من میگم نه.
سواد فهم و شعور نمیاره .
اگه بخواین میتونم شونصد تا مثال بزنم.
حالا شما میگی میاره ؟
من میگم نه.
سواد فهم و شعور نمیاره .
حالا شما میگی میاره ؟
شعور یعنی چی؟
اینقدر آدم بیشعور و نفهم داریم که ...........
از یه دکتر ژاپنی پرسیدم چرا ما مثل شما رشد نکردیم؟
گفت:در ژاپن 90 درصد خنگ و 10 درصد نابغه داریم و اون 10 درصد کنترل اوضاع رو دارند
در کشور شما 90 درصد نابغه و 10 درصد خنگ هست ولی باز اون 10 درصد ............................
من فقط نقل قول کردمچه قدر ایرانی ها شکسته نفسن اخه!![]()
من فقط نقل قول کردم
این حرف در حاشیه یه کنفرانس علمی در دبی توسط یک دکتر ژاپنی زده شد
اولن من منظورم کلی بودنمیدونم ولی من به عنوانه ایرانی میدونم که لااقل قسمته اولش صحت نداره.............![]()
اولن من منظورم کلی بود
بعدشم مگه خودت دور و برت رو نگاه نمیکنی؟ ببین تا کجاها این جور آدما مینونن برسن چون به حق و حقوق دیگران قائل نیستن.آدم باید قبل از هر چیزی شعور همزیستی داشته باشه
موافقم. سواد میتونه زمینه ای برای رشد شخصیتی ادمها بشه. به شرطی که اخلاق را در کنار علم داشته باشیم به خیلی جاها میشه رسید اما اگر علم با اخلاق همراه نشه مصیبت باره.اگه منظور از سواد مدرک تحصیلیه که به هیچ عنوان فهم و شعور نمیاره من انقدر آدم بیشعور تحصیلکرده دیدم که نگو
اگه منظور از سواد مطالعه و تحقیق زیاد هست که آره صد در صد باعث میشه آدم درک و شعورش بالا بره
![]()
باز هم تو آمدی و من از موضوع به در شدماولا کلی هم درست نیستا!تو همین باشگاه! فکر کن تیکه ی گروهی برای امار گیری انتخاب شده! فکر میکنی 90% نابغه ان؟! به نظر من حسش رو دارن ولی خودشون نیستن!
اره هم شعوره هم زیستی هم شعوره اخلاقی! حتی یه اعتراض و یا یه نظره ضد دادن هم بلد نیستن! بعد اون اقا کلی میگه 90% نابغه ان! یه نگاه با تاپیکی که زدم بنداز ببین اونایی که مخالف بودن چه جوابای مسخره ای دادن!![]()
سواد نمیتونه زمینه ای برای رشد شخصیت باشه. میتونه زمینه برای رشد اگاهی باشه و البته , همه اگاهی انسان هم به رشد و بالندگی شعور و شخصیتش منجر نمیشه. باور نمیکنی برو مطب بعضی اطبا , میبینی که ادم سالم را هم عمل میکنه که خرج عمل بگیره . یا اینکه برای مادرانی که میتونن به روش معمول زایمان بکنند حکم سزارین میدن که پول بگیرند و عملش کنند.موافقم. سواد میتونه زمینه ای برای رشد شخصیتی ادمها بشه. به شرطی که اخلاق را در کنار علم داشته باشیم به خیلی جاها میشه رسید اما اگر علم با اخلاق همراه نشه مصیبت باره.
باز هم تو آمدی و من از موضوع به در شدم
خب حالا 89% قبوله
مفهوم حرفم مهم بود باقی پیش کش نادانان![]()
باز هم تو آمدی و من از موضوع به در شدم
خب حالا 89% قبوله
مفهوم حرفم مهم بود باقی پیش کش نادانان![]()
نه بستگی به جوهره ی خود ادم داره
طرف دکترای روانشناسی بود سر زنشو میکرد تو لباسشویی با چوب میزدش
کمال همنشین اثرش رو میذاره. هر کس با دیوانگان نشست و برخاست کند اخرش دیوونه میشه خوب. روانشناسام از بس با روانی ها میپرند خودشونم خل وضع میشن لابد.این روانشناسا بعضی هاشون روانشون خیلی پریش میشه!
خودش رو اول درمان میکرد بد نبود.............
گفتم که شرط اخلاق را هم باید در کنارش در نظر بگیریم . این پزشک مورد نظرشما اخلاق را در کنار علمش ندارد.سواد نمیتونه زمینه ای برای رشد شخصیت باشه. میتونه زمینه برای رشد اگاهی باشه و البته , همه اگاهی انسان هم به رشد و بالندگی شعور و شخصیتش منجر نمیشه. باور نمیکنی برو مطب بعضی اطبا , میبینی که ادم سالم را هم عمل میکنه که خرج عمل بگیره . یا اینکه برای مادرانی که میتونن به روش معمول زایمان بکنند حکم سزارین میدن که پول بگیرند و عملش کنند.
من میگم نه.
سواد فهم و شعور نمیاره .
حالا شما میگی میاره ؟
شعور یعنی چی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | ارتباط سواد و دانش با انسان بودن | گفتگوی آزاد | 15 | |
![]() |
سواد هایی که شاید شما هم نداشته باشید! | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
معرفی یک سایت برای افزایش سواد دیجیتالی | گفتگوی آزاد | 0 | |