آیا میدانید سومین حرم اهل بیت کجاست؟؟؟ >>>> بی ارتباط به دلایل اسلام ستیزی نیست...

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا میدانید سومین حرم اهل بیت کجاست؟؟؟
==
تا قبل از اینکه سه شنبه وارد شهر بشوم نمیدانستم...
فکر میکردم اینجا مهد تمدن ایران زمین است!!!
شهری که ایران به آن عشق میورزد و بزرگان تاریخ و ادب این مرز و بوم را از این شهر وام میگیرد...
حکایت غم انگیزی است...
بیش از حد غم انگیز است...
نمیدانم شاید هم غم انگیز نیست...
البته میدانم برای بعضی غم انگیز نیست...
برای کسانی که افکارشان روز به روز کوچک تر میشود..
و با هر نفسی که از بتی در می آید آن نفس رو بدون اینکه بدانند چیست...
طلا میگیرند و بر درب و دیوار و ... شهر می زنند...
شهری با بنرهای انبوه:
"زائرین محترم به شهر سوم حرم اهل بیت .."
"نیت کنید"
"آماده زیارت شو"
عدد "3" که پایه های ورودی شهر رو به خود اختصاص داده..
و...
هنوز آدرس میخواهید؟
آدرس از این واضح تر!
بله ...
اینجا شیراز است....

===============
پ.ن:بازم

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سه سال پیش قبلا شیراز رفته بودم اون موقع خیلی بهم خوش گذشت..
اینبار واسم تکرار بود (البته برا بقیه ی خونواده نه..)
فقط پاسارگادش واسم جدید بود..
---
این بار که رفتم اینقد از بنرهای مزخرف و اعصاب خردکن "به شهر سوم حرم اهل بیت خوش آمدید" و "زائرین محترم به شهر سوم حرم اهل بیت خوش آمدید" و "نیت کنید " و "آماده زیارت شو" و..
در همه مکانها مهمی مثل سعدی و ارگ کریم خان و حافظ و... دیدم که وقتی یادش می افتم حالت تهوع میگیرم(شرمنده)...
شورشو اساسی در آورده بودن
اونم به خاطر کی؟
به خاطر یه جمله ی نا بخردانه ...
و مکان شاهچراغ...

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینقد از این بنرای مزخرف زدن که دیگه اعصاب ادم بهم می ریخت...
تو سعدی شمردم فقط 6 تا بنر بزرگ با مضمون"سومین حرم اهل بیت" و ...بود...
آخه کسی نیست بگه آخه لامروتا...
دیگه تو آرامگاه سعدی مینویسی"از آن روز که شهرمان به احمد بن موسی گشوده شد این شهر رونق یافت.."(با همین مضمون)...
کفر آدم درمیومد...
دریغ از یه بیت از سعدی یا حافظ و...

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینقد از این بنرای مزخرف زدن که دیگه اعصاب ادم بهم می ریخت...
تو سعدی شمردم فقط 6 تا بنر بزرگ با مضمون"سومین حرم اهل بیت" و ...بود...
آخه کسی نیست بگه آخه لامروتا...
دیگه تو آرامگاه سعدی مینویسی"از آن روز که شهرمان به احمد بن موسی گشوده شد این شهر رونق یافت.."(با همین مضمون)...
کفر آدم درمیومد...
دریغ از یه بیت از سعدی یا حافظ و...
یعنی تقریبا داره به سعدی و حافظ طعنه میزنه! انگار زندن و میبینن. چه خنده دار و چقدر بچگانه
و از طرفی گریه دار برای اینکه قدر مفاخرمون رو نمیدونن

computer-engi

عضو جدید
اگه می خوای اعصابت خورد نشه دنبال دلیل بگرد!
با روی کار آمدن خاتمی دید اسلامی به ایرانی(فارس) تغییر کرد! یعنی دستگاه شروع کرد به تبلیغ گذشته قوم فارس(ایران) کرد و ایرانی بودن رو مساوی فارس بودن قلمداد میکرد! .
این کار در کشوری که 50 درصدش رو اقوام دیگر تشکیل میدن باعث رادیکاله شدن حرکتهای قومی شد!
نمونه اش در تبریز حرکت بیداری ملی آذربایجان شروع شد که تبلیغات گسترده ماهواره ای و دانشگاهی راه انداختند که اینها می خوان ما رو آسیمیله کنند!
نظام با دیدن این وضع تصمیم به بازگشت به اوایل انقلاب گرفت یعنی تبلیغ صرفا اسلامی! تا حس ایرانی بودن رو دوباره در اقوام زنده کنه!

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه می خوای اعصابت خورد نشه دنبال دلیل بگرد!
با روی کار آمدن خاتمی دید اسلامی به ایرانی(فارس) تغییر کرد! یعنی دستگاه شروع کرد به تبلیغ گذشته قوم فارس(ایران) کرد و ایرانی بودن رو مساوی فارس بودن قلمداد میکرد! .
این کار در کشوری که 50 درصدش رو اقوام دیگر تشکیل میدن باعث رادیکاله شدن حرکتهای قومی شد!
نمونه اش در تبریز حرکت بیداری ملی آذربایجان شروع شد که تبلیغات گسترده ماهواره ای و دانشگاهی راه انداختند که اینها می خوان ما رو آسیمیله کنند!
نظام با دیدن این وضع تصمیم به بازگشت به اوایل انقلاب گرفت یعنی تبلیغ صرفا اسلامی! تا حس ایرانی بودن رو دوباره در اقوام زنده کنه!
در مورد دلیل؛ خودم خوب میدانم دلیلش چیست...
ولی در مورد پستت که نمیدانم آگاهانه حرف زدی یا همینطوری گفتی..
خب بزار حرفت رو باز کنم...
این جمله رو هر کسی بگه بسیار نا آگاه هست...
اولا زمان خاتمی رو در باید درست دید و بعد حرف راند...
دوما دهه ی هفتاد اوج کارگزاران اسلامی (طیف اصولگراها..) بود که عرصه زندگی رو بر مردم تنگ کرده بودند...
پدیده های مثل موسیقی/ویدیو/ ماهواره/ اعدام / حجاب و... عرصه یه زندگی طبیعی رو بر مردم تنگ کرده بود...
در کنار اینها اگر شما وقتی داشتی یه سر به مطبوعات بزنی
بحث "شادی در دین اسلام" یا "آیا اسلام دین غم است " و.. بسیار متداول شده بود در کنار همه ی این مسائل رسانه ی ملی و کارگزارن فرهنگی نسبت به آثار تاریخی ایران باستان (که اگه وقت کنی یه سر بهشون بزنی) بسیار قشری بود که طرف آن آثار تاریخی رو با عظمت رو میدید ولی هیچ تبلیغی یا حرفی یا ... در باب آنان زده نمیشد و در عوض آثار اسلامی رو به رخ مردم میکشیدند...
تهی کردن مردم از فرهنگ و آثار ایران قبل از اسلام یکی از اهداف بود که توسط کارگزارن ادراه میشد...
ولی در عوض سیر طلب جوانان ایران در دهه ی هفتاد به مسائل ایران باستان بیش از پیش دیده میشد..
در چنین شرایطی آقای خاتمی با شعار معروف "ایران برای همه ایرانیان" وارد عرصه سیاست شد که اقبال عمومی رو در پیش داشت...
در این دوره نگاه تازه ایی به موسیقی/اعدام/تفریح/مسائل تاریخی/اسلام/حجاب/ اقتصاد/ سیاست و...شد و تا دو سال ادامه داشت و بعد هم که 18 تیر و...
در این دوره به هیچ وجه رسانه های عمومی مثل تی وی در دست دولت اصلاحات نبود که "بیاید و باستان گرایی و شونیزیم (حرفی که پان ترکها تکرار میکنید) و فارسیزیم و.. ایجاد کند.."...
در عوض دوره اصلاحات سیر نشر کتابها بود که پان ترکها هم در نشر حرفهایشان بی نصیب نبودند...
رادیکالیزه شدن؟
یعنی چه.؟؟
فرصتها اگر برابر نبود ولی عرصه باز برای قومیت های دیگر رو به وجود آورد تا به فرهنگ و سنن خود بپردازند... دوران جشنواره های فرهنگی در دوره ی اصلاحات خود گویای آن است...
اما اگر منظور حرفت حرفهای پان ترکهاست که بحثی دیگر...(هر چند پان ترکها هم از این دوره بی نصیب نماندند...)
کدام حرکت آذربایجان؟
حرکت پان ترکیسم در آذربایجان مدنظرتان هست؟
حرکتهایی که ربطی نه اصلاح طلبان یا اصولگرایان یا نظام دارد؟
حرکتهایی که به اسم زبان قوم می آید ولی نیتش چیز دیگری است؟
تعجب میکنم در دوره ی خاتمی کم به نشر حرفهایشان نپرداختند که بیایند مظلوم نمایی کنند...
اگر استان فارس در نشان دادن فرهنگ کار کرده اند دلیلی بر رد دیگر فرهنگهای اقوام میشود؟
کدام حس اقوام؟
آیا در برابر تجلی فرهنگهای ایرانی اعم از کرد/بختیاری/فارس/ آذری و...که با شعار "ایران برای همه ایرانیان" سر داده شد از کسی چیزی کم شد..؟
مگر اینکه در فارس اسم کورش یا... رانده شده و در آذربایجان اسم بابک خرمدین وبلوچستان یعقوب لیث و... وکار مضری بوده است؟
مگر در دوران اصلاحات کسی افراد ایرانی در برابر محمد(ص) یا علی (ص) یا... علم کرده بود؟
و ...
آیا باید اسلامیزاسیون (انهم به صورت قشری) رو در برابر فرهنگ و تاریخ ایران انجام داد؟
////
چیزی که اصلاح طلبان به پیش می بردند تناسبی بین فرهنگ ایرانی و اسلامی بود که هم وقت گیر بود و هم سخت و.......
--
ملتی که اسطوره های خود رو فراموش کند به اسطورهای دیگران رو می آورد...

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز نگرانیت خوبه.
اما یه اشتباهی فکر کنم کردی

اینکه سومین حرم اهل بیت در ایران
اولیش قربونش برم امام رضا(ع)
دومیش حضرت معصومه(ع)
سومیش هم شاهچراغ تو شیراز

این سه تا حرم رو همه علما هم تایید کردن و موثق ترین حرم ها هستند

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
==
شهری که ایران به آن عشق میورزد و بزرگان تاریخ و ادب این مرز و بوم را از این شهر وام میگیرد...
حکایت غم انگیزی است...
شهری با بنرهای انبوه:
"نیت کنید"
"آماده زیارت شو"
و...
هنوز آدرس میخواهید؟
آدرس از این واضح تر!
بله ...
اینجا شیراز است....

===============
منم امسال تو شيراز فقط همينو ديدم
خبري از پوستر مهد تمدن ايران نبود :mad:و واقعا متاسفم كه بعضي چيزا رو به فراموشي ميسپاريم :cry:

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز نگرانیت خوبه.

دومیش حضرت معصومه(ع)

درود بر شما دوست عزيز
حرف شما كاملا صحيح مي باشد
اما قبل از اينها سعدي و حافظ جايگاهشون كو
جايگاه كوروش كبير و .......... كو
:(

ستاره سهیل

عضو جدید
==
حکایت غم انگیزی است...
شهری با بنرهای انبوه:
"نیت کنید"
"آماده زیارت شو"
و...
هنوز آدرس میخواهید؟
آدرس از این واضح تر!
بله ...
اینجا شیراز است....

===============

سلام دوست عزیز

میشه بگی دقیقا کدوم منطقه شیراز این بنرها رو زدن ؟چون منم امسال شیراز بودم ولی چیزی ندیدم!

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

میشه بگی دقیقا کدوم منطقه شیراز این بنرها رو زدن ؟چون منم امسال شیراز بودم ولی چیزی ندیدم!
تعجب میکنم چطور ندید!!!
شاید هم حواستون به بنرها نبوده!!! نمیدونم ولی براتون میگم...
تو آرامگاه سعدی که سه تا چهار تا بنر بود با همین مضمون...
جلوی خود درب ورودی اش هم (خیابانهای روبروی ایش) سه تا بنر بزرگ بود...
اطراف ارگ هم که زیاد بود...
اما بنر "آماده زیارت شو" ...
وقتی به طرف تخت جمشید رفتیم موقع برگشت اطراف ورودی شیراز بسیار این جمله زده بود...
سه چهار تاشو که خودم دیدم...
اما بنر "نیت کنید"
این نوع رو خیابان منتهی به شاهچراغ میتونسیتی ببینی...
اما عدد "3"
رو در ورودی وقتی از طرف دروازه قران وارد میشدی میتونستی مشاهده کنی که به تیرهای برق یه لامپهایی به صورت گل بود که عدد 3 توش بود...(البته تو شب نمایان بودن..)
اما بنر "جشن میلاد در تخت جمشید"..
که تو حافظیه بود...تو خود تخت جمشید هم بودش (جاهایی دیگه رو نیمدونم..)
ورودی باغ ارم هم که وضع به همین منوال بود...
هنوز تعجب میکنم بنرها تو سطح شهر بسیار بودن که چشم هر کسی اگه به در و دیوار شهر نگاه میکرد میتونست اونا رو ببینه!!!!....
اما خنده دار ترین بنر همون بنری بود که تو آرامگاه سعدی دیدم و در موردش نوشتم...

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز نگرانیت خوبه.

دومیش حضرت معصومه(ع)

دوست عزیز نه اشتباه نمیکنم...
میدونم این جریان چی بوده...
آقای خامنه ای یه دیداری تو شیراز داشته و یه جمله گفته با این مضمون" شیراز سومین حرم اهل بیت هستند.."...
اما در باب تایید شاهچراغ و...کاری ندارم (بماند در آرامگاه این شخص در شیراز باز ابهام است رجوع شود به شاهزاده احمد در اطراف ایلام/...)...
اینجا کار دارم که هر شهری یه المان داره...
طبیعتا وقتی اسم شیراز میاد ناخودآگاه ذهن هر ایرانی رو یاد حافظ و سعدی و.... میندازه و درجه ی اول بزرگان ادب فارسی در این شهر هستند....
در باب اینکه "احمد بن موسی" یکی از فرزندهای امام موسی و برادر امام رضا (ع) رو عرض کنم اینکه نسبت به برادرهای دیگه اش در شهرهای دیگه (مثل شهر خودم دزفول*) مطرح هست به خاطر قرار داشتنش در شهر شیراز هست...!
اونم شهر شیراز توسط یکی آب و هوا و دیگری در کنار قرار گرفتن بناهای تاریخی و دیگری وجودی حافظ و سعدی و.... رونق گرفته......
هر چیزی خوبه ولی این جمله ی
"از آن روز که شهرمان به احمد بن موسی گشوده شد این شهر رونق یافت.."(با همین مضمون)
فک کنم ذهن هر آدمی یکم به فکر فرو ببره ...
که خدمتی که شاهچراغ کرده بیشتر است یا افراد بزرگی چون حافظ و سعدی و...؟
یا اصلا رونق شهر شیراز به خاطر این فرد است؟؟؟
و پرسشایی دیگه...
...

Keivan Keihanipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاش شيرازي ها هم مي‌تونستن شهرداري دكتر قالباف رو تجرب كنن تا اين دست اتفاقات تو شهرشون كم مي‌شد.
عكس‌هاي امسال شيراز رو ديدم.
متأسفم.
واقعاً متأسفم...
فكرش رو بكنين كه گردشگراي خارجي ميان اون‌جا براي ديدن تمدن و ....
بعد بايد ليدر گروه براشون بگه تمام شهر پر شده از بنرهاي راهنماي...

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون بنر ها رو برای شما که نزده بودند داداش من. اونا مشتری خودشو داره.
در ثانی , مگه انسان هر چی رو که بهش بگن قبول میکنه . اینهمه گفتن زندانها در جمهوری اسلامی ایران دانشگاه هست. شما باورت شد؟
تعصب بیجا هم بخرج نده. از روی منطق به صحبت های computer-engi بده بعد جواب بنویس. اگر من و شما تا این حد تعصب بیجا داشته باشیم. لابد اون بنر ها هم از همین نکته به ما تحمیل شدند.
بیطرف بحث کنیم نتیجه خوب هم میگیریم.

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون بنر ها رو برای شما که نزده بودند داداش من. اونا مشتری خودشو داره.
در ثانی , مگه انسان هر چی رو که بهش بگن قبول میکنه . اینهمه گفتن زندانها در جمهوری اسلامی ایران دانشگاه هست. شما باورت شد؟
تعصب بیجا هم بخرج نده. از روی منطق به صحبت های computer-engi بده بعد جواب بنویس. اگر من و شما تا این حد تعصب بیجا داشته باشیم. لابد اون بنر ها هم از همین نکته به ما تحمیل شدند.
بیطرف بحث کنیم نتیجه خوب هم میگیریم.
وات؟
تعصب بیجا؟
اونا مشتری خاص خودشون رو دارن؟
من باید باورم بشه؟
چه ربطی داره؟
اگه ردی بر حرفهای من درباره ی این دوست محترم که اسمشو بردی بگو...
حرفم نه بی ربط بود نه غیر منطقی و نه مجعول...
امیدوارم ردی بر حرفهام بیاورید...
===========
دوست عزیزی این تایپیک رو زده که بسیار خوب و به جاست..(خیلی وقت پیش منتظر چنین تایپیکی بودم..)
خاتمی رئیس جمهور سالهای امنیت...(دست مریزاد)

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
وات؟
تعصب بیجا؟
اونا مشتری خاص خودشون رو دارن؟
من باید باورم بشه؟
چه ربطی داره؟
اگه ردی بر حرفهای من درباره ی این دوست محترم که اسمشو بردی بگو...
حرفم نه بی ربط بود نه غیر منطقی و نه مجعول...
امیدوارم ردی بر حرفهام بیاورید...
===========
دوست عزیزی این تایپیک رو زده که بسیار خوب و به جاست..(خیلی وقت پیش منتظر چنین تایپیکی بودم..)
خاتمی رئیس جمهور سالهای امنیت...(دست مریزاد)
قبول دارم;)

tiger_red

عضو جدید
من امسال برای اولین بار رفتم شیراز تا آثار تاریخی را ببینم ولی تا وارد شدم فقط بنر در مورد سومین ..... دیدم و فکر کردم این که میگن تخت جمشید شیراز دروغه ولی بعدازگردش به سختی آثار تاریخی نمایان شد ولی تو شیراز تنها چیزی که ندیدم بوی تاریخ و وطن پرستی بود

ستاره سهیل

عضو جدید
واقعاعجیبه که بنرا رو ندیدم!
البته من شیراز رو خیلی دوست دارم بیشتر حواسم به خود شهر بود.اما به نظر من امسال بهتر از سالهای قبل به معرفی تمدن ایران پرداخته بودند.یه ابتکارجالبی که امسال دیدم ، بعضی از راهنماها لباس سربازهای هخامنشی به تن کرده بودند و کتیبه ها رو برای مردم می خواندند.همینطور اطراف تخت جمشید پر بود از کتابهای اندرزهای کوروش بزرگ و داریوش و بروشورهای معرفی تخت جمشید و شجره نامه هخامنشیان.
سالهای قبل که به تخت جمشیدرفته بودم دیواره ها هیچ حفاظی نداشت و مردم به راحتی می توانستند روی آنهادست بکشند . بعضیها هم نامردی نمیکردند و یادگاری نوشته بودند ولی امسال تقریبا تمام دیوارها حفاظ شیشه ای داشت.
دوست عزیز،اگر میتونی عکسهای تخت جمشید سالهای 40 را هم نگاه کن.
در مقبره حافظ هم رفته بودم یه دیوان حافظ بخرم ولی بیشتر کتابهای معرفی تخت جمشیدوهخامنشیان وکتاب اوستابود تا یه کتاب حافظ نفیس.
پس دور از انصافه که به خاطر چند تا بنر اینهمه تبلیغاتو نادیده بگیریم و این شهر زیبای کشور برامون تکراری بشه.

vahid.shirazi

عضو جدید
خوب حالا كه تو رفتي شهر ما منم برات دوتا خبر خوب بگم
اينه كه شهر شيراز ٧ ام شده توي ١٠ تا مكاني كه توي دنيا براي روز ولنتاين پيشنهاد شده
و اين كه باغ جهان نما و باغ پاسارگارد دوتا باغ هستن كه مقدس اعلام شدن