سلام دوست عزیز!من ساخت و تولید خوندم الانم متالورژی صنعتی می خونم.خودشم جزو نخبگانم, هر رشته ای که می خواستم و تو هر دانشگاهی می تونستم بخونم.اما متالورژی صنعتی خوندم(ریخته گری)
چون رشته مادریه و ایرانم کمبود داره.(کارخونه رویز رویز 120 نفر دکترای متالورژی داره درحالی که تو کل ایران با احتساب آزاد 92 نفرن)-می تونین برین سایتش زده
بازار کارشم ریخته گری ها- هواپیما سازی ها-فولادسازی ها-شکل دهی ها(خودروسازی)-مواد پزشکی(بیو مواد)-جوشکاریها و بازرسیش(مثل جوشکاری IC یا جوشکاری پل ها و برج ها)و....
8 تا گرایش ارشد داره که کاملا از همدیگه مجزان و بسته به سلیقته-همش 3 واحد شیمی می خونن(اونم شیمی عمومی- عین مکانیک ها و...)
و ایران هم شدیدا فهمیده که بهش احتیاج داره و افزایش سهمیه شدید داده و تو دانشگاهای مختلف ایجادش کرده-معدود آدم بیکار پیدا کنی از رشته یا شاید هیچی
تو ایرانم بازار کار داره و خارج همچنین
رشته نسبتا مشکلیه.ریاضیات مهندسی داره. و کلا ریاضیات بالایی می خواد (به خصوص گرایش شکل دهیش)
در کل مکانیک ساخت تولید و متالورژی صنعتی با هم ادغام شدن.خیلی ها ارشدشون رو میآن متالورژی یا برعکس-یا مثلا مدیر گروه ساخت و تولید دانشگاه تبریز متالورژیسته (ریخته گری) البته ساخت و تولید تبریز جزو قطب ها محسوب میشه و رتبه های اول ارشد اکثرا از اونجان
اینارو گفتم اما همه این حرفها کشکن-رشته مهندسی اگه مهندسش مهندس باشه بیکار نمی مونه و در آمده خوبیم داره
هرچی می خونی بخون اما خوب بخون حتی اگه مهندسی نباشه به جایی میرسی-
الهه قمشه ای نمونشه که ادبیات خونده اما تو زبان فلسفه و .... یلیه برا خودش
رشته های صنایع-مکانیک-مهندسی شیمی و نفت و ... -و IT هم خیلی عالین و حرف ندارن
با احترام به برق قدرت و باز هم با احترام --IT

اما اگه دوستش داري بهترين رشتسجالب گفتين.موافقم نياي معماري ها به درد نمي خوره
رشته IT كه دفاعيه نمي خواد عزيزم همه مي دونن اگه ايران يه دولت الكترونيك بشه سوگليشIT مي شهسلام به همه ي دوستان.چرا كسي نيومده نظر بده،زودتر بجنبيد لااقل از رشته ي خودتون دفاع كنيد.

خوشم میاد همه اعتراف میکنن عمران چه جیگرییه.مرسیفقط معماری
من هر چی مهندس معمار دیدم اینده شان خیلی خوبه
حتی از عمرانیا بهتر

البته نبايد فراموش كرد كه: اولين شرط ورود به هر رشته اي علاقه است
البته نبايد فراموش كرد كه: اولين شرط ورود به هر رشته اي علاقه است
 چون ترکیب الکترونیک + مکانیک + فن اوری اطلاعات هست
چون ترکیب الکترونیک + مکانیک + فن اوری اطلاعات هست

تا اونجایی که من شنیدم این تعریف برای صنایع هستش...همیشه گفتن معماری اقیانوسیست به عمق یک وجب چون با اکثر علوم سر و کار داره حتی اگه خیلی مختصر هم باشه..
.
اینو باحال اومدی !!!و در آخر:
تنها چیزی که نمی تونن از چین وارد کنن ساختمونه!!!
.
 .............
.............فقط علاقه آینده رو رقم میزنه!!!توصیه اول من...اون رشته ای رو برو که مورد علاقه ات باشه
توصیه دوم : اگه ریاضیت قوی نیست سمت رشته های مهندسی برق و مکانیک اصلا نیا
توصیه سوم : برای معماری تلفیقی از هنر و تجسم 3 بعدی میخواد اگه تو هندسه مشکل داری نرو طرفش
------------
اما راجع به رشته برق که دیگه نیازی به توصیف من نداره، الان هر وسیله ای رو میبینی ، اکثرا به نوعی رد و پای علم برق توش هست.ولی مکاترونیک رشته جالبیهچون ترکیب الکترونیک + مکانیک + فن اوری اطلاعات هست