هم چین هم اینطوری نیستن کی گفته ؟ ما هم بریم یه کشور دیگه سعی میکنی نهایت ادب رو بجا بیاریم...
من که چیز تمیزی از اینا ندیدم محلی که من زندگی میکنم پر کرهای هست, تمام کارشون هم اینه که دم رستورانها
وایستند سیگار بکشن تف کنن رو زمین, چه دختر چه پسر... حال آدم به هم میخوره
ولی به نظر من حقمون نبود ببازیم![]()
آره اما دور رفت هم حقمون نبود ببریم ، بازی با کره جنوبی هم خیلی حقمون نبود ببریم
این بازی هم باید با این همه اردو و تعطیلی لیگ خیلی خیلی بهتر از اینا بازی میکردیم ، فقط 15-20 دقیقه اول خوب بودیم
خب اکثرا تیم ملی اگر موفقیتی هم داشته شانسی بوده این ک چیز تازه ای نیست اما تو این بازی اگه ما خوب نبودیم ازبکام خوب نبودن به نظرم اونام شانسی بردن ....الان چی می شد ما شانسی می بردیم!!!![]()
آخه میخاین برین جام جهانی که چی؟ 6 تا از آرژانتین بخورین 5 تا از پرتغال بعد یه مساوی با گابون؟
آره با این نوع بازی به نظرم اونجا باید 11 نفری بچپیم تو محوطه جریمه خودمون کمتر بخوریم ، روی کره شمالی و عربستان رو سفید میکنیم
وقتی جرات نداریم به کیروش بگیم بالای چشت ابرو همین میشه
اما شما چرا خودتون رو از ما جدا میدونید؟؟
سیار: گل ایران, کاملا درست بود
کارشناس داوری فوتبال معتقد است که گلی که ایران به ثمر رسانده بود و داور آفساید گرفته بود، کاملا درست بود و تیم داوری در این صحنه اشتباه کرده است. پرویز سیار درباره صحنه گل ایران که از سوی کمکداور آفساید اعلام شد گفت: در چنین صحنههایی اگر بازیکنی نزدیک دروازهبان باشد و در موقعیت آفساید هم باشد اما هیچ دخالتی در بازی نداشته باشد به هیچ عنوان نمیتوان آفساید او را اعلام کرد هرچن این بازیکن در موقعیت آفساید قرار داشته باشد. چنین صحنههایی در صورتی آفساید است که بازیکن در وضعیت آفساید باشد و جلوی دید دروازهبان را هم گرفته باشد اما متاسفانه در این صحنه بازیکن برای دروازهبان مزاحمتی ایجاد نکرد چون او با یک متر فاصله سمت چپ قرار داشت اما توپ از سمت دیگر به سمت دروازه آمد. این گل به هیچ عنوان آفساید نبود البته تشخیص این صحنه به دلیل دور بودن برای کمکداور مشکل است. این کارشناس داوری درباره صحنهای که داور به اشکان دژاگه کارت زرد نشان داد گفت: در تصاویر تلویزیونی مشخص نبود توپی که به سر بازیکن ازبک خورده است از سوی دژاگه فرستاده شده بود یا خیر اما اگر دژاگه این کار را کرده باشد، کارت زرد او صحیح است. وی همچنین گفت: در یک صحنه قوچان نژاد از بغل بازیکن ازبکستان رد میشد که با بازیکن حریف برخورد کرد و داور خطا گرفت در حالی که این بازیکن عمل خطایی انجام نداده بود.
تیمی که همه ی امیدش به همون یه موقعیت باشه همون ببازه بهتره ....
این بازی نشون داد که حق باید به حق دار برسه . ازبکستان با این برد به حقش رسید ( بازی رفت )
ایران اگر دژاگه و قوچان نژاد رو نداشت الان ازاین چند امتیاز هم خبری نبود.
این بازی نشون داد که حق باید به حق دار برسه . ازبکستان با این برد به حقش رسید ( بازی رفت )
ایران اگر دژاگه و قوچان نژاد رو نداشت الان ازاین چند امتیاز هم خبری نبود.
نه ببین ..اولا که یه گل تو این بازی به این حساسی خیلی مهمه ..ثانیا که تو همچین بازیایی واقعا نمیشه توقع داشت تیم 6 7 موقعیت گل داشته باشه ... بهرحال این بازیا هم با اختلاف یه گل اکثرا یه تیم مبیره ..بعدشم اون گل روحیه بچه های ما رو خراب کرد ...درست بعد از اون دیگه فشار تیممون کم شد و بازی متعادل شد ...اون گل خیلی مهم بود ..
البته گوچی بازی دومش بود و زیاد تو امتیازات ما تاثیر نزاشته .. بنظر من خیلی هم خوب نبود ...ولی دژاگه واقعا خوب و غیرتی بازی میکنه ...
این همه تیم ضعیف به جام جهانی میرن ...آخه میخاین برین جام جهانی که چی؟ 6 تا از آرژانتین بخورین 5 تا از پرتغال بعد یه مساوی با گابون؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقات تیم ملی | فوتبال | 0 | |
![]() |
ایران بهترین تیم آسیا در آخرین ردهبندی سال فیفا | فوتبال | 1 | |
![]() |
صعود دوباره تیم ملی فوتبال در ردهبندی فیفا | فوتبال | 0 | |
![]() |
اسم تیم باشگاهی یا ملی مورد علاقت چیه؟؟ | فوتبال | 37 |