احساس میکنید چقدر ادم مهمی هستید .

mardin kurdi

عضو جدید
وقتی من به دنیا امدم هیچ پادشاهی دستور نداده بود که هر پسری در این روز متولد میشود کشته شود و یا یک سبد چوبی اماده نشد تا مرا توی ان بخوابانند و به اب بیاندازند . من ان نوزادی نبودم که وقتی بدنیا امدم بتوانم حرف بزنم وقتی مرا به دایه دادن شیرش بیشتر نشد و در جوانی بت بزرگ را نشکستم . پرنده ها و مورچه ها با من حرف نمیزنند . پیراهن من ساده ابی و همیشه بوی عطر نارنج میدهد ولی با این من ادم مهمی هستم . خیلی مهم . این را با اطمینان میگویم با این که معجزه ای ندارم . مهمم .با همین لباسهای ساده و همین نام معمولی .این را از انجا میگویم که افریده شده ام میتوانستم نباشم میشد که هیچ نشانی از من توی دنیا نباشد . هیچکس از خداوند نمیپرسید چرا . هیچ کس هم جای خالی من را احساس نمیکرد . اما با این حال خداوند تصمیم گرفت که مرا خود مرا بیافریند و این طور شد که مهم شدم و هر ذره کار خوبی بکنم مهم است . و هر ذره کار بدی بکنم نیز . حتی اگر در 40 سالگی به پیامبری نرسم باز مهمم .

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کسی باید دنبال جای خودش تو عالم کائنات بگرده
دلیل اومدنش رو بفهمه
هر وقت فهمید ادم مهمی میشه

آیتای_AYTAY

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلومه که مهم ام!!!نه فقط چون خدا تصمیم گرفت که باشم...چون تصمیم گرفت که انسان باشم وگرنه بصورت یه پرنده یا درخت هم میتونس بخواد که من باشم

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی من به دنیا امدم هیچ پادشاهی دستور نداده بود که هر پسری در این روز متولد میشود کشته شود و یا یک سبد چوبی اماده نشد تا مرا توی ان بخوابانند و به اب بیاندازند . من ان نوزادی نبودم که وقتی بدنیا امدم بتوانم حرف بزنم وقتی مرا به دایه دادن شیرش بیشتر نشد و در جوانی بت بزرگ را نشکستم . پرنده ها و مورچه ها با من حرف نمیزنند . پیراهن من ساده ابی و همیشه بوی عطر نارنج میدهد ولی با این من ادم مهمی هستم . خیلی مهم . این را با اطمینان میگویم با این که معجزه ای ندارم . مهمم .با همین لباسهای ساده و همین نام معمولی .این را از انجا میگویم که افریده شده ام میتوانستم نباشم میشد که هیچ نشانی از من توی دنیا نباشد . هیچکس از خداوند نمیپرسید چرا . هیچ کس هم جای خالی من را احساس نمیکرد . اما با این حال خداوند تصمیم گرفت که مرا خود مرا بیافریند و این طور شد که مهم شدم و هر ذره کار خوبی بکنم مهم است . و هر ذره کار بدی بکنم نیز . حتی اگر در 40 سالگی به پیامبری نرسم باز مهمم .

ممنونم.
خيلي قشنگ بود.
ما مهميم!
فقط بايد قدر خودمونو بدونيم:gol:.

sahar.tt

عضو جدید
مرسی خیلی قشنگ و تامل برانگیز بود
آره واقعا ما مهمیم. ولی گاهی فراموش میکنیم! چقد خوبه که هرچند وقت 1بار به خودمون یاداوری کنیم که مهمیم!

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
واوووووووو
بازم تاپیک قشنگ
امروز دوتا تاپیک قشنگ به پستم خورده که خوشم اومده ازش

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
مهم اینه که برای خودت و خدای خودت و عشقت مهم باشی و ارزشمند باشی و تلاش کرده باشی
بقیه رو بیخیال

maryam2300

عضو جدید
شما از بدو تولد پيروز و قهرمانيد. چراكه صد ميليارد اسپرم موجود در يك قطره كوچك در يك مسابقه شنا با تمام قوا به تعقيب تخمك پرداخته اند و شما حاصل لقاح تنها اسپرم برنده با آن تخمك هستيد. بنابراين شما برنده مسابقه اي هستيد كه شانس پيروزي در آن يك به چند ميليارد بوده است...

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
میسی دوستم..
خیلی متن جالب و پر محتوایی بود...
عالی...;)

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به شخصه مهم نیستم! ولی نمیدونم چرا همه منو مهم درنظر میگیرن و..... همین به آدم یه حس کاذب میده و فکر میکنه همینجا که هست بسه
امیدوارم شما نشید

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پیراهن من ساده ابی و همیشه بوی عطر نارنج میدهد ولی با این من ادم مهمی هستم;) من فكر مي كنم آدم مهمي هستم چون كارايي كه انجام ميدم و تاثيرشو مي بينم اطرافم روي پدر مادرم روي همه ي آدمايي كه واسم مهمن و ارزش دارن چون وقتي من غمگينم اونا هم غمگين ميشن و بالعكس

آخرین ویرایش: