مردم هزارتا مشکلو بدبختی دارن گیرشون رو اینه...اه
ریشه هر اعتقاد از آن جا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند!
...
ولا اگه قراره به زور سر نیزه بهشت بریم
ارزونی خودشون
ما میریم جهنم
ما اول باید ببینیم اختیار چیست و اجبار چیست ؟
طبیعتا اگه اون اختیار برای بقیه مشکلی ایجاد نکنه .......اختیار خوبه
ولی یک نفر اختیار میکنه زورگیری کنه !!!!!!!! ............این راهو برمیگزینه ! آیا این خوبه ؟
اعتقاد به بستن کمربندایمنی ؟!
در کشور ما به نظر شما خشکانیده شده ؟ ..............نمیخواید بگید که با اون حجم جریمه تحمیلی نبوده برای خیلیها
با ابزاری که شما گفتی نه .........ولی منظور از برخورد صرفا استفاده از این ابزار نیست .........بلکه منظور جلوگیری است از حجابهای نامتعارف به خصوص مخالف عرف عمومی ........ضمن اینکه نسبت به گذشته مامورین بیشتر باهاشون صحبت شده و آموزش دیده تر شدند ........تا جایی هم که من دیدم خانمها میان به خانمها تذکر میدن و آقایون هم به آقایون البته بیرون ماشین ............بعضی جاها هم خب تخلفاتی تو همین نحوه برخورد هست و من نمیتونم کتمانش کنم و به طبع در قبال برخورد اون چنینی حرف شما درستهخدایش ...
حالا اجبار نه کمال!!!
آیا میشه با باتوم به ملت تحمیلش کرد
بخدا همون زورگیرم یه حق و حقوقی داره
پس شما منظورت اعتقاد دینی است ..........دوست عزیز من نوشتم اعتقاد
نه قوانین راهنمایی و رانندگی یا هر قانون قضایه دیگه ی
که صد البته در این موارد هم فرهنگ سازی بیشتر جواب داده تا اجبار
سلام ........عزیز دل دیدگاه خودم رو گفتم .........گاهی وقتا تو همین کپی پیستها هزاران نکته نهفته است .......شما دیدی خب تاپیک که فقط برای شما نیست ...........بذارید بقیه هم ببینندباز كپي پيست شروع شد...عزيزه دل...ديدگاهه خودتو بگو
و الا اون كپي پيستها را ما قبله تو ديديم
سلام ........عزیز دل دیدگاه خودم رو گفتم .........گاهی وقتا تو همین کپی پیستها هزاران نکته نهفته است .......شما دیدی خب تاپیک که فقط برای شما نیست ...........بذارید بقیه هم ببینند
با حجاب چه کنیم؟
با توجه به توضیحات فوق بدیهی است که حکم حجاب در یکی از تقسیمهای فوق قرار خواهد گرفت.
پس قبل از این پرسش که با حجاب چه کنیم به این پرسش باید پاسخ دهیم که حجاب چه نوع حکمی است؟
اصولا جالب نیست کسی که خودش نظریه هایی رو گذاشته بیاد و جواب هم بده .........از نظر من این نوع نگاه تحمیلانه استشما که وارد هستین بگین آقا محممد ... چه نوع حکمی است ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصولا جالب نیست کسی که خودش نظریه هایی رو گذاشته بیاد و جواب هم بده .........از نظر من این نوع نگاه تحمیلانه است
من به تحمیل کردن تحت هر شرایطی اعتقاد ندارم .........
آره شما راست مي گيد...وقتي براي كار مراجعه مي كنيد اول ظاهرتو نگاه مي كنن و بعد بهت كار مي دن.....اول نگرش جامعه بايد عوض بشه و بعد حجاب اجباري
اجازه مي دادم هر كس خودش حجابشو انتخاب كنه...نه به خاطر بي حجابي محكوم بشه و به خاطر بي حجابيش بهش توهين بشه...شخصيت هر كس را خرد نمي كردم به دليل اينكه بي حجابه ...اگر هم مي خواستم بهش تذكر بدم اول خودمو اصلاح مي كردم بعد بهش تذكر مي دادم... فكر نمي كني علت اين همه بي حجابي لج و لجبازي باشه؟ بي حجابها را مي گيرن و از آنها200 تا 300 هزار تومن پول مي گيرن و بعد آزادش مي كنن ...به نظر شما اين ارشاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما چه پیشنهادی دارین برای تغییر نگرش جامعه ؟ ..........فرض کنید شما مسئول فرهنگی مملکت بودین چه پیشنهادی میدادین در این باره ؟
يه روز با يه خانم محجبه اي داشتم صحبت مي كردم مي گفت قبلا اگر مردم بي حجاب بودن كسي به ديد شهوت به كسي نگاه نمي كرد يعني جراتشو نداشت ولي حالا راحت در مقابل مادر اون دختر به دختر متلك مي گن... در قديما اوناي كه اهل فساد بودن جاشون معلوم بو و اونائي كه پاك هم بودن همچنين...ولي اكنون مي توني اونا به ضمن اينكه با حجابن پاك تلقي كني؟شما چه پیشنهادی دارین برای تغییر نگرش جامعه ؟ ..........فرض کنید شما مسئول فرهنگی مملکت بودین چه پیشنهادی میدادین در این باره ؟
به نظرتون اقدامی کوتاه مدت در این باره میشه داشت ؟ ........آیا معتقدید اقدام بلند مدتی که میخواد انجام بشه نباید در کنارش اقدامات کوتاه مدت هم انجام داد ؟
و یکی هم معذرت میخوام مسئله غریزه جنسی ........فکر میکنید سرکوب کردنش کار درستیه یا آزاد گذاشتنش یا کنترل اون
این کنترل اصولا میشه فقط انتظار داشت یک طرفه باشه ؟