3ctor عضو جدید کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #4 خوب بود میگفت آرزو میکنم تا آخر عمر هر چی آرزو میکنم بر آورده بشه..
bahar_cve کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #5 sayna.girl گفت: اگه من بودم میگفتم تا آخر عمر همه ی آرزوهام براورده بشه.. کلیک کنید تا باز شود... 3ctor گفت: خوب بود میگفت آرزو میکنم تا آخر عمر هر چی آرزو میکنم بر آورده بشه.. کلیک کنید تا باز شود... بابا دم شماها گرم...الحق که ایرونی هستین...
sayna.girl گفت: اگه من بودم میگفتم تا آخر عمر همه ی آرزوهام براورده بشه.. کلیک کنید تا باز شود... 3ctor گفت: خوب بود میگفت آرزو میکنم تا آخر عمر هر چی آرزو میکنم بر آورده بشه.. کلیک کنید تا باز شود... بابا دم شماها گرم...الحق که ایرونی هستین...
3ctor عضو جدید کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #6 bahar goli گفت: بابا دم شماها گرم...الحق که ایرونی هستین... کلیک کنید تا باز شود... آره واقعا چه وجهه تشابهی من پست بالایی رو ندیدم
bahar goli گفت: بابا دم شماها گرم...الحق که ایرونی هستین... کلیک کنید تا باز شود... آره واقعا چه وجهه تشابهی من پست بالایی رو ندیدم
S shila_kt عضو جدید کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #7 ......ما اینیم دیگه!اومدم نظر خودمو بگم دیدم قبل من گفتن!
S shila_kt عضو جدید کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #11 j0o0o0o0o0di گفت: پس چی فک کردی ما کم الکی ایم؟ما خیلی الکی ایم:دی کلیک کنید تا باز شود... ....................
j0o0o0o0o0di گفت: پس چی فک کردی ما کم الکی ایم؟ما خیلی الکی ایم:دی کلیک کنید تا باز شود... ....................
j0o0o0o0o0di عضو جدید کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #12 shila_kt گفت: .................... کلیک کنید تا باز شود...