mobilemasoud
عضو جدید
و صد البته نظر شما برای من کاملا محترم و قطعا مهم هست.
راستش من فکر نمیکنم دختری که چنین تجربه ای داشته باشه حتما بده. به اون جمله که رنگی کردم دقت کنید.. کسی که کاری که شما میگید رو بتونه انجام بده باید حتما یه خانوم جا افتاده و دارای فهم و دقت و تجربه بالا باشه. اما یه دختر 15 ساله که نمیتونه خوبی و بدی رو تمییز بده و جلوی غلیان احساساتش رو بگیره و درست فکر کنه.. حالا در نظر بگیرید که این دختر 15 ساله بعد از این تجربه خیلی عاقل تر و جا افتاده تر میشه و ازون به بعد شروع به کسب تمام صفات خوب میکنه تا میرسه به شما.. حالا شما با یه دختر خیلی خوب طرفید که چنین تجربه ای رو داشته.. این چیزیه که کم هم اتفاق نمیافته..
حالا شما با چنین دختری ازدواج میکنید یا نه؟ خوب این یه مساله شخصیه، اما من اگه باشم میگم بله.. چون اون هم مثل هم حق انجام یه اشتباه رو داره.. اگه شما جاش باشید و یه اشتباه کنید، توقع ندارید که بخشیده بشید و یه فرصت دوباره بهتون بدن؟ پس چرا اون خانوم نباید این رو بخواد؟ من که فکر میکنم گاهی ما آقایون خیلی بی انصاف میشیم
با تشکر و احترام![]()
خوب سعی میکنم جوابتو یه خورده حلاجی کنم شما گفتین یه دختره 15 ساله یه گناهی کرده وانتظار داره تا بخشیده بشه خوب مطمئن باش به جز من و تو هزار تا ادم دیگه هم اگه این تیکه موضوع رو بشنون اون خانمو می بخشن حالا ما به همشون می گیم گناه این خانم چی بوده بازم مثل من و تو شما می بخشیش ولی من نه و بقیه هم همینطور می دونی چرا درصد آمار نظرسنجی نه بیشتره چون این کار مثل اصلا مثال نمی زنم گمراه می شیم گناه خیلی بزرگی که ما نمی تونم در مورد اون تصمیم بگیریم و فقط وانی که باید ببخشه خودش همه گناهکارای نادم رو می بخشه فقط ما می تونیم براش ارزوی خوشبختی داشته باشیم یه جایی می خوندم نوشته بود "شاید ازدواج کنی شاید هم نکنی شاید بچه دار بشی شاید هم نشی و... مهم اینه که خودتو باور داشته باشه اونجاست که همه مشکلاتت حل می شه" حالا مونده به اون خانم و اونی که قراره اونو انتخاب کنه عموما من نمی تونم با این مشکل کنار بیام چون من خدا نیستم بنده خدام ولی کسایی هستن که به قول شما براشون مهم نیست که بازم به نظر شخصی من اونها هم ادمهای محترمی هستن که دلشون خیلی بزرگتر از این حرفهاست و خیلی مهربونن البته فراموش نکنیم قبول اشتباه از طرفین ازدواج اول زندگی خیلی عادی شده مهم اینه که توی کل زندگی تاثیر نذاره اینو فراموش نکن