خوب اگه برحسب نظریه داروین پیش بریم داروین همینو میگه.حرف منم اینه بعد از انسان موجودی نمیاد سوال اینه چرا باید در انسان متوقف بشه دلیلش چیست؟به غیر از اینکه انسان هست که به حکم خدا در دنیا فرمانروایی کند......................ولی من گفتم اشرف مخلوقات یعنی نقطه پایان..............در مورد اینکه چرا میلیون ها سال طول کشیده تا انسان خلق بشه خدا عالمه ......ولی نتیجه این شده که میبینی............خانم یا آقای محترم بحث مقاومت در بیماری ها رو در انسان با تکامل اشتباه گرفتین......بحث مقاومت در برابر آنتی بیوتیک ها حتی در میکروب ها هم دیده میشه ژن هاشون رو تغییر میدن و مقاوم میشن واثر آنتی بیوتیک روخنثی میکنند مثالش استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به پنی سیلین ولی هیچ وقت این باکتری تبدیل به قارچ یا مخمر نمیشه تو همون حالت باکتری باقی می مونه ولی فرم مقاوش در مورد انسان هم همین طور لینکی که گذاشتین موضوعش همینه با تکامل متفاوته امیدوارم با مثالی که زدم گرفته باشید چی گفتم..... تو لینکی که گذاشتین نوشته چون فک اجداد ما بزرگ بوده دندان عقل داشتن و مشکلی ایجاد نمی کرد ولی در طی سال ها فک کوچک شده و نیازی به دندان عقل نیست چون مشکل ایجاد میکنه و در مورد بیماری ها هم گفته .............مثل مثالی که در مورد باکتری ها گفتم .....ولی این انسان هیچ وقت به گونه ای دیگر تبدیل نمیشه مثل باکتری ها که یک باکتری به خاطر کسب ژن مقاومت هیچ وقت به باکتری دیگه تبدیل نمیشه حتی در خود باکتری ها هم سیستم غلط خوان وجود داره با اینکه ساده ترین موجودات هستند ولی در طی این سال ها دیده نشده که یک باکتری در اثر کسب ژن های مقاومت ویا غیره به گونه ای دیگر تبدیل بشه..............ونمیشه اسم این تغییرات را تکامل گذاشت بلکه تعامل با محیط هست.................دلیلم اینه چرا باید در انسان متوقف بشه.برای همینم میگم طراح وجود داره