راستش جناب kung عزیز
نمیدونم شما که امام زمان را قبول نداری چه کاریه که بیای راجع به ولایت فقیه بحث کنی؟
خداییش فکر نمیکنی اون مساله اصلیتر است؟
از این بحثها تو این باشگاه زیاد شده و من تا بحال ندیدم کسی تغییر موضع داده باشه.
نمیدانم هدفتان چیست. میخواهید ضعف استدلال طرف مقابل را به رخش بکشید؟
رسالتتان اگاه سازی جامعه است؟ لازمه اش این است که خودتان قویتر باشید که در این بحثها چنین قدرتی را از خودتان نشان ندادید.
ایات قران را که نمیشود هرکس هر جوری دلش خواست تفسیر کند.شما حتی در ترجمه یک ایه هم مشکل دارید.
همین ایه(إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ﴾ را اشتباه ترجمه میکنی .
"واو " که خدا ,پیامبر و الذین امنوا را به هم وصل کرده واو عطف است.پس ترجمه این خواهد بود:
ولىّ و سرپرست شما، تنها خداوند و پيامبرش و مؤمنانى هستند كه نماز را برپا مىدارند و در حال ركوع، زكات مىدهند.
اینکه میگویید زکات دهنده کسی است که ایمان اورده درست اما نکته در این است که ایه درباره کسی نازل شده که در حال رکوع زکات داده و او شخص علی بن ابیطالب است نه کس دیگری. همه مومنین که چنین کاری نکرده اند یا نمیکنند. بعد هم منطقی است که خدا همه مومنین را "ولی " قرار دهد؟
اما من خودم هنوز درباره این نظریه به نتیجه ای نرسیده ام . شرایطی که امام خمینی برای این امر تعیین کرده اند خیلی ایده ال است و من اصلا نمیدانم عملا چطور چنین چیزی ممکن است. توجه دوستان را به این جملات حضرت امام جلب میکنم:
- «اگر ولیّ فقیه، یک کلمه دروغ بگوید یک قدم بر خلاف بگذارد، آن ولایت را دیگر ندارد.»
- منبع: صحیفه نور، ج ۱۱ ص ۳۷.
- «اگر فقیه یک گناه صغیره هم بکند، از ولایت ساقط میشود.»
- منبع: صحیفه نور، ج ۱۱ ص ۳۷.
- «اگر جمهوری، اسلامی باشد كه دیگر واضح است. برای اینكه اسلام برای آن كسی كه سرپرستی برای مردم می خواهد بكند، ولایت بر مردم دارد؛ یك شرایطی قرار داده است كه وقتی یك شرطش نباشد، خود به خود ساقط است، تمام است، دیگر لازم نیست كه مردم جمع بشوند.»
- منبع: امام خمینی، صحیفهٔ نور، ج ۳، ص ۱۴۱-۱۴۲.
اگر چنین چیزی عملا اتفاق بیفتد من که قبولش دارم کیه که قبول نداشته باشه؟

این صحبت ایت الله مطهری هم جای فکر دارد:
ایت الله مطهری در کتاب پیرامون انقلاب اسلامی میگوید:«ولایت فقیه به این معنا نیست که فقیه خود در رأس دولت قرار گیرد و عملاً حکومت کند. نقش فقیه در یک کشور اسلامی ... نقش یک ایدئولوگ است نه نقش یک حاکم.... صتور مردم آن روز ـ دورهٔ مشروطیت ـ و نیز تصور مردم ما از ولایت فقیه این نبود و نیست که فقها حکومت کنند و ادارهٔ مملکت را بهدست گیرند...»
تمامی این صحبتها را از ویکی پدیا اوردم . اگر دوستان اشتباهی در صحبتها دیدند لطفا مرا هم مطلع کنند.