اخبار تیم های ملی (نوجوانان، جوانان و بزرگسالان)

اخبار تیم های ملی (نوجوانان، جوانان و بزرگسالان)

• مجموع رای دهندگان
    7

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
رحمتی خیلی گلر خوبی نیست وحقش نبوده تیم ملی فیکس باشه که حالا کلاسم بذاره
ما از رحمتی بهتر هم داشتیم که نمیدونم چرا بشون بازی نرسید
شهاب گردان زمانی که ذوب آهن رفت فینال باشگاه ها آسیا و یا رحمان احمدی تو سپاهان
به نظرم رفتنش به نفع تیم ملی باشه

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

لایک !

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من رحمتی بهترین گلر فعلی ایران هستش.دروازبانی تو استقلال و پرسپولیس با دروازبانی تو ذوب آهن و... فرق داره.نمونش زیاد بودند.مثل گردان.میثاق معمار زاده.احمدی و... که تو تیمای قبلیشون خوب بودند.ولی تو پرسپولیس افتضاح بودند!!!!!
رحمتی ضعف هایی داره.مثل خروجش از دروازه و.... ولی فعلا بهتر از اون نداریم.هم تو استقلال خوب بوده و هم تیم ملی. البته من نمیگم که عالی هست و در سطح عابدزاده و...!!!حرف حق رو بنظرم باید زد.حتی با وجود اینکه دروازبان تیم رقیب باشه.
ولی چیزی که مهمه این هست که کلا اخلاق بچه گانه ای داره!!!و کلاس گذاشتن رو خوب بلده.پیش خودش نیومد فکر کنه که چرا تو این شرایط حساس داره تیم ملی رو ترک میکنه!!!واقعا کارش خیلی بد بود.
من با وجود اینکه ذخیره مناسبی برای رحمتی نمیبینم، ولی با این وجود کار کروش رو تحسین میکنم.چون همیشه مخالف بازیکن سالاری بودم.چه کریمی باشه چه رحمتی و ....!!!

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فیفا سرمربی ایران را دوجلسه محروم کرد/ کی‌روش غایب بزرگ تیم ملی در دیدار با قطر

فیفا سرمربی ایران را دوجلسه محروم کرد/ کی‌روش غایب بزرگ تیم ملی در دیدار با قطر

[h=1] فیفا سرمربی ایران را دوجلسه محروم کرد/ کی‌روش غایب بزرگ تیم ملی در دیدار با قطر

[/h]

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

کد خبر: 91110301909
سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۲

اگر اقدامات فدراسیون فوتبال کارگر نیفتد، کارلوس کی‌روش نمی‌تواند در دیدار حیاتی برابر قطر در رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2014 روی نیمکت تیم ملی ایران بنشیند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اخراج کارلوس کی‌روش در بازی با کره‌جنوبی تنها به محرومیتش برای بازی با ازبکستان ختم نشد و کمیته انضباطی فیفا پس از بررسی گزارش ناظر و داور مسابقه نهایتا حکم به محرومیت 2 جلسه‌ای سرمربی تیم ملی ایران داد.

فیفا بر اساس گزارش ناظر فیفا و این ادعا که کی‌روش از الفاظی علیه کاپیتان کره‌جنوبی استفاده کرده حکم به این محرومیت داده است. این در حالی است که کی‌روش پس از اخراجش گفته بود در اعتراض به بازیکن کره که مدام از آرنجش استفاده می‌کرده به داور گفته باید او را اخراج می‌کرده.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، پس از اعلام رای فیفا فدراسیون فوتبال به رای صادره اعتراض کرده تا این محرومیت به یک جلسه کاهش یابد تا کی‌روش بتواند در دیدار حساس مقابل قطر در دوحه روی نیمکت تیم ملی بنشیند. حتی پیش از این گفته شده بود که تصاویری از عملکرد بازیکنان کره‌ای که با آرنج به صورت بازیکنان تیم ایران زدند برای فیفا ارسال شده است.

باید منتظر ماند و دید که فیفا با استدلال‌های فدراسیون فوتبال ایران متقاعد می‌شود یا اینکه لابی قدرتمند قطری‌ها در فیفا و شرایطی که در مجامع بین‌المللی علیه ایران وجود دارد حق تیم ملی ایران را پایمال می‌کند.

به گزارش ایسنا، بی‌تردید نبود کی‌روش روی نیمکت تیم ملی در بازی با ازبکستان تاثیر زیادی در ناکامی حاصل شده داشت و عمده کارشناسان هم بر این موضوع تاکید داشتند و معتقد بودند اگر او بود، تیم ملی ایران می‌توانست گل خورده را تا پایان کار جبران کند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] کفاشیان: برای لغو حکم فیفا وکیل گرفته‌ایم/ نظر کی‌روش درباره رحمتی عوض می‌شود
[/h]
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 91110302037
سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۷

رییس فدراسیون فوتبال با ابراز امیدواری نسبت به بخشش محرومیت دو جلسه‌ای کارلوس کی‌روش از سوی فیفا گفت: وکیل بین‌المللی زبده‌ای گرفته‌ایم و توضیحات کامل را برای فیفا ارسال کردیم که ما را نسبت به کاهش این محرومیت ناحق بسیار امیدوار کرده است.

علی کفاشیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با تایید خبر حکم کمیته انضباطی فدراسیون جهان فوتبال (فیفا) مبنی بر محرومیت دو جلسه‌ای کارلوس کی‌روش به خاطر رفتارش در بازی با کره جنوبی اظهار کرد: این یک حکم ناعادلانه است و ما به آن اعتراض کردیم. فدراسیون فوتبال وکیل مجربی را گرفته و اعتقاد دارد این حکم ناحق باید کاهش یابد. ما به این موضوع بسیار امیدواریم و وکیل فدراسیون هم به ما امید زیادی داده است. مردم هم مطمئن باشند فدراسیون تمام تلاش خود را برای کاهش این محرومیت خواهد داشت.

وی افزود: فدراسیون مستنداتی را در این باره به فیفا فرستاده است که بخشی از آن‌ها شامل عملکرد بازیکنان کره‌ای در آن مسابقه و اختصاصا در مواجهه با سرمربی تیم ایران بود. توضیحاتی که برای فیفا ارسال شده بسیار کامل است و امیدواریم هرچه زودتر فیفا محرومیت کی‌روش از نشستن روی نیمکت تیم ملی در بازی خرداد مقابل قطر را لغو کند.

رییس فدراسیون فوتبال در واکنش به موضع‌گیری کارلوس کی‌روش نسبت به تشکیل ستاد حمایتی از تیم ملی نیز به ایسنا گفت: صحبت‌های کی‌روش در این باره را دیدم اما با او صحبت کردم و پذیرفت که تیم ملی در حال حاضر نیاز به چنین ستادی در کنار خود دارد. به هر حال فرهنگ ما با خیلی جاهای دیگر متفاوت است. کی‌روش پذیرفت که اگر ستادی وجود داشته باشد که واقعا به تیم ملی کمک کند و خیلی از مشکلات بر سر راه را بردارد، قطعا می‌تواند برای تیم خوب باشد.

کفاشیان درباره انتخاب سرپرست تیم ملی گفت: هنوز انتخاب نهایی را انجام نداده‌ایم و تا آن زمان مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون با حفظ سمت سرپرست تیم ملی ایران هم خواهد بود.

وی درباره مهلت ده روزه‌ای که به کادر فنی تیم ملی و سازمان لیگ برای مشخص کردن برنامه جامعی از مسابقه‌های باشگاهی و اردوهای تیم ملی داده نیز به ایسنا گفت: سازمان لیگ و کادر فنی تیم ملی صحبت‌های لازم را انجام دادند و تا حدودی به تفاهم هم رسیده‌اند اما به هر حال به خاطر داربی سر سازمان لیگ شلوغ است و آن‌ها بررسی‌های بیشتری را هفته دیگر خواهند داشت. فکر می‌کنم با جلساتی که برگزار می‌کنند قطعا به نتیجه لازم می‌رسند.

رییس فدراسیون در واکنش به اینکه اگر به نتیجه نرسند فدراسیون چه برنامه‌ای خواهد داشت و اولویت را چه چیزی قرار می‌دهد به ایسنا گفت: با شرایطی که من دیدم که فکر می‌کنم به نتیجه می‌رسند چون تفاهم اولیه هم دارند اما اگر هم نتیجه‌ی حاصل نشود چند برنامه نهایی را مشخص می‌کنند که ما می‌رویم و از میان آن‌ها یکی را به عنوان برنامه اصلی انتخاب می‌کنیم. در این رابطه قطعا اولویت اول ما تیم ملی و اولویت دوم حضور نمایندگان ما در مسابقه‌های لیگ قهرمانان آسیا هستند.

کفاشیان بار دیگر با تاکید بر اینکه انتخابات هیات فوتبال فارس درست است و ابطال نشده، گفت: جلساتی در این باره برگزار شد که در آن مدیرکل استان و کارشناسان مختلفی حضور داشتند. ایراداتی گرفته شد اما هیچ کدام منجر به ابطال رای نمی‌شود بنابراین از نظر ما انتخابات درست است و وزارت ورزش هم آن را تایید کرده است.

کفاشیان درباره بحث کناره‌گیری سید مهدی رحمتی از تیم ملی به ایسنا گفت: رحمتی زحمات زیادی برای تیم ملی ایران کشیده است که متاسفانه در مصاحبه‌هایی که انجام شده بود یک سری مشکلات حاشیه‌ای سر باز کرد. قطعا اگر زمان بگذرد فضا آرام‌تر می‌شود و ما هم پادرمیانی‌هایی در این باره خواهیم داشت، هرچند معتقدم کی‌روش هم نظرش نسبت به رحمتی عوض می‌شود و خود رحمتی هم که بعد از این تصمیم مصاحبه کرد و گفت من حاضرم مثل یک سرباز به تیم کشورم خدمت کنم بنابراین آنچه باعث به وجود آمدن این اتفاقات شده یک سری مسائل حاشیه‌ای است که فکر می‌کنم حل می‌شود.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
وضعیت فعلی رو بچسب...
نه گردان الان خوبه و نه احمدی
الان بهترین دروازبان رحمتیه

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تمجيد فيفا از تيم فوتبال ساحلي ايران

تمجيد فيفا از تيم فوتبال ساحلي ايران

جام جم آنلاين: سایت فیفا در گزارش خود از پیروزی پرگل ایران بر فیلیپین در مقدماتی جام جهانی فوتبال ساحلی نوشت.

به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاين از فدراسیون فوتبال، با اعلام سایت رسمی فدراسیون جهانی فوتبال ، پیروزی قاطع 20 بر صفر ایران برابر فیلیپین در روز سه‌شنبه، پرگل‌ترین پیروزی تاریخ فوتبال ساحلی در آسیا بود.
پیش از این ژاپن با زدن 16 گل برابر فیلیپین در سال 2006 رکورد پرگل‌ترین بازی در آسیا را در اختیار داشت اما ایرانی‌ها در دیدار برابر فیلیپین با زدن 20 گل رکورد جدیدی را از خود به جای گذاشتند.
در بازی‌ که در دوحه قطر برگزار شد، ایران قاطعانه توانست پیروزی پرگلی برابر فیلیپین به دست آورد.

گل‌های ایران را در این دیدار محمد احمدزاده و محمدعلی مختاری (هر کدام چهار گل) و فرید بلوک‌باشی، مسلم مسگر و علی نادری هرکدام (سه گل) به ثمر رساندند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال بانوان فردا به تهران می‌آید.

سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال بانوان فردا به تهران می‌آید.

«هلنا کاستا» بامداد فردا در تهران

خبرگزاری فارس: سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال بانوان بامداد فردا به تهران می‌آید.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، هلنا کاستا، سرمربی پرتغالی تیم ملی بانوان بامداد روز یکشنبه هشتم بهمن ساعت 3:50 وارد تهران می شود. بر همین اساس تمرینات تیم ملی فوتبال بانوان بزرگسال در کمپ تیم های ملی از صبح فردا (یکشنبه) آغاز می شود.
راضیه موسوی (بوشهر)، مهدیه مولایی، طوبی القاسی، عاطفه رمضان زاده، الهام نصیری، مهدیه آمیغی، طاهره سلیم پور (کرمان)، معصومه حسرتی، مهسا پور محمدیان، ستاره حبیب زاده، مینا قنبرزاده (گیلان)، پریا خلیل زاده (آذربایجان غربی)، شهربانو محمودی، الهام فرهمند، شیدا تخشیا (اصفهان)، پروین فرهادی خواه، مریم قدرت (فارس)، زهرا حاتم نژاد، طاهره آزادی، مریم نامی (ایلام )، فریبا ترک (همدان)، سارا ظهراب نیا (خوزستان)، هادیه کر، الهام میرزایی نیا، میترا حسن پور (گلستان)، زهرا سربالی، زهرا فدایی، فاطمه خداویسی (تهران) نفراتی هستند که بعدازظهر امروز (شنبه) باید خود را به کادر فنی معرفی کنند. این اردو تا بعدازظهر سه شنبه یازدهم بهمن ادامه خواهد داشت.
تیم ملی فوتبال بانوان ایران خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا آماده می‌کند که اواخر اردیبهشت سال آینده در بنگلادش برگزار می‌شود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
گزارش فيفا از: قهرماني فوتبال ساحلي ايران

گزارش فيفا از: قهرماني فوتبال ساحلي ايران

جام جم آنلاين: سایت فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) پس از قهرمانی ایران در فوتبال ساحلی قهرمانی آسیا در گزارشی به بررسی مسابقات که در قطر برگزار شد، پرداخت.

در گزارش سایت فیفا آمده است: ژاپن ، ایران و امارات متحده عربی توانستند در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2013 تاهیتی از آسیا جواز حضور در این مسابقات را به دست آورند.
در دیدار رده‌بندی این مسابقات امارات موفق شد با برتری برابر استرالیا به عنوان سومین نماینده آسیا در جام جهانی تاهیتی معرفی شود.
ایران که در جام جهانی تاهیتی پنجمین حضورش را تجربه خواهد کرد در دیدار نیمه نهایی امارات را سه بر دو شکست داد تا به فینال راه یابد. با وجود دو گل علی کریم ایران توانست به بازی برگردد و با زدن سه گل به پیروزی برسد و به فینال راه یابد.
در بازی حساس فینال نیز ایران با گل لحظات آخر خود توانست بازی برابر ژاپن را به تساوی بکشاند و در ضربات پنالتی پنج بر چهار به پیروزی برسد و برای اولین بار بر سکوی نخست آسیا بایستد. (ايسنا)

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ایران در آستانه کسب هفتمین برد مقابل لبنان

ایران در آستانه کسب هفتمین برد مقابل لبنان

خبرگزاری فارس: تیم ملی ایران در صورت غلبه بر لبنان،‌ ضمن تلافی شکست چهار ماه قبل، به هفتمین برد در مدت ۱۳ سال گذشته مقابل حریف هم‌قاره‌ای دست پیدا خواهد کرد.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، فردا عصر در ورزشگاه آزادی تیم تحت هدایت «کارلوس کی‌روش» در حالی پذیرای رقیب خود در مرحله مقدماتی جام ملت‌های 2015 آسیا می‌شود که انگیزه زیادی برای کسب پیروزی و تلافی شکست 4 ماه قبل دارد.
اعضا تیم ملی کشورمان در اظهارات چند روز گذشته بر کسب هر سه امتیاز این مصاف در ورزشگاه آزادی تاکید داشته‌اند. همچنین آمار و ارقام موجود از دیدارهای دو تیم از سال 2000 میلادی تاکنون نیز مشخص می کند سفید پوشان ایران در کلاس بازی برتر نسبت به لبنانی‌ها قرار داشته و به جز مصاف چند ماه قبل، همواره پیروز نبرد با این حریف بوده است.
طبق آمار تیم ایران از 7 دیدار خود در سال‌های 2000 تاکنون 6 برد و یک باخت مقابل میهمان فردای خود کسب کرده است. در صورت کسب هر سه امتیاز در جدال چهارشنبه، تیم ملی به هفتمین برد در 13 سال گذشته خواهد رسید.
نتایج 7 دیدار ملی‌پوشان کشورمان و لبنان به شرح زیر است:
*سال 2000 :‌جام ملت های آسیا،‌ لبنان صفر – ایران 4
گل‌ها: کریم باقری (19)، حمید استیلی (75، 87)، علی دایی (90)
*سال 2002: مسابقات غرب آسیا، ایران 2- لبنان صفر
گل‌ها: نیکبخت واحدی 23، کریمی 88
*سال 2002:‌بازی‌های آسیایی، ایران 2- لبنان صفر
*سال : 2003، مقدماتی جام ملت‌های آسیا،‌لبنان صفر – ایران 3
گل‌ها: علی دایی 38 (پنالتی)، یحیی گل محمدی 61، نیکبخت واحدی 82
*سال 2003:‌مقدماتی جام ملت‌های آسیا، ایران یک – لبنان صفر
گل‌: علی دایی 22
*سال 2004:‌ بازی‌های غرب آسیا، ایران 4- لبنان صفر،
گل‌ها: علی دایی 15، 60 ، 87، جواد نکونام 80
*سال 2012: مقدماتی جام جهانی 2014، لبنان یک – ایران صفر
گل : رودا عنتر

solo4

عضو جدید
به هر حال رحمتی چند سال تو تیم ملی بود و حقش نبود که اینطوری بره.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته که رحمتی اشتباه کرد و بی جهت از تیم ملی کنار کشید و در این مورد با وجودی که استقلالی هستم کارش رو غلط میدونم
اما انصافا تو این چند سال بهترین دروازه بان فوتبال ایران بوده ، حتی از گردان ذوب آهن یا رحمان احمدی دوران سپاهان و فروزان پارسال تراکتور و از همیشه حقیقی بهتر بوده
همه دروازه بان ها هم اشتباهات و صعفهایی داشتن ، عابدزاده با اون بزرگیش هم گاهی اشتباه میکرد ، اما الان واقعا رحمتی بهترین دروازه بان فوتبالمونه
البته من ماجرای بین و اون و نکونام رو نمیدونم که واقعیتش چیه ، اما اگه صرفا دلیلش دعوت دانیال داوری باشه اشتباه کرده که خداحافظی کرده
البته اینم بگم کادر فنی تیم ملی همیشه از رحمتی تو همه بازیها استفاده میکرد که اونم اشتباه بود
الانم استقلال داره همون راه اشتباه رو میره ، دروازه بان دوم هم باید گاهی بازی کنه و آماده باشه نه اینکه فقط و فقط تمرین

farzin1370

عضو جدید
کاش کیروش الان که سرمربی تیم ملی هست بتونه تمام تواناییهاش رو نشون بده!

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
دعوت از 27بازيکن به اردوي تيم‌ملي زير 15سال

دعوت از 27بازيکن به اردوي تيم‌ملي زير 15سال

[h=1]دعوت از 27بازيکن به اردوي تيم‌ملي زير 15سال[/h]
[h=2] کادر فني تيم ملي فوتبال زير 15 سال 27 بازيکن را به اردوي تيم ملي دعوت کرد.[/h]

به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، علي طهماسب‌زاده سرمربي تيم ملي زير 15 سال براي برگزاري دور جديد اردوي تيم ملي، 27 بازيکن را به شرح زير به اردوي جديد تيم ملي زير 15 سال دعوت کرد.

حميد منوچهري سرپرست تيم ملي زير 15 سال در اين خصوص گفت: کادر فني تيم ملي زير 15 سال، در پنج گروه 130 بازيکن را استعداديابي کرد و اين پنج گروه طي روزهاي دوم تا پنجم ارديبهشت در پنج گروه در زمين شماره 2 کمپ تيم‌هاي ملي استعداديابي شدند. ما استعداديابي را به صورت منطقه‌بندي انجام داديم و از شمال و جنوب و غرب و شرق کشور، استعداديابي انجام شد تا اينکه کادر فني به 27 بازيکن منتخب رسيد که مي‌خواهيم در اردوي پيش رو آنها را ارزيابي کنيم.

سرپرست تيم ملي زير 15 سال در پايان اسامي بازيکنان را اعلام کرد و گفت: بازيکناني که اعلام مي‌شوند، روز جمعه 13 ارديبهشت و راس ساعت 9 صبح بايد در کمپ تيم‌هاي ملي حاضر باشند. پس از حضور در کمپ تيم‌هاي ملي، بازيکنان به مجموعه عصر انقلاب وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در شهريار منتقل خواهند شد.

بازيکنان دعوت شده به شرح زير هستند:

محمدرضا شيخ حسيني (اصفهان)

محمد عرفان کرم‌بخش، سيد هادي صدري، پدرام مرادي، عرفان خاني، محمد گروسي، اميرمهدي جان ملکي، عرفان خليلي، علي نجفي، هادي سابق، مهدي زعفراني، شهاب رش‌نو، عزت‌الله کاظمي (تهران)

حسين شجيع، حسن زارعي، محمد جواد افخمي (خراسان رضوي)

بهروز جلاليان، فرزان دانا (فارس)

محمد خيري، حسين حيدري (قم)

عبدالخالق صحنه (گلستان)

محمد امين پورنقي، عليرضا فکريان، محمدرضا سقاحسين دوست، محمد جواد رجب‌زاده (گيلان)

حسن شعباني، مهدي صمدايي (مازندران)

لازم به ذکر است سرمربي تيم ملي زير 15 سال علي طهماسب‌زاده است و کورس آقازاده به عنوان دستيار وي فعاليت مي‌کند. همچنين محمدرضا گل‌محمدي به عنوان مربي دروازه‌بانان فعاليت مي‌کند.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
کي‌روش:دفاع بهتري مي‌شد فيفا‌محرومم نمي‌کرد

کي‌روش:دفاع بهتري مي‌شد فيفا‌محرومم نمي‌کرد

[h=1]کي‌روش:دفاع بهتري مي‌شد فيفا‌محرومم نمي‌کرد[/h]
[h=2] کارلوس کي‌روش مي‌گويد در وضعيتي نيست که درباره اظهارات جديد سيدمهدي رحمتي صحبت کند.[/h]

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره اظهارات جديد سيدمهدي رحمتي و اظهار پشيماني‌اش گفت: از صبح که کارم را شروع کرده‌ام هنوز نتوانسته‌ام درباره مسائلي که ديشب مطرح شده اطلاعي کسب کنم. صحبت‌هاي رحمتي را نشنيده‌ام و در وضعيتي نيستم که بخواهم در اين رابطه اظهارنظر کنم. مطمئنم که صحبت‌هاي شما دقيق است و هيچ شکي در آن ندارم اما تا زماني که به صورت رسمي از طرف فدراسيون به من اطلاع ندهند، نمي‌توانم صحبتي داشته باشم.

به گزارش ايسنا ، کي‌روش در پاسخ به اين سوال که با توجه به اين که هادي عقيلي هم عذرخواهي کرده است، چقدر احتمال بازگشت اين دو تن به تيم ملي وجود دارد، گفت: ديگر نمي‌خواهم بحث را دراين‌باره ادامه دهيم. فقط زماني مي‌توانم نظر قطعي خودم را اعلام کنم که اطلاعات کافي از اين موضوع داشته باشم. در شرايطي مهم‌تر از هميشه هستيم. الان فرقي نمي‌کند که با قطر بازي داريم يا لبنان و يا حتي فلسطين. با هر تيمي که بازي مي‌کنيم، با در نظر گرفتن همه مسئوليت‌ها و انگيزه‌هايمان وارد ميدان مي‌شويم.

سرمربي تيم ملي با اشاره به اين که هنوز تجهيزات مورد نظر او براي تيم ملي آماده نشده گفت: از زماني که صحبت کرديم، هنوز هيچ تغيير و تحولي انجام نشده است. بايد روي اين موضوع تاکيد کنم که در شرايط خاصي با قطر بازي مي‌کنيم. به ويژه رطوبت بالاي دوحه که لزوم استفاده از لباس‌هاي مخصوص را براي ما بيشتر مي‌کند. امروز هفت مه است و 14 مه اردوي تيم ملي شروع مي‌شود اما تا جايي که کادر فني به من اطلاع داده، هنوز لباس‌هاي تمريني‌مان را هم در اختيار نداريم.

وي افزود: انتظار داريم لباس‌هايي که واقعا "دراي‌فيت" باشند، براي تيم ملي فراهم شود، نه اين که لباس‌هاي تقلبي به تيم برسد. پيراهني که الان داريم، دقيقا همان پيراهني است که قبلا از آن استفاده مي‌کرديم.

کي‌روش با اشاره به قرارداد تيم ملي با شرکت "آل‌اشپورت" گفت: از ابتدا در ماجراي قراردادي که بين فدراسيون و آل‌اشپورت بسته شد، بودم و از جزئيات کار اطلاع داشتم اما از زماني که ترابيان وارد اين موضوع شد، ديگر جدا شدم و هيچ کاري به اين قرارداد نداشتم. احتياج داريم که در اين بازي تجهيزات کامل را داشته باشيم. شما مي‌توانيد همين لباس‌ها را فردا با مارک "کي‌روش" بزنيد و هيچ مشکلي هم به وجود نخواهد آمد اما واقعيت اينجاست که شرايطمان آنقدر حساس است که جايي براي وقت تلف کردن نيست.

سرمربي تيم ملي گفت: بحث بسيار جدي اين است که اکنون يک هفته‌ به آغاز اردوي تيم ملي باقي مانده اما تجهيزات لازم براي بازي با قطر هنوز فراهم نشده و اين زيبنده تيم ملي که قصد صعود به جام‌جهاني را دارد، نيست. براي فراهم شدن اين تجهيزات صبر مي‌کنم و هيچ وقت اميدم را از دست نمي‌دهم. فقط کمي استرس دارم که بعد از دو سال و يک ماه هنوز بايد منتظر فراهم شدن اين مسائل باشم و فکر مي‌کنم، استرس من هم طبيعي است.

کي‌روش در ادامه درباره جلسات خصوصي‌اش با علي کفاشيان گفت: من اين جلسات خصوصي را خيلي دوست دارم. در واقع عاشق اين جلسات هستم. چون از اين جلسات فقط من و رييس فدراسيون خبر داريم و هفتاد و چند ميليون ايراني! البته تا وقتي اين قضيه بين خودمان است و کشورهاي ديگر از آن خبر ندارند، خوب است.

در حالي که پاسخ کي‌روش به سوال قبل باعث خنده حضار شده بود، وي درباره اين که چرا از انتشار اخبار تيم ملي ناراحت مي‌شود؟ گفت: اين طبيعي است چون اگر مسائل درون سازماني رسانه‌ها هم به بيرون درز کند سردبير و مدير آن مجموعه خوشحال نمي‌شوند. چيزي که بتوانيم به هواداران منتقل کنيم، اين است که با برنامه‌ريزي خوب و روندي درست پيغامي را برسانيم. درز کردن صحبت‌ها و اخبار درون تيمي تنها به دامن زدن شايعات مي‌انجامد. همين طور افکار بد و منفي را منتقل مي‌کند. متاسفانه افرادي هستند که عاشق حرف زدن با رسانه‌ها هستند و درباره آنها نمي‌توانيم کاري کنيم. فقط مي‌توانيم احترام بگذاريم، ولي مسلما همين مساله در پايان مثبت نخواهد بود.

وي در ادامه گفت: اکنون يک ماه و چند روز به بازي با کره جنوبي وقت باقي مانده است. ولي هنوز نمي دانيم که محل اين بازي کجاست! آيا قرار است در اولسان بازي کنيم يا جاي ديگر؟ اين مساله تاثير بسيار بدي بروي برنامه‌ريزي ما مي‌گذارد . تيم ملي پرتغال از اکنون تا دو سال آينده مي‌داند که کي و کجا بازي خواهد کرد، ولي ما هنوز نمي دانيم که قرار است کجا اقامت کنيم.

سرمربي تيم ملي ادامه داد: مساله اصلي اکنون اين است که در روزهاي باقي مانده به بازي با کره جنوبي بايد 90 درصد زمان و انرژي‌مان را روي مسائلي بگذاريم که 90 درصد نتيجه‌ را تامين مي‌کند، ولي برعکس اين ميزان انرژي را داريم روي 10 درصد نتيجه‌ صرف مي‌کنيم. من ترجيح مي‌دهم که در زمان باقي مانده خودم و دستيارانم تمام تمرکزمان را روي مسائل با اهميت و تاکتيکي تيم صرف کنيم نه مسائل جانبي مانند لباس و جوراب و محل اقامت. بعد از دو سال حضور در ايران حالا مي گويم که ان‌شاءالله همه چيز خوب خواهد بود.

از کي‌روش درباره نامه فدراسيون فوتبال ايران به فدراسيون کره جنوبي براي تغيير مکان پرسيده شد ، که وي جواب داد: من هم اولسان را ديده ام و هم سئول را . متاسفانه زماني که به کره جنوبي رفتم مسئولان فدراسيون اين کشور و مسئولان ايراني در مراسم AFC حضور داشتند. ما احتياج داريم که از دو کانال به اين مساله ورود کنيم. يکي حضور من در کره و ديگري راه‌هاي ديپلماتيک. ولي هنوز به هيچ توافقي نرسيده‌ايم.

کي‌روش ادامه داد: ما هنوز نمي دانيم که قرار است با پرواز چارتر به کره برويم و يا يک پرواز معمولي در انتظار ماست. در باره آن شرکت هواپيمايي هم که گفته شد قرار است پرواز چارتر در اختيارمان قرار دهد هنوز هيچ قطعيتي نديده ام و تا جايي که مي‌دانم هنوز هيچ اتفاقي نيفتاده است.

سرمربي تيم ملي در ادامه به مکان فعلي ديدار تيم ملي با کره جنوبي اشاره کرد و گفت: اولسان کره جنوبي فرودگاه بين‌المللي ندارد و ما براي رسيدن به اين شهر بايد ابتدا با يک پرواز معمولي به سئول برويم و از آنجا راهي پوسان شويم. اين کار يک ساعت و نيم زمان مي‌برد و کار ما را مشکل مي‌کند. ضمن اين که اين مساله با قوانين فيفا هم در تضاد است. چون فاصله اين شهر تا فرودگاه بين‌المللي بيشتر از 150 کيلومتر است.

در ادامه کي‌روش در پاسخ به اين سوال که آيا به دليل انتخاب داور سنگاپوري براي ديدار ايران با قطر از نتيجه‌گيري در اين بازي نااميد شده است؟ گفت: با توجه به زماني کمي که تا اين بازي باقي مانده است، فکر نمي‌کنم تغيير و تحولي در تيم داوري صورت گيرد. اما تا جايي که مي‌دانم موضع فدراسيون فوتبال ما اين است که هيچ کاري نکنيم. انتخاب اين داور براي ما بسيار عجيب است.

وي ادامه داد: اتفاقي که خيلي عجيب است، اين است که زماني که بازي‌مان را با قطر آغاز مي‌کنيم، من غايب هستم، چون همان داوري که بازي را قضاوت مي‌کند دو بازي قبل مرا از زمين اخراج کرده است و اين مساله در دنياي فوتبال عجيب است. مساله دوم که هيچ شکي در آن نيست اين است که ما ادله‌اي داريم که به همراه تصاوير ويديويي ثابت مي‌کند که گزارش داور در بازي با کره جنوبي غلط بوده و او صلاحيت لازم را براي داوري ندارد.

سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال در ادامه دلايلش را اين گونه بيان کرد: داور در گزارشش آورده بود که وقتي صحبت من و بازيکن کره را شنيده‌ است، کمتر از پنج متر فاصله داشته است. اين در حالي است که تصاوير ويديويي از چهار زاويه اين مساله را رد مي‌کند. همچنين در گزارش آمده بود دليل اخراج من صحبتم با بازيکن کره بوده که همان تصاوير نشان مي‌دهد که بازيکن در آن لحظه حضور ندارد.

وي افزود: دليل سوم ما اين است که تصاوير ويديويي ثابت مي‌کند که تصميم اخراج من از سوي داور چهارم گرفته شده نه داور وسط. در واقع داور چهارم به داور وسط خط داد که مرا اخراج کند. اين مساله اوضاع را بغرنج‌تر مي‌کند، چرا که داور چهارم پشت سر من بود و حداقل 15 متر با من فاصله داشت. دليل چهارم اين است که اگر داور طبق ادعايش صحبت‌هاي من را شنيده، چطور ممکن است که صحبت‌هاي بازيکن کره اي را که به وي نزديک تر بود نشينده است؟

کي‌روش در ادامه گفت: احساس مي‌کنم که اگر دفاع بهتري از من صورت مي‌گرفت فيفا من را از دو بازي محروم نمي‌کرد. مساله مهم اين است که چرا از آن تيم داوري فقط داور چهارم که آن اشتباه را ‌کرد حذف شده است.

سرمربي تيم ملي در ادامه با انتقاد از داور سنگاپوري که قرار است بازي تيم ملي با قطر را قضاوت کند، گفت: فيفا مطرح مي‌کند که همه داوران ما در سطح دنيا بي‌طرف هستند. اين يک موضوع بسيار عالي است. ما مربيان بد داريم و مربيان خوب. در ميان دکترها، مهندسين، نجارها و تمام صنوف مختلف هم افراد بد و خوب داريم. حتما مي‌دانيم که مسئولاني که در فوتبال هستند هم ثابت شده که بين‌شان خوب و بد هست. فيفا مي‌گويد که داوران خوب و بي‌طرف هستند. اما من به عنوان مربي‌اي که 33 سال تجربه بين‌المللي دارد، دو بار تيم ستارگان فيفا را مربي‌گري کرده و در رقابت‌هاي قهرماني مختلف اروپايي، کشوري و جهاني حضور داشته‌ام، مي‌گويم چرا داوري براي بازي‌ ما انتخاب مي‌شود که به تجربه من بي‌احترامي مي‌کند. فيفا براي بازي ما داوري از سنگاپور را انتخاب کرده که از کشوري مي‌آيد که براي هر بازي در ليگ سنگاپور به طور ميانگين 962 نفر به ورزشگاه مي‌روند، در حالي که من 10 – 20 سال از زندگي‌ام را در بازي‌هايي که مقابل ديدگان 70 – 80 هزار تماشاگر و ميليون‌ها بيننده تلويزيوني بوده پشت سر گذاشتم. ناگهان داوري مي‌آيد که به تجربه بين‌المللي من بي‌احترامي مي‌کند.

وي افزود: ما مدارک ويدئويي خودمان را براي کميته انضباطي فيفا فرستاديم. بهترين جوابي که والکه توانست به ما بدهد اين بود که همه داوران بي‌طرف هستند. من بايد حقايق را به شما بگويم.

کي‌روش در پاسخ به اين سوال که فکر مي‌کنيد علت اين موضوع ضعف ايران در روابط بين‌الملل بوده يا مشکلي است که از سوي خود شما وجود داشته گفت: اين وظيفه شماست که به من بگوييد نظرتان در اين باره چيست؟ اگر بخواهم نظرم را بگويم بايد کم‌کم شروع به بازنشستگي کنم اما من فردي نيستم که به اين فکر باشم. ريشه‌هاي آلکس فرگوسن در من هم هست و مي‌خواهم تا 20 سال ديگر در فوتبال بمانم. پشتيباني فدراسيون از اين موضوع خوب نبود. من فقط زماني با اين نوع طرز تفکر که داوران هميشه بايد حمايت شده باشند، موافقم که داوران بدون هيچ گونه اشتباهي باشند و همه چيز درست باشد. اين موضوع هم هيچ ربطي به داوران ندارد بلکه کميته انضباطي فيفا بايد دقت کند چرا که داوران همه مي‌توانند اشتباه کنند.

سرمربي تيم ملي افزود: دليلش اين است که افرادي که در جايگاه بالاتري قرار دارند، بايد تصميم‌هاي منصفانه‌اي بگيرند و حق را به حقدار برسانند. اين مسئله‌اي است که با آن روبه‌رو هستيم اما ما بايد روي بازي‌مان تمرکز کنيم. تنها چيزي که مي‌دانم اين است که هيچ کس نبايد فراتر از قانون باشد. اين وظيفه شما رسانه‌هاست که اطلاع‌رساني کنيد که چرا يک داور از ليگي مي‌آيد که بازي‌هايش کمتر از هزار تماشاگر دارد.

کي‌روش گفت: به همين خاطر اين دبيرکل‌ها هستند که بايد از منافع ملي دفاع کنند. وظيفه مربيان نيست که اين کار را انجام دهند. اگر من الان در آمريکا يا آفريقاي جنوبي بودم وظيفه من نبودم که حتي درباره اين مسائل حرف بزنم. من اين سوال را از سپ بلاتر و والکه دارم که روي چه معياري و بر چه اساسي اين داور را براي بازي ايران انتخاب کرده‌ايد؟ آن‌ها مي‌توانند دلايل قانع کننده‌اي بدهند و بگويند که اين داور يکي از بهترين داورهاست. اما وقتي ما سوال مطرح مي‌کنيم نشان مي‌دهيم که احمق نيستيم و از همه چيز آگاهي داريم.

وي ادامه داد: الان ديگر هيچ شکي وجود ندارد که بازي ما مقابل قطر برابر 11 نفر نيست بلکه برابر 14 نفر خواهد بود، پس بازيکنان ما بايد آماده باشند که مقابل 14 نفر بازي کنند و البته من خيلي اميدوارم که در اين وضعيت هم بازي را ببريم.

سرمربي تيم ملي گفت: همان طور که قبلا گفته‌ام به اردوي تيم ملي بازيکنان زيادي را دعوت مي‌کنيم چرا که امکان مصدوميت و محروميت در بازي‌هاي پيش رو وجود دارد. مطمئنم که وقتي ليگ تمام شود و ما اسامي بازيکنان را اعلام کنيم يک سري از بازيکنان مي‌خواهند به مسافرت و تعطيلات بروند. بنابراين در صورت دعوت کردن تعداد بيشتري از بازيکنان، مي‌توانيم براي مصدومان جايگزين پيدا کنيم.

در ادامه اين گفت‌وگو کارلوس کي‌روش درباره خداحافظي ناگهاني علي کريمي از فوتبال گفت: من دقيقا همان عکس‌العملي را که نسبت به بقيه داشتم نسبت به کريمي هم خواهم داشت. موضع من اين است که از وضعيت بازيکنان مطلع باشم و به تصميم‌هايشان احترام بگذارم. من بايد روي بازيکناني که مي‌خواهند براي تيم ملي بازي کنند تمرکز کامل داشته باشم. از جمله بازيکناني که حس مي‌کنند هنوز مي‌توانند تعهد مثبتي به تيم ملي داشته باشند و به ما کمک کنند. اين دست از بازيکنان هستند که بايد تمرکز کامل خود را روي آن‌ها بگذاريم و به تيم ملي دعوت‌شان کنيم.

وي ادامه داد: واقعيت اين است که اين خواسته من نبود که تعداد زيادي بازيکن را به صورت آماده‌باش قرار دهيم اما شرايط خاص ما در خرداد اين وضعيت را ايجاب مي‌کند. تا 14 مي امکان دارد 9 يا 10 بازيکن ما در اردوي تيم ملي نباشند. اين دقيقا اتفاقي است که فصل قبل هم افتاد. اين بازيکنان بين 14 تا 26 مي بازي دارند. ما دعا مي‌کنيم که در اين فاصله بازيکني را از دست ندهيم اما امکان آن وجود دارد.

کي‌روش گفت: من براي شما يک مثال مي‌زنم از 10 بازيکني که خارج از اردو هستند احتمال دارد بين 6 تا 8 بازيکن در ترکيب اصلي تيم ما حضور داشته باشند. ما بايد براي همه اين احتمالات برنامه‌ريزي کنيم. سال قبل هم با همين مشکل مواجه بوديم. بعضي از اين اتفاقات و مشکلات تقصير بازيکنان استقلال يا فدراسيون نيست بلکه به خاطر اين است که AFC هيچ اهميتي براي تيم‌هاي ملي که مي‌خواهند در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني حضور داشته باشند قائل نيست. اين واقعا غير منصفانه است. آيا من استحقاق اين را دارم که در ايران سکته قلبي کنم و به عمر خود پايان دهم، به اين خاطر که از منافع ملي ايران دفاع مي‌کنم.

سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال که در جلسه فرداي خود با کفاشيان چه مباحثي را مد نظر داريد گفت: همان طور که گفتم ما بايد تيم‌مان را با در نظر گرفتن اين موضوع که 10 بازيکن را در اردو نداريم آماده کنيم. خود شما مي‌پرسيد ترکيب‌تان براي اين بازي‌ها چيست. من بايد از بازيکنانم حمايت کنم. يکي از مسائلي که فردا به رييس فدراسيون خواهم گفت اين است که بهتر است بازي تدارکاتي ما با عمان لغو شود. به خاطر اينکه نمي‌توانيم وقتي چند بازيکن اصلي‌مان را نداريم يک بازي تدارکاتي برگزار کنيم. اين ديگر بازي آماده سازي نيست. چرا املت بدون تخم‌مرغ درست کنيم؟ فقط يک چيز مهم مي‌توانم بگويم و آن اين است که اين جام جهاني براي شماست و آرزوي شماست و من هم به عنوان مربي در آرزوي شما شريک مي‌شوم. باز هم مي‌گويم که اين جام جهاني شماست نه جام جهاني کي‌روش.

کي‌روش ادامه داد: ما به راه خود ادامه مي‌دهيم و تلاش مي‌کنيم که بهترين عملکردمان را داشته باشيم. البته بهتر بود آمادگي بهتري مي‌داشتيم و اين واقعيت را بايد در نظر بگيريم که نمي‌توانيم حقايق را پنهان کنيم. همه افراد بايد در آرزوي رسيدن به جام جهاني سهيم باشند و به همان نسبت در وظيفه‌اي که بر دوش همه است شرکت کنند.

در ادامه از کي‌روش سوال شد که معمولا در فوتبال ايران مربيان خارجي قرباني مي‌شوند و معمولا توپ‌ها به زمين اين مربيان انداخته مي‌شود. کي‌روش در پاسخ گفت: براي من مهم نيست که همه توپ‌ها را به زمين من بيندازند اما وقتي اين کار را مي‌کنند، راکت‌ها را نبايد نزد خود نگه دارند. مسئله اين است که همه توپ‌ها را در زمين من انداخته‌اند و تظاهر مي‌کنند راکت‌ها دست خودشان نيست. من و مربيان پيش از من مثل بلاژويچ، قلعه‌نويي و دايي نظرات خود را اعلام مي‌کنيم و مي‌خواهيم که بهترين عملکرد را داشته باشيم.

وي ادامه داد: اگر روز بازي برسد و شما توپ را فراموش کرده باشيد يا بازيکن نداشته باشيد چطور بازي مي‌کنيد؟ دليل انجام بازي‌هاي دوستانه و اردوهاي آماده‌سازي تيم ملي همين است. مثلا شما به من مي‌گوييد که يک ساختمان 20 طبقه بسازم اما اگر مصالح مورد نياز براي يک ساختمان 10 طبقه را به من بدهيد نمي‌توانم کاري انجام دهم.

کي‌روش همچنين درباره رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا گفت: مسابقه‌هايي که در يک فصل آغاز مي‌شود و فصل بعد به اتمام مي‌رسد، واقعا مضحک است. هيچ جاي دنيا چنين مسابقه‌هايي جدي گرفته نمي‌شود. تيمي که ابتداي مسابقه‌ها با يک سري بازيکن شرکت کرده در ادامه مسابقه‌ها عملا وجود خارجي ندارد. مطمئنم افراد ديگري هم هستند که نظري جز اين دارند. چيزي که مي‌خواهم اين است که هواداران ذهن روشني داشته باشند و بدانند که وقتي مي‌گويم بازي‌هاي دوستانه نياز داريم، چقدر اين مسئله لازم است.

وي درباره بازي دوستانه ايران برابر عمان هم گفت: اين بازي فرصت خوبي براي يک سفر خوب است. اما نمي‌تواند براي آماده‌سازي جام جهاني محسوب شود. اگر نظر من را بخواهيد مي‌گويم که هر گاه فرصت انجام يک بازي مجاني را داشته باشيم بايد از آن استفاده کنيم. بازيکناني هستند که بسيار دوست دارم عملکرد‌شان را ببينم. بازيکناني مثل شجاع خليل‌زاده، يعقوب کريمي، خانزاده و ديگران. بازي با عمان فرصت خوبي براي اين کار خواهد بود. به شرطي که نگوييد در يک بازي مخصوص آماده‌سازي براي جام جهاني از آن‌ها استفاده کرده‌ام.

سرمربي تيم ملي در ادامه گفت: در 33 سال تجربه بين‌المللي فوتبالم و تمام جام‌هاي جهاني که از نزديک ديده‌ام هرگز بازيکني به نام "اگر" نديده‌ام. با اگرها نمي‌توانيم حتي يک بازي را ببريم. اگر بازيکن "اگر" براي من گل مي‌زد، به ساير بازيکنان مي‌گفتم به خانه‌شان بروند.

کي‌روش در ادامه درباره حضور بازيکنان استقلال در اردوي پيش روي تيم ملي گفت: شفاف مي‌گويم که ما يک اردو از تاريخ 14 مي تا 22 مي (24 ارديبهشت تا اول خرداد) خواهيم داشت. من يک فرصت منصفانه به بازيکنان خواهم داد که در اين اردو خود را نشان دهند. همچنين بازيکنان استقلال و کساني که نمي‌توانند در اردو باشند را زير نظر خواهم گرفت. دوم خرداد فهرست جديدي ارائه خواهم داد که تصميم نهايي من خواهد بود. همچنين از تلاش‌هاي باشگاه استقلال تشکر مي‌کنم اما سمت و سوي اين تلاش‌ها به طرف ما نبوده است.

کي‌روش در ادامه درباره خداحافظي شفاهي کريمي از تيم ملي هم گفت: در تيم‌هاي مختلفي که بودم از جمله آفريقاي جنوبي و پرتغال بازيکناني بودند که اعلام بازنشستگي کردند. همه اين‌ها پيش از اعلام تصميم‌شان به صورت خصوصي با من حرف زدند و دلايل‌شان را گفتند. من هم به آن‌ها توصيه‌هايي کردم و حتي در متني که براي خداحافظي‌شان مي‌نوشتند نظر دادم بنابراين اگر بازيکني مسئوليت خداحافظي‌اش از تيم ملي را با من سهيم شود افتخار مي‌کنم که براي گرفتن بهترين تصميم کمکش کنم.

وي ادامه داد: موضع من در قبال خداحافظي بازيکناني مثل مجيدي، رحمتي و کريمي يکسان است. از جانب تيم ملي از زحمات آن‌ها تشکر مي‌کنم و برايشان بهترين آرزوها را دارم. براي من افتخاري بود که با اين بازيکن‌ها کار کردم. بيشتر از اين نمي‌توانم حرفي بزنم.

سرمربي تيم ملي در ادامه به ذکر خاطره‌اي از حضورش در آفريقاي جنوبي پرداخت: بازيکني در تيم‌مان داشتيم که او را سرهنگ صدا مي‌کرديم. او در انگليس هم بازي مي‌کرد. پيش از بازي ما با بورکينافاسو در مقدماتي جام جهاني او به نزدم آمد و گفت که بنا به دلايلي مي‌خواهد خداحافظي کند. به او گفتم که هيچ راهي ندارد که اجازه چنين کار را به او بدهم چون بزرگتر از اين است که در چنين بازي‌اي خداحافظي کند. لوکاس رادبه کاپيتان تيم من بود و ارزشش بيش حرف‌ها بود. مي‌دانم که به خداحافظي کريمي اشاره مي‌کنيد. آيا فکر مي‌کنيد بازيکني مثل کريمي با آن جايگاهي که دارد بايد پس از يک شکست در جام حذفي خداحافظي کند؟

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
تيم ملي زير 17 سال به آلمان سفر مي‌کند

تيم ملي زير 17 سال به آلمان سفر مي‌کند

به همراه مهدوي کيا
[h=1]تيم ملي زير 17 سال به آلمان سفر مي‌کند[/h]
[h=2] تيم ملي زير 17 سال ايران در نيمه دوم خرداد سفري به آلمان خواهد داشت.[/h]

تيم ملي زير 17 سال ايران خود را براي حضور در جام جهاني 2013 امارات آماده مي‌کند.

به گزارش فارس، طبق رايزني‌هايي که مسئولان فدراسيون فوتبال انجام دادند قرار است تيم ملي نوجوانان ايران در نيمه دوم خرداد سفري به کشور آلمان داشته باشد. انجام اين سفر تقريباً قطعي شده است و تنها مسئولان فدراسيون در تلاش هستند تا براي انجام چند ديدار دوستانه مقابل تيم هاي نوجوانان هامبورگ،‌ هانوفر، بوخوم و ... را قطعي کنند.

تيم ملي حدود 10 روز در آلمان حضور خواهد داشت.

در اين سفر مهدي مهدوي‌کيا کاپيتان سابق تيم ملي و پرسپوليس تيم ملي نوجوانان ايران را همراهي مي‌کند.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
جلسه انتخاب سرمربي جوانان بي‌نتيجه ماند!

جلسه انتخاب سرمربي جوانان بي‌نتيجه ماند!

ماجدي: انتخاب ما مايلي‌کهن نبود
[h=1]جلسه انتخاب سرمربي جوانان بي‌نتيجه ماند![/h]
[h=2] جلسه انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال جوانان باز هم بي‌نتيجه ماند اما برگزاري اردوي تيم ملي نوجوانان در آلمان قطعي شد.[/h]

ميرشاد ماجدي با بيان اين مطلب درباره نتيجه جلسه امروز (دوشنبه) خود با علي کفاشيان درباره انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال جوانان اظهار کرد: در اين جلسه باز هم صحبت‌هايي درباره ويژگي‌ها و شرايط سرمربي تيم جوانان مطرح شد اما باز هم بي‌نتيجه تمام شد.

به گزارش ايسنا ، وي افزود: کفاشيان گفت که از انتخابي که کميته جوانان و دبيرکل فدراسيون داشته باشند، حمايت خواهد کرد اما تاکيد داشت که شرايط فدراسيون با باشگاه‌ها متفاوت است و قطعا نمي‌توانيم دستمزدي را که مربيان معروف و معتبر در باشگاه‌ها مي‌گيرند، پرداخت کنيم. از طرفي براي فدراسيون مهم است که مربي انتخاب شده حتما سابقه کار با بازيکنان و تيم‌هاي پايه را داشته باشد.

ماجدي در پاسخ به اين‌که آيا گزينه مدنظرتان را مطرح کرديد و آيا مخالفت کفاشيان به خاطر شرايط مالي او بود، تصريح کرد: من با مربي مدنظرم درباره مسايل مالي صحبت نکردم و طبيعتا درباره عدد و رقم مشخصي هم با کفاشيان حرف نزديم اما مربياني که در سطح اول فوتبال در باشگاه‌ها کار مي‌کنند و در ليگ برتر کارنامه دارند، طبيعتا دستمزدي بيش از حد توان پرداختي فدراسيون دارند.

وي درباره نتيجه گفت‌وگويش با کفاشيان گفت: اگرچه باز هم در اين جلسه تاکيد داشتم، انتخاب سرمربي تيم جوانان و تشکيل اين تيم چون نياز به کار استعداديابي دارد، خيلي دير شده اما براي اين کار موانعي وجود دارد که بايد برطرف شود. نهايتا مقرر شد جلسه آخر را هفته آينده داشته باشيم و پس از مذاکره با گزينه‌هاي مدنظر، آنها را در جلسه طرح و درباره يکي از آنها به نتيجه برسيم اما امروز محمد مايلي‌کهن هم دقايقي آنجا بود که برخي فکر مي‌کردند، انتخاب ما براي تيم جوانان اوست که همين جا اعلام مي‌کنيم چنين نيست و مايلي‌کهن براي کار ديگري به فدراسيون آمده بود.

سرپرست کميته جوانان در عين حال از قطعي شدن اردوي تيم ملي نوجوانان در امارات و انجام پنج يا شش مسابقه تدارکاتي خبر داد و گفت: از الان تمام مقدمات برگزاري اين اردو آغاز شده و تيم نوجوانان احتمالا ماه آينده به آلمان مي‌رود. اين‌که آنجا با تيم‌هاي ملي يا باشگاهي بازي کنيم، هنوز مشخص نيست اما از نظر کمي، پنج يا شش بازي را قطعا خواهيم داشت تا تيم نوجوانان در آستانه جام‌جهاني به آمادگي و تجربه بيشتري برسد. در جلسه امروز علي دوستي‌مهر، سرمربي تيم نوجوانان هم حضور داشت و گزارشي را درباره اردوي اين تيم در امارات ارائه کرد.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسامي تيم ملي فوتبال بانوان اعلام شد

اسامي تيم ملي فوتبال بانوان اعلام شد

از سوي سرمربي تيم ملي بانوان؛
[h=1]اسامي تيم ملي فوتبال بانوان اعلام شد[/h]
[h=2] هلنا کاستا، اسامي بازيکنان اعزامي به رقابتهاي آسيايي بنگلادش را اعلام کرد.[/h]

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کويستان خسروي، زهرا قنبري، فاطمه ارژنگي،مهديه مولايي، مريم يکتايي، زهرا سربالي،مينا هاشمي، سارا قمي، سرشين کمانگر، سمانه خدابنده، آذرموسوي، کوثر کمالي، شقايق روزبهان، محبوبه بوسف پور، وحيده ايثاري، مريم رحيمي، پريا خليل زاده، هستي حشمتي، صفورا جعفري، هاجر شاهمرادي، -ربابه رضالو،زهره اسکندي و نسيمه غلامي نفراتي هستند که به رقابتهاي آسيايي بنگلادش اعزام مي شوند.

گفتني است، تيم ملي بامداد روز پنجشنبه 26 ارديبهشت ماه تهران را به مقصد بنگلادش ترک مي کند.

برنامه بازي‌ها به شرح زير است:

سه شنبه 31/2/92

ايران-فيليپين-ساعت 16:00(به وقت محلي)- ورزشگاه دي هاکا

تايلند-بنگلادش-ساعت 19:00(به وقت محلي) -ورزشگاه دي هاکا

پنجشنبه 2/3/92

فيليپين-تايلند-ساعت 16:00(به وقت محلي) - ورزشگاه دي هاکا

بنگلادش-ايران-ساعت 19:00(به وقت محلي) - ورزشگاه دي هاکا

شنبه 4/3/92

تايلند-ايران-ساعت 16:00(به وقت محلي)- ورزشگاه دي هاکا

فيليپين-بنگلادش-ساعت 19:00(به وقت محلي) - ورزشگاه دي هاکا

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
کي‌روش کنفرانس مطبوعاتي را با قهر ترک کرد

کي‌روش کنفرانس مطبوعاتي را با قهر ترک کرد

به دليل سوال پرسيدن در مورد کريمي، رحمتي و عقيلي
[h=1]کي‌روش کنفرانس مطبوعاتي را با قهر ترک کرد[/h]
[h=2] سرمربي تيم ملي کنفرانس مطبوعاتي را به حالت قهر ترک کرد.[/h]

پس از پايان تمرين صبح امروز تيم ملي براساس اعلام قبلي کارلوس کي‌روش در يک کنفرانس مطبوعاتي پاسخگوي خبرنگاران بود، اما به دليل کثرت سوالات به حالت قهر اين نشست را ترک کرد.

به گزارش فارس ، وي به هنگامي که در حال ترک جلسه بود گفت من آمده بودم در مورد مسائل تيم ملي صحبت کنم اما همه از کريمي و رحمتي و عقيلي مي پرسند. نمي خواهم در اين مورد حرف بزنم و اگر مي خواهيد از اين سوال ها بپرسيد بنشينيد و از اين صحبت ها کنيد و من هم مي روم به کارهايم براي تيم ملي برسم.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
تذکر کي‌روش به بازيکنان با زبان فارسي
[h=1]گزارش تمرين تيم ملي[/h]
[h=2] اولين تمرين تيم ملي براي بازي با عمان امروز در کمپ تيم‌هاي ملي برگزار شد.[/h]

در اين تمرين که با جديت خاصي از سوي کارلوس کي‌روش پيگيري مي‌شد شهاب گردان دروازه‌بان تيم سپاهان و مهرداد پولادي هافبک تيم پرسپوليس بازيکناني بودند که در تمرين تيم ملي حضور نداشتند و مابقي نفرات حاضر در تمرين امروز تيم ملي به شرح زير بودند:

رحمان احمدي، حامد لک، سوشا مکاني، حسين ماهيني،‌محمدرضا خلعتبري، سيد جلال حسيني، کريم انصاري‌فرد، رضا حقيقي، پژمان نوري، قاسم‌ حدادي‌فر، بختيار رحماني، محمد غلامي، محمد نوري، محمد نصرت، مهرداد اولادي، اميد ابراهيمي، محسن مسلمان، غلامرضا رضايي، احسان حاج‌صفي، شجاع‌ خليل‌زاده، محمدرضا خانزاده و اميرحسين فشنگچي.

به گزارش فارس، عليرضا منصوريان در تمرين تيم ملي با لباس ورزشي حضور داشت و حتي در لحظاتي که کارلوس کي‌روش با بازيکنان تيم ملي در مورد نحوه تمرينات صحبت مي‌کرد در کنار کي‌روش بود. اين حضور منصوريان باعث شد خبرنگاران حاضر در تمرين تيم ملي با کنجکاوي خاصي در مورد حضور منصوريان در اردوي تيم ملي از يکديگر سؤال کنند. اين شائبه به وجود آمده بود که منصوريان به کادر فني تيم ملي اضافه شده است.

* قبل از آغاز تمرين کارلوس کي‌روش براي بازيکنان تيم ملي در مورد نحوه آماده سازي تيم ملي براي مسابقات پيش رو توضيحاتي ارائه داد.

* کارلوس کي‌روش بعد از اينکه دقايقي را براي بازيکنان صحبت کرد با محمد مهدي نبي دبير کل فدراسيون فوتبال و سرپرست فعلي تيم ملي نيز به مدت 20 دقيقه جلسه‌اي داشت.

* تعداد زيادي خبرنگاران رسانه‌ها و شبکه‌هاي خبري براي پوشش اولين جلسه تمرين تيم ملي در کمپ تيم‌هاي ملي حضور داشتند.

* هر سه دروازه‌بان حاضر در اردوي تيم ملي زير نظر مربي گلرها تمرينات ويژه مخصوص به خود را انجام مي‌دادند.

* محور اصلي برنامه‌هاي تمريني ملي‌پوشان کارهاي استقامتي بود که در بخش اول تمرين زير نظر مربي بدنساز انجام مي‌شد. بعد از آن ملي‌پوشان در يک سوم زمين کمپ تيم‌هاي ملي در قالب دو تيم سفيد و قرمز به انجام بازي فوتبال پرداختند.

* کارلوس کي‌روش مثل هميشه جديت خاصي در تمرين صبح امروز داشت و حتي در نوع پاس‌هايي که ملي‌پوشان به يکديگر مي‌دادند، نکاتي را به آنها گوشزد مي‌کرد.

* در جريان بازي تمريني بارها بازي را قطع کرده و نکاتي را به بازيکنان تذکر مي‌داد. نکته جالب توجه در بازي تمريني ملي‌پوشان اينکه هر 10 دقيقه که از زمان مسابقه مي‌گذشت به مدت 5 دقيقه بازي قطع شده و ملي‌پوشان به کارهاي استقامتي مي‌پرداختند. اين رويه در طول تمرين چند بار تکرار شد.

* به نظر مي‌رسد کارلوس کي‌روش بعد از حضور نزديک به 2 سال خود در ايران توانسته است تا حدودي مکالمه فارسي را ياد بگيرد. به طوري که وقتي چند تن از بازيکنان ملي‌پوش با رسانه‌ها مشغول مصاحبه بودند کارلوس کي‌روش با زبان فارسي با آنها سلام وعليک کرد. حتي وقتي بازيکناني مانند خلعتبري در جريان تمرين صاحب توپ مي‌شدند و از جناحين حرکت مي‌کردند کي‌روش به زبان فارسي به آنها مي‌گفت توپ را روي دروازه‌ ارسال کن. او حتي با خبرنگاران نيز به زبان فارسي سلام وعليک کرد. اين موضوع در نوع خود جالب توجه بود که کي‌روش توانسته اصطلاحات فوتبالي را به زبان فارسي بيان کند.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
کي‌روش در پله دوازدهم بهترين مربيان جهان

کي‌روش در پله دوازدهم بهترين مربيان جهان

در رنکينگ برترين مربيان جهان
[h=1]کي‌روش در پله دوازدهم بهترين مربيان جهان[/h]
[h=2] سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران با کسب 7871 امتياز همچنان در رده دوازدهم بهترين‌ مربيان جهان قرار دارد.[/h]

در تازه‌ترين رده‌بندي مربيان ملي جهان که توسط سايت رنکينگ مربيان دنيا انجام شده، کارلوس کي‌روش با کسب امتياز فوق مقام دوازدهمي خود را حفظ کرد و بالاتر از پائولو بنتو، هموطن خويش که هدايت تيم ملي پرتغال را برعهده دارد(7669 امتياز، رده سيزدهم) و پايين‌تر از خوزه لاتوره، مسئول فني تيم ملي مکزيک (8305 امتياز،‌ رده يازدهم ) جاي گرفت.

به گزارش فارس، در اين فهرست ويسنته دل‌بوسکه، يواخيم لو، برت‌فان‌مارويک،‌اسکار تابارس،‌باب برادلي، راي‌نالدو روئدا، فابيو کاپلو، مورتن اولسن، کلاديو چزارو پراندلي، سزار فارياس و دولاتوره بالاتر از مربي خارجي ايران قرار گرفتند.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
صحبت‌هاي عجيب کي‌روش در فرودگاه

صحبت‌هاي عجيب کي‌روش در فرودگاه

[h=1]صحبت‌هاي عجيب کي‌روش در فرودگاه[/h]
[h=2] سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان در فرودگاه امام خميني به دوربين تلويزيوني گفت: ما به عمان براي تفريح رفته بوديم.[/h]

کارلوس کي‌روش پس از بازگشت تيم ملي فوتبال کشورمان امروز به مدت 15 دقيقه با دوربين 20:30 و واحد مرکزي خبر در فرودگاه امام خميني به جر و بحث پرداخت.

به گزارش فارس،وي ابتدا در پاسخ به سوالي که بازي با عمان را چگونه ديديد، گفت: ما براي بازي به عمان نرفته بوديم. براي تفريح رفته بوديم. شما بهتر است در مورد تعطيلات حرف بزنيد و نه مسائل ديگر.

وي در مورد سوال ديگري که شما موظفيد جواب رسانه‌ها را بدهيد، گفت: باز هم مي‌‌گويم شما بهتر است با ترابيان درباره تعطيلات من حرف بزنيد.

کي‌روش باز هم در پاسخ خبرنگار برنامه 20:30 که چرا شما رفتار خوبي نداريد، گفت: من حرفه‌اي هستم. اما تعطيلات خوش گذشت. او چند بار اين موضوع را تکرار کرد.

خبرنگار واحد مرکزي خبر باز هم از اين موضوع کوتاه نيامد و سعي کرد تا کي‌روش جواب سوال او را درباره نتيجه ضعيف تيم ملي مقابل عمان بدهد؛ اما باز هم کي‌روش گفت: خيلي خوشحالم که شما را در فرودگاه ديده‌ام. ما به تعطيلات رفته بوديم نه مسئله ديگر. اين بحث و جدل حدود 15 دقيقه طول کشيد.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
برتري تيم ملي بانوان ايران مقابل بنگلادش

برتري تيم ملي بانوان ايران مقابل بنگلادش

مسابقات قهرماني فوتبال بانوان آسيا؛
[h=1]برتري تيم ملي بانوان ايران مقابل بنگلادش[/h]
[h=2] تيم ملي فوتبال بانوان ايران در دومين مسابقه خود در رقابت‌هاي قهرماني آسيا مقابل بنگلادش پيروز شد.[/h]

تيم ملي فوتبال بانوان ايران در دومين مسابقه خود از ساعت 17:30 عصر امروز (پنج‌شنبه) مقابل بنگلادش به ميدان رفت.

به گزارش فارس، شاگردان کاستا که با شکست مقابل فيليپين شروع نااميدکننده‌اي داشتند، در دومين ديدار خود مقابل ميزبان به برتري 2 بر صفر رسيدند. مريم رحيمي در دقيقه 26 با پاس زهرا قنبري اولين گل ايران را به ثمر رساند.

داور بازي يک پنالتي براي ايران گرفت زهرا قنبري در دقيقه 32 پشت توپ ايستاد و نتوانست توپ را وارد دروازه کند. تيم ملي ايران در نيمه دوم توسط مريم رحيمي در دقيقه 51 به گل دوم دست پيدا کرد و در پايان با نتيجه 2 بر صفر به برتري رسيد.

مريم يکتايي،کوثر کمالي، سرشين کمانگر، مريم رحيمي، آذر موسوي، کويستان خسروي، فاطمه ارژنگي، سارا قمي، پريا خليل‌زاده، صفورا جعفري و زهرا قنبري بازيکناني هستند که امروز به ميدان رفتند.

در ديگر ديدار اين گروه تايلند با نتيجه يک بر صفر از سد فيليپين گذشت و براي صعود به مرحله دوم اميدوارتر شد. تيم ملي ايران شنبه در سومين ديدار خود مقابل تايلند قرار مي‌گيرد.

اين دوره از مسابقات در 4 گروه و به ميزباني 4 کشور برگزار مي‌شود که در نهايت تيم‌هاي اول هر گروه راهي دور دوم خواهند شد. قاره آسيا 5 سهميه براي جام جهاني 2015 کانادا دارد.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
فهرست جديد تيم ملي اعلام شد

فهرست جديد تيم ملي اعلام شد

[h=1]فهرست جديد تيم ملي اعلام شد[/h]
[h=2] کارلوس کي روش فهرست جديد تيم ملي ايران را براي ديدار برابر قطر اعلام کرد و نکته جالب در اين فهرست حذف نام دانيال داوري است.[/h]

اسامي اين بازيکنان به اين شرح است: رحمان احمدي، سوشا مکاني، عليرضا حقيقي، خسرو حيدري، حسين ماهيني، محمدرضا خانزاده، پژمان منتظري، شجاع خليل زاده، سيدجلال حسيني، اميرحسين صادقي، احسان حاج صفي، سيدهاشم بيک زاده، جواد نکونام، اميد ابراهيمي، اندرانيک تيموريان، محمد نوري، مجتبي جباري، قاسم حدادي فر، غلامرضا رضايي، رضا قوچان نژاد، محمدرضا خلعتبري، محسن مسلمان، مسعود شجاعي، مهرداد اولادي، فرزاد حاتمي.

بنا بر اعلام کادر فني تيم ملي، بازيکنان دعوت شده بايد روز شنبه و راس ساعت 15 خود را در هتل آزادي معرفي کنند.

به گزارش ايسنا، تيم ملي ايران چهاردهم، بيست و يکم و بيست و هشتم خرداد سه ديدار سرنوشت ساز برابر قطر، لبنان و کره جنوبي برگزار مي کند؛ ديدارهايي که تکليف صعود ايران به جام جهاني 2014 را مشخص خواهد کرد.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
فهرست تيم ملي قطر براي ديدار با ايران

فهرست تيم ملي قطر براي ديدار با ايران

[h=1]فهرست تيم ملي قطر براي ديدار با ايران[/h]
[h=2] سرمربي تيم ملي فوتبال قطر فهرست 28 بازيکن را براي ديدار برابر ايران اعلام کرد.[/h]

تيم ملي فوتبال ايران در انتخابي جام جهاني 14 خرداد در ديداري بسيار حساس به مصاف قطر مي‌رود.

به گزارش ايسنا ، فهد ثاني، سرمربي تيم ملي فوتبال قطر فهرست بازيکنان دعوت شده به اين تيم براي ديدار برابر ايران را اعلام کرد.

** فهرست عنابي پوشان

بلال محمد، إبراهيم الغانم ، قاسم برهان ، طلال البلوشي ، وسام رزق ، محمد کسولا، خلفان إبراهيم ، إبراهيم ماجد ، حسن الهيدوس ، سعد الشيب، يوسف أحمد، عبدالکريم حسن ، ماجد محمد ، محمد السيد عبدالمطلب، أحمد سفيان ، مصعب محمود ، عبد القادر الياس، حمد العبيدي ، حامد إسماعيل، جار الله المري ، عادل لامي ، أحمد ياسر محمدي ، علي حسن عفيف ، حسين علي شهاب ، خالد مفتاح، سيبستيان سوريا، عبد العزيز السليطي، حمد العبيدي .

قرار است تيم ملي فوتبال قطر پيش از ديدار با ايران دو ديدار دوستانه برابر لتوني (جمعه) و تيم ملي آذربايجان (8 خرداد) داشته باشد.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]نخستين تمرين تيم ملي برگزار شد[/h]
[h=2] ملي‌پوشان اولين جلسه تمريني خود را در زمين اختصاصي باشگاه ايرانيان برگزار کردند.[/h]

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، بازيکنان تيم ملي بعد از ظهر امروز اولين تمرين خود را زير نظر کادر فني پيگيري کردند.

در اين تمرين که ساعت 19:15 آغاز شد و به مدت 90 دقيقه به طول انجاميد، بازيکنان پس از انجام حرکات کششي و گرم کردن با توپ و ارسال پاس‌هاي قطري در زمين به انجام تمرينات تاکتيکي زير نظر کادر فني پرداختند.

* پيش از شروع تمرين جواد نکونام و کارلوس کي‌روش دقايقي با هم گفت‌وگو کردند.

*‌ پس از گرم کردن و پيش از آغاز تمرينات سرمربي تيم ملي به مدت 10 دقيقه با بازيکنان صحبت کرد.

* دروازه‌بان‌ها تمرينات تخصصي خود را زير نظر دانيل گاسپار انجام دادند.

* با توجه به زمان ديدار تيم ملي کشورمان با قطر، زمان تمرينات عصرها در نظر گرفته شده است.

* در زمان انجام تمرينات تاکتيکي، بازيکنان به دو گروه قرمز و سياه تقسيم شدند و زير نظر سرمربي تيم ملي به اجراي آن پرداختند.

* پيش از آغاز و در زمان انجام تمرينات کي‌روش بارها پا به توپ شد و بيشتر نکات تاکتيکي را با دقت به بازيکنان آموزش داد.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
نلو وينگادا دستيار کي‌روش شد

نلو وينگادا دستيار کي‌روش شد

[h=1]نلو وينگادا دستيار کي‌روش شد[/h]
[h=2] نلو وينگادا پس از توافق با کارلوس کي‌روش فردا (سه‌شنبه) به کادر فني تيم ملي فوتبال ايران اضافه مي‌شود.[/h]

نلو وينگادا، سرمربي اسبق پرسپوليس که سابقه هدايت عربستان را نيز دارد، فردا (سه‌شنبه) به کادر فني تيم ملي ملحق مي‌شود.

به گزارش ايسنا ، وينگاداي پرتغالي که آخرين حضورش در چين بوده پس از توافق با کي‌روش امشب عازم دوبي مي‌شود و فردا صبح در جمع ملي‌پوشان خواهد بود. او در تمرين‌هاي فردا عصر هم حضور دارد.

وينگادا قرار است در بازي‌هاي باقي مانده تيم ملي ايران در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل کي‌روش را همراهي کند.

کي‌روش به خاطر محروميت دو جلسه‌اي از سوي فيفا که يک جلسه از آن در بازي با ازبکستان سپري شده، براي بازي با قطر نمي‌تواند روي نيمکت تيم ملي بنشيند.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیم ملی فوتبال ایران به صعود جام جهانی امیدوار شد

تیم ملی فوتبال ایران به صعود جام جهانی امیدوار شد

راه صعود به جام جهانی هموار شد/ سه امتیاز ارزشمند دوحه در حساب ایران
تیم ملی فوتبال ایران با برتری مقابل قطر در خاک این کشور به صعود به جام جهانی امیدوار شد.

به گزارش ایسنا، ملی پوشان ایران در پنجمین دیدار خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل با تک گل قوچان نژاد (66) به یک پیروزی ارزشمند دست یافت.

در دقایق ابتدایی، بازی بیشتر در میانه میدان دنبال شد. حساسیت بازی ایجاب می کرد که دو تیم احتیاط را بیشتر در دستور کار قرار دهند. در 5 دقیقه ابتدایی بازی تنها اتفاقهای مهم موقعیت تک به تک ایران بود که آفساید اعلام شد، در سوی مقابل دفع خطرناک رحمان احمدی نیز می توانست باعث فروپاشی دروازه ایران شود که توپ پس از برخورد با بازیکن قطری راهی اوت شد.

ملی پوشان ایران رفته رفته به بازی سوار شدند، اما قطری ها هر بار با پرس شدید اجازه بازی سازی در عمق را نمی دادند.

چند سایت خطرناک فرصتهای نصفه و نیمه ای را برای ایران ایجاد کرد، اما دروازه قطر جدی تهدید نشد.

در یکی از بهترین موقعیتهای نیم ساعت اول بازی، خسرو حیدری از مدافع مستقیم خود در جناح راست عبور کرد، اما سانتر او به مهاجمان ایران نرسید.

در دقیقه 19 قطریها موقعیت مشابهی ایجاد کردند، اما دروازه ایران روی سانتر ارسالی آنها از سمت راست تهدید نشد.

ملیپوشان ایران در این دیدار بازی بدی از خود به نمایش نگذاشتند، اما کارهای ترکیبی و تاکتیکی کمتر به چشم میخورد. قطر که در تهران با اندیشههای تدافعی و با هدف گرفتن مساوی به ورزشگاه آزادی آمده بود در نیمه نخست چندان هجومی ظاهر نشد.

در دقیقه 23 حرکت بازیکنان از جناح راست که کاملا از سمت چپ فعالتر بود، نکونام را در موقعیت شوتزنی قرار داد، اما ضربه آرام او را سنگربان قطر به آسانی مهار کرد.

دو دقیقه بعد قوچان نژاد در موقعیت تک به تک قرار گرفت، اما چندین متر در آفساید بود و نتوانست به حرکتش ادامه دهد.

بازی در حالی به دقیقه سی میرسید که آمار برتری قطر را در مالکیت توپ نشان میداد (64-36) و این مساله کاملا نگران کننده بود. چرا که توپ کمتر در میانه میدان در اختیار ایران بود، و بیشتر حملههای ایران با ارسال بلند از جناحین صورت میگرفت. کاری که حیدری بارها و بارها انجام داد.

دن گاسپار دستورهای کیروش را که به دلیل محرومیت روی نیمکت نبود، به نمازی میداد. سرمربی قطر نیز چندباری از محدوده فنی خارج شد که داور چهارم به او تذکر داد.

در دقیقه 31 سرانجام یک فرصت گلزنی عالی ایجاد شد که برای تیم میزبان بود، مهاجم تیم ملی قطر در موقعیت تک به تک قرار گرفت، اما ضربه دقیق حسن پس از برخورد به تیر دروازه به زمین برگشت تا ملیپوشان نفس راحتی بکشند.

در دقیقه 34 مهاجم قطر در حالی که از امیرحسین صادقی عقب بود با استارتی سریع میرفت تا درون محوطه خطرساز شود، اما پس از برخورد با صادقی نقش زمین شد و داور نیز اعتقادی به خطا نداشت.

قطریها که در دقایق پایانی نیمه بهتر بازی میکردند از سمت چپ صاحب یک موقعیت دیگر شدند، اما شوت زاویه بسته مهاجم این تیم با اختلاف راهی اوت شد.

در دقیقه 38 بالاخره سمت چپ ایران نیز فعلا شد اما سانتر ارسالی باز هم فایدهای برای ایران نداشت.

در دقیقه ی 42 موقعیت خطرناک ایران به گل تبدیل نشد. ضربه ایستگاهی شجاعی بود که سنگربان قطر با واکنشی مناسب دروازه اش را نجات داد.

در حالی که بازی رو به پایان بود، ایران یک فرصت عالی دیگر را نیز از دست داد، سانتر عالی تیموریان به قوچان نژاد رسید، اما ضربه سر او را قاسم برهان از یک قدمی دفع کرد تا دو تیم در موقعیتهای گل جدی مساوی شوند.

نیمه دوم به دلیل مشکل لباس قاسم برهان، دروازهبان با تجربه قطر با چند دقیقه تاخیر آغاز شد و دقایق آغازین همانند نیمه نخست باز هم دو تیم با احتیاط کار را دنبال کردند.

در دقیقه 51 خطای خطرناک قطریها روی مسعود شجاعی ضربه ایستگاهی نصیب ایران کرد، اما نکونام به جای ضربه مستقیم توپ را سانتر کرد.

در دقیقه 54 پاس عالی حیدری به شجاعی رسید، اما مدافع قطری اجازه نداد لژیونر ایران در موقعیت تک به تک به توپ ضربه بزند. کرنر ارسالی خطرناک بود، اما قطر که این لحظات در لاک دفاعی فرو رفته بود باز هم دروازهاش بسته ماند.

در دقیقه 59 تکل خشن بلال بر روی پای جباری باعث مصدومیت او شد. بلال کارت زرد دریافت کرد و جباری هم به زمین بازگشت.

قوچان نژاد سرانجام در دقیقه 66 شادی را به اردوی ایران آورد. در حالی که به نظر میرسید با کم تعداد بودن بازیکنان ایران حمله به جایی نرسد، اما پاس عمقی نکونام به حیدری رسید و اشتباه مدافع قطری در دفع توپ قوچان نژاد را در موقعیت تک به تک قرار داد و او نیز به زیبایی با ضربه دقیق گوشه دروازه قاسم برهان را نشانه رفت.

گل ایران ورزشگاه را کاملا ساکت کرد.

پس از این گل ایران چند فرصت دیگر نیز به دست آمد، اما هربار قوچان نژاد در آفساید بود که یک بار نیز به دلیل ضربه به توپ پس از سوت کارت زرد دریافت کرد.

در دقیقه 78 شجاعی در محوطه جریمه با بی احتیاطی محض روی بلال خطا کرد، اما جنگ روانی کیروش کارش را کرد و داور سنگاپوری که در این دیدار مهربانتر از بازی کره نشان میداد دستور به ادامه بازی داد.
سه دقیقه بعد قوچان نژاد روی پاس عالی نکونام تک به تک شد اما قاسم برهان دست او رو خواند و دریبل نخورد و تنها یک خطا برای ایران بیرون محوطه جریمه به دست آمد. سنگربان قطر هم کارت زرد گرفت.

کرنر های پیاپی ایران جگری پوشان را به وحشت انداخته بود، اما قاسم برهان چند بار دیگر با واکنشهای خوب دروازهاش را نجات داد.

در دقیقه 83 خلعتبری جای جباری وارد زمین شد و ابراهیمی نیز جای قوچان نژاد را گرفت. در حالی که داور 5 دقیقه وقت اضافه گرفته بود، رضایی نیز جای خسرو حیدری وارد زمین شد تا هر سه تعویض ایران در ده دقیقه پایانی انجام شود.

ایران با این پیروزی 10 امتیازی شد و شانس صعودش را افزایش داد. قطر نیز با توجه به این که تنها یک بازی دیگر دارد، تا حد بسیار زیادی شانس صعودش را از دست داد.