سلام دوست عزیز!من ساخت و تولید خوندم الانم متالورژی صنعتی می خونم.خودشم جزو نخبگانم, هر رشته ای که می خواستم و تو هر دانشگاهی می تونستم بخونم.اما متالورژی صنعتی خوندم(ریخته گری)
چون رشته مادریه و ایرانم کمبود داره.(کارخونه رویز رویز 120 نفر دکترای متالورژی داره درحالی که تو کل ایران با احتساب آزاد 92 نفرن)-می تونین برین سایتش زده
بازار کارشم ریخته گری ها- هواپیما سازی ها-فولادسازی ها-شکل دهی ها(خودروسازی)-مواد پزشکی(بیو مواد)-جوشکاریها و بازرسیش(مثل جوشکاری IC یا جوشکاری پل ها و برج ها)و....
8 تا گرایش ارشد داره که کاملا از همدیگه مجزان و بسته به سلیقته-همش 3 واحد شیمی می خونن(اونم شیمی عمومی- عین مکانیک ها و...)
و ایران هم شدیدا فهمیده که بهش احتیاج داره و افزایش سهمیه شدید داده و تو دانشگاهای مختلف ایجادش کرده-معدود آدم بیکار پیدا کنی از رشته یا شاید هیچی
تو ایرانم بازار کار داره و خارج همچنین
رشته نسبتا مشکلیه.ریاضیات مهندسی داره. و کلا ریاضیات بالایی می خواد (به خصوص گرایش شکل دهیش)
در کل مکانیک ساخت تولید و متالورژی صنعتی با هم ادغام شدن.خیلی ها ارشدشون رو میآن متالورژی یا برعکس-یا مثلا مدیر گروه ساخت و تولید دانشگاه تبریز متالورژیسته (ریخته گری) البته ساخت و تولید تبریز جزو قطب ها محسوب میشه و رتبه های اول ارشد اکثرا از اونجان
اینارو گفتم اما همه این حرفها کشکن-رشته مهندسی اگه مهندسش مهندس باشه بیکار نمی مونه و در آمده خوبیم داره
هرچی می خونی بخون اما خوب بخون حتی اگه مهندسی نباشه به جایی میرسی-
الهه قمشه ای نمونشه که ادبیات خونده اما تو زبان فلسفه و .... یلیه برا خودش
رشته های صنایع-مکانیک-مهندسی شیمی و نفت و ... -و IT هم خیلی عالین و حرف ندارن
با احترام به برق قدرت و باز هم با احترام --IT
اما اگه دوستش داري بهترين رشتسجالب گفتين.موافقم نياي معماري ها به درد نمي خوره![]()
رشته IT كه دفاعيه نمي خواد عزيزم همه مي دونن اگه ايران يه دولت الكترونيك بشه سوگليشIT مي شهسلام به همه ي دوستان.چرا كسي نيومده نظر بده،زودتر بجنبيد لااقل از رشته ي خودتون دفاع كنيد.
خوشم میاد همه اعتراف میکنن عمران چه جیگرییه.مرسیفقط معماری
من هر چی مهندس معمار دیدم اینده شان خیلی خوبه
حتی از عمرانیا بهتر![]()
تا اونجایی که من شنیدم این تعریف برای صنایع هستش...همیشه گفتن معماری اقیانوسیست به عمق یک وجب چون با اکثر علوم سر و کار داره حتی اگه خیلی مختصر هم باشه..
.
اینو باحال اومدی !!!و در آخر:
تنها چیزی که نمی تونن از چین وارد کنن ساختمونه!!!
.
فقط علاقه آینده رو رقم میزنه!!!توصیه اول من...اون رشته ای رو برو که مورد علاقه ات باشه
توصیه دوم : اگه ریاضیت قوی نیست سمت رشته های مهندسی برق و مکانیک اصلا نیا
توصیه سوم : برای معماری تلفیقی از هنر و تجسم 3 بعدی میخواد اگه تو هندسه مشکل داری نرو طرفش
------------
اما راجع به رشته برق که دیگه نیازی به توصیف من نداره، الان هر وسیله ای رو میبینی ، اکثرا به نوعی رد و پای علم برق توش هست.ولی مکاترونیک رشته جالبیهچون ترکیب الکترونیک + مکانیک + فن اوری اطلاعات هست
![]()