همین فردا بگن حجاب نیست تو این مملکت اون که بیشتر همه میپوشونده خودشو با دکلته مینی جوب میاد بیرون.
یه روزی میاد که همه اینا رو به عینه میبینین
پاش برسه ایرانی ازهر کشوری میتونه کثیف تر باشه
میدونین چرا چون فقط اسم اسلام مسلمون رو یدک میکشیم و نقاب زاهد بودن به چهر میزنیم
اما باطنا همه جا مون میلنگه!
دیر نیست اون روز که ایران به گند کشیده بشه با این افکار ظاهر فریب
نمونش زیاده!
وقتی یه ذره از مرز میری اونور تر همه حس درون و اعتقادات درونیشون شکوفا میشه تو دستشویی هواپیما ساعت به ساعت یکی از لباساشون کم میشه!
میدونی چرا؟
چون اینا واقعا حجاب رو میخوان!
یه عمره به اجبار تو ذهنش القا کردی که گندش یه جا بالا زده!آخر یه جا گند میزنه دیر یا زود
من کامنتتو ظهری ندیدم.الان دیدمش
دستتون درد نکنه, احتمالا منظورت با منه اگرم نیست بدون توهین به منه!!// نیست با تمام محدودیتهایی که شما میگید الان هممممممممممممممممه ی دخترا با حجاب کامل و نقاب میان بیرون.
نه دوست عزیز....هیچ کس برای مثال منو محدود نکرد و مطمئن باش اونایی که
خودشون حجاب یا به صورت خاص تر چادرو انتخاب کردن هیچ اجباری براشون وجود نداشته و خودشون بهش رسیدن, وگرنه میتونستن مثل بقیه باشن.....
همین الانش چیزی نمونده دخترا با دکلته و مینی جوب بیان بیرون!!شلوار پارچه ای شد لی دم پا گشاد بعد شد شلوار لوله الانم که با ساپورت میان بیرون خدا به داد فردا برسه
نیست چقدم تو محدودیتن و اذیت میشن... دلم کباب شد براشون
اگه منظورت اونیه که تو دستشویی لباساشو در میاره..مطمئن باش تو همین کشور همچین وضع درست و حسابی ای نداره
دو چیزو تا از دست ندی نمیتونی قدرشو بدونی
یکی سلامتی و اون یکی امنیت
تو هیچ کشوری به اندازه ی ایران امنیت وجود نداره(به صورت نسبی عرض میکنم نه مطلق)
قبول دارم بعضی ها شورشو دراوردن
یه روز یه خانمی به من گفت انگشترتو درار جلب توجه میکنه!
بهش گفتم خانم محترم من نمیتونم چون یه چیزی بهم میاد به خاطر مردای حریص نپوشمش
من تا حدی که دینم و خدا بهم گفته رو اجرا میکنم, تو که بیشتر از خدا صلاح منو نمیدونی؟
امام علی (ع)میفرمایند : نه افراط نه تفریط در هر چیزی میانه روی کنید.
نه انقدر خودتو آرایش کن که از هفتصد کیلومتری وش وش کنی
نه نوک بینیتو بذار بیرون
البته بازم میگم
متاسفانه فقط حجاب خانما مطرح پس حجاب آقایون چی؟
تا حالا شده سر کلاس درس یه آقا پسری بشینه جلوت با لباس کوتاه؟