آیا فرگشت فقط یک نظریه است؟

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
در مورد انتخاب طبیعی منظور من زندگی کردن بال دار ها و مردن بدون بال ها ..............یا دراز شدن گردن ........این جور حرف هاست............خوب بیماری یک چیز عادی هست خوب درسته بعضی ها از بیماری می میرن ولی دوباره انسان هایی هستن که مبتلا به بیماری متولد میشن.پس طبیعت اینارو حذف نمی کنه ..................مریضی انتخاب طبیعی نیست منظور من انتخاب طبیعی در طی تکامل هست به نظر من از انسان به بعد تکاملی وجود نداره.........................مطمئنا کسی که انسان رو با این ویژگی خلق کرده هیچی براش سخت نیست...........................دلیل من برای وجود طراح 6 سال درس خوندن و مطالعه هست در مورد DNA و سلول................چون خیلی هوشمندانه خلق شده منظورم کارکرد سلول زنده هست..چرخش DNA در حین رونویسی و خیلی چیزهای دیگه.................به قول دوستاتون یه گوشی هوشمندانه طراحی میشه چه قدر تعجب میکنید....کاش میدونستین که من چی میگم
این فقط مثال بود که انسان توانایی مقابله با همه اتفاقات اطراف رو نداره حتی با این علمی که بهش دست پیدا کرده.

گفتم طبیعت قابل پیش بینی نیست.شما میتونی پیش بینی کنی که هیچ اتفاقی در آینده رخ نمیده و هیچگونه انتخاب طبیعی ای صورت نمی گیره؟

شما به سوالات من پاسخ ندادید.دلیلتون برای وجود طراح چیه؟لطفا با دلیل علمی اثبات کنید.6 سال درس خوندنتون دلیل وجود یه طراحه؟چه جالب!

خب اگه براش سخت نبوده چرا انسان رو از ابتدا به همین شکل کنونی خلق نکرد؟

آخرین ویرایش:

Aydin_

عضو جدید
جالبه برای دوستان عجیبه که یه موجود طی میلیون ها سال به یه موجود دیگه تبدیل بشه .ولی این اصلا عجیب نیست که یک عصا در لحظه ای به مار تبدیل بشه:D

چیزی که ما باید توجه کنیم اینه که تکامل به صورت خیلی آرام و تدریجی بوده و همین تدریجی بودن باعث به وجود اومدن موجود پیچیده ای به نام انسان میشه

مثال قورباغه های داوکینز رو می زنم.

شما از بین تعدادی قورباغه پا کوتاه،نر و ماده ای که از همه پا هاشون بلند تره رو انتخاب کنید و زمان بدیم تا آمیزش کنن ،تخم گذاری کنن و تبدیل به قورباغه بشن

دو ماه طول میکشه تا دوباره آماده جفتگیری بشن حالا بازهم از بین قورباغه ها نر و ماده ای که از همه پاهاشون بلند تره رو انتخاب میکنیم...

این کار رو برای فرضا 10 نسل ادامه میدیم و بعد می بینیم که قورباغه ها پاهاشون بلند تر میشه و این حدودا 2 سال طول میکشه

پس طی میلیون ها سال امکان این هست که حتی موجودی به موجود دیگه تبدیل بشه
طرف با ارشد ژنتیک اومده علمی صحبت میکنه
اونوقت اینه جوابش ؟!

جواب ندید دیگران درموردتون قضاوت نمیکنند
ولی اگر جواب بدید و بیربط هم جواب بدید قضاوتهای ناجور دربارتون خواهد شد
اول اینکه کمی با نحوه جمله بندی شما مشکل داشتم و فهمیدن بعضی جملاتتون برام سخت بود ... خواهش میکنم وقت بیشتری برای ویرایش نوشتتون بزارید .
بعد اینکه ممنون به خاطر اطلاعاتی که در اختیارمون میزارید . اما ای کاش مختصر و مفید دلایلتون رو بگید ...
چکیده حرفاتون این بود که گفتین احتمالش کمه چون خیلی از جهش ها مضر هستن و اگه مفید باشن ، جهش های کوچیکی هستن که نمیتونه به انسان منجر بشه . اگه چیز دیگه ای بود بفرمایید.
ابشون میگن تو خود سلول آنزیمهای غلط یابی وجود دارند که قبل از تولد سلول جدید اشتباهات یا همون جهشها رو تصحیح میکنند
این را قبول دارید که نتیجه گیری که شما پس از 6 سال در خوندن و خوندن مقالات انگلیسی و غیره داشتید.بیشتر نظر شخصی و استدلال خود شماست و قبول دارید که بسیارو حتی اکثر
کسانی که حتی بسیار بیشتر از شما در زیست شناسی علم دارند با شما اختلاف نظر دارند.این را که قبول دارید؟؟
ایا این را قبول دارید که بسیاری از دانشمندان زیست شناسی بر این عقیده اند که بوجود امدن موجودی مثل انسان و موجودات دیگر کره زمین تصادفی بوده و امکانش بوده که تا حالا
موجوداتی مثل ما وجود نداشتند؟؟؟
ایا این را قبول دارید که یکی از دلایل سلطه پستانداران بر زمین از بین رفتن دایناسور ها بوده که راه را برای رشد پستانداران باز کرده؟؟؟؟
یکی از دلایلی که دایناسور ها ازبین رفتند امدن شهاب سنگ و برخوردش به زمین بوده .
ایا اگر اون شهاب سنگ بزرگ و به زمین برخورد نمیکرد و ممکن بود از کنار زمین بگذره .بسیار امکانش بود که فرایند تکاملی موجودات به شکل دیگری بود و کلا موجودات باهوشی مثل شامپانزه و
انسان به تکامل نمیرسیدن.غیر از اینه؟؟؟
شما میگید یعنی هیچ امکانی برای نابودی نسل بشر در حال حاضر نیست؟؟؟
شاید در اینده نه چندان دور ابر شهاب سنگی به زمین برخورد کنه و نسل بشر را از بین ببره.
فکر نکنم هنوز بشر نتونسته به اون قدرت و علم و دانش برسه که در مقابل ابر شهاب سنگی مقاومت کنه.
همین الانش تو پیدا کردن یک هواپیما موندن.هر سال 100 ها سیل میاد و در کشوری با دانشی مثل امریکا کشته و ویرانی به بار میاره.

میتونم خواهش کنم یکی دو نمونه از دایناسورهای کشف شده رو نشون ما بدید؟
منظور اسکلت طبیعی (و نه مصنوع ساخت دست بشر) دایناسور تو موزه هایست

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز اگه کسی به شما پاسخی نداده بدونید حرفاتون خیلی منطقی نبوده.
شما می فرمایید نظریات رو ول کنید.گذشته برای یادگیری عبرت است!
خب شما تغریف نظریه رو می دونید چیه؟
داروین 30 سال رو این نظریه وقت گذاشت، مطالعه کرد، شواهد رو برسی کرد. 5 سال سفر تحقیقاتی داشت به دور دنیا
بعد من یه سوال دارم داروین مگه برای اثبات این نظریه از چیزی غیر از گذشته هم استفاده کرد؟
خب ایشون هم در مورد گذشته جانداران نحقیق و مطالعه کردن و به این نتیجه رسیدن;)
خب مشکل همینجاست که همه فکر میکنن منطق یعنی منطق خودشون.هرچیزی از نظر خودشون درست بوده یعنی درسته و هر چیزی از نظر اونا غلط بوده یعنی غلطه.به نظر من تخیل ، مجازی نیست ، حقیقیه.تخیل چیزیه که قابلیت موجود شدن داره.من نمیگم داروین تلاش نکرد.من میگم همه تلاش کردن ، یه جمع بندی کردن و به یه نتایجی رسیدن و توی کتاباشون نوشتن ، خب شما و ما هم اون کتابارو خوندیم و به اطلاعاتمون اضافه شد ، خب؟ الان اینجا ما داریم حرفای اونارو تکرار میکنیم ، نقل قول میکنیم ، من از زمانی که سنم کمتر بوده بحث همین بوده ، آخرشم هیچکس به هیچ نتیجه ی شایسته ای نرسید ، من میگم علم منحصر یک شخص نیست ، همه قدرت تفکر دارن ، ممکنه یه چیزی من در طبیعت ببینم و چیزهایی به ذهنم خطور کنه که متخصصه اون کار ، این فکرها به ذهنش خطور نکنه.شما میگید حرفات حتما منطقی نبوده...اگه من بگم دجال یعنی رسانه ،هیچکس جوابی نمیدن چون فکر میکنن منطقی حرف نزدم ، چون منطق اونها یه چیزیه که بهشون تلقین شده ، القا شده ، شستشوی مغزی شده.
در حالت کلی من میگم در گذشته در جا نزنیم ، بیاییم حرف جدیدی بزنیم ، و به حرفای دیگران فکر کنیم ، فقط نظر خودمون مهم نباشه ، صحبت هامون عملیاتی باشه ، اتاق فکر باشه ، کاری نکنیم که بی نتیجه اینجارو ترک کنیم ، و بدونیم که برای انجام یک کار ، فقط علم داشتن کافی نیست ، فاکتور های زیادی دخیل هست ، جرات بیان ، توانایی عملیاتی شدن ، تقدیر و.....
به یاد داشته باشیم که همه بالقوه دانش مند هستن ، چون عصر ، عصره ارتباطاته ، فکر نکنیم که چون تخصص ما فلان چیز نیست پس حق اظهار نظر نداریم.فکر کنیم و اون چیزی که احساس میکنیم درسته بیان کنیم.چند ده سال پیش اگر به پدر بزرگان ما میگفتن انسان به ماه سفر میکنه ، ما رو کافر و احمق میپنداشتن ، یادمون باشه اینطوری نباشیم

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اونوقت اینه جوابش ؟!

شما به جواب من کاری نداشته باش حرف خودتون رو بزنید.

به هر حال ایشون تکامل رو قبول دارن ولی معتقدند جهت دار بوده و طراح داشته که حالا باید اثبات کنند.

Aydin_

عضو جدید
شما به جواب من کاری نداشته باش حرف خودتون رو بزنید.

به هر حال ایشون تکامل رو قبول دارن ولی معتقدند جهت دار بوده و طراح داشته که حالا باید اثبات کنند.

ترجیح میدم در رشته ای که تخصص ندارم نظر ندم و فقط مطالعه کنم :smile:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا مشکل اساسی همین طرز تفکر شماست.
اتفاقا امثال من و شما که علم یک چیزی را نداریم حق نظر دادن از خودمون نداریم.البته نه اینکه فکر و تفکر نکنیم.حداقل نمیتونیم ادعای درست بودنش را داشته باشیم.

بدبختی جهان سوم همینه.البته منظورم به شما نیستا.کلی عرض کردم.طرف رشته اش عمران هست و ریاضی و استاتیک را با نمره 10 و پاچه خواری از استاد پاس کرده.
بعد میاد نظریه زیست شناسی برای خودش صادر میکنه و میگه کل دانشمندان چرت میگن.
کل جامعه علمی و زیست شناسی دنیا تکامل را به عنوان یک فکت قبول کرده و بحث و اختلاف در جزئیاتش هست.
نمیدونم چرا نمیخوایید تعصب را کنار بزارید.
چرا شبیه همون کشیش های چند قرن پیش عمل میکنید که گالیله را تا پای دار بردند.
من نگفتم دانشمندا چرت میگن ، من گویا گفتم که علم این نیست که شما نظریه رو حفظ کنید و بگید فلانی نظریه اش اینه ، بلکه علم از تفکر بر می آید ، از اندیشه .من کشیش نیستم ، اتفاقا برعکس طرفدار گالیله هستم و دقیقا حرف اونو میزنم و شما منو یه جور دیگر می بینید ، اون یه حرفی زد که از نظر بقیه درست نبود ، منم دقیقا همینو میگم.به نظر من علم تجربی ، علمی نیست که وحی منزل باشه ، همه یه چیزی گفتن و آینده اومده برعکسشو اثبات کرده و نظریاتو رد کرده.ما در چند صد سال قبل سیر میکنیم چون حرفای قدیمی میزنیم ، به روز نیستیم ، علتشم عقب ماندگی ماست ، تکنولوژیشو نداریم ، علمشو نداریم ، یکی هم یه چیزی میگه به قول شما جهان سومی اش میخوانیم ، انگار که خودمون جایی غیر از جهان سوم زندگی میکنیم.من نظرم اینه هیچ چیز مطلق نیست.

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونوقت اینه جوابش ؟!

ابشون میگن تو خود سلول آنزیمهای غلط یابی وجود دارند که قبل از تولد سلول جدید اشتباهات یا همون جهشها رو تصحیح میکنند

میتونم خواهش کنم یکی دو نمونه از دایناسورهای کشف شده رو نشون ما بدید؟
منظور اسکلت طبیعی (و نه مصنوع ساخت دست بشر) دایناسور تو موزه هایست

شما منکر وجود دایناسور ها هستید ؟؟

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ترجیح میدم در رشته ای که تخصص ندارم نظر ندم و فقط مطالعه کنم :smile:
ما اینجا قرار نیست بر عکس برخی از دوستان نظریه بدیم و یا حرف دانشمندی رو رد بکنیم.

من هم نظرم رو میدم ممکنه هم اشتباه باشه خوبی اینجور بحث ها اینه که شما می تونی به اشتباهت پی ببری;)

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نگفتم دانشمندا چرت میگن ، من گویا گفتم که علم این نیست که شما نظریه رو حفظ کنید و بگید فلانی نظریه اش اینه ، بلکه علم از تفکر بر می آید ، از اندیشه .من کشیش نیستم ، اتفاقا برعکس طرفدار گالیله هستم و دقیقا حرف اونو میزنم و شما منو یه جور دیگر می بینید ، اون یه حرفی زد که از نظر بقیه درست نبود ، منم دقیقا همینو میگم.به نظر من علم تجربی ، علمی نیست که وحی منزل باشه ، همه یه چیزی گفتن و آینده اومده برعکسشو اثبات کرده و نظریاتو رد کرده.ما در چند صد سال قبل سیر میکنیم چون حرفای قدیمی میزنیم ، به روز نیستیم ، علتشم عقب ماندگی ماست ، تکنولوژیشو نداریم ، علمشو نداریم ، یکی هم یه چیزی میگه به قول شما جهان سومی اش میخوانیم ، انگار که خودمون جایی غیر از جهان سوم زندگی میکنیم.من نظرم اینه هیچ چیز مطلق نیست.

عزیز من علوم تجربی چیزی نیست که هر کسی بیاد برای خودش نظریه بده.فلسفه که نیست.
اینطوری که نمیشه.
کل جامعه علمی دنیا به این نتیجه رسیدند که فلان چیز هست.
اون وقت یکی تو اتاقش نشسته و یکباز تو عمرش تو ازمایشگاه نبوده بیاد ادعا کنه و بگه من از هیچ کی کم ندارم

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه اختلاف داره و یا نداره با مذاهب یک بحث دیگه هست و درست و غلطش را کار ندارم.

ولی 2 تا سوال دارم.
شما این را قبول دارید که منشا همه پستاندارانی مثل ما از دریا و ابزیان هست؟؟؟؟
در ضمن میتونم تعریف شما را از اشرف مخلوقات بدونم ؟
اون توضیحاتی که اول داده بودم ، گفتم منشا هممون از دریا هست ، منشا دریا هم از همون چیزی هست که گفتم ، دیگه تکرار نمیکنم.
انسان هم اشرف مخلوقاته علتشم باز همون قدرت تفکری هست که گفتم.باز کمی اضافه تر بگم پیرو صحبت های قبلیم:
وقتی خدا به فرشته ها گفت میخوام انسانی رو خلق کنم و....
فرشته ها گفتن این انسان خونریزی راه میندازه
خدا گفت من چیزی میدونم که شما نمیدونید
بعد به آدم یه چیزایی یاد داد.
آدم با کجاش یاد میگیره؟با مغزش ، با فکرش.این فکر هست که انسان رو برتر کرده.
این فکر هست که باعث شده ما زنده بمونیم و مقاوم به شرایط بشیم و بقیه حیوانات نتونن.
این فکر هست که میان بحث میکنن میگن آقا اگه شهاب سنگ بخواد به زمین بخوره ، ما با بمب اتم میزنیمش فرضا.اگر فکر نبود ، نسل انسان منقرض میشد ، مثل خیلی از حیوانات ، یا مثل انسان های نخستین.
اشرف مخلوقات یعنی همین.
دوباره یه چیز دیگری هم بگم، وقتی خدا میگه هیچ چیز بیهوده نیافریده شده ، وقتی میگه همه چیز مسخر انسان هست ، باز همین حرفه منه که قبلا گفتم. به این جمله ام فکر کن:
اگر قرار بود دنیا از انسان جدا باشه ، دیگه بحث مسخر بودن مطرح نمیشد.
جهان مسخر انسان هست ، پس ارتباطی بین انسان و جهان هست ، پس انسان در این جهان دخیل بوده و هست و خواهد بود.
دخیل بوده : همین جهان به اراده ی خدا باعث شده که انسان بوجود بیاد.
دخیل هست: انسان در همین جهان زندگی میکنه و به فضا سفر میکنه و همین دانشمندان هستن که میگن که جهان خیلی دقیق چیدمان شده.
دخیل خواهد بود: انسان بعد از مرگ ، روحش سیر خواهد کرد.حالا درباره روح هم اگه خواستید صحبت میکنیم.

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا این رو میگید؟

مگه ما تو طبیعت زندگی نمی کنیم؟پس ما همیشه تحت تاثیر انتحاب طبیعی خواهیم بود.

درسته انسان با علمش تاثیر انتخاب طبیعی رو تعدیل کرده ولی هنوز تحت فشار انتخاب طبیعی هست.

در ضمن شما تکامل رو قبول دارید ولی معتقدید طراح داشته.درسته؟

انسان آخریشه ، چون انتخاب طبیعی نمیتونه در انسان اثر فاحش بذاره ، چون انسان غالب بر این انتخاب هاست ، چون قدرت تفکر داره

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من علوم تجربی چیزی نیست که هر کسی بیاد برای خودش نظریه بده.فلسفه که نیست.
اینطوری که نمیشه.
کل جامعه علمی دنیا به این نتیجه رسیدند که فلان چیز هست.
اون وقت یکی تو اتاقش نشسته و یکباز تو عمرش تو ازمایشگاه نبوده بیاد ادعا کنه و بگه من از هیچ کی کم ندارم
انگار شما به کپی پیست کردن علاقه دارید منم متنفرم از کپی پیست.من ترجیح میدم خودم حرف بزنم و با شجاعت هم نظرات رو میخونم و اگر درست باشه قبول میکنم که اشتباه کردم ، اما حاضر نیستم که بگم فلانی اینو گفت.تخم مرغ یا مرغ!!!

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
یهودی‌ها از پیامبر اسلام(ص) و ائمه(ع) ‏پرسیدند که کدام خون است که اول بر زمین ریخت، آنان ‏فرمودند؛ به اعتقاد شما اولین خون، خون هابیل است که قابیل او را شهید کرد، اما به اعتقاد ما اولین خونی که بر زمین ریخت، خون حوا است زمانی که حیض شد. بنابر این، حوا همسر حضرت آدم(ع) اولین زنی است که حائض شد.

به اینم که فکر میکنم یه ذره گیج میشم.این خون منظورش چیه؟خب قبل از اون مثلا دایناسور ها بودن که وقتی مثلا همدیگرو میزدن یا میخوردن خب خون ریخته میشد دیگه.یعنی چی!؟؟

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون توضیحاتی که اول داده بودم ، گفتم منشا هممون از دریا هست ، منشا دریا هم از همون چیزی هست که گفتم ، دیگه تکرار نمیکنم.
انسان هم اشرف مخلوقاته علتشم باز همون قدرت تفکری هست که گفتم.باز کمی اضافه تر بگم پیرو صحبت های قبلیم:
وقتی خدا به فرشته ها گفت میخوام انسانی رو خلق کنم و....
فرشته ها گفتن این انسان خونریزی راه میندازه
خدا گفت من چیزی میدونم که شما نمیدونید
بعد به آدم یه چیزایی یاد داد.
آدم با کجاش یاد میگیره؟با مغزش ، با فکرش.این فکر هست که انسان رو برتر کرده.
این فکر هست که باعث شده ما زنده بمونیم و مقاوم به شرایط بشیم و بقیه حیوانات نتونن.
این فکر هست که میان بحث میکنن میگن آقا اگه شهاب سنگ بخواد به زمین بخوره ، ما با بمب اتم میزنیمش فرضا.اگر فکر نبود ، نسل انسان منقرض میشد ، مثل خیلی از حیوانات ، یا مثل انسان های نخستین.
اشرف مخلوقات یعنی همین.
دوباره یه چیز دیگری هم بگم، وقتی خدا میگه هیچ چیز بیهوده نیافریده شده ، وقتی میگه همه چیز مسخر انسان هست ، باز همین حرفه منه که قبلا گفتم. به این جمله ام فکر کن:
اگر قرار بود دنیا از انسان جدا باشه ، دیگه بحث مسخر بودن مطرح نمیشد.
جهان مسخر انسان هست ، پس ارتباطی بین انسان و جهان هست ، پس انسان در این جهان دخیل بوده و هست و خواهد بود.
دخیل بوده : همین جهان به اراده ی خدا باعث شده که انسان بوجود بیاد.
دخیل هست: انسان در همین جهان زندگی میکنه و به فضا سفر میکنه و همین دانشمندان هستن که میگن که جهان خیلی دقیق چیدمان شده.
دخیل خواهد بود: انسان بعد از مرگ ، روحش سیر خواهد کرد.حالا درباره روح هم اگه خواستید صحبت میکنیم.

اولا خیلی حیوانات در حال حاضر هستند که از انسان بسیار بیشتر قدمت دارند.
یک انسان را اگر بندازی وسط جنگ امازون شانس بسیار کمتری برای زنده بودن داره تا یک شامپانزه.
انسان به خاطر حافظه ضعیفش و ضعف های جسمانیش نمیتونه با یک شامپانزه رقابت کنه.
هوش چندین فاکتور مختلف داره مثل خلاقیت مثل درک مثل حافظه مثل تمرکز مثل عکس العمل
ایا ما در تمام این فاکتور ها از دیگر حیوانات قویتریم ؟؟
به خاطر شرایط فیزیکیمون و شرایط تصادفی اب و هوایی که در گذشته در افریقا بوجود امد باعث شد از جنگل ها بیاییم پایین و به سمت گوشتخواری و در نتیجه در رقابت با
حیوانات درنده خشکی باشیم .به خاطر شرایط فیزیکی بدن میمون سانان مثل دست و پاهایمون میتونستیم از اشیا استفاده کنیم و
فقط اون هایی زنده موندن که خلاق تر بودند و قدرت درک بیشتری داشتند چون از نظر فیزیکی چه سرعت چه قدرت بدنی و غیره هیچ شانسی در رقابت با دیگر شکارچیان
خشکی نداشتیم.
سرانجام نتیجه اش این شد بعد از هزاران سال هرچه بیشتر فاکتور خلاقیت و درک هوش ما پیشرفت کرد.ولی پسر عمو های ما و شامپانزه هایی که تونستند زندگی خودشون را
جنگل های انبوه و بزرگ حفظ کنند هرچه بیشتر فاکتور حافظه اون ها پیشرفت کرد چون برای زندگی در جنگل های انبوه و تو در تو شما مجبورید که حافظه تصویری قویتری داشته باشید.
در نتیجه الان خلاقیت و درک ما 100 ها برابر شامپانزه ها هست و در عوضش حافظه تصویری یک شامپانزه 100 ها برابر یک انسان هست.
به نظر من در جنگل های انبوه هنوز یک شامپانزه یا یک ببر بنگال میتونه اشرف مخلوقات باشه .
بقیه چیزهایی که گفتی هم بحث مذهبی هست و ما اینجا نمیخواهیم بحث مذهبی بکنیم

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگار شما به کپی پیست کردن علاقه دارید منم متنفرم از کپی پیست.من ترجیح میدم خودم حرف بزنم و با شجاعت هم نظرات رو میخونم و اگر درست باشه قبول میکنم که اشتباه کردم ، اما حاضر نیستم که بگم فلانی اینو گفت.تخم مرغ یا مرغ!!!

من هیچ حقی ندارم بیام از خودم درباره یک بحث زیست شناسی نظر بدم.چون رشته ام یک چیز دیگه هست.حتی اونی که درسش را خونده نمیتونه همینجوری
و بدون هیج دلایل علمی بیاد از خودش نظریه صادر کنه
واقعا درک این سخت هست؟؟

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
یهودی‌ها از پیامبر اسلام(ص) و ائمه(ع) ‏پرسیدند که کدام خون است که اول بر زمین ریخت، آنان ‏فرمودند؛ به اعتقاد شما اولین خون، خون هابیل است که قابیل او را شهید کرد، اما به اعتقاد ما اولین خونی که بر زمین ریخت، خون حوا است زمانی که حیض شد. بنابر این، حوا همسر حضرت آدم(ع) اولین زنی است که حائض شد.

به اینم که فکر میکنم یه ذره گیج میشم.این خون منظورش چیه؟خب قبل از اون مثلا دایناسور ها بودن که وقتی مثلا همدیگرو میزدن یا میخوردن خب خون ریخته میشد دیگه.یعنی چی!؟؟

این تاپیک جای بحث مذهبی نیست

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا خیلی حیوانات در حال حاضر هستند که از انسان بسیار بیشتر قدمت دارند.
یک انسان را اگر بندازی وسط جنگ امازون شانس بسیار کمتری برای زنده بودن داره تا یک شامپانزه.
انسان به خاطر حافظه ضعیفش و ضعف های جسمانیش نمیتونه با یک شامپانزه رقابت کنه.
هوش چندین فاکتور مختلف داره مثل خلاقیت مثل درک مثل حافظه مثل تمرکز مثل عکس العمل
ایا ما در تمام این فاکتور ها از دیگر حیوانات قویتریم ؟؟
به خاطر شرایط فیزیکیمون و شرایط تصادفی اب و هوایی که در گذشته در افریقا بوجود امد باعث شد از جنگل ها بیاییم پایین و به سمت گوشتخواری و در نتیجه در رقابت با
حیوانات درنده خشکی باشیم .به خاطر شرایط فیزیکی بدن میمون سانان مثل دست و پاهایمون میتونستیم از اشیا استفاده کنیم و
فقط اون هایی زنده موندن که خلاق تر بودند و قدرت درک بیشتری داشتند چون از نظر فیزیکی چه سرعت چه قدرت بدنی و غیره هیچ شانسی در رقابت با دیگر شکارچیان
خشکی نداشتیم.
سرانجام نتیجه اش این شد بعد از هزاران سال هرچه بیشتر فاکتور خلاقیت و درک هوش ما پیشرفت کرد.ولی پسر عمو های ما و شامپانزه هایی که تونستند زندگی خودشون را
جنگل های انبوه و بزرگ حفظ کنند هرچه بیشتر فاکتور حافظه اون ها پیشرفت کرد چون برای زندگی در جنگل های انبوه و تو در تو شما مجبورید که حافظه تصویری قویتری داشته باشید.
در نتیجه الان خلاقیت و درک ما 100 ها برابر شامپانزه ها هست و در عوضش حافظه تصویری یک شامپانزه 100 ها برابر یک انسان هست.
به نظر من در جنگل های انبوه هنوز یک شامپانزه یا یک ببر بنگال میتونه اشرف مخلوقات باشه .
بقیه چیزهایی که گفتی هم بحث مذهبی هست و ما اینجا نمیخواهیم بحث مذهبی بکنیم
بله من منکر قدرت حیوانات نیستم ، ولی دقت کن: حیوانات قدرت دارن ولی قدرتشون تک بعدی هستش.مثلا همین شامپازه که مثال زدی.
انسان از این قدرت ها استفاده کرده و تجهیزات ساخته.مثلا جت رو از همین جایروسکوپ های مگس ساخته ،و شبیه سازی کردن.اگه بخواهیم اینطوری نگاه کنیم مگس از ما برتره چون اون میتونه پرواز کنه ولی ما نمیتونیم.ما از این دیدگاه نگاه نکردیم ، ما گفتیم انسان برتر هست چون میتونه همون مگس رو شبیه سازی کنه و جت بسازه ، از این لحاظ برتره و اینو مدیون قدرت تفکرش هستش.

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچ حقی ندارم بیام از خودم درباره یک بحث زیست شناسی نظر بدم.چون رشته ام یک چیز دیگه هست.حتی اونی که درسش را خونده نمیتونه همینجوری
و بدون هیج دلایل علمی بیاد از خودش نظریه صادر کنه
واقعا درک این سخت هست؟؟

درک اینکه چرا اصرار میکنی خفه بشیم ، این سخته.
شما مهندسی کامپیوتر خوندی ، من میگم آقا انسان خواهد توانست با همین کامپیوتر کارایی کنه که بتونه یه جورایی در زمان سفر کنه.من اینو از الان میگم .ولی شما نتونستی بگی ، یعنی به ذهنت نرسیده ، خب الان شما مهندسی یا من؟!

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
انسان آخریشه ، چون انتخاب طبیعی نمیتونه در انسان اثر فاحش بذاره ، چون انسان غالب بر این انتخاب هاست ، چون قدرت تفکر داره
دوست گرامی شما خودتون می فرمایید تغییرات فاحشی نخواهد داشت.پس یعنی میتونه تغییراتی داشته باشه هر چند کوچک.

ما در مورد هزار سال یا دو هزار سال که صحبت نمی کنیم،ما میگیم این انسان ممکنه میلیون ها یا میلیارد ها سال بعد(اگه نسلش منقرض نشه) ممکنه تغییراتی بکنه

شما این رو رد می کنید؟

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
علم جدای از مذهب نیست.
دین بدون علم لنگ است ، علم بدون دین کور است.
چه اشکالی داره تک بعدی فکر نکنیم؟
علم هیچ نقطه مشترکی با دین نداره

بحث رو ببرید به سمت دین مطمئن باشید این تاپیک حذف میشه

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چند هنوز در حد تئوری هست ولی بخونید بد نیست

كوتوله ها گونه تازه اي از انسان هستند

دانشمندان شواهد بیشتری یافته اند از این که اسکلت "کوتوله" اندونزیایی به گونه تازه ای از انسان تعلق دارد.

به گفته دانشمندان این موجود یک متری (سه فوتی) و 30 کیلوگرمی احتمالا تا هشت هزار سال قبل در جزیره اندونزیایی فلورز می زیست.

از زمان کشف بقایای این موجود، پژوهشگران درگیر جدالی سخت درباره هویت این موجودات ریز اندام بوده اند.

دو مقاله علمی که در نشریه "نیچر" چاپ شده اکنون از این نظر پشتیبانی می کنند که این یک گونه کاملا جدید انسانی بوده است.

تیمی که بقایا را در غار لیانگ بوا در فلورز کشف کرد استدلال می کند که این موجود متعلق به گونه "هومو فلورسینسیس" (Homo floresiensis) - یعنی مجزا از گروه هومو سیپینز (Homo sapiens) است که انسان به آن تعلق دارد.

آنها می گویند که این "کوتوله ها" (Hobbits) از اعقاب یک گونه ماقبل تاریخ انسانی - شاید هومو ارکتوس - باشند که بیش از یک میلیون سال قبل به این جزیره جنوب شرقی آسیا رسیدند.

این محققان و بسیاری دیگر از دانشمندان ادعا می کنند که طی سالیان طولانی، اندام این موجودات به احتمال زیاد طی یک فرآیند انتخاب طبیعی موسوم به "انقباض جزیره ای" کوچکتر شد.

با این حال برخی محققان استدلال کردند که این نظریه نمی تواند اندازه مغز این موجود که 400 سانتیمتر مکعب به اندازه شامپانزه است - یک سوم مغز انسان مدرن - را توضیح دهد.

نظریه بیماری
این به گفته آنها یک معماست زیرا به نظر می رسد که این موجودات ابزارهای پیچیده سنگی ساخته بودند.

آنها گفتند که کوتوله ها احتمالا بخشی از یک گروه مدرن از انسان ها با مغز غیرعادی کوچک بوده اند.

یک تیم تحت هدایت ویلیام جانگرز از دانشگاه استونی بروک در آمریکا بقایای پای این کوتوله را تحلیل کرد.

این تیم دریافت که این پا از برخی جهات به طرز خارق العاده ای شبیه پای انسان است. انگشت بزرگ موازی سایر انگشت هاست و حالت مفصل ها به آن امکان کش دادن انگشتان به هنگام افتادن وزن کامل بدن روی پا را می دهد، خصوصیتی که در سایر پستانداران عالی یافت نمی شود.

اما از جهات دیگر، پا کاملا بدوی است. کف پای این موجود بسیار بلندتر از انسان امروزی است و انگشت بزرگ آن بسیار کوچک است. سایر انگشتان پا بلند و قوسدار هستند و ساختار آن در زمینه تحمل وزن شبیه شامپانزه است.

بنابراین براساس این نظریه یا این کوتوله ها در طول زمان بدوی تر شده اند - که سناریویی بعید است - یا باید حتی در دوره ای قدیم تر از خانواده انسان منشعب شده باشند.

در یک مطالعه دیگر، النور وستون و آدریان لیستر از موزه تاریخ طبیعی لندن فسیل های چندین گونه اسب آبی کهن را بررسی کردند. آنها سپس این فسیل های کشف شده در جزیره ماداگاسکار را با فسیل های آفریقایی که از آنها تکامل یافته بودند مقایسه کردند.

دکتر وستون فسیل شناس موزه تاریخ طبیعی لندن گفت: "این احتمال هست که جمجمه هومو فلورسینسیس متعلق به هومو ارکتوس باشد که در اثر زندگی در جزیره کوچک شده است نه این که، چنان که اشاره شده، یک فرد غیرعادی یا گونه ای باشد که جداگانه تکامل یافته است."

وی افزود: "بررسی اسب های آبی کوتوله ماداگاسکار که مغز آنها نسبت به جثه خیلی کوچک است، نشان می دهد که همین موضوع ممکن است برای هومو فلورسینسیس صادق باشد و اینکه این وضع نتیجه انزوا در جزیره است."

'آدم کوتوله' به شجره انسان پيوست
گونه تازه که به خاطر قد کوتاهش "آدم کوتوله" ناميده می شود حداقل تا 12 هزار سال قبل در جزيره "فلورز" می زيست.

جالب اينجاست که اهالی امروز فلورز در افسانه ها و روايات تاريخی خود به اين آدم کوتوله اشاره می کنند.

جزئيات اين کشف که محافل علمی را به شوق آورده است در نشريه "نيچر" چاپ شد.

از اين اکتشاف به عنوان يکی از مهم ترين کشفيات چندين دهه گذشته تمجيد شده است.

بازوهای بلند

باستان شناسان استراليايی استخوان های اين گونه را به هنگام حفر يک نقطه باستانی به نام "ليانگ بائو" که يکی از متعدد غارهای فلورز است کشف کردند.

بقايای اين اسکلت ناقص در عمق 9/5 متری سطح غار پيدا شد. محققان ابتدا تصور کردند که اينها بقايای يک کودک است. اما تحقيقات بعدی واقعيات ديگری را فاش کرد.

فرسايش دندان ها و خطوط جمجمه نشان می دهد که اينها بقايای يک فرد بزرگسال است. به علاوه مشخصات لگن خاصره حاکی است که او يک زن بوده و يک استخوان در پای اين موجود نيز دلالت دارد که مثل ما انسان ها عمودی راه می رفته است.

اين موجود 18 هزار ساله، که "ليانگ بائو 1" يا "ال بی 1" لقب گرفته است، در گونه تازه ای که "هومو فلورسينسيس" (Homo floresiensis) خوانده می شود طبقه بندی شده است. اين گونه تقريبا با يک متر قد و بازوهای بلند، جمجمه ای به اندازه يک نارگيل داشته است.

قد اين موجود يک متر بوده و از ابزارهای سنگی پيشرفته ای استفاده می کرده است

محققان پس از آن، بقايای شش نفر ديگر از اعضای همين گونه را کشف کرده اند.

کارشناسان می گويند که بازوهای بلند از مشخصات جالب اين موجود است و می تواند حاکی از آن باشد که بخش اعظم عمر خود را روی درختان سپری می کرده است.

هومو فلورسينسيس احتمالا از گونه ديگری به نام "هومو ارکتوس" (Homo erectus) که بقايای آن در جزيره اندونزيايی جاوا کشف شد، تکامل يافته است.

هومو ارکتوس ممکن است يک ميليون سال قبل وارد جزيره فلورز شده باشد و شگفت اينکه احتمالا با قايق وارد آنجا شده است.

اين درحالی است که تاکنون تصور می شد که ساخت قايق برای سفر در آب های آزاد خارج از توانايی فکری هومو ارکتوس بوده است.

موجودات افسانه ای

جالب تر اينکه ساکنان فلورز افسانه های باورنکردنی و آميخته به جزئيات زياد درباره مردمان کوچکی که در اين جزيره می زيستند و "ايبو گوگو" ناميده می شدند نقل می کنند.

اهالی اين جزيره، "ايبو گوگو"ها را موجوداتی پشمالو به قد يک متر که عادت داشتند چيزهايی در گوش همديگر بلغور کنند توصيف می کنند.

براساس اين افسانه ها، ايبو گوگوها همچنين می توانستند آنچه را اهالی جزيره به آنها می گفتند مثل طوطی تکرار کنند.

آخرين شواهد مربوط به زيست اين نوع انسان در ليانگ بائو به 12 هزار سال قبل، زمانی که يک فوران يک آتشفشان حيات وحش منحصر به فرد فلورز را نابود کرد، بازمی گردد.

اين اکتشاف به تنوع گونه ها در ميان اجداد بشر اشاره دارد

با اين حال نشانه هايی داير بر ادامه حيات هومو فلورسينسيس تا مدت ها بعد وجود دارد.

افسانه های جزيره فلورز حاکی است که "ايبو گوگو" زمانی که کاشفان هلندی چند صد سال قبل وارد آنجا شدند هنوز زنده بودند و آخرين افسانه ای که اين موجود در آن نقل شده، به صد سال قبل بازمی گردد.

اما هنری جی، سردبير مجله "نيچر" از اين نيز پيشتر می رود و احتمال وجود گونه هايی مانند هومو فلورسينسيس را در بخش های کشف نشده جنگل های استوايی اندونزی رد نمی کند.

کريس استرينگر، سرپرست بخش تکامل انسان در موزه تاريخ طبيعی لندن، می گويد اين يافته "دانش ما درباره تکامل انسان را بازنويسی می کند" و می افزايد: "وجود اين موجود تا همين 12 هزار سال قبل واقعا شگفت انگيز است."

پيشرفتگی ابزارهای سنگی که در کنار "آدم کوتوله" ها کشف شده است برخی دانشمندان را با توجه به اندازه کوچک مغز اين موجود (تقريبا به اندازه مغز شامپانزه) غافلگير کرده است.

دکتر جی اظهار نظر می کند: "اين نظريه که دست زدن به يک عمل هوشمندانه نيازمند حجم مشخصی از مغز است با اين يافته کاملا به باد رفته است."

از آنجا که اين بقايا نسبتا تازه هستند و هنوز فسيل نشده اند، دانشمندان اميدوارند بتوانند دی ان ای آنها را استخراج کنند که می تواند چشم انداز کاملا تازه ای در زمينه تکامل شجره انسان به دست دهد.

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گرامی شما خودتون می فرمایید تغییرات فاحشی نخواهد داشت.پس یعنی میتونه تغییراتی داشته باشه هر چند کوچک.

ما در مورد هزار سال یا دو هزار سال که صحبت نمی کنیم،ما میگیم این انسان ممکنه میلیون ها یا میلیارد ها سال بعد(اگه نسلش منقرض نشه) ممکنه تغییراتی بکنه

شما این رو رد می کنید؟

بله ، تغییر میکنه ، این تغییر منجر به حذف انسان نمیشه ، مثلا انسان های قدیمی کار میکردن جثه اشون بزرگتر بوده ، الان جثه ها کوچکتر میشه چون کارها پشت میزه و اینا. خب این علت نمیشه که چون انسان از بدنش استفاده کمتری میکنه پس مثلا دست و پاش حذف میشه ، نه ، این تغییرات به علت تغییرات شرایط زندگی و محیطی هست.انسان ممکنه با از بین بردن جنگل ها ، خودشو به خطر بندازه ، حتی ممکنه هزاران سال بگذره و انسان به خاطر این خطاهاش ، صدمات زیادی ببینه ، ولی مطمئن باش نابود نخواهد شد ، حتی اگر وضعیت حاد بشه سفر به سایر کرات و کهشکشان ها خواهد کرد هزاران سال بعد ، ولی باز نابود نخواهد شد ، اینو مطمئن باشید که اینایی که گفتم با احتمال 95% رخ خواهد داد.نسل های بعدیتون خواهند دید

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
علم هیچ نقطه مشترکی با دین نداره

بحث رو ببرید به سمت دین مطمئن باشید این تاپیک حذف میشه
این بزرگترین حرف غلطی بود که شنیدم ، اگر تاپیک حذف بشه پس یعنی دین به علم ربط نداره؟
تاپیک برتره یا علم و دین؟
تاپیک دست کیه؟ آدم ها ، آدم های متفاوت با افکار متفاوت.
اگر چنین اتفاقی رخ داد ، مطمئن باشید کشش و ظرفیت ما کم و ضعیف بوده ، نه بحث ما.

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
درک اینکه چرا اصرار میکنی خفه بشیم ، این سخته.
شما مهندسی کامپیوتر خوندی ، من میگم آقا انسان خواهد توانست با همین کامپیوتر کارایی کنه که بتونه یه جورایی در زمان سفر کنه.من اینو از الان میگم .ولی شما نتونستی بگی ، یعنی به ذهنت نرسیده ، خب الان شما مهندسی یا من؟!
همین نظر شما هیچ پشتوانه علمی نداره .این سند ومدرکی ارائه نکردی .فقط یک حدس و گمان هست.
عمه حافظ شیرازی هم میتونه از این حدس و گمان ها بده.

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
این بزرگترین حرف غلطی بود که شنیدم ، اگر تاپیک حذف بشه پس یعنی دین به علم ربط نداره؟
تاپیک برتره یا علم و دین؟
تاپیک دست کیه؟ آدم ها ، آدم های متفاوت با افکار متفاوت.
اگر چنین اتفاقی رخ داد ، مطمئن باشید کشش و ظرفیت ما کم و ضعیف بوده ، نه بحث ما.
نخیر جمله دوم من خطاب به شما بود که بحث رو به سمت مذهب نکشونید.

چون اونوقت به دلیل تقابل علم با دین که همیشه هم بوده.با عث ایجاد تنش هایی میشه که در نهایت منجر به حذف تاپیک میشه;)

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چند هنوز در حد تئوری هست ولی بخونید بد نیست

كوتوله ها گونه تازه اي از انسان هستند

دانشمندان شواهد بیشتری یافته اند از این که اسکلت "کوتوله" اندونزیایی به گونه تازه ای از انسان تعلق دارد.

به گفته دانشمندان این موجود یک متری (سه فوتی) و 30 کیلوگرمی احتمالا تا هشت هزار سال قبل در جزیره اندونزیایی فلورز می زیست.

از زمان کشف بقایای این موجود، پژوهشگران درگیر جدالی سخت درباره هویت این موجودات ریز اندام بوده اند.

دو مقاله علمی که در نشریه "نیچر" چاپ شده اکنون از این نظر پشتیبانی می کنند که این یک گونه کاملا جدید انسانی بوده است.

تیمی که بقایا را در غار لیانگ بوا در فلورز کشف کرد استدلال می کند که این موجود متعلق به گونه "هومو فلورسینسیس" (Homo floresiensis) - یعنی مجزا از گروه هومو سیپینز (Homo sapiens) است که انسان به آن تعلق دارد.

آنها می گویند که این "کوتوله ها" (Hobbits) از اعقاب یک گونه ماقبل تاریخ انسانی - شاید هومو ارکتوس - باشند که بیش از یک میلیون سال قبل به این جزیره جنوب شرقی آسیا رسیدند.

این محققان و بسیاری دیگر از دانشمندان ادعا می کنند که طی سالیان طولانی، اندام این موجودات به احتمال زیاد طی یک فرآیند انتخاب طبیعی موسوم به "انقباض جزیره ای" کوچکتر شد.

با این حال برخی محققان استدلال کردند که این نظریه نمی تواند اندازه مغز این موجود که 400 سانتیمتر مکعب به اندازه شامپانزه است - یک سوم مغز انسان مدرن - را توضیح دهد.

نظریه بیماری
این به گفته آنها یک معماست زیرا به نظر می رسد که این موجودات ابزارهای پیچیده سنگی ساخته بودند.

آنها گفتند که کوتوله ها احتمالا بخشی از یک گروه مدرن از انسان ها با مغز غیرعادی کوچک بوده اند.

یک تیم تحت هدایت ویلیام جانگرز از دانشگاه استونی بروک در آمریکا بقایای پای این کوتوله را تحلیل کرد.

این تیم دریافت که این پا از برخی جهات به طرز خارق العاده ای شبیه پای انسان است. انگشت بزرگ موازی سایر انگشت هاست و حالت مفصل ها به آن امکان کش دادن انگشتان به هنگام افتادن وزن کامل بدن روی پا را می دهد، خصوصیتی که در سایر پستانداران عالی یافت نمی شود.

اما از جهات دیگر، پا کاملا بدوی است. کف پای این موجود بسیار بلندتر از انسان امروزی است و انگشت بزرگ آن بسیار کوچک است. سایر انگشتان پا بلند و قوسدار هستند و ساختار آن در زمینه تحمل وزن شبیه شامپانزه است.

بنابراین براساس این نظریه یا این کوتوله ها در طول زمان بدوی تر شده اند - که سناریویی بعید است - یا باید حتی در دوره ای قدیم تر از خانواده انسان منشعب شده باشند.

در یک مطالعه دیگر، النور وستون و آدریان لیستر از موزه تاریخ طبیعی لندن فسیل های چندین گونه اسب آبی کهن را بررسی کردند. آنها سپس این فسیل های کشف شده در جزیره ماداگاسکار را با فسیل های آفریقایی که از آنها تکامل یافته بودند مقایسه کردند.

دکتر وستون فسیل شناس موزه تاریخ طبیعی لندن گفت: "این احتمال هست که جمجمه هومو فلورسینسیس متعلق به هومو ارکتوس باشد که در اثر زندگی در جزیره کوچک شده است نه این که، چنان که اشاره شده، یک فرد غیرعادی یا گونه ای باشد که جداگانه تکامل یافته است."

وی افزود: "بررسی اسب های آبی کوتوله ماداگاسکار که مغز آنها نسبت به جثه خیلی کوچک است، نشان می دهد که همین موضوع ممکن است برای هومو فلورسینسیس صادق باشد و اینکه این وضع نتیجه انزوا در جزیره است."

'آدم کوتوله' به شجره انسان پيوست
گونه تازه که به خاطر قد کوتاهش "آدم کوتوله" ناميده می شود حداقل تا 12 هزار سال قبل در جزيره "فلورز" می زيست.

جالب اينجاست که اهالی امروز فلورز در افسانه ها و روايات تاريخی خود به اين آدم کوتوله اشاره می کنند.

جزئيات اين کشف که محافل علمی را به شوق آورده است در نشريه "نيچر" چاپ شد.

از اين اکتشاف به عنوان يکی از مهم ترين کشفيات چندين دهه گذشته تمجيد شده است.

بازوهای بلند

باستان شناسان استراليايی استخوان های اين گونه را به هنگام حفر يک نقطه باستانی به نام "ليانگ بائو" که يکی از متعدد غارهای فلورز است کشف کردند.

بقايای اين اسکلت ناقص در عمق 9/5 متری سطح غار پيدا شد. محققان ابتدا تصور کردند که اينها بقايای يک کودک است. اما تحقيقات بعدی واقعيات ديگری را فاش کرد.

فرسايش دندان ها و خطوط جمجمه نشان می دهد که اينها بقايای يک فرد بزرگسال است. به علاوه مشخصات لگن خاصره حاکی است که او يک زن بوده و يک استخوان در پای اين موجود نيز دلالت دارد که مثل ما انسان ها عمودی راه می رفته است.

اين موجود 18 هزار ساله، که "ليانگ بائو 1" يا "ال بی 1" لقب گرفته است، در گونه تازه ای که "هومو فلورسينسيس" (Homo floresiensis) خوانده می شود طبقه بندی شده است. اين گونه تقريبا با يک متر قد و بازوهای بلند، جمجمه ای به اندازه يک نارگيل داشته است.

قد اين موجود يک متر بوده و از ابزارهای سنگی پيشرفته ای استفاده می کرده است

محققان پس از آن، بقايای شش نفر ديگر از اعضای همين گونه را کشف کرده اند.

کارشناسان می گويند که بازوهای بلند از مشخصات جالب اين موجود است و می تواند حاکی از آن باشد که بخش اعظم عمر خود را روی درختان سپری می کرده است.

هومو فلورسينسيس احتمالا از گونه ديگری به نام "هومو ارکتوس" (Homo erectus) که بقايای آن در جزيره اندونزيايی جاوا کشف شد، تکامل يافته است.

هومو ارکتوس ممکن است يک ميليون سال قبل وارد جزيره فلورز شده باشد و شگفت اينکه احتمالا با قايق وارد آنجا شده است.

اين درحالی است که تاکنون تصور می شد که ساخت قايق برای سفر در آب های آزاد خارج از توانايی فکری هومو ارکتوس بوده است.

موجودات افسانه ای

جالب تر اينکه ساکنان فلورز افسانه های باورنکردنی و آميخته به جزئيات زياد درباره مردمان کوچکی که در اين جزيره می زيستند و "ايبو گوگو" ناميده می شدند نقل می کنند.

اهالی اين جزيره، "ايبو گوگو"ها را موجوداتی پشمالو به قد يک متر که عادت داشتند چيزهايی در گوش همديگر بلغور کنند توصيف می کنند.

براساس اين افسانه ها، ايبو گوگوها همچنين می توانستند آنچه را اهالی جزيره به آنها می گفتند مثل طوطی تکرار کنند.

آخرين شواهد مربوط به زيست اين نوع انسان در ليانگ بائو به 12 هزار سال قبل، زمانی که يک فوران يک آتشفشان حيات وحش منحصر به فرد فلورز را نابود کرد، بازمی گردد.

اين اکتشاف به تنوع گونه ها در ميان اجداد بشر اشاره دارد

با اين حال نشانه هايی داير بر ادامه حيات هومو فلورسينسيس تا مدت ها بعد وجود دارد.

افسانه های جزيره فلورز حاکی است که "ايبو گوگو" زمانی که کاشفان هلندی چند صد سال قبل وارد آنجا شدند هنوز زنده بودند و آخرين افسانه ای که اين موجود در آن نقل شده، به صد سال قبل بازمی گردد.

اما هنری جی، سردبير مجله "نيچر" از اين نيز پيشتر می رود و احتمال وجود گونه هايی مانند هومو فلورسينسيس را در بخش های کشف نشده جنگل های استوايی اندونزی رد نمی کند.

کريس استرينگر، سرپرست بخش تکامل انسان در موزه تاريخ طبيعی لندن، می گويد اين يافته "دانش ما درباره تکامل انسان را بازنويسی می کند" و می افزايد: "وجود اين موجود تا همين 12 هزار سال قبل واقعا شگفت انگيز است."

پيشرفتگی ابزارهای سنگی که در کنار "آدم کوتوله" ها کشف شده است برخی دانشمندان را با توجه به اندازه کوچک مغز اين موجود (تقريبا به اندازه مغز شامپانزه) غافلگير کرده است.

دکتر جی اظهار نظر می کند: "اين نظريه که دست زدن به يک عمل هوشمندانه نيازمند حجم مشخصی از مغز است با اين يافته کاملا به باد رفته است."

از آنجا که اين بقايا نسبتا تازه هستند و هنوز فسيل نشده اند، دانشمندان اميدوارند بتوانند دی ان ای آنها را استخراج کنند که می تواند چشم انداز کاملا تازه ای در زمينه تکامل شجره انسان به دست دهد.
اول من خواهش میکنم چکیده شو بگید طولانی میشه حوصله سر میره ، بعدشم بله من در پاسخ به دوست دیگر حرفایی گفتم و بعد متن شما رو دیدم و خوندم.خب مشکل کجاست؟

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر جمله دوم من خطاب به شما بود که بحث رو به سمت مذهب نکشونید.

چون اونوقت به دلیل تقابل علم با دین که همیشه هم بوده.با عث ایجاد تنش هایی میشه که در نهایت منجر به حذف تاپیک میشه;)

از این تقابل ها یک مورد بگید من تا حالا تقابلی بین دین و علم ندیدم.اگر هم باشد قطعا یا علم اونقدر پیشرفت نکرده که پاسخ بده ، یا مشکلی در نوشتن وقایع گذشته بوده.حالا شما یکیشو بگو

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بله ، تغییر میکنه ، این تغییر منجر به حذف انسان نمیشه ، مثلا انسان های قدیمی کار میکردن جثه اشون بزرگتر بوده ، الان جثه ها کوچکتر میشه چون کارها پشت میزه و اینا. خب این علت نمیشه که چون انسان از بدنش استفاده کمتری میکنه پس مثلا دست و پاش حذف میشه ، نه ، این تغییرات به علت تغییرات شرایط زندگی و محیطی هست.انسان ممکنه با از بین بردن جنگل ها ، خودشو به خطر بندازه ، حتی ممکنه هزاران سال بگذره و انسان به خاطر این خطاهاش ، صدمات زیادی ببینه ، ولی مطمئن باش نابود نخواهد شد ، حتی اگر وضعیت حاد بشه سفر به سایر کرات و کهشکشان ها خواهد کرد هزاران سال بعد ، ولی باز نابود نخواهد شد ، اینو مطمئن باشید که اینایی که گفتم با احتمال 95% رخ خواهد داد.نسل های بعدیتون خواهند دید
میگم ما نمی تونیم پیش بینی بکنیم.

جهش های ژنتیکی از من و شما اجازه نمی گیرن،و دقت کنید من گفتم شاید و ای کاش شما هم این رو می گفتید و اینقدر مطمئن نظر نمی دادید.

بالا