آیا عدد 13 شما را به یاد عدم موفقیت می اندازد ؟

رضافیروزیان

عضو جدید
معمولا در بیشتر جوامع بشری عواملی باعث پیشرفت انسان در بیشتر کارهای خود میشود که بطور خلاصه سیزده عامل عدم موفقیت در زیر آمده است . امیدوارم که هیچ یک از ما دچار این عوامل نشویم .

فقدان شجاعت ، فقدان هدف مشخص ، فقدان اشتیاق لازم ، فقدان نظم و ترتیب ، فقدان پشتکار و دلگرمی ،

فقدان عزم راسخ ، فقدان تخیل مثبت ، فقدان اعتدال ، فقدان صبوری ، فقدان تعامل مثبت با دیگران ،

فقدان صداقت ، فقدان نو اندیشی ، فقدان ایمان

++سارا++

عضو جدید
بنظر من باید مینوشتین عدد 13 چه تاثیری در زندگی شما داشته؟
که اکثریت هم کلوپیها میگفتند هیچی.
ولی 13 موردی که در رابطه با عدم موفقیت نوشتید خیلی جالبه . یا حداقل برا من جالبه. شاید بشه برا هر کدوم یه ضرب المثل نوشت
شجاعت = ترس برادر مرگه
هدف مشخص = تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
اشتیاق لازم =
نظم و ترتیب =
پشتکار و دلگرمی =
عزم راسخ =
تخیل مثبت =
اعتدال =
صبوری = گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
تعامل مثبت با دیگران =
صداقت =
نواندیشی =
ایمان = با خدا باش پادشاهی کن

رضافیروزیان

عضو جدید
دوست عزیز سلام
من هم با شما موافقم این تاپیک را در ( تالار ، روانشناسی ، راز موفقیت ) گذاشتم ولی با مخالفت مدیر تالار روبرو شدم بنابراین به دنبال کاربرد دیگر این تاپیک بودم که به روابط دختر پسر رسیدم و به این نتیجه رسیدم که :
اگر شجاعت نداشته باشی نمی تونی خوب حرف بزنی پس رابطه ایی بوجود نمی آید.
اگر هدفت از اینکارمشخص نباشد چگونه میخواهی طرفتو انتخاب کنی.
اگر در نوع رفتار اشتیاق نباشد ........ خودت جواب بده
اگر در رفت و آمد چه در ارتباط با خانواده و چه طرف مقابل خود نظم و ترتیب نداشته باشی چه میشود.
اگر به کاری که میکنی ایمان نداشته باشی یعنی اعتماد به نفس نداری یعنی وسط کار لنگ میزنی و . . . . . . . الی آخر

پس همه موارد فوق می تواند به گونه ایی در موفقیت یا عدم موفقیت ارتباط دختر با پسر ، زن با شوهر ، کارگر با کارفرما ، کارمند با رئیس و هر چیزی که در زندگی با آن در ارتباط هستی مثمر ثمر باشد.فقط کاربرد آنرا خودت مشخص کن

از تیزبینی یت متشکرم.

رضافیروزیان

عضو جدید
بزرگی گفته :
انسانها مثل دانه های تسبیح میمونن که با دست زمونه بالا و پائین میشن .

شجاعت میخواهد نزدیک شدن به دل دختری که از دست زمونه مثل دل پسرها سنگ شده و هیچ جایی برای احساس مادرانه نداره .

آخرین ویرایش:

mohammad.h777

عضو جدید
نحس بودن یا نبودن 13 مهم نیــــت . مهم طرز فکر آدمه . هرجوری که فکر کنی نتیجش متناـــب با عقیدته .

farzaneh ba

عضو جدید
نخیر
من شنیدم 13 عدد مقدسی هست توی دین اسلام
به خاطر همین شایعه درست کردن مه 13 عدد نحسیه

رضافیروزیان

عضو جدید
نحس بودن یا نبودن 13 مهم نیــــت . مهم طرز فکر آدمه . هرجوری که فکر کنی نتیجش متناـــب با عقیدته .
سلام خدمت شما دوست عزیز
این تاپیک در رابطه با عدم موفقیت انسانها در کارهای روزمره ، کسب علم و . . . میباشد . هیچ نمونه ایی از نحسی 13 در آن نیست فقط خواسته ام 13 مورد از عدم موفقیت انسانها را بطور خلاصه بیان کنم . اگر بد بیان کرده ام پوزش میطلبم .

claccik39

عضو جدید
دو تا از استادای گرامی من 13 واسم رد کردن با اینکه میدونن نهایت تلاشمو کردما.....:mad:.....البته اون یکی 13 به خاطر عدم حضور درکلاس بود و کنفرانس ....وگرنه امتحانم عالی دادم....:evil:چه قدم که من واسشون احترام قائلم
هی خدا خوب امتحان میدیم13 بد میدیم13
:confused:

بالا