آقا/خانم مدیر تاپیک اتییی رو دیگه باز نکنین![]()
وخ گیر اوردی نصفه شبی تاپیک به اون خوبی

آقا/خانم مدیر تاپیک اتییی رو دیگه باز نکنین![]()
نه این عکس که ساختگیه..کلا میگم..البته من به این عکسا اعتقادی ندارم. میتونن درست کنن!. ضمن اینکه این موقع شب وسط جنگل عکس گرفتن واسه چیش بوده؟ اونم با ساک ورزشی
وخ گیر اوردی نصفه شبی تاپیک به اون خوبی![]()
میگن جنا خیلی علاقه دارن دخترا رو تو حموم نگاه کنن. اونم وقتی که شامپو زدن به سرشون و چشماشون بستهست...
![]()
اگه بگن با خیلی ازین یوزرایی که تا نصف شب باشگاه بودی کسی پشتش نبود نصفه شبا جن بووود.چه واکنشی نشون میدی؟
بچه ها راستی تو انجمن کیه که دو تا نام کاربری داره؟؟!. بعضیا (اینجارونمیگم) مشکوک میزنن!. خخخخخ.
اگه بگن با خیلی ازین یوزرایی که تا نصف شب باشگاه بودی کسی پشتش نبود نصفه شبا جن بووود.چه واکنشی نشون میدی؟![]()
مثلا هدفشون چیه دقیقا؟؟!!! خوددرگیری مزمن دارن؟!!تا دلت بخواد ریخته![]()
مصلا الان داره جن پست میزارهچی؟؟؟![]()
هدفشونو خودشون باید بگن.ولی بعضیاشونم یوزراشون اخراج شدن.مثلا هدفشون چیه دقیقا؟؟!!! خوددرگیری مزمن دارن؟!!
اونام چیز یاد میگیرن دیگهخو جنا که سواد ندارن![]()
تورو واسه چی اخراج کرده بودن؟منم اخراج که شده بودم یه یوزر برا خودم ساختم..ینی چهارتا ..ستاش و اخراج دائم کردن یکیش مونده هنوز![]()
منم اخراج که شده بودم یه یوزر برا خودم ساختم..ینی چهارتا ..ستاش و اخراج دائم کردن یکیش مونده هنوز![]()
بنده دندی 24 ساله هستم.جنسیت مرد.مجردمن به اینجا هم مشکوک شدم!!. خخخخ. سریع همتون اعتراف کنید !!!
اونام چیز یاد میگیرن دیگه![]()
تورو واسه چی اخراج کرده بودن؟
حرفای سیاسی..عکسای زننده..توهین...مسخره کردن..البته مثلنه! تو فقط یکی نیستی!! اعتراف کن. بعدشم چرا 3 تا ساختی!. بعد چرا اخراج شدی؟؟.
اگه کنکور قبول شنینی میرن دانشگاه؟![]()
مثلا چه عکساییی؟توهین به کی؟چه توهین هایی؟ چرا 6ماهحرفای سیاسی..عکسای زننده..توهین...مسخره کردن..البته مثلن
4 بار اخراج شدم..یه بار 6 مااه طول کشید تا از حبس دراومدم![]()
....من دیگه حموم نمیرم
مثلا چه عکساییی؟توهین به کی؟چه توهین هایی؟ چرا 6ماه![]()
پول از جیبه بابای ادما میزنن.خو پولشون چجوریه؟بدون پول که نمیشه رفت دانشگاه![]()
پول از جیبه بابای ادما میزنن.
بد میان به ما گیر میدن.حالا تو ثابت کن کار تو نبوده کار جن بوده![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در مورد بیابان ریگ جن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جن ها در چه صورتی مزاحم انسان میشوند؟ | گفتگوی آزاد | 229 | |
![]() |
آیا تا حالا جن دیدید؟از جن چه میدانید؟اعتقاد دارید؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
C | جن | گفتگوی آزاد | 72 | |
![]() |
فتوای وهابی جدید : خوردن گوشت جن و شیطان حلال است!!! | گفتگوی آزاد | 9 |