چرا کسی جوابمو نمیده!!مثه اینکه نتیجه من با مال شما فرق داره من که چیز متفاوت تری میبینم با اینکه گفتی![]()
جامعه آماریتون فوق العاده گسترده استبه صحيح يا غلط بودنش كاري ندارم
وقتي كه مردم يه چيزيو نخان نبايد اجرا بشه
دوستان بهتره به نظرسنجي نگا كنن تا متوجه بشن چي ميگم
شما یه کم توضیحات دوستان و من رو راجب رد آیاتی که آورده برای اینکه بگه قرآن قبول نداره رو بخونید، متوجه میشید، کار سختی نیست بفهمید اون آیات ربطی به ولایت فقیه نداره...چرا کسی جوابمو نمیده!!![]()
همونطور که شما با شمردن چارتا صندوق تقلبو رد میکنینجامعه آماریتون فوق العاده گسترده است
چگونه از روی حداکثر 100 نفر نظر قطعی 74 میلیون نفر رو در میارید؟؟؟![]()
شما میگین این تاپیک زد شده تا ادعای بعضیا بر ملا شه در صورتیکه من میگم نتایج یه چیز دیگسشما یه کم توضیحات دوستان و من رو راجب رد آیاتی که آورده برای اینکه بگه قرآن قبول نداره رو بخونید، متوجه میشید، کار سختی نیست بفهمید اون آیات ربطی به ولایت فقیه نداره...
واقعا هنوز تو این توهم داری سر میکنی شما؟همونطور که شما با شمردن چارتا صندوق تقلبو رد میکنین![]()
ما خیلی وقت داریم میگیم دیوانه ایم ولی دیوانه یه دختر یا پسر تو خیابان نیستیم/ما دیوانه شاه عالمین حسینیم/بیخود هم نگرد که این دیوانگی رو به هر کسی نمیدندولایت فقیه=تعطیلی عقل
نگفتی مردم که نماز می خوانند چگونگی نماز خواندنشان در قران ننوشته است
پس ازکجا نماز خواند ن را یاد گرفتند نکند از تو یاد گرفتند![]()
راستش جناب kung عزیز
نمیدونم شما که امام زمان را قبول نداری چه کاریه که بیای راجع به ولایت فقیه بحث کنی؟
خداییش فکر نمیکنی اون مساله اصلیتر است؟
در مورد امام زمان هم پاسختوگرفتی اگر هنوز جوابی در گفته های که داشتیم داری در خدمتنم در این مورد هم یک مساله مهم در کشورماست پس بهتره به جای پرداختن به آنکه چه کسی چی می گوید ببینید که چه می گوید
از این بحثها تو این باشگاه زیاد شده و من تا بحال ندیدم کسی تغییر موضع داده باشه.
نمیدانم هدفتان چیست. میخواهید ضعف استدلال طرف مقابل را به رخش بکشید؟
رسالتتان اگاه سازی جامعه است؟ لازمه اش این است که خودتان قویتر باشید که در این بحثها چنین قدرتی را از خودتان نشان ندادید.
ما خودمان را مثل شما خیلی قوی نمی دانیم ما آنچه اسناد هست را ارائه می دهیم و مردم بنا بر فهم و شعورشان اسناد تو طرف را مقایسه می کنند و رای می دهند
ایات قران را که نمیشود هرکس هر جوری دلش خواست تفسیر کند.شما حتی در ترجمه یک ایه هم مشکل دارید.
همین ایه(إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ﴾ را اشتباه ترجمه میکنی .
"واو " که خدا ,پیامبر و الذین امنوا را به هم وصل کرده واو عطف است.پس ترجمه این خواهد بود:
ولىّ و سرپرست شما، تنها خداوند و پيامبرش و مؤمنانى هستند كه نماز را برپا مىدارند و در حال ركوع، زكات مىدهند.
من به این آیه استناد نکردم که شما داری در مورد واوش با من صحبت می کنیدوما این نظر شماست که واو در این قسمت چنین معنایی را می دهد آنچه معنای جمله هست همانی می شود که من گفتم . این جور معنی کردنها مربوط به ملایان هست که می خواهند اینچنین بر مردم حکومت کنند و موضوع را آنطور که دوست دارند تغییر دهند .
اینکه میگویید زکات دهنده کسی است که ایمان اورده درست اما نکته در این است که ایه درباره کسی نازل شده که در حال رکوع زکات داده و او شخص علی بن ابیطالب است نه کس دیگری. همه مومنین که چنین کاری نکرده اند یا نمیکنند. بعد هم منطقی است که خدا همه مومنین را "ولی " قرار دهد؟
این که تو می دانی آیه برای شخص خاصی نازل شده یا همفکرانت آن هست که شما ها از نیت خدا دانا بودید ظاهرا .
خدا همه مومنین را در قرآن ولی قرار نداده است فقط خود را با تاکیید بر اینکه جز او ولی نیست ولی قرار داده است . و البته در آیاتی پیامبر را نیز چنین گفته است ، پیامبر چون در آن زمان حضور داشته است ولی پس از او تنها خودش ولی مومنان هست و به گفته قرآن :
اللَّهُ وَلىُّ الَّذِينَ ءَامَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظلُمَتِ إِلى النُّورِ وَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطغُوت يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلى الظلُمَتِ أُولَئك أَصحَب النَّارِ هُمْ فِيهَا خَلِدُونَ
خداوند، ولى و سرپرستِ كسانى است كه ايمان آوردهاند، آنها را از ظلمتها، به سوىِ نور بيرون مىبرد. كسانى كه كافر شدند، اولياىِ آنها طاغوتها هستند، كه آنها را از نور، به سوىِ ظلمتها بيرون مىبرند، آنها اهل آتشند و هميشه در آن خواهند ماند.
اما من خودم هنوز درباره این نظریه به نتیجه ای نرسیده ام . شرایطی که امام خمینی برای این امر تعیین کرده اند خیلی ایده ال است و من اصلا نمیدانم عملا چطور چنین چیزی ممکن است. توجه دوستان را به این جملات حضرت امام جلب میکنم:
- «اگر ولیّ فقیه، یک کلمه دروغ بگوید یک قدم بر خلاف بگذارد، آن ولایت را دیگر ندارد.»
- منبع: صحیفه نور، ج ۱۱ ص ۳۷.
- «اگر فقیه یک گناه صغیره هم بکند، از ولایت ساقط میشود.»
- منبع: صحیفه نور، ج ۱۱ ص ۳۷.
اگر چنین چیزی عملا اتفاق بیفتد من که قبولش دارم کیه که قبول نداشته باشه؟
- «اگر جمهوری، اسلامی باشد كه دیگر واضح است. برای اینكه اسلام برای آن كسی كه سرپرستی برای مردم می خواهد بكند، ولایت بر مردم دارد؛ یك شرایطی قرار داده است كه وقتی یك شرطش نباشد، خود به خود ساقط است، تمام است، دیگر لازم نیست كه مردم جمع بشوند.»
- منبع: امام خمینی، صحیفهٔ نور، ج ۳، ص ۱۴۱-۱۴۲.
این صحبت ایت الله مطهری هم جای فکر دارد:
ایت الله مطهری در کتاب پیرامون انقلاب اسلامی میگوید:«ولایت فقیه به این معنا نیست که فقیه خود در رأس دولت قرار گیرد و عملاً حکومت کند. نقش فقیه در یک کشور اسلامی ... نقش یک ایدئولوگ است نه نقش یک حاکم.... صتور مردم آن روز ـ دورهٔ مشروطیت ـ و نیز تصور مردم ما از ولایت فقیه این نبود و نیست که فقها حکومت کنند و ادارهٔ مملکت را بهدست گیرند...»
نظرات خودت مربوط به خودت هست و در نظر سنجی اعمال می شود
تمامی این صحبتها را از ویکی پدیا اوردم . اگر دوستان اشتباهی در صحبتها دیدند لطفا مرا هم مطلع کنند.
در این حرفیاتت kung فقط دو آیه آوردی مبنی بر ولایت خدا ولا غیر
درسته؟
بله و توضیحات تکمیلی خود قرآن در مورد آیات فوق
قبل و بعدش همه واسه پرکردن صفحه بود
درسته؟
خیر توضیح کامل جهت درک بهتر مطلب توسط خود قرآن
دو آیه ای که آوردی رو قرمز کردم، باقیش هیچ ربطی در اثبات ولایت مطلق خدا نداره
درسته؟
همانطور که گفتم توضیحات تکمیلی قرآن برای آیات فوق بود و مشخص کنند ویژگی های کسی که خود را ولی مردم می داند
بگوتا ادامه بدیم
فکر می کنی کسی که تهمت می زند و دروغش به این راحتی آشکار می شود اصلا ارزش ادامه دادند دارد
درضمن شرف لینک دادنت تموم شده بجات من منبعت رو میزارم
http://weblog.silverdownload.com/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D9%82%DB%8C%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D9%82%D8%A8%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%9F.html
ولایت مطلقه فقیه فقط مختص معصومینه
و غیر معصوم چنین حقی نداره
ما خیلی وقت داریم میگیم دیوانه ایم ولی دیوانه یه دختر یا پسر تو خیابان نیستیم/ما دیوانه شاه عالمین حسینیم/بیخود هم نگرد که این دیوانگی رو به هر کسی نمیدند
پشتیبا ولایت فقیه باشید یا به مملکت شما آسیبی نبیند/امام خمینی(ره)
تا حالا توجه کردی که چرا همه دنیا یکی شدن تا بتونن به ایران آسیب برسونن ولی نمیتونن؟فکر نکنم بدونی/دلیلش نعمت ولایت فقیه هست/یه نگاهی به جاهای دیگه بنداز مثل همین فلسطین که به دلیل نداشتن ولی فقیه چه بلایی سرشون میاد که انشالله با ظهور آقا همشئن نیست و نابود خواهند شد
تمامی پاسخهایی که لازم بود داده شده مابقیش هرفیاتی بود جهت تغییر بحث و اصل موضوع همانطور که گفتم متن آیه های قرآن بازگو کنند همه چیز هست .
چند صفحه قبلش پاسختو دادم عینک بدم خدمتتون !
عجب منبعی کسی که جملات و نوشته منو کپی پیست کرده عینا شد منبع
ولی دستش درد نکنه همین که متن من رو انتشار میده خودش یک حرکت مثبت هست که من ازش تشکر می کنم و هدف هم همین است .
ولی قبلش برای همه ثابت می کنم که شما ها چطور به دیگران تهمت می زنید . تاریخ قرار گرفتن این متن در سایتی که آقای جوهر ارائه داده اند
Leave a Comment on date July 16th, 2010 by admin
می باشد یعنی بعد از قرار دادن متن من در این سایت که همین ثابت کننده آن است که از متن من کپی برداری شده است
همانطور که قبلا گفتم شما ها کارتان تغییر اصل صورت مساله و دروغ پراکنی جهت میل به هدفهای پوچتان هست و باز هم همانطور که گفتم زهی خیال باطل
[/QUOTE
خوب خدارو شکر دست من رو رو کردی
فقط یک سوال اینکه اون از شما کپی کرده یا شما از اون
به هرحال جواب سوالات دیگه رو که کردم ندادی
بگو تا شروع کنیم
منتظرم
اگه می خوای اثبات کنی که خدا در قران از ولایت دیگران به غیر خودش حرف نزده جواب من رو بده تا ادامه بدیم
در این حرفیاتت kung فقط دو آیه آوردی مبنی بر ولایت خدا ولا غیر
درسته؟
قبل و بعدش همه واسه پرکردن صفحه بود
درسته؟
دو آیه ای که آوردی رو قرمز کردم، باقیش هیچ ربطی در اثبات ولایت مطلق خدا نداره
درسته؟
بگوتا ادامه بدیم
آقای essi لطفا بحث را سیاسی نکنید
خواهشمندم پست خود را حذف کنید ویا آنرا اصلاح کنید وگرنه تاپیک حدف خواهد شد و به بسیجی ها و اطلاعاتی های موجود در این باشگاه به هدفشان خواهند رسید
از بحثهای حاشیه بپرهیزد لطفا . در تاپیکهای دیگر جا برای اینکار بسیار است
د جوهر جان عینک بدم خدمتت . !!
خوب خدارو شکر دست من رو رو کردی
فقط یک سوال اینکه اون از شما کپی کرده یا شما از اون
ساعت چند تاپیک رو زدی؟
هیچ نگو دیگه آبروت بدجوری رفت . 13 ساعت پیش تاریخ 15 jully بود یا حد اکثر ساعت اول 16 جولای بود . بعدشم چقدر من سریع هستم نه !! گفتم که فکر نمی کنم کسی که با دورغ و تهمت می خواهد حرفش را پیش بکشد ارزش صحبت کردن داشته باشه . اینطور نیست ؟
خدایا ما را به راه راست هدایت بفرمایما خیلی وقت داریم میگیم دیوانه ایم ولی دیوانه یه دختر یا پسر تو خیابان نیستیم/ما دیوانه شاه عالمین حسینیم/بیخود هم نگرد که این دیوانگی رو به هر کسی نمیدند
پشتیبا ولایت فقیه باشید یا به مملکت شما آسیبی نبیند/امام خمینی(ره)
تا حالا توجه کردی که چرا همه دنیا یکی شدن تا بتونن به ایران آسیب برسونن ولی نمیتونن؟فکر نکنم بدونی/دلیلش نعمت ولایت فقیه هست/یه نگاهی به جاهای دیگه بنداز مثل همین فلسطین که به دلیل نداشتن ولی فقیه چه بلایی سرشون میاد که انشالله با ظهور آقا همشئن نیست و نابود خواهند شد
منو قانع کن که کپی نکردی
لطفاً
نیازی به قانع کردن تو نیست اون که شعور و درک داشته باشه اسناد و وشواهد همه چیز را برایش آشکار کرده است نمی تونی از دروغی که برای همه آشکار کردم فرار کنیبا شریف
اون سایتی که میگی اصلا نظر سنجی نداره فقط متن را کپی کرده در صورتی که در متن کاملا در مورد نظر سنجی صحبت شده و در همن سایت هم در مورد نظر سنجی صحبت شده البته اصلا هم بعید نیست که هول شدی متن رو سری یک جای دیگه کپی کردی که بگی برای من نیست . ساعت ارائه متن توسط من در تاریخ 15 july بوده . کلا آبروت برفت عزیزم اینطوری نمی تونی چیزی رو تغییر بدی .
مثل اونهایی که در تاپیک قبلیم اومدن ادعا کردند که آرش هستندو خود آرش دستشون رو رو کرد . دروغ دیگه تو خونتونه رفته ظاهرا عزیزم کمال همنشین خوب در شما هم اثر کرده ظاهرا .
نکته آخر اینکه اصلا اهمیتی نداره که آیا من متن رو کپی کردم یا نکردم موضوع خود متن هست و آشکار سازی حقایق حالا توسط هرکس که گفته باشه .
خدایا ما را به راه راست هدایت بفرمای
حسین پرستی هم پیدا شد!امام حسین هم بنده ی خدا بوده اگه خداوند تبارک وتعالی نمیخواست کربلایی بوجود نمیومد که بخواد شهید شه و تو دیوانه شی!چرا اینجوری کفر میگید!انشاالله با فسادی که آغاتون تو این کشور دارن بر پا میکنن ظهور امام زمان هم سریعتر اتفاق می افته..
اینایی که گفتی تنهایی گفتی؟خدایا ما را به راه راست هدایت بفرمای
حسین پرستی هم پیدا شد!امام حسین هم بنده ی خدا بوده اگه خداوند تبارک وتعالی نمیخواست کربلایی بوجود نمیومد که بخواد شهید شه و تو دیوانه شی!چرا اینجوری کفر میگید!انشاالله با فسادی که آغاتون تو این کشور دارن بر پا میکنن ظهور امام زمان هم سریعتر اتفاق می افته..
نه باباآمار در نظر سنجی همه چیز را نشون میده دیگه لازم به این حرفها ودفاعیات نیست.
نمیدونم چرا وقتی یه چیزی را به نظر سنجی میگذارید بعدش انقدر بحث میکنید تا نهایتش به فحش و فیلطره سایت ختم بشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ولایت فقیه چیست؟؟ | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
عید غدیر خم، روز ولایت و امامت مبارک | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
اغتشاش حامیان ولایت در 22 بهمن | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
سوتی فارس نیوز در راهمپیمایی میلیونی حامیان ولایت | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
راه عشق و ولایت | گفتگوی آزاد | 121 |