه به اينکه پردازنده‌ها اين روزها در حال کوچک‌تر شدن هستند، ترانزيستورها بايد با ولتاژ متفاوتي فعاليت کنند که اين جريان موجب مي‌شود مصرف انرژي در ترانزيستورها کاهش يابد.

اما به گفته «بروس مک‌ويليامز» مديرعامل شرکت SuVolta ريزپردازنده SuVolta PowerShrink قادر است با کنترل و مديريت ولتاژ برق بين ترانزيستورهاي موجود روي يک تراشه، انرژي را نسبت به ريزپردازنده‌هاي مشابهي که هم‌اکنون در بازار فروخته مي‌شوند به ميزان بيشتري کاهش دهد.

او در اين باره توضيح داد: «ما موفق به ارايه فناوري جديدي شده‌ايم که طي آن کانال‌هاي موجود در ترانزيستور مشکلات مربوط به ولتاژ انرژي را به صورت خودکار برطرف مي‌کنند و نوسانات انرژي را نيز متعادل مي‌سازند. اين اتفاق باعث مي‌شود تا در نهايت به ميزان چشمگيري از مصرف انرژي در ريزپردازنده کاسته شود».

منبع
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آیا دکمه لایک فیس بوک در حال ردیابی شماست؟

آیا دکمه لایک فیس بوک در حال ردیابی شماست؟




بی شک دکمه لایک فیس بوک و دکمه توییت برای توییتر را در بسیاری از سایت و بلاگ ها دیده اید.این روزها کمتر سایتی را پیدا می کنید که این دو دکمه را برای اشتراک گذاری مطالبشان نداشته باشند.اما آیا می دانستید که این دکمه ها جز به اشتراک گذاشتن مطالب با دوستان فیس بوک و دنبال کنندگان در توییتر چه کارهای دیگری نیز می توانند انجام بدهند؟یا به بیانی دیگر در حال انجام دادن چه کار دیگری هستند؟​
این دکمه ها چه کار می کنند؟
وظیفه اصلی دکمه لایک و توییت همان به اشتراک گذاشتن مطالب در توییتر و فیس بوک می باشد. اما آنها بر روی کامپیوتر کاربر کوکی نیز به جای می گذارند.و با این کار به توییتر و فیس بوک این امکان را می دهند تا عادات وب گردی شما را زیر ذره بین داشته باشند.در حقیقت اگر در فیس بوک یا توییتر لاگین کرده باشید و به وب گردی بپردازید و در پی آن از هر سایت یا بلاگی که این دکمه ها را داشته باشد (مثل آی رایت) بازدید کنید ، این شبکه های اجتماعی مطلع خواهند شد.​
و حتی اگر روی این دکمه ها کلیک نکنیم؟
بله! کافی است که شما در ماه اخیر فقط یک بار در توییتر و فیس بوک لاگین کرده باشید تا اطلاعات وب گردی شما جمع آوری شود.برای توقف اینکار شما باید از اکانت خود لاگ اوت کنید.در غیر اینصورت حتی اگر روی آنها کلیک نکنید این دکمه ها مانند ایستگاه های جاسوسی رادیویی همه جا شما را زیر نظر خواهند داشت، فعالیت های شما در وب را ثبت می کنند و این ردیابی را مخابره می کنند.​
این دکمه ها تا چه حد در وب گسترش پیدا کرده اند؟
با توجه به رشد شبکه های اجتماعی ، دکمه ها و ابزارهای آنها نیز متعاقبا در حال فراگیرشدن در وب می باشند.دکمه لایک و توییت سال گذشته به میلیون ها صفحه اینترنتی اضافه شدند.یک سوم از هزار سایت پربازدید دنیا دکمه لایک و یک چهارم و یک پنجم آنها دکمه ای از گوگل و توییت را دارند.​
آیا فیس بوک از این اطلاعات استفاده می کند ؟
فیس بوک ، توییتر و گوگل اذعان می کنند که آنها از این اطلاعات برای ردیابی کاربرانشان استفاده نمی کنند.و آنها می گویند که این اطلاعات به صورت ناشناس ذخیره شده و از این رو امکان مرورمجدد آنها در مورد کاربری خاص وجود ندارد.فیس بوک می گوید که از این اطلاعات تنها برای تقویت تبلیغات هدفدار خود استفاده می کند.فیس بوک به مدت تقریبا طولانی ۳ ماه این اطلاعات را حفظ می کند، گوگل دو هفته ،و توییتر می گوید که از این اطلاعات استفاده نکرده و آنها را سریعا پاک می کند.​
برای به حداقل رساندن این ردیابی چه کار می توان کرد؟
اگر نگران هستید باید بعد از چک کردن فیس بوک و توییت های خود در توییتر از آنها خارج (لاگ اوت) شوید.و برای همین بعدا مجبورید دوباره وارد شوید.به نظر می رسد که این روزها یا باید کمی به خود سختی داد و یا از این موارد مرتبط با حریم خصوصی چشم پوشید.​
منبع : آی رایت​

با تشکر....از گروه پارسیان فان :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
از هر 4 هكر آمريكايي يكي جاسوس اف. بي. آي است​
پليس فدرال آمريكا و سرويس مخفي اين كشور با ارعاب گروهي از كاربران اينترنتي يك ارتش جاسوسي ايجاد كرده است.
به نوشته روزنامه گاردين، از هر چهار هكر آمريكايي يكي از آنان جاسوس پليس فدرال آمريكا (اف.بي. آي) است كه به طور مخفيانه اطلاعات مجرمان اينترنتي را در اختيار آنان قرار مي‌دهند.
يگان‌هاي نظارتي سايبري با تهديد كاربران به زنداني كردن طولاني مدت آنان توانستند ارتش جاسوسي در جامعه هكرها تشكيل دهند. دنياي زير زميني هكرهاي كامپيوتري با حملات سايبري، امنيت دستگاه‌هاي دولتي آمريكا را زير سوال برده است.
حدود 25 درصد از هكرهاي آمريكا از سوي اف. بي. آي جذب شده‌اند كه در صورت سرپيچي و يا خطا از سوي آنان به مجازات‌هاي سنگين گرفتار مي‌شوند.

به عنوان مثال هكري كه اطلاعات را در اختيار "برادلي مانينگ"، سرباز آمريكايي قرار داد و سپس در سايت ويكي ليكس فاش شد، در دادگاه آمريكا محكوم شد.
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ينوکس با ويندوز چه تفاوتى دارد

ينوکس با ويندوز چه تفاوتى دارد

لينوکس چيست؟ لينوکس به خودى خود، يک هسته (Kernel) است. هسته، بخش اصلى سيستم‌عامل را تشکيل مى‌دهد که کار آن کنترل داده‌ها، مديريت حافظه، سخت‌افزار، ورود و خروج داده‌ها و تمامى موارد اصلى سيستم‌عامل مى‌باشد.
همانطور که گفتم، لينوکس به خودى خود سيستم‌عامل به شمار نمى‌رود، بلکه با استفاده از ابزارهايى که پروژه بازمتن (OpenSource) گنو (GNU) براى آن توليد کرده است، تبديل به يک سيستم‌عامل کامل مى‌شود (به همين دليل است که لينوکس را معمولا گنو/لينوکس يا GNU/Linux مى‌نامند) و با اضافه کردن ساير نرم‌افزارهاى بازمتن به آن، مى‌توان از آن در موارد متعددى مانند سرويس‌دهنده‌ه! ا، ايستگاه‌هاى کارى، کامپيوترهاى روى‌ميزى، ابر رايانه‌ها، ابزارهاى صنعتى و پزشکى که داراى سيستم‌هاى درونه‌اى (Embedded) مى‌باشند و... استفاده کرد.
از نظر فنى، لينوکس را مى‌توان نمونه بازمتن سيستم‌عامل يونيکس ناميد. زيرا بر اساس استاندارد POSIX پياده سازى شده و کاملا با آن سازگار است. بنابراين لينوکس را مى‌توان نواده سيستم‌عامل پرسابقه و مستحکم يونيکس دانست که البته خواص خوب آنرا نيز به ارث برده است. اکنون تفاوت‌هاى اصلى لينوکس و ويندوز را با هم مى‌شماريم: لينوکس : سيستم‌عامل آزاد لينوکس يک سيستم عامل آزاد و بازمتن است.
کد منبع آن در اختيار همگان قرار دارد و همه مى‌توانند در کدهاى آن تغيير ايجاد کرده و بنا به نيازشان استفاده کنند. آزاد و در دسترس بودن کدهاى منبع سبب مى‌شود تا بتوانيد از طرز کارکرد دقيق سيستم‌عامل مطلع شويد. شما لينوکس را مى‌توانيد به هر تعداد کپى کرده و بين دوستانتان پخش کنيد. در سمت مقابل، ويندوز يک سيستم‌عامل اختصاصى است که کد منبع آن سرى نگهداشته شده است و براى همگان در دسترس نيست. شما نمى‌توانيد بفهميد که واقعا در زير سيستم‌عامل ويندوزتان چه مى‌گذرد؟ آيا يک برنامه جاسوسى در آن پنهان نشده است؟ بعۡ ?د نيست.
سيستم عامل ويندوز رايگان نبوده و تحت حمايت قانون کپى‌رايت قرار دارد. شما نمى‌توانيد آنرا کپى کرده و پخش کنيد. در صورت اين کار شما خلاف‌کار هستيد و جريمه و مجازات خواهيد شد. (فعلا نه در ايران ولى در ۴-۶ سال آينده بله) لينوکس را به هواپيمايى تشبيه کرده‌اند که هر قسمت از انرا در جايى ساخته‌اند. لينوکس واقعا محصول کشور خاصى نيست. تعداد زيادى از مردم در سرتاسر جهان در حال کار بر روى آن و توسعه آن هستند.
تعداد برنامه نويسانى که روى بخش‌هاى مختلف سيستم‌عامل لينوکس کار مى‌کنند، به حدود ۴۰۰ هزار نفر مى‌رسد، در حالى که تعداد کل برنامه‌نويسان مايکروسافت کمتر از ۱۰۰۰۰ نفر است. همين، تفاوت کيفيت کار را مشخص مى‌کند.
شما با سيستم‌عامل لينوکس آزاد هستيد. لازم نداريد تا از نرم‌افزارهاى اختصاصى استفاده کنيد و تحت انقياد آنها در آييد. لينوکس : سرعت، قدرت، پايدارى همانطور که گفتم، لينوکس نواده سيستم‌عامل يونيکس است. بنابراين ساختار کلى اين سيستم‌عامل کاملا با ويندوز متفاوت است. اين به اين معنى است که مثلا شما نخواهيد توانست برنامه‌هايى که در ويندوز داريد، روى لينوکس اجرا نماييد (البته راه‌هايى وجود دارد – شبيه سازها - ولى در حالت عادى خير). يکى از خواص اصلى سيستم‌عامل‌هاى خانواده يونيکس، پايدارى و استقامت بسيار بالاى آنهاست. اين سيستم‌عامل‌ها به اين راحتى‌ها خراب نشده و به ندرت نياز به بوت مجدد پيدا مى‌کنند. لينوکس‌هايى وجود دارند که شما مى‌توانيد سالها بدون نياز به بوت، از آنها استفاده نماييء ?. در سمت مقابل، حتى جديدترين و پايدارترين سيستم‌هاى ويندوز به اندازه يک موى لينوکس پايدار نيستند. براى بکارگيرى سيستم‌هاى ويندوز به عنوان سرويس دهنده به حافظه و پردازنده‌هاى قويترى نياز داريد و مطمئن باشيد اگر هر هفته آنرا بوت نکنيد، از کار خواهد افتاد! من حدود ۲ سال است با اين سيستم‌عامل کار مى‌کنم. تنها يکبار مجبور شده‌ام بدليل اشکال در کارت صوتى آنرا بوت کنم. (فقط کارت صوتى از کار افتاده بود!) در صورتى که در ويندوز، شما اگر خيلى شانس داشته باشيد، حتما هفته‌اى ۲-۳ مشکل را که منجر به بوت خواهند شد، خواهيد داشت.
معمولا سيستم‌عامل لينوکس به راحتى خراب نمى‌شود و برعکس ويندوز مجبور نيستيد تا آنرا هر چندماه يکبار مجددا نصب کنيد. حتى برخى از انواع لينوکس به نصب «يکبار براى تمامى عمر» مشهور هستند. اين گونه سيستم‌ها را مى‌توانيد حين کار و حتى بدون بوت، به نسخه‌هاى جديدتر ارتقا دهيد. لينوکس : امنيت، امنيت، امنيت امروزه در دنيايى متکى بر فناورى اطلاعات زندگى مى‌کنيم که هر لحظه به خطر افتادن جريان اطلاعات منجر به بروز خسارت‌هاى تجارى جبران ناپذيرى خواهد شد. امروزه همه به دنبال يک سکوى (Platform) امن‌تر براى اجراى برنامه‌هاى کاربردى و سروى‌دهنده‌ها هستند.
لينوکس حرف‌هاى زيادى براى گفتن در سمت امنيت دارد. بسيارى از قابليت‌هاى امنيتى که در ويندوز وجود ندارند و يا فقط با اضافه کردن نرم‌افزارهاى اضافى قابل دسترسى مى‌باشند، بطور درونى و پيش‌گزيده در لينوکس پياده سازى شده‌اند.
لينوکس از ابتدا براى محيط‌هاى شبکه‌اى و چند کاربره طراحى شده است و همين باعث! رعايت مسائل امنيتى از ابتدا در ان شده است، درحالى که ويندوز اينگونه نبوده و درحال حاضر نيز از نظر امنيتى داراى نقاط ضعف فراوانى است. مثلا يک برنامه مخرب با استفاده از همين ضعف‌هاى امنيتى مى‌تواند کل سيستم‌عامل را نابود کند، ولى در صورتى که مورد مشابهى در لينوکس وجود داشته باشد، حداکثر به دايرکتورى خانگى کاربر اجرا کننده آسيب خواهد رسيد، نه کل سيستم‌عامل. اينطور نيست که لينوکس فاقد هر گونه اشکال امنيتى باشد، خير، ولى باز بودن کد منبع آن باعث مى‌شود تا بسيارى از اشکالات امنيتى پيش از ايجاد خسارت و در مراحل توسعه و برنامه نويسى برنامه بر ملا شده و رفع شوند. در صورتى که اشکالى نيز در برنامه‌هاى منتشر شده يافت شود، بدليل موجود بودن کد منبع سريعا برطرف مى‌گردد.
در صورتى که در سيستم عامل ويندوز شما بايد منتظر مايکروسافت بمانيد و بمانيد و بمانيد. سيستم‌عامل ويندوز داراى اشکالات امنيتى بسيارى است که به راحتى هم کشف نمى‌شوند و هنگامى کشف مى‌شوند که خسارات جبران ناپذيرى در اثر حمله از طريق آن ضعف‌هاۡ ? امنيتى رخ دهد که امثال آنرا شاهد هستيم. مى‌توان ادعا کرد که تقريبا هيچ ويروسى براى لينوکس وجود ندارد و اين درحالى است که ساليانه بيش از ۱۰۰۰ ويروس و کرم مختلف براى سيستم‌عامل ويندوز ايجاد مى‌شود. اين بخاطر عدم گسترده بودن لينوکس نيست (حدود ۷۰ درصد از سايت‌هاى وب در جهان بر روى سيستم‌عامل لينوکس و سرويس‌دهنده وب آپاچى درحال اجرا هستند) بلکه بدليل وجود حفره‌هاى امنيتى متعدد ويندوز و سياست انحصار گرايى مايکروسافت است. يعنى چه؟ مايکروسافت طورى رفتار و سياست گذارى کرده است که مشتريان خود را تنها به محصولات خودش عادت دهد.
بسيارى از کاربران ويندوز از اينترنت اکسپلورر و آتلوک براى مر١ ?ر وب و پست الکترونيک استفاده مى‌کنند. من به عنوان يک ويروس نويس، مى‌دانم که اگر ويروسى را براى کاربران ويندوز بنويسم، بر روى کامپيوترهاى ۹۰ درصد آنها اثر خواهد کرد. چون اکثرا از IE و Outlook استفاده مى‌کنند. ولى در لينوکس چطور؟ در لينوکس شما طيف وسيعى از انتخاب و عدم اجبار داريد. من از مرورگر موزيلا استفاده ميکنم. دوستى دارم که Konqueror را ترجيح مى‌دهد. ديگرى از Opera استفاده مى‌کند. من از Kmail استفاده مى‌کنم.
دوستم از Evolution، ديگرى از Pine و بعدى از Mutt و برادرم هم از Mozilla Mail. من فقط مى‌توانم براى يکى از اينها ويروس بنويسم چون روى بقيه کار نخواهد کرد و عملا مى! زان اثر آن انداک خواهد بود. ضمنا هيچيک از ويروس‌هايى که براى ويندوز نوشته شده‌اند، بر روى لينوکس کار نمى‌کنند. لينوکس : تعدد سکوهاى اجرايى لينوکس برخلاف ويندوز بر روى تعداد زيادى از سکوهاى مختلف سخت‌افزارى اجرا مى‌شود و شما حتى قادريد آنرا براى کار بر روى سکوى مورد نظرتان تغيير دهيد. اين قابليت، لينوکس را براى بکارگيرى در سخت‌افزارهاى درونه‌اى (Embedded) بسيار مناسب مى‌سازد. هسته 2.6 لينوکس که بتازگى ارائه شده است، اين امکان را فراهم مى‌سازد تا لينوکس را بر روى دستگاه‌هاى بسيار کوچک و يا ابر رايانه‌هاى بسيار بزرگ اجرا نماييد. اصلا ويندوز مى‌تواند؟ لينوکس : گسترده‌ترين تنوع در کاربرد لينوکس را مى‌توانيد براى انجام وظايف بسيار متعددى بکار بگيريد. از دستگاه چک کردن اتصالات شبکه، ديوار آتش، مسيرياب (Router) شبکه، سرويس‌دهنده‌هاى مختلف مانند وب، بانک اطلاعاتى، فايل، چاپ و...، ميزهاى کار (Desktop)، ايستگاه‌هاى کارى (Workstations) و... سيستم‌عامل لينوکس حتى اين امکان را دارد که از آن بتوان به صورت يک سيستم زنده و پرتابل استفاده کرد. به اين معنى که کل سيستم‌عامل از روى يک ديسک CD اجرا شود و شما آنرا با خودتان جابجا کنيد و ميزکار و تنظيماتتان را همراه خودتان منتقل کنيد. علاوه بر اين، اين قابليت براى رفع اشکال و نمايش آن نيز بسيار مفيد است.

لينوکس : تنوع در انتخاب
بدليل آزاد بودن سيستم‌عامل لينوکس، هر گروه يا موسسه تجارى، يک نسخه خاص از آن که به توزيع يا پخش (Distribution) معروف هستند، منتشر ساخته است. اين توزيع‌هاى مختلف همگى لينوکس هستند، ولى هريک معمولا براى يک يا چند امر خاص مانند سرويس‌دهنده، ديوار آتش، ميزکار و... طراحى شده‌اند و هريک قابليت‌ها و بهينه سازى‌ها خاص خودشان را به کاربران ارائه مى‌کنند. کاربران در اين ميان آزادى انتخاب زيادى داشته و مى‌توانند چيزى که کاملا نيازشان را برطرف مى‌کند، انتخاب کنند. چيزى که در ويندوز نمى‌توان مفهومى براى آن پيدا کرد. لينوکس : سيستم‌عاملى حرفه‌اى لينوکس يک سيستم‌عامل حرفه‌اى است. يعنى ممکن است يک کاربر کاملا غير فنى براى مديريت آن و انجام برخى از تنظيمات سخت‌افزارى دچار مشکل شود و نتواند به راحتى اين کار را انجام دهد. البته برخى از توزيع‌هاى لينوکس اين امور را بسيار راحت (و حتى راحت‌تر از ويندوز) کرده‌اند، ولى با اين حال به طور کلى، لينوکس يک سيستم‌عامل حرفه‌اى است که در عين سادگى، از پيچيدگى‌هاى فنى زيادى برخوردار است. البته تمام کاربران لازم نيست اين امور را بدانند.
مثلا يک کارمند دفترى که امورى مانند تايپ و حسابدارى را با کامپيوترش انجام مى‌دهد، ممکن است از نظر فنى تفاوتى را احساس نکند، ولى لينوکس خوراکى ۴ ساله براى کاربران خوره فراهم مى‌سازد! برخلاف ويندوز، نکات بى‌پايانى براى يادگيرى در لينوکس وجود دارد.
اين سيستم‌عامل ۴ سال به راحتى شما را مشغول خواهد کرد و مى‌توانيد مطمئن باشيد پس از آن بازهم مطالب جديدى براى يادگيرى وجود خواهند داشت! پس خوره‌هاى کامپيوترى از آن لذت وافرى خواهند برد و هرگز آنرا رها نخواهند کرد. برخلاف ويندوز، در لينوکس راحت‌تر هستيد تا بسيارى از کارهاى پيکربندى و سيستمى را از خط فرمان بسيار قدرتمند و عالى آن انجام دهيد. با اينکه براى بسيارى از امور مانند ويندوز ابزارهاى گرافيکى طراحى شده است، يک کاربر حرفه‌اى واقعا از خط فرمان لينوکس لذت خواهد برد. خط فرمان ويندوز را اصلا مى‌توان خط فرمان ناميد؟ لينوکس : بهشت برنامه نويسان! لينوکس را بهشت برنامه نويسان ناميده‌اند. برخلاف ويندوز که اکثر ابزارهاى برنامه نويسى روى آنرا بايد جداگانه نصب و حتى خريدارى نماييد، لينوکس به همراه تمامى ابزارهاى برنامه نويسى مورد نيازتان و با هر زبانى که فکر کنيد ارائه مى‌شود. کافى است آنرا نصب کنيد و کار برنامه نويسى‌تان را با ابزارهاى دلخواهتان شروع کنيد. لينوکس : يک جعبه ابزار کامل لينوکس براى کاربران حرفه‌اى، يک جعبه ابزار کامل به شما مى‌رود که در آن تمامى ابزارهاى مورد نياز مانند برنامه‌هاى اينترنتى، ابزارهاى امنيتى مانند ابزارهاى آزمايش شبکه، ابزارهاى برنامه نويسى، هزاران صفحه کتاب و راهنما در آن پيدا خواهيد کرد. ابزارهايى که در اختيارتان قرار دارد چنان متنوع هستند که مى‌توانيد ۹۰ درصد اطمينان داشته باشيد که پس از نصب آن به چيز ديگرى نياز نخواهيد داشت. لينوکس : يکى از زيباترين دستاوردهاى بشرى لينوکس در سايه همکارى و تبادلات علمى هزاران نفر در سرتاسر جهان ايجاد شده و توسعه يافته است.
اين همکارى چنان گسترده و زيبا بوده و هست، که به سيستم‌عامل لينوکس لقب «زيباترين دستاورد همکارى جمعى بشر» داده شده است. فرهنگ حاکم در جامعه لينوکس و بازمتن، فرهنگ کمک، اشتراک اطلاعات و تلاش براى بهبود هرچه بيشتر محصولات و «انجام هرکارى که از دستت برمى‌آيد» است. هرکس که مى‌خواهد با اين سيستم‌عامل کار کند، بايد تمامى ديدگاه‌ها و عقايد قبلى خود را درباره نرم‌افزارها و سيستم‌عامل کنار گذاشته و با يک ديدگاه جديد و طرز فکر متحول شده وارد دنياى لينوکس شود! ، زيرا با فرهنگ حاکم متفاوتى روبرو خواهد بود. لينوکس نويد دهنده آزادى است.


به نقل از ایران ویج
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
علاوه بر حمله به سایت شرکت‌هایی که از سایت ویکی لیکس حمایت نکردند، این گروه به برخي سايت‌هاي دولتي در کشورهای ایران، مصر و تونس هم حمله كرده بودند.






در اسپانیا سه نفر که به عضویت در گروه هکرهای «انانیمس» یا ناشناس متهم هستند، در شهرهای بارسلونا، والنسیا و آلمریا بازداشت شدند.

به گزارش ايتنا از بي‌بي‌سي، گفته می‌شود این سه نفر در فعالیت‌های این گروه در این کشور دست داشتند.

گروه هکرهای انانیمس، مسئولیت حمله‌های اینترنتی به سایت شرکت سونی، بانک‌های اسپانیایی و حملاتی در دفاع از سایت ویکی لیکس را بر عهده گرفته است.

پلیس اسپانیا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که کامپیوترهایی که از خانه یکی از افراد بازداشت شده ضبط شده در حمله‌های اینترنتی استفاده شده است.

این دستگیری‌ها نتیجه تحقیقاتی بود که از اکتبر سال ۲۰۱۰ آغاز شد.
پلیس سایبری اسپانیا برای شناسایی نشانی از این گروه و یافتن کسانی که فعالیت‌های اعضای این گروه را هماهنگ می‌کردند، میلیون‌ها خط چت یا گفت‌وگوی اینترنتی را بررسی کرد.

برخی از حمله‌های اینترنتی این گروه توسط نرم‌افزاری به نام ال او آی سی انجام می‌شد که با آن سایت‌های مورد هدف با اطلاعات بمباران می‌شد.
سایت‌ پرداخت اینترنتی پی پل، مسترکارد و فروشگاه اینترنتی آمازون با استفاده از این نرم‌افزار مورد حمله قرار گرفتند.

به نظر می‌رسد این نرم‌افزار نمی‌تواند به خوبی هویت کسانی را که از آن استفاده می‌کنند مخفی کند و گفته می‌شود که برخی از اقدامات پلیس علیه این گروه براساس اطلاعاتی بوده که از این نرم‌افزار به دست آمده است.

پیش از دستگیری‌ها در اسپانیا، برخی اعضای گروه انانیمس در بریتانیا، آمریکا و هلند بازداشت شدند.

انانیمس گروهی است که از یک سایت اشتراک عکس به نام فورچن ۴Chan کار خود را آغاز کرد و اعضایش آن را گروهی از «شهروندان اینترنتی نگران» تعریف می‌کنند.

به گزارش ايتنا علاوه بر حمله به سایت شرکت‌هایی که از سایت ویکی لیکس حمایت نکردند، این گروه به برخي سايت‌هاي دولتي در کشورهای ایران، مصر و تونس هم حمله كرده بودند.
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت پلیس فتا راه اندازی می شود
موبنا- معاون تشخیص و پیشگیری پلیس فتا از بهره سازی پلیس سایت فتا خبر داد و اعلام کرد: از این طریق افراد می توانند با پلیسان این حوزه ارتباط مستقیم داشته باشند.
سید محسن میربهرمسی هدف اصلی پلیس فتا را پیشگیری از جرائم سایبری اعلام کرد وگفت: اگر اطلاعات و داده ها ثروت به حساب آیند، سرقت این ثروت جرم محسوب می شود و بر همین اساس پلیس در این زمینه ورود خواهد کرد و آموزش های لازم را در حوزه خانواده، مدارس و مراحل بالاتر می دهد.
وی با بیان اینکه پلیس فتا با هدف بهره گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین مقابله و برخورد با جرایم سایبری در راه اندازی شد، افزود: با توجه به اینکه اقدامات نرم افزاری بر سخت افزاری تقدم دارد بنابراین دراین عرصه تلاش پلیس بر افزایش دانش ، پژوهش ، پیش بینی و پیشگیری از جرائم است.
به گفته وی مردم هنوز با تهدیدات فضای سایبر آشنایی ندارند و باید به وسیله رسانه‌ها آنان را با جرایم مدرن آشنا کرد.
پلیس فتا که مخفف پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات است در کشور آغاز به کار کرد. این واحد پلیسی به جرایم سایبری می‌پردازد. این پلیس با توجه به سند راهبردی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات، برنامه پنجم توسعه و سیاست‌های کلی نظام در بخش شبکه و اطلاع‌رسانی ایجاد شده است. براساس این سند دو تکلیف به نیروی انتظامی واگذار شده؛ یکی ایجاد پلیس فتا و دیگری ایجاد مرکز تشخیص جرایم
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قلیان میوه ای USB هم به لطف چینی ها وارد شد.

قلیان میوه ای USB هم به لطف چینی ها وارد شد.

سلام.............
قلیان میوه ای USB هم به لطف چینی ها وارد شد.
:eek::eek::eek:



این قلیان به جای ذغال از کابل خروجی بدنه خود بهره می برد که به پورت یو اس بی و یا به آداپتور مخصوص که همراه این مجموعه می باشد وصل می شود. سپس المنت موجود در سر قلیان گرم شده تا به دمای معمول برسد در آنصورت قابل استفاده میشود یعنی تقریبا ۳۰ ثانیه. لازم به ذکر است که تنباکو بصورت معمولی گذاشته می شود و همینطور این موضوع راجع به آب هم اینگونه است.:surprised::surprised::surprised:
گفتنی است این قلیان محصول کشور چین است که از دبی وارد می شود. قیمت خرید این قلیان در دبی تقریبا ۴۰ هزار تومان است.:cry::cry::cry:

حالا کی پایه هستش؟؟؟
آخر هفته خونه ما!!!!!!!!!!!!
با تشکر....
 

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.............
قلیان میوه ای USB هم به لطف چینی ها وارد شد.
:eek::eek::eek:



این قلیان به جای ذغال از کابل خروجی بدنه خود بهره می برد که به پورت یو اس بی و یا به آداپتور مخصوص که همراه این مجموعه می باشد وصل می شود. سپس المنت موجود در سر قلیان گرم شده تا به دمای معمول برسد در آنصورت قابل استفاده میشود یعنی تقریبا ۳۰ ثانیه. لازم به ذکر است که تنباکو بصورت معمولی گذاشته می شود و همینطور این موضوع راجع به آب هم اینگونه است.:surprised::surprised::surprised:
گفتنی است این قلیان محصول کشور چین است که از دبی وارد می شود. قیمت خرید این قلیان در دبی تقریبا ۴۰ هزار تومان است.:cry::cry::cry:

حالا کی پایه هستش؟؟؟
آخر هفته خونه ما!!!!!!!!!!!!
با تشکر....

خدا این چینیا رو از ما نگیره!!!!!!!!
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
مایکروسافت نوجوان ۱۴ ساله هکر را استخدام کرد






جیک نام این نوجوان ۱۴ ساله است که جوان ترین کارمند مایکروسافت محسوب میشود. نوجوان هکری که توانست سرور بازی Call of Duty را هک کند. ‏

مایکروسافت ابتدا تصور کرد که این حمله در ادامه حملاتی است که به سرورهای سرویس پلی استیشین سونی شده است. اما بعدا متوجه شد که این هک کار یک نوجوان ایرلندی به نام جیک بوده (نام خانوادگی اش اعلام نشده است) که از خانه شان در دوبلین سرورهای بازی را هک کرده است. ‏

مایکروسافت تصمیم گرفت به جای شکایت از این نوجوان آن را به همکاری دعوت کند تا هم به او آموزش بدهد و هم از استعداد اش استفاده کند. مشابه این اتفاق برای شرکت سونی هم رخ داده بود اما این شرکت تصمیم گرفت مشکل را در دادگاه حل کند. اما به نظر میرسد که تصمیم مایکروسافت درست تر بوده است. ‏

حالا کافی است تصور کنید این نوجوان با کمک مایکروسافت چند سال دیگر چه کارهایی خواهد کرد...

:warn::warn::warn:
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسئولین ناسا؟؟؟؟ ایرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مسئولین ناسا؟؟؟؟ ایرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناسا مال امریکا هست یا ایران؟
تعجب نکنید؛ چون هیچ ادعایی در کار نیست و قرار هم نیست ناسا به ایران اسباب کشی کند اما مرور گوشه ای از لیست ایرانیان فعال در نــاسا گویای حق آب و گل داشتن ایرانی ها در آن سازمان فضایی بزرگ هست که جای بسی تامل دارد ...

پروفسور محمد جمشیدی، مدیر برنامه های داخلی ایستگاه فضایی ناسا
و همچنین مدیر کنترل تکنیک ایستگاه فضایی ناسا
فیروز نادری، مدیر برنامه اجرایی سیاره مریخ در ایستگاه فضایی ناسا
حمید برنجی، عضو پژوهشگران ایستگاه فضایی ناسا
قاسم اسرار، عضو هیئت مدیره ایستگاه فضایی ناسا
کاظم امیدوار، عضو پژوهشگران ایستگاه فضایی ناسا
رضا غفاریان، مهندس لابراتوار نیرو محرکه جت ایستگاه فضایی ناسا
پروفسور پرویز معین، رئیس موسسه مرکزی تحقیقاتی دانشگاه ناسا در آمریکا
پروفسور صمد حیاتی، عضو هیئت مدیره ایستگاه فضایی ناسا
خانم آزاده تبازاده، دانشمند ارشد فیزیک ایستگاه فضایی ناسا
عبد الحمید کریمی، فعالیت در بخش ساخت موشک های فضایی در ناسا
خانم دکتر مقدم، فعالیت در آزمایشگاه پیشرانش جت بر روی رادارها در ناسا

در گزارش ها آمده ؛ حدود 70 الی 80 ایرانی در ناسا فعالیت دارند و طبق آخرین آماری که گرفته شده و در روزنامه space چاپ شده 43 درصد از کادر پژوهشی ناسا از پژوهشگران ایرانی می باشند!

باید به این مساله افتخار کنیم یا به خاطر از دست دادن این همه استعداد تاسف بخوریم؟!
یا اینکه باید افسوس بخوریم که ایکاش دلیلی بر فرار مغزها وجود نداشت ؟!
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
چگونه از خستگی چشمها در برابر کامپیوتر جلوگیری کنیم؟

چگونه از خستگی چشمها در برابر کامپیوتر جلوگیری کنیم؟


‏ امروزه بسیاری از ما ساعات کاری خود را مقابل صفحه مانیتور سپری می کنیم و وقتی به خانه می رسیم هم خستگی تن خود را جلوی صفحه تلوزیون (یا مجددا مانیتور کامپیوتر) به در می کنیم، اما با خستگی چشمهایمان چه کنیم؟ ‏

خستگی و حتی درد چشمها در برابر مانیتور یکی از شایعترین مشکلاتی است که کاربران کامپیوتر با آن مواجه اند. مساله ای که بعضی وقتها ممکن است حتی مانع از فعالیت عادی و یا خوابیدن هم بشود. شاید شما هم قبلا گرفتار چنین مشکلی شده اید و حتی به دنبال راه حلی برای آن هم گشته اید. اما چه کار باید کرد؟ ‏

اولین کار این است که "خستگی چشمها" را بشناسیم. یا آنگونه که این روزها مرسوم است: خستگی چشمها را از نو تعریف کنیم! ‏

شناخت "خستگی چشمها"
تشخیص علائم خستگی چشمها بسیار آسان است، اما چیزی که کمی سخت است، یافتن ارتباط بین این علائم و خستگی چشمهاست. چون این علائم بسیار غیراختصاصی و رایج هستند. مثلا سردرد، احساس سنگینی سر، سرگیجه یا پرش عضلات اطراف چشم و پلک می تواند نشانه ای از خستگی چشم باشد. همچنین ممکن است درد و سوزش چشمها (حتی وقتی که چشمها را می بندیم) و احساس سنگینی چشم و حتی تهوع هم علامت خستگی چشم باشند. ‏

اما مساله این است که ما بیشتر اوقات به جای توجه به این علائم که چشم برای ما می فرستد، آنها را تقصیر کم خوابی یا استرس کار و خستگی روزمره می دانیم و اهمیتی برای آنها قائل نمی شویم. ‏

چطور از دست خستگی چشم خلاص شویم؟
به چشمهایتان زنگ تفریح بدهید: بعضی وقتها بلند شدن از جلوی کامپوتر خیلی سخت است اما بهتر است هر نیم ساعت که با کامپیوتر کار می کنید، چند دقیقه ای به چشمانتان استراحت بدهید، بروید و یک نوشیدنی برای خودتان بیاورید. با کسی که قرار است پروژه ای را تحویلش بدهید کمی تلفنی صحبت کنید. از پنجره به بیرون نگاهی بیندازید یا هر کار دیگری که مستلزم نگاه کردن به صفحه مانیتور نباشد انجام بدهید. چشم شما قدرشناسی خود را نشان خواهد داد و کمتر بهانه خواهد گرفت. ‏

از نرم افزارها ها برای یادآوری استفاده کنید:
تعداد زیادی از اپلیکیشن های یادآور سلامت برای گیکهای محترم عرضه شده اند. مثلا: Awareness, WorkRave, Time Out, و ProtectYourVision. کار همه آنها این است که گاه به گاه به شما یاد آوری می کنند که این اطراف چیزی غیر از مانیتور و کامپیوتر هم هست و بهتر است لحظاتی به چشمان خود استراحت بدهید. ‏

قانون 20-20-20
برای بخاطر سپاری بهتر و رفع خستگی چشمها، عده ای قانون 20-20-20 را پیشنهاد می کنند که به این صورت بیان می شود. هر 20 دقیقه، 20 ثانیه به جایی در 20 قدمی خود نگاه کنید (این 20 قدم چیزی حدود 6-7 متر می شود) اما من ترجیح می دهم این قانون را به این صورت اصلاح کنم: هر 20 دقیقه 20 ثانیه به فاصله دور نگاه کنید و 20 قدم هم راه بروید. اینطوری هم از خستگی چشمها در امان خواهید بود و هم درد کمر و کتف و شانه ها کمتر به سراغتان می آید. چون توصیه شده است که بعد از مدتی نشستن، بهتر است چند قدم راه بروید. ‏

چشمها را باید شست: ‬ ‏
بله چشمها را باید شست، البته خود چشم بلد است این کار را انجام بدهد. پلک زدن مرتب، عمل شستشوی چشم را با استفاده از ماده پاک کننده و محافظ فوق العاده ای به نام اشک انجام می دهد. اما متاسفانه وقتی به شدت به چیزی خیره شده اید (مثلا یه صفحه مانیتور) دفعات پلک زدن بسیار کم می شوند و این چیزی است که اصلا خوب نیست و بعد از مدتی ممکن است اشک کاربر محترم را در بیاورد. بهتر است گهگاه چشمانتان را برای چند ثانیه ببندید یا چند بار عمدا پلک بزنید. ‏

عادت های خوب برای چشم:
وقتی شروع به استفاده از قانون 20-20-20 کردید، سعی کنید اینکار را مرتب انجام دهید. در ضمن می توانید این قانون را طوری اصلاح کنید که با شرایط شما سازگارتر باشد. ادامه دار بودن این استراحت بسیار مفیدتر از انجام دقیق آن هر 20 دقیقه یکبار است. ‏

همچنین بهتر است نور صفحه نمایش را متناسب با شرایط خودتان و روشنایی محیط تنظیم کنید. بعضی نرم افزارها مانند Flux می توانند کار تنظیم روشنایی صفحه در طول روز را برایتان انجام دهند. همچنین بهتر شدن شرایط زیستی محیط کار شما نظیر تنظیم روشنایی و تهویه مناسب و حتی دکوراسیون و رنگ بندی خوب؛ می تواند تاثیر زیادی در بهبود سلامت بدن و چشمهایتان داشته باشد. حتی یک تغییر کوچک هم می تواند کمک بزرگی باشد. ‏

نهایتا اینکه، بهتر است در غیر از ساعات کاری استفاده از صفحه نمایش را محدود کنید. دل کندن از تکنولوژی اطلاع رسانی خیلی سخت است ولی یک قدم زدن معمولی می تواند در سلامت و روحیه شما تاثیری بگذارد که به چند دقیقه دوری از صفحه مانیتورتان می ارزد. ‏
 

venus4164

عضو جدید
جلوگیری ازخستگی چشم دربرابر کامپیوتر

جلوگیری ازخستگی چشم دربرابر کامپیوتر



امروزه بسیاری از ما ساعات کاری خود را مقابل صفحه مانیتور سپری می کنیم و وقتی به خانه می رسیم هم خستگی تن خود را جلوی صفحه تلوزیون (یا مجددا مانیتور کامپیوتر) به در می کنیم، اما با خستگی چشمهایمان چه کنیم؟ ‏

خستگی و حتی درد چشمها در برابر مانیتور یکی از شایعترین مشکلاتی است که کاربران کامپیوتر با آن مواجه اند. مساله ای که بعضی وقتها ممکن است حتی مانع از فعالیت عادی و یا خوابیدن هم بشود. شاید شما هم قبلا گرفتار چنین مشکلی شده اید و حتی به دنبال راه حلی برای آن هم گشته اید. اما چه کار باید کرد؟ ‏

اولین کار این است که "خستگی چشمها" را بشناسیم. یا آنگونه که این روزها مرسوم است: خستگی چشمها را از نو تعریف کنیم! ‏


شناخت "خستگی چشمها"
تشخیص علائم خستگی چشمها بسیار آسان است، اما چیزی که کمی سخت است، یافتن ارتباط بین این علائم و خستگی چشمهاست. چون این علائم بسیار غیراختصاصی و رایج هستند. مثلا سردرد، احساس سنگینی سر، سرگیجه یا پرش عضلات اطراف چشم و پلک می تواند نشانه ای از خستگی چشم باشد. همچنین ممکن است درد و سوزش چشمها (حتی وقتی که چشمها را می بندیم) و احساس سنگینی چشم و حتی تهوع هم علامت خستگی چشم باشند. ‏

اما مساله این است که ما بیشتر اوقات به جای توجه به این علائم که چشم برای ما می فرستد، آنها را تقصیر کم خوابی یا استرس کار و خستگی روزمره می دانیم و اهمیتی برای آنها قائل نمی شویم. ‏


چطور از دست خستگی چشم خلاص شویم؟ ‏
به چشمهایتان زنگ تفریح بدهید: بعضی وقتها بلند شدن از جلوی کامپوتر خیلی سخت است اما بهتر است هر نیم ساعت که با کامپیوتر کار می کنید، چند دقیقه ای به چشمانتان استراحت بدهید، بروید و یک نوشیدنی برای خودتان بیاورید. با کسی که قرار است پروژه ای را تحویلش بدهید کمی تلفنی صحبت کنید. از پنجره به بیرون نگاهی بیندازید یا هر کار دیگری که مستلزم نگاه کردن به صفحه مانیتور نباشد انجام بدهید. چشم شما قدرشناسی خود را نشان خواهد داد و کمتر بهانه خواهد گرفت. ‏



از نرم افزارها برای یادآوری استفاده کنید: ‏
تعداد زیادی از اپلیکیشن های یادآور سلامت برای گیکهای محترم عرضه شده اند. مثلا: Awareness, WorkRave, Time Out, و ProtectYourVision. کار همه آنها این است که گاه به گاه به شما یاد آوری می کنند که این اطراف چیزی غیر از مانیتور و کامپیوتر هم هست و بهتر است لحظاتی به چشمان خود استراحت بدهید. ‏


قانون 20-20-20
برای بخاطر سپاری بهتر و رفع خستگی چشمها، عده ای قانون 20-20-20 را پیشنهاد می کنند که به این صورت بیان می شود. هر 20 دقیقه، 20 ثانیه به جایی در 20 قدمی خود نگاه کنید (این 20 قدم چیزی حدود 6-7 متر می شود) اما من ترجیح می دهم این قانون را به این صورت اصلاح کنم: هر 20 دقیقه 20 ثانیه به فاصله دور نگاه کنید و 20 قدم هم راه بروید. اینطوری هم از خستگی چشمها در امان خواهید بود و هم درد کمر و کتف و شانه ها کمتر به سراغتان می آید. چون توصیه شده است که بعد از مدتی نشستن، بهتر است چند قدم راه بروید. ‏


چشمها را باید شست: ‬ ‏
بله چشمها را باید شست، البته خود چشم بلد است این کار را انجام بدهد. پلک زدن مرتب، عمل شستشوی چشم را با استفاده از ماده پاک کننده و محافظ فوق العاده ای به نام اشک انجام می دهد. اما متاسفانه وقتی به شدت به چیزی خیره شده اید (مثلا یه صفحه مانیتور) دفعات پلک زدن بسیار کم می شوند و این چیزی است که اصلا خوب نیست و بعد از مدتی ممکن است اشک کاربر محترم را در بیاورد. بهتر است گهگاه چشمانتان را برای چند ثانیه ببندید یا چند بار عمدا پلک بزنید. ‏


عادت های خوب برای چشم: ‏
وقتی شروع به استفاده از قانون 20-20-20 کردید، سعی کنید اینکار را مرتب انجام دهید. در ضمن می توانید این قانون را طوری اصلاح کنید که با شرایط شما سازگارتر باشد. ادامه دار بودن این استراحت بسیار مفیدتر از انجام دقیق آن هر 20 دقیقه یکبار است. ‏
همچنین بهتر است نور صفحه نمایش را متناسب با شرایط خودتان و روشنایی محیط تنظیم کنید. بعضی نرم افزارها مانند Flux می توانند کار تنظیم روشنایی صفحه در طول روز را برایتان انجام دهند. همچنین بهتر شدن شرایط زیستی محیط کار شما نظیر تنظیم روشنایی و تهویه مناسب و حتی دکوراسیون و رنگ بندی خوب؛ می تواند تاثیر زیادی در بهبود سلامت بدن و چشمهایتان داشته باشد. حتی یک تغییر کوچک هم می تواند کمک بزرگی باشد. ‏

نهایتا اینکه، بهتر است در غیر از ساعات کاری استفاده از صفحه نمایش را محدود کنید. دل کندن از تکنولوژی اطلاع رسانی خیلی سخت است ولی یک قدم زدن معمولی می تواند در سلامت و روحیه شما تاثیری بگذارد که به چند دقیقه دوری از صفحه مانیتورتان می ارزد.
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جدیدترین ویروس مخرب سال۲۰۱۱



در روزهای آتی،هیچ ایمیلی را با موضوع Black in the White House باز نکنید ،.این پیغام ویروسی است که مشعل المپیکی را روشن میکند و کلیه اطلاعات درایو C شمار ا از بین میبرد.این ویروس ممکن است از طرف (با نام) یکی از افراد شناخته شده در لیست آدرسهایتان به شما برسد. .اگر پیغامی با موضوع Black in the White House حتی از یکی از دوستان دریافت کردید آن را باز نکرده پاک کنید بخصوص کسانی که از outlook استفاده می کنند با دیدن نام این ایمیل ابتدا Option پیش Preview را خاموش کرده و بلافاصله ایمیل را پاک کرده و سیستم را ریستارت کنید.این بدترین ویروس معرفی شده توسط CNN است.این ویروسی است که اخیرا شناسایی شده و توسط مایکروسافت در ردیف مخربترین ویروسها دسته بندی شده است. این ویروس توسط McAfee شناسایی و تا کنون راه حلی برای آن پیدا نشده است.این ویروس به راحتی هارد دیسک شما را یعنی مکانی که اطلاعات حیاتی ذخیره شده است را نابود میکند.



به نقل از :::: http://www.activesite.ir/?p=198
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جاروبرقی با پورت USB

جاروبرقی با پورت USB

سلام...
آخرین دستاورد بشر در زمینه ی تویل وسایل همراه نیز ساخته شد....
7.jpg

همانظور که مشاهده می کنید این جارو برقی کاملا همراه بوده و احتیاج به برق خاصی نداره...
با تشکر...
 

salam.6864

عضو جدید

محققان دانشگاه استنفورد موفق به اختراع یک باتری لیتیوم یونی شفاف شده‌اند که از قابلیت انعطاف بالایی برخوردار است.






به گزارش ایتنا به نقل از خبرگزاری دانشجویان، این ابداع از لحاظ هزینه با باتری‌های معمولی کنونی قابل مقایسه بوده و از پتانسیل فراوانی برای کاربردی در الکترونیک خانگی برخوردار است.

شرکت‌های زیادی تاکنون توانسته‌اند با موفقیت ابزارهای تا حدی شفاف مانند قاب عکسهای دیجیتال و تلفن همراه با صفحه کلید شفاف تولید کنند؛ با این حال خوانندگان کتاب الکترونیکی یا تلفن‌های همراه به دلیل یک قطعه گمشده جورچین بیشتر در عرصه هنر مفهومی باقی مانده‌اند.

از آنجایی که مواد فعال در باتری‌ها را در حال حاضر نمی‌توان به صورت شفاف ساخته یا با جایگزین‌های شفاف تغییر داد، ‌محققان دریافتند که باید راهی برای ساخت نوعی باتری پیدا کنند که اجزای غیرشفاف آن به قدری کوچک باشند که با چشم غیرمسلح دیده نشوند.

این محققان یک چارچوب شبکه‌ مانند برای الکترودهای باتری ساختند که هر خط در این شبکه از عرضی برابر با ۳۵ میکرون برخوردار است. نور از میان فواصل شفاف خطوط شبکه که بسیار نازک هستند می‌گذرد و تمام این شبکه را شفاف نشان می‌دهد.

آن‌ها برای اجرایی کردن این ایده سه مرحله فرآیند را پشت سر گذاشتند. ابتدا اینکه از آنجائیکه مواد عادی مانند مس یا آلومینیوم قابل استفاده نبودند، ‌ آن‌ها جایگزین‌های دیگر پیدا کردند. این محققان برای جایگزینی این عناصر از یک ترکیب ارزان شفاف و تا حدی لاستیکی مانند موسوم به «پلی ‌دی متیل‌ سیلوکسان» (PDMS) استفاده کردند.

آن‌ها PDMS را برای ایجاد تراشه‌های شبکه مانند در قالبهای سیلیکونی ریختند. یک غشای فلزی بر روی ترانشه‌ها تشکیل شده و یک لایه رسانا به دست آمد. آن‌ها سپس یک محلول آبکی حاوی مواد الکترود ریز ابعاد نانو را داخل این ترانشه‌ها قرار دادند.

در گام بعدی، محققان یک ماده خاص شفاف ساختند که بین الکترود‌ها قرار می‌گرفت. آن‌ها یک ژل الکترولیت را اصلاح کردند تا دو وظیفه الکترولیت و جداساز را انجام دهد. از آنجایی که جداسازهای موجود در باتری‌های کنونی غیرشفاف هستند، ‌این کار گامی اساسی محسوب می‌شد.

آن‌ها در انت‌ها یک لایه الکترولیت را درمیان الکترود‌ها قرار دادند.

تن‌ها محدودیت موجود این نوع باتری این است که باتری‌های شفاف از قدرتی برابر با نیمی از قدرت باتری‌های لیتیوم یونی برخوردار است؛ اما محققان امیدوارند که پیشرفت در علم مواد بتواند حجم انرژی باتری شفاف را توسعه دهد.
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Nvidia قدرتمندترين محصول گرافيكي موبايل خود را معرفي كرد



شركت Nvidia قدرتمندترين GPU خود براي سيستم‌هاي موبايل را معرفي كرد. محصول جديد يعني GeForce GTX 580M مبتني بر تراشه گرافيكي GF114 است كه اجازه مي‌دهد دستيابي به عملكرد ممتاز و همچنين مجموعه ويژگي‌هاي دسكتاپ روي يك نوت‌بوك امكان‌پذير شود. Alienware اولين شركتي است كه از اين پردازنده گرافيكي در لپ‌تاپ‌هاي M17x و M18x بهره مي‌گيرد.
Rene Haas مديركل محصولات نوت‌بوك در شركت Nvidia مي‌گويد: «بهترين پشتيباني از بازي‌ها، بهترين ويژگي‌هاي بازي‌ها و بهترين عملكرد بازي‌ها كه تاكنون در هر ابزاري قابل دستيابي بوده، با GeForce GTX 580M امكان‌پذير خواهد شد. با چنين قدرتي شما مي‌توانيد تمام گزينه‌ها را در بالاترين سطح ممكن تنظيم كنيد».
GeForce GTX 580M مبتني بر نسخه موبايل تراشه گرافيكي GF114 (مورد استفاده در كارت‌هاي GeForce GTX 560 Ti) است كه با استفاده از فناوري 40 نانومتري توليد مي‌شود. اين پردازنده به 384 پردازنده جريان، 64 واحد بافت، 32 Back End رندر، 9 موتور tessellation و همچنين يك كنترلر حافظه 256 بيتي مجهز است.
به نقل از مجله عصر شبکه....
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شركت ایسوس به تازگي يك درايو ‌نوري خارجي را به بازار ارايه كرده است كه قابليت پخش وضبط ديسك‌هاي نوري Blu-ray سه‌بعدي را دارد. با ارايه اين درايو ‌نوري خارجي که BW-12D1S-U نام دارد، شركت ایسوس توانست پيشتازي خود را در زمينه ساخت درايو‌هاي نوري Blu-ray تثبيت كند و فاصله خود را با ديگر رقبا افزايش دهد. اين درايو ‌نوري كه به‌عنوان سريع‌ترين درايو ‌نوري Blu-ray با قابليت ضبط در دنيا شناخته مي‌شود، علاوه بر سرعت بالا و امكان ضبط روي ديسك‌هاي نوري مختلف از طراحي خاصي برخوردار است كه در كمتر محصولي از اين دست ديده مي‌شود. طراحي اين محصول به‌گونه‌اي است كه توانسته نشان‌هاي طراحی iF را در سال‌هاي 2010 و 2011 و نشان Taiwan Excellence را در سال 2011 از آن خود كند.
ایسوس براي ارتباط بي‌وقفه و سريع BW-12D1S-U به كامپيوتر از پورت USB نسخه سه استفاده كرده است كه اين موضوع باعث مي‌شود در زماني كه قصد ضبط اطلاعات با سرعت 12X را روي ديسك‌هاي نوري Blu-ray داريد ديگر ديسك‌ نوري شما به علت وقفه در انتقال اطلاعات دچار مشكل نشود. البته ایسوس براي تكميل كار خود و كاهش خطاي ضبط اطلاعات از فناوري به نام OPSم (Optical Tuning Strategy)‌ استفاده كرده است كه بر ‌اساس شرايط موجود توان پرتو‌هاي ليزري كه از اپتيكال درايو‌نوري خارج مي‌شود را مديريت خواهد كرد. همچنین در اين درايو‌ نوري يك نسخه از نرم‌افزار Power DVD نسخه ده ارايه مي‌شود كه از فناوري Magic cinema پشتيباني مي‌كند. با وجود اين فناوري علاوه بر امكان تماشاي ديسك‌هاي‌ نوري سه بعدي قادر خواهيد بود با استفاده از يك كليد تصاوير دو ‌بعدي را به صورت سه‌بعدي مشاهده كرده و از ديدن آن در كامپيوتر خود لذت ببريد. البته در اين ميان نبايد از تاثير وجود فناوري‌هاي Dolby Digital EX و DTS-HD 5.1 چشم‌پوشي كرد.
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]تازه هایی از دنیای علم و فناوری

[/h]هندی کم جدید سونی با قابلیت ویدیو پروژکتور
هندی کم ها دوربین های فیلمبرداری کوچک و آماتوری برای فیلمبرداری و ثبت لحظات زندگی است که در این چند ساله امکانات و قابلیت های جدیدی توسط شرکت های سازنده آن به این دستگاه اضافه شده است. برای دیدن ویدیوهای گرفته شده دوراه بیشتر نیست یکی دیدن در خود دستگاه هندی کم و آن هم در سایزی کوچک که شاید زیاد جذاب نباشد اما کار راه انداز هست. راه دوم صبر کردن تا رسیدن به منزل و انتقال آن به کامپیوتر یا دستگاه پخش ویدیو و تماشای آن. اما سونی که یکی از بهترین برندها در این زمینه می باشد راه سومی هم برای دارندگان هندی کم های خود قرار داده و آن دیدن از طریق هندی کم بواسطه ویدیو پروژکتور است.

هندی کم HDR-PJ50 سونی این قابلیت را دارد تا فیلم ها را از طریق پروژکتور و بر روی پرده یا دیوار تماشا کرد.​

این مدل سونی قابلیت فیلمبرداری با کیفیت HD را دارا می باشد و برای ذخیره فیلم یا عکس مجهز به هارد دیسک 220 گیگابایتی شده است. این هندی کم دارای 12X زوم بوده و تقویت کننده صدا جهت کیفیت بالاتر را داراست.
HDR-PJ50 علاوه بر فیلمبرداری امکان عکسبرداری با کیفیت 7.1 مگاپیکسل را دارد. پروژکتور این دستگاه دقیقا پشت LCD آن تعبیه شده و می تواند تا فاصله سه متری تصاویر را به اندازه 60 اینچ به نمایش گذارد.

[h=2]ماوس چندلمسی MA-Touch1 کمپانی Sanwa
[/h]

کمپانی ژاپنی Sanwa یک ماوس چندلمسی بیسیم جدید را عرضه کرده است:
ماوس تخت و باریک MA-TOUCH1 این ماوس چرخش (scrolling) چهارجهتی و حرکت دوانگشتی را پشتیبانی می کند. این ماوس با یک گیرنده کوچک USB عرضه می شود.

ماوس MA-TOUCH1 به رنگهای مشکی، قرمز، نقره ای و سفید در دسترس است و بهای آن 6090 ین می باشد.

[h=2]کوچکترین خودروی خورشیدی جهان
[/h]
تولید خودروهای خورشیدی بدلیل اینکه انرژی حرکتی خود را از نور خورشید و بواسطه پنل های خورشیدی می گیرند و از انرژی ارزان و سبز استفاده می کنند بسیار مورد توجه خودروسازان است هرچند هنوز قدرت و شتاب لازم خودروهای دارای سوخت بنزینی را ندارند.

چنانچه شما هم مایل به کار در این زمینه باشید لازم نیست هزینه های هنگفتی کنید یک وسیله چهارچرخه که پنلی خورشیدی به آن متصل باشد می تواند یک خودروی خورشیدی ساخت دست شما باشد. کوچکترین خودروی خورشیدی جهان در واقع چهارچرخه ای است به طول 1.3 اینچ که کار خاصی انجام نمی دهد و در حمل بار و مسافر نمی توان از آن استفاده کرد و شاید بتوان در مسابقاتی از این دست شرکت داده شود.

چنانچه شما هم علاقه مند به ساخت خودروهای خورشیدی باشید به همین سادگی می توانید خودروی مینیاتوری خود را بسازید تنها کافیست آستین های خود را بالا بزنید.

[h=2]هوشمندترین قلم دنیا
[/h]
تصور کنید که سر کلاس درس نشسته‌اید و در حال یادداشت برداشتن از حرف‌های استاد و جزوه‌نویسی هستید، حالا تصور کنید که بتوانید در هنگام مرور درس، همراه دیدن نوشته‌هایتان، حرف‌های استاد را به صورت همزمان بشنوید. LiveScribe همین کار را البته به صورت کامل‌تری ممکن کرده است.
این شرکت‌های قلم‌های ویژه‌ای ساخته است که می‌توانند صدای اطراف را به همراه دست‌نوشته شما ضبط کنند.

هر وقت اراده کردید می‌توانید نوشته‌تان را به صورت سینک شده با صدای ضبط شده مرور کنید.
هیجان‌انگیزتر اینکه، این صداها و دست‌نوشته‌ها را می‌توانید هر وقت خواستید با نرم‌افزار همراه این قلم مرور کنید یا اصلا به دوستانتان بدهید تا با نسخه دهم Adobe Reader ببینند. نسخه سینک‌شده نوشتار و صدای ضبط شده اصطلاحا Pencast نامیده می‌شود و کاربران این گجت جالب می‌توانند آن را از طریق موبایل‌ها،توییتر یا Evernote به اشتراک بگذارند.
LiveScribe دست‌نوشته‌ها را قابل جستجو می‌کند.

بیایید نگاهی به جدیدترین قلم این شرکت بیندازیم. مثل همه قلم‌های دیگر این قلم هم مخزن جوهر دارد که قابل تعویض است. این قلم دو مدل، 4 و 8 گیگی دارد که می‌توانند به ترتیب 400 و 800 ساعت صدا ضبط کنند. قلم، اسپیکر و میکروفنی با کیفیت خوب دارد.
در بالای قلم هم یک نمایشگر OLED کوچک، محل اتصال هدفون و یک رابط میکرو USB قرار دارد. این قلم دیجیتال، 36 گرم وزن دارد و یک باطری لیتیومی قابل شارژ دارد، از طریق نرم‌افزاری به نام Livescribe Desktop کاربر می‌تواند همه یادداشت‌هایش را ببیند و در آنها جستجو کند یا آنها را به فرمت PDF یا به صورت Pencast دربیاورد.
 

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال
نشست تخصصی تکنولوژی میکرو کامپیوتر ها در واحد علوم و تحقیقات

نشست تخصصی تکنولوژی میکرو کامپیوتر ها در واحد علوم و تحقیقات

آنا:نشست تخصصی تکنولوژی میکرو کامپیوتر ها با حضور استاد دانشگاه جورجیا آمریکا و دانشجویان واحد علوم و تحقیقات تهران دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
به گزارش آنا،دکتر حمید رضا عرب نیا استاد دانشگاه جورجیا آمریکا در این نشست تخصصی گفت: رشته ای که دیتا را به information تبدیل می کند ، رشته ای است که مقاله های زیادی درباره آن چاپ شده اما کارهای تحقیقاتی کمی روی آن صورت گرفته است.

وی ادامه داد: موفقیت در رشته های مهندسی پزشکی و داروسازی بسیار چشمگیر بوده است و اگر سوپر کامپیوترها پاسخگوی نیازها و مجهولات فعلی در این رشته ها باشد ، می تواند داروهایی برای زیست بدن در شرایط بحرانی بسازد .

عرب نیا افزود : بیشتر پیشرفت های بشر در طی 10 سال گذشته مدیون وجود رایانه ها بوده است .

در این نشست تخصصی جلسه پرسش و پاسخی میان دانشجویان و دکتر عرب نیا برگزار شد.

آنا:نشست تخصصی تکنولوژی میکرو کامپیوتر ها با حضور استاد دانشگاه جورجیا آمریکا و دانشجویان واحد علوم و تحقیقات تهران دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
به گزارش آنا،دکتر حمید رضا عرب نیا استاد دانشگاه جورجیا آمریکا در این نشست تخصصی گفت: رشته ای که دیتا را به information تبدیل می کند ، رشته ای است که مقاله های زیادی درباره آن چاپ شده اما کارهای تحقیقاتی کمی روی آن صورت گرفته است.

وی ادامه داد: موفقیت در رشته های مهندسی پزشکی و داروسازی بسیار چشمگیر بوده است و اگر سوپر کامپیوترها پاسخگوی نیازها و مجهولات فعلی در این رشته ها باشد ، می تواند داروهایی برای زیست بدن در شرایط بحرانی بسازد .

عرب نیا افزود : بیشتر پیشرفت های بشر در طی 10 سال گذشته مدیون وجود رایانه ها بوده است .

در این نشست تخصصی جلسه پرسش و پاسخی میان دانشجویان و دکتر عرب نیا برگزار شد.



 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت IRC Federal توسط گروه هکرهای ناشناس هک شد
هکرهای گروه ناشناس (Anonymous) روز گذشته در توییتر اعلام کردند که سایت IRC Federal از پیمانکاران FBI را هک کرده و فایل های آنرا منتتشر کرده اند. آنها به قراردادها، اسناد داخلی، شمای کلی سایت و لاگین ها دسترسی پیدا کرده اند. این فایلها توسط این گروه در این آدرس قرار داده شده است. حجم این فایل 106.91 مگابایت است و از طریق تورنت نیز قابل دسترسی است.

این گروه اعلام کرده است: "اگر شما به آزادی فکر کنید، می توانید کار برای معدودی از ثروتمندان را کنار گذاشته و بر علیه آنها کار کنید. از کمک کردن به شرکت های دولتی دست بردارید زیرا آنها از روش های غیراخلاقی برای جمع آوری ثروت و سوء استفاده از قدرت، بهره می گیرند. باید دست در دست هم برای تغییر دنیا بکوشیم."
اطلاعات منتشر شده در این آدرس
قابل مشاهده می باشد.


دو تا سايت ايراني هك شد

http://www.techsun.ir
user:admin
pass:2k338733
http://www.avas.ir
user:admin
pass:pass

:redface:

يكي هم خارجي زدن
http://www.e-chari.net/
user:admin
pass:admin
 
آخرین ویرایش:

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
جام‌نيوز نوشت: بي بي سي فارسي در تاريخ 11آگوست (20 مرداد) در خبرهاي خود از احتمال ايجاد محدوديت در شبكه‌هاي اجتماعي توسط دولت انگليس براي كنترل كردن اعتراضات خبر داد.
اين موضوع را ديويد كامرون نخست وزير انگليس در جلسه اضطراري مجلس عوام انگليس گفته و اضافه كرده حتي پيامك نيز جزء اين محدوديت هاي احتمالي خواهد بود.
در اين باره كارشناس بي بي سي گفت: اين شبكه‌ها در شكل گيري اتفاقات نقشي ندارند ولي در عوض به حوادث سرعت بسياري داده‌اند.
او در ادامه بيان كرد كه در كل بحث، بحث استفاده از تكنولوژي هست و تكنولوژي مثل يك چاقو مي‌باشد هم استفاده خوب دارد و هم استفاده بد. به طور مثال استفاده از شبكه هاي اجتماعي در مصر خوب است ولي استفاده آن در انگليس چون هنجار شكن بوده، بد است.
لازم به ذكر است همواره كشورهاي غربي و مخصوصا انگليس ***** بودن برخي سايت‌ها را در ايران نشانه‌اي از نبود آزادي قلمداد مي‌كردند اما هم اكنون كه نوبت به خود آنها رسيده از احتمال *****كردن اين شبكه ها صحبت مي كنند.
شبكه اجتماعي توئيتر كه در جريان فتنه سال 88 و حوادث بعد از آن با حمايت مستقيم وزير امور خارجه آمريكا به طور ويژه در اغتشاشات نقش آفريني مي‌كرد، اكنون بدون هيچ گونه حمايتي و فقط به اين خاطر كه مردم انگليس از آن براي بيان تبعيض هاي موجود در جامعه شان، استفاده مي كنند، در حال ***** شدن است.
 

Wrench

عضو جدید
جنگ تازه سايبرى اسرائيل عليه ايران

جنگ تازه سايبرى اسرائيل عليه ايران

یک روزنامه غربی رژیم صهیونیستی و آمریکا را پشت پرده ویروس کامپیوتری "استاکس نت" دانست و از طرح جدید این رژیم برای آغاز حملات سایبری علیه ایران پرده برداشت.
به گزارش مشرق به نقل از مهر، روزنامه انگلیسی ساندی تایمز در گزارشی درباره توطئه های جدید رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران نوشت: درحالی که اسرائیل درصدد آغاز حملات سایبری علیه ایران است، برخی از مقامات ارشد هشدار داده اند که این حملات با شکست مواجه خواهد شد.
این روزنامه انگلیسی در ادامه "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی را پشت پرده حملات سایبری علیه ایران دانست و به اظهارات اخیر وی در نشستی با کارشناسان سایبری اشاره کرد و نوشت: اسرائیل باید به قدرت سایبری در جهان تبدیل شود.
رژیم صهیونیستی با حمایت سرویس اطلاعاتی تاکنون یک سری عملیات های جاسوسی از جمله هک نسخه ای از صفحه اجتماعی "فیس بوک" در ایران و دیگر شبکه های اجتماعی را آغاز کرده است.
ساندی تایمز بسیاری از تکنیسین های اسرائیلی و آمریکایی را پشت پرده ویروس کامپیوتری "استاکس نت" می داند که با هدف جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته ای ایران در سال 2009 ایجاد شد.
یک منبع آگاه نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرده است: اسرائیل در حملات سایبری علیه ایران دو هدف را دنبال می کند، یکی جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته ای ایران و دیگری نابودی زیر ساخت های این کشور است تا بتواند فضای سایبری جمهوری اسلامی ایران را فلج کند.
این اظهارات در حالی مطرح می شود که به گفته "آنتونی کوردسمن" تحلیلگر مرکز مطالعات استراتژیک و بین الملل (CSIS) در واشنگتن، اسرائیل نمی تواند برنامه هسته ای تهران را متوقف کند.
 

Similar threads

بالا