سلام به دوستان عزیز کنکوری!
کمک میخوام ازتون!
من هرچی این ترمورو میخونم نمیتونم واسش تست بزنم، یعنی از هر 10 تا تست فقط یکی دوتارو به جواب میرسم

با این که واسه خوندنش خیلی هم وقت میذارم ...
به نظرتون اشکال کارم کجاست ؟ راه حل چیه ؟
سلام
ببخشيد، من كنكوري نيستم، ولي شايد بتونم كمكي كنم

من هم دقيقا مثل شما بودم، البته الانم اينجوريم، خوندن درس ترموديناميك پيشرفته هم تو ارشد عالمي داره!

يكي از دلايل اصليش همانطور كه يكي از دوستان فرمودند ضعف در پايه است، ولي خب به نظرم اصلا طرف گسكل نريد، ولي تا ميتونيد مثالهاي آخر هر فصل گسكل رو بخونيد و تا ميتونيد تستهاي گذشته رو مرور كنيد؛ ولي خب ضعف خود ترمو ميمونه كه يا بايد جزوء خودتونو بخونيد، يا جزوء دانشگاه ها خوب رو بخونيد! من 2-3 تا جزوء خوب دارم، كه pdf هست، براتون ميفرستم، جزوء ترمو دكتر عباسي(دانشگاه صنعتي اصفهان) رو هم اگه بتونيد گير بياريد عالي ميشه، اونم خيل خوب درس داده! تا ميتونيد سعي كنيد مسلط باشيد و اصلا استرس نگيريد، كاملا عاديه؛ول اين بدان معنا نيست كه سعي نكنيدا
ان شاءاله هميشه موفق باشيد
کاملاً طبیعی هست.....
منم همینجوریم.....
فعلاً دارم هنوز میخونم....
من یکی موندم با این همه حجم فرمول و رابطه چیکار کنم....
چجوری بکنم تو مغزم....!!!!!!!!!!
دقيقا، طبيعيه
عباس جان فقط دوره ميخواد و خلاصه برداري
دوستان، به عقيده بنده، خلاصه برداري مثل يه مجعجزه ميمونه، خيلي جديش بگيريد، مطمئن باشيد كمكتون ميكنه
بنظر من اصلا از خودتون انتظار نداشته باشین که بتونین خیلی راحت با تستا کنار بیاین !
این انتظار استرسی به شما وارد میکنه که جلوی پیشرفتتون رو میگیره !
آروم آروم مطمئن باشین به تسلط کافی میرسین ... فقط باید پیوستگی خوندنتون حفظ بشه !
كاملا تاييد ميشه
بنظرتون تا کی این خوندن باید ادامه داشته باشه !؟
منظورم اینه درسا کی جمع بشه خوبه که بعدش بیشتر تست کار بشه !؟
بهتره كه تا قبل از امتحانات ميان ترم، اختصاصي ها رو تموم كنيد، زبان هم كه زمان تمام شدن نداره، تا خود كنكور بخونيد خوبه
رياضي رو هم اگه بتونيد الانا رياضي 1 و 2 رو تموم كنيد خوبه، ولي اگه بتونيد به جز رياضيات مهندسي بقيه رو تا آخر پاييز تموم كنيد و بعدش هر روز تعدادي تست از همه مباحث ريضي كه خونديد بزنيد عالي ميشه
موفق باشيد
من نه تنها در تست زدن ترمو مشکل دارم ، بلکه شدیداً تو خواص مکانیکی هم مشکل دارم .
ولی بنظرم َآدم نباید روی خودش فشار بیاره که چرا نمیتونم حل کنم ؟
هر کس روش خاص خودش رو داره ، ولیمن به دوره کردن خیلی معتقدم ، و در دور اول زیاد روی خودم فشار نمیارم !! چون زود خسته و دلسرد میشم .
سرعتم در دور اول بیشتره و دور های بعدی رو کم کم متمرکز میشم .
بنظرم نباید نگران ترمو باشیم ، چون اولآً که وقت زیاده ، ثانیاً سوالات ترمو معمولاً تکراری هست و اگه به حل مسئله مهارت پیدا بکنیم براحتی میشه بالا زد .
بله، دقيقا موافقم، سوالات تكراري تو ترمو زياده،ولي چيزي رو جا نندازيد، مثلا سال قبل گاز واندروالس براي اولين بار 2-3 تا سوال دادن(در عين ناباوري) و سوالاي غلط هم تو ترمو بيشتره، پس بيشتر رو اين تمركز كنيد كه خود ترمو رو متوجه بشيد
بچه ها،من تو خواص فیزیکی بعضی قسمتاش به مشکل خوردم ....کتاب جهش و مدرسان و ماهان رو دارم ولی زیاد نتونسته به من کمک کنه....چیکار کنم

؟
سلام روزبه جان، خوبي؟غيبت داريا

از دكتر باغشاهي بپرس، خيلي ميتونه كمكت كنه،بعدشم يه توصيه، كتاب متالورژي فيزيكي دكتر هنربخش رو بخون و بعد فيزيكي رزاقيان رو بخور؛ خارج از اينا نمياد

با آرزوي موفقيت براي همه دوستان