همانطور که گفتم نیازی نیست تو را قانع کنم ولی برای آن دسته از کسانی که می خواهند بیشتر بدانند باید بگم که ساعت تنظیم شده در کشورهای مختلف می تواند 1 یا 2 ساعت تغییر داشته باشد . ساعت سایت گوگل با ساعت سایت این سایت متفاوت است این را خودتان می توانید امتحان کنید .
نکته بعد اینکه این متن در مورد نظر سنجی هست و متن قرار داده شده در اون سایت هم همینطور عینا همین متن هست بدون یک واو تغییر . ولی در این سایت نظر سنجی وجود دارد در آن سایت نظر سنجی وجود ندارد!!
نکته بعد . اینکه سایتی می تواند متنی را بگذارد و بعد من 1 ساعت بعد آنرا بلا فاصله در این جا عینا و بدون نیاز به ویرایش قرار دهم سرعتو حال کردی!!یعنی اینکه کسی که اون متن رو در اون سایت گذاشته مخصوص من گذاشته که قابل استفاده در این سایت باشه بدون نیاز به هرگونه تغییری
که البته بعید نمی دونم خود جوهر این کارو کرده باشه چون اصولا اینها اسنادهای جعلی ساختنشون خیلی خوبه .
نکته بعد اینکه 15 ساعت پیش می شود دقیقا 15 july و 14 ساعت می شود اولین ساعت 16 july! خوب ما شاهدیم در سایت اصلی تاریخ 16july خورده است در نتیجه می توان ثابت کرد که اشتباه از نرم افزار گوگل می تواند باشد چرا که 15 ساعت پیش 15july میشده است ولی سند اصلی چیز دیگری را می گوید.
دست و پا نزن دروغتون مانند هزاران دروغ دیگرتون آشکار شد . دیگر هم پاسخی در این مورد نخواهد بود.![]()
هرچی گفتی همش چرند بود
و مثل اینکه از کامپیوتر و ساعت بین المللی و اینترنت چیزی نمی دونی
بی خیال هروقت تونستی علمی ثابت کنی این اختلاف ساعت رو اونوقت (اگه نمی تونی میشه از متخصص های خوبی که تو باشگاه داریم کمک بگیریم)
اگه قبلی رو توضیح دادی باید بگی چطور شده همزمان یک متن دو مکان مختلف اومده
بعدش باید توضیح بدی چطور ادمین اون سایت به متن تو و تو به متن ادمین اون سایت دسترسی داشتید
بعدش باید توضیح بدی چطور برا چند دقیقه عکسای من از چند پست قبل پاک شد و مجبور شدم دوباره بذارمشون
بعدش باید به سوالات اولین پستم تو این تاپیک توضیح بدی
اگر آدم منطقی هستی و می خوای حقایق بررسی شوند