هنوز امتحان نكردم ميخاي شوما يه تست بزني به ما هم بگيبیچاره ها چه زجری میکشن،قورباغه خوشمزه هست یا نه؟

هنوز امتحان نكردم ميخاي شوما يه تست بزني به ما هم بگيبیچاره ها چه زجری میکشن،قورباغه خوشمزه هست یا نه؟
هنوز امتحان نكردم ميخاي شوما يه تست بزني به ما هم بگيشوخيدما نالاحت نشي
چه جوريه مثلا چي ميذاشتيم خوب بوداوق....راستی اسم تایپیک یکجوریه ها...
جدي ميگي من كه هنوز تو دست نگرفتم قورباغه رو كه ببينم چيكا ميكنه؟؟ حالا شايد شانس شما بوده جيش كرده شايد مثلا چاي يا هندونه زياد خورده بودهنه قورباغه تنها چیزیه که دوست ندارم هر وقت میگیرم جیش میکنه برای همین نه
چه جوريه مثلا چي ميذاشتيم خوب بود
راني قورباغه خوب بود![]()
حتما شانس من بوده دیگهجدي ميگي من كه هنوز تو دست نگرفتم قورباغه رو كه ببينم چيكا ميكنه؟؟ حالا شايد شانس شما بوده جيش كرده شايد مثلا چاي يا هندونه زياد خورده بوده![]()
حتما شانس من بوده دیگه
بازم جیش خوبه دختر عموی بابام دراز کشیده بود کنار باغچه تا دهنشو باز کرد 1وزغ بزرگ پرید روی لبش![]()
حالا يه چيزيم من بگم يه بار يه جا وايساده بودم يه گنجيشك رو سرم.................![]()
نه من قشنگ رو موهام.......آره اوه اوه از اینا برای خیلیا اتفاق میوفته
منم خواهرم خوابیده بود بعد زاغمونم بالا سرش داشت برای خودش مثلا میخوند تا اومد.........................خواهرم پتو رو داد رو سرش خیلی شانس اورد
واسه چی میکشتش؟ نمیشه همونجوری درسته بندازتش تو مخلوط کن؟ اینطوری که کلی از ویتامینهاش از بین میره.![]()
جیش نمیکنه که از پوستش یه مایعی ترشح میکنه( البته اونا قورباغه نیستن "وزغ" ان) بگیری زیر آب حله......نه قورباغه تنها چیزیه که دوست ندارم هر وقت میگیرم جیش میکنه برای همین نه
ممنون شهاب تاپیک جالبی بود.....بیچاره قورباغه ها
جیش نمیکنه که از پوستش یه مایعی ترشح میکنه( البته اونا قورباغه نیستن "وزغ" ان) بگیری زیر آب حله......![]()
قابلي نداشت
مگه اگه جيش كنه بايد بري غسل كني خب اگه جيشم كنه بگيري زير اب حله![]()
منظورم وزغه بودقابلي نداشت
مگه اگه جيش كنه بايد بري غسل كني خب اگه جيشم كنه بگيري زير اب حله![]()
منظورم وزغه بود![]()
آره ولی منظور من اینه کسی که میخواد وزغ رو دستش بگیره بازی کنه یا هر کار دیگه ای میگیره زیر آب تا لیز نباشه....... خوبهخب اگه اونم باشه باز حرف من درسته مگه اگه جيش كنه وزغ بايد غسل كنه خب اونم ميگيريمش زير اب
حالا يه چي داريم ميگيم اخمات رو واكن
ای بترکی شهاب.....حالت تهوع بهم دست داد....ایششششششششششششش...عق
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خلاقیت ایرانی برای استفاده از اب گرم | تالار عکس | 8 | |
![]() |
Cool وای عجب کیکیه دهنم اب افتاد.... | تالار عکس | 12 | |
![]() |
هماهنگي جالب اب و تاب | تالار عکس | 0 | |
![]() |
مشق اول...بابا اب داد...یادش بخیر... | تالار عکس | 4 | |