sjoon
عضو جدید
اي وللللللللاگر منظورت رییس مجمع تشخیصه زدی توخال!!!
دمت گرم
م.ا هرچی بی کلاس باشه مملکتو غارت نگرده واسه پسراش و داداشش
ما كه ميگيم كاچي به ز هيچچچي(البته اين هيچي نميدونم چرا همه چي داره

اي وللللللللاگر منظورت رییس مجمع تشخیصه زدی توخال!!!
دمت گرم
م.ا هرچی بی کلاس باشه مملکتو غارت نگرده واسه پسراش و داداشش
عجب!!!!!بابا بیخیال شین
تاپیک زدی در مورد رئیس جمهور بعد میگی سیاسی نشه.بعد یکی میاد میگه من دوسش دارم میگه شرااااااااااا
این که نشد.یا سیاسی نباشه یا نپرس شرااااااااا
بعدشم واقعا جای تاسف داره که بعضیا میرن تو سایتای خارجی و رئیس جمهور کشور خودشونو تخریب میکنن.
فکر کردین مثلا وقتی اونا به ایشون توهین میکنن از شما خوششون میاد نه در واقع دارن به ما توهین میکنن و به ریشمون میخندن.
به نظر شما وقتی کسی میگه ایشون خطرناکه شخص ایشون رو میگه خیر برادر من،خواهر من داره ملت ایرانو میگه
از بس که تبلیغات منفی هست،از بس که یه سری آدم دارن به ضرر مملکت خودشو کار میکنن.
واقعا جای تاسف داره.
پیشنهادم اینه که شما به جوابی که من دادم یه کم بیشتر فکر کنینبعد پنج سال که آقا بالا سریمونو کرده تازه الان میخوای فکر کنی!!خدا به راه راست هدایتت کنه ایشالا!!!
من خونسردمپیشنهادم اینه که شما به جوابی که من دادم یه کم بیشتر فکر کنین
ضمنا خونسرد باشین
دوست عزیز بعضی سوال ها نیاز به جواب دارن؟ یا شایستگی جواب؟ یا نیاز به تفکر؟من خونسردممگه منظورت این نبود باید فک کنی دوسش داری یا نه
من که اینطوری برداشت کردم!!
پس فکر کن نتیجه رو به ما هم بگو البته اگه واقعا فکر کنی معلومه به چه نتیجه ای میرسی!!دوست عزیز بعضی سوال ها نیاز به جواب دارن؟ یا شایستگی جواب؟ یا نیاز به تفکر؟
پس فکر کن نتیجه رو به ما هم بگو البته اگه واقعا فکر کنی معلومه به چه نتیجه ای میرسی!!
صد در صد این تاپیک سیاسی نیست.بابا بیخیال شین
تاپیک زدی در مورد رئیس جمهور بعد میگی سیاسی نشه.بعد یکی میاد میگه من دوسش دارم میگه شرااااااااااا
این که نشد.یا سیاسی نباشه یا نپرس شرااااااااا
جالبه بدونید که فکر اونجاشم کردم!بعدشم واقعا جای تاسف داره که بعضیا میرن تو سایتای خارجی و رئیس جمهور کشور خودشونو تخریب میکنن.
فکر کردین مثلا وقتی اونا به ایشون توهین میکنن از شما خوششون میاد نه در واقع دارن به ما توهین میکنن و به ریشمون میخندن.
به نظر شما وقتی کسی میگه ایشون خطرناکه شخص ایشون رو میگه خیر برادر من،خواهر من داره ملت ایرانو میگه
از بس که تبلیغات منفی هست،از بس که یه سری آدم دارن به ضرر مملکت خودشو کار میکنن.
واقعا جای تاسف داره.
این لینکی که قراردادی روحتماخود mj na بهت معرفی کرده نظرات جالبی بودفقط ای کاش توی بخش زبان ازبچه هامتن انگلیسی چیزی روکه می خواست بذاره اونجادرخواست می کردچون سوالش روبه انگلیسی ضایعی پرسیده.
بلهعجب...
باید بگم که خیلی ازش خوشم میاد .ممکنه خطا هم بکنه. ولی من به خاطر حفظ منافع ملی وکور شدنه چشم دشمنا بیشتر دوسش دارم![]()
باید سال ها بگذره تا مردم بفهمن که این مردیکه چه بلایی به سر کشور عزیزمون ایران آورد.باید سالها بگذره تا ارزش این مرد به همه ثابت بشه
به عقیده من این مرد بی نظیره
دقیقاباید سالها بگذره تا ارزش این مرد به همه ثابت بشه
درود بر توحفظ منافع ملي!؟!؟؟!
مثل اينكه شما از دنيا خبر نداريدا
پخش كردن پول به كشورايي كه اسمشونم نشنيديم از كي تا حالا شده حفظ منافع ملي!؟!؟
ميدونستيد قراره از مهر ماه بنزين بشه ليتري 650 تومن!؟سهميه هم برداشته بشه!؟دو سه سال پيش ليتري 100 تومن بود
اين پولا كجا ميره!؟
در دوره احمدي نژاد بيشترين درامد نفتي رو داشتيم و در عين حال فقر بيشتر از هميشه خودشو نشون داده.بعد بگين منافع ملي رو حفظ ميكنه
يه بارم گفته بود تا آخر امسال فقير نخواهيم داشت به قول دوستم راست ميگه همشون قراره بميرن از گشنگي
چرا از اینور نگاه نکردی ؟باید سال ها بگذره تا مردم بفهمن که این مردیکه چه بلایی به سر کشور عزیزمون ایران آورد.
دلایلتو تو پست خصوصی یا عمومی باسم بگو.
دقیقا
حالا از چه نظر ؟
سیاست ؟ نه
تیپ و قیافه : نه
شخصیت : نه
علم و سواد : نه
البته ممکنه قبل ریاست جمهوری اگه باهاش آشنا میشدم یه جورائی میتونستم قبولش کنم !!
باید سال ها بگذره تا مردم بفهمن که این مردیکه چه بلایی به سر کشور عزیزمون ایران آورد.
دلایلتو تو پست خصوصی یا عمومی باسم بگو.
الهه جان من ترجیح داده بودم درباره ی هیچ موضوعی با شما وارد بحث نشم چون آب منو شما تو یه جوی نمیره عذر خواهی میکنم.ولی این بار باید حرفمو بزنم آیا از نظر شما یه رییس جمهور محبوب اینه که حتما باید تیپ جذابی داشته باشه که شما افسونش بشین؟پس یعنی شما قبل از هر چیزی به قیافه ی اهمیت میدین تا چیزی که در درون فرد نهفت.درباره ی سیاست این مرد باز هم میگم که این مرد از لحاظ سیاست و برخوردش با دیگر کشورها بسیار جالب بوده و من شخصیت سیاسیه این مرد رو ستایش میکنم. درباره ی سواد ایشون حتما باید اطلاع داشته باشید که ایشون استاد دانشگاه تهران هستن و مثل بقیه ی کاندید ها دارای دکترای افتخاری نیستن.شخصیت این فرد هم از نوع نگاهش به مردم وسیاستش در کارها کاملا هویداست.
من کاری به علائق یا نفرت های کسی ندارم
از احمدی نژاد و خیلیای دیگه هم بدم میاد
اما بعنوان یک ایرانی و کسی که به وطنش فکر میکنه میگم
اینایی که شما میگید (خرابی و...) تو دوره ا.ه.ر بیشتر بوده
اما خوش شانسیش اینه که....
شاید بهتره باشه حرفمو یه جور دیگه بیان کنم بنده زیر سلطه ی هیچ فرقه ای اعم از احمدی نژادی یا موج سبزی نیستم .اگه حقیقتو بخواین ریشه ی ایران با ورود فرهنگ عرب به این کشور نابود شد اما به عقیده ی من باید بین بد و بدتر -بد رو انتخاب کرد چون هیچ گزینه ی خوبی در حال حاضر وجود نخواهد داشت و هر کسی هم که روی کار میادمسلما به فکر اهداف شخصیه خودشه
علم و صنعت.
کدوم یک از کاندیدا ها دکترای افتخاری دارن؟بگو تا روشنت کنم![]()
ما که چیزی از فرهنگ عرب نداریم شما رو نمیدونم اما ما فرهنگ اسلام رو داریم که باز هم شما رو نمیدونم
اینم نظر ملت امریکا در مورد احمدی نژاد
http://www.gossiprocks.com/forum/po...about-mahmoud-ahmadinejad-president-iran.html
تازه یه جای دیگه یکی هم یه هم چین پستی رو داد:
I'm from the USA and I like Iran (the geography, history, culture, and people, but not Mahmoud and the mullahs), but I'm worried that Iran will do something stupid like launch one if its two nukes at Israel, which will result in 70 of Israel's warheads landing on Iran, and then the only thing that we will know about either country is what we read in the history books.
آیا شما در ایران زندگی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | احمدی نژاد دو اخطاره شد | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
کاپشن 54 میلیون تومانی احمدی نژاد !!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
برای شکایت از احمدی نژاد اينجا را کلیک کنید! | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
مصلحی: احمدی نژاد داخل آکواریوم نرفت | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
عصبانیت وهابیون ازسفر احمدی نژاد به لبنان | گفتگوی آزاد | 4 |